Odrážedlo -klasické nebo first bike?

anonymka789
26. zář 2019

Holky mám dotaz, přemýšlím jaké odrazedlo koupit synovi, zda klasické a nebo firstbike. Máte s firstbike nějaké zkušenosti? Děkuji za případné komentáře 🙂přikládám foto, odrážedla nad kterým uvažuji.

nazka
26. zář 2019

@anonymka789 my klasické odrazedlo se dvěma koly vzadu a pak First bike.. Doteď to ráda střídá, i když na odrazedle už skoro brousí koleny o zem.. 😊

konidana
26. zář 2019

co je klasické odrážedlo? motorka enduro , nebo koloodrážedlo? Jezdí syn už na nějakém alespoň tříkolovém ,odrážedle?(motorka) Jak je syn velký a jak silný? Např pro malinkou holčičku bych zvolila lehounké firstbike, pro šikovného, silnějšího kluka v pohodě od dvou let i nějaké levné koloodrážedlo. U nás byla od roka do dvou motorka a pak od cca 2 a kus roku (po zimě) koloodrážedlo (nějaké kovové bez brzdy) Ve dva a čtvrt ho dala i dcerka, která je spíš drobnější.

emamaira
26. zář 2019

Záleží, jak starý a šikovný syn je. Pro začátek se uci děti držet rovnováhu, takže jsou potřeba vzadu 2 kola. Firstbike chci dát až tak ve dvou letech, teď v roce a půl by rovnováhu neudržel.

martiniquest
26. zář 2019

Doporucuji zvazut i Funny wheels. Ma dve nastavitelne vysky a vzadu muzes mit 2 kola a zmenit na jedno

linee
26. zář 2019

@anonymka789 nepises vek syna, co je docela zasadni informace🙂 Firstbike je tak od 3 let a je skvely a lehky. Kdyby se nekde uprostred cesty rozhodnul, ze uz nebude slapat, vezmes do ruky a dobry. Lehci jsou ty plastova odrazedla, ale ty jsou podle mne do 3 let. Zavisi tedy i zda uz na necem jezdil nebo to ma byt neco uplne prvniho.

svntvt
26. zář 2019

@martiniquest taky doporucuju. Ja jsem zkusila ruzna odrazedla (Puky - dve ruzne verze, Enduro, Firstbike), na nicem mi dcera nechtela jezdit. Az Funny Wheels vzala na milost 😂 zatím ma vzadu dve kola,posleze predelam na jedno at trenuje vic rovnovahu. Je lehke, prakticke, udelali ted i verzi s gumovymi koly takze je i tiche. Za me super vec.

jaja01k
26. zář 2019

Firstbike je super. Syn na něm jezdil od 20 měsíců do 3 let každý den, v létě, v zimě, blátem, pískem, potokem, sněhem... Všude jsme ho museli brát s sebou.

verunka_korunka
26. zář 2019

@anonymka789 nevim co myslite jako klasicke odrazedlo... jestli ty plastova motorka tak to nam rehabilitacni rekla, ze pro spravny vyvoj chuze neni dobre. Pro pobaveni na hristi nebo doma ok, ale ne na delsi jizdu. Takze delsi jizdy jsme delali az na koloodrazedle. Take jsem zvazovala firstbike, ale nakonec vyhralo plastove z lidlu, bylo skoro stejne tezke (vaha u nas hrala velkou roli, dcera v te dobe mela cca 12kg) a vyska sedatka melo to z lidlu o 2cm niz nez firstbike s redukci. Uz na nem jezdi druhe dite a stale je v pohode. Dale jsou kovova, ale ty nam prisly dost tezke, na toho naseho drobka a taky vysoko sedatko. Ale narazila jsem decathlonu na kovove koloodrazedlo a to ma sedatko docela nizko a vaha taky neni zas tak strasna...

similenka
26. zář 2019

@martiniquest prosím od jakého věku je funny wheels? Dekuji

aurelie34
26. zář 2019

Hrozně záleží na věku a velikosti dítěte. My máme již zmiňované odrážedlo funny wheels a synovi 2 roky už je malé. Má už hodně pokrčené nohy a blbě se mu jezdí. Má tedy 14 kg a asi 94 cm. Teď dostal kolo odrázedlo yedoo too Too a jezdi na něm surově. Je lehoučké a fakt kvalitní.

martiniquest
26. zář 2019

@similenka Nezalezi na veku, ale na vysce. Nas syn ma 3 roky a jeste je mu dobre. Koupili jsme ho pred rokem, kdyz mu zaclo byt male nejmensi enduro.

svntvt
26. zář 2019

@aurelie34 dcera ma neco pres dva roky, je vysoka, okolo 92 cm a prave Funny Wheels je jedine na cem mi jezdi, jezdi hezky, neprijde mi male. Asi zalezi i na diteti .. ona je zacatecnik, doted jezdit nechtela na nicem.

aurelie34
26. zář 2019

@svntvt tak syn na něm jezdí od 16 měsíců. Bylo mu pořád hezky ale teď dost vyrostl a už to není ono. Neříkám že by na něm nemohl ještě jezdit ale už je to na hraně a na jaře mu bude už opravdu malé. Proto jsme koupily to kolo odrázedlo a úplně super. To mu vydrží tak do 4 let. Ale dítě na něj musí už umět držet stabilitu a být fakt vyjezdené na klasickém odrázedle.

alena12121212
1. říj 2019
Uživatel alena12121212 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od alena12121212.

Tohle také doporučuji. Ke 3. narozeninám jsme už koupili synovi první kolo s kolečky po boku. Odrážedlo za mě super.

astyna88
18. říj 2019

Syn ma whoom od dvou let, zkusil i 1bike,ale lepe se mu jezdi na whoom,tam neni tak moc predkloneny a ma to lepsi vyvazeni.

lencamat
18. říj 2019

Dcerka ma 2roky a mame odrazedlo funny wheels zatim jezdime vzadu se dvema koly ale na jaře ji to predelame na zadni jedno at se učí rovnovahu.Syn uz odrazeci kolo primo dostal ve dvou letech a pozdeji se naucil rovnovahu ze jak jsme ho dali na klasicke kolo ze to trvalo asi 5minut a uz jezdil bez kolecek ktere jsme ani nepotrebovaly.Takze uvidite co vyberete.