Zavinovačka Swaddle Me - kterou vybrat?

veef
23. dub 2015

Děvčátka, poraďte, kterou zavinovačku pro miminko vybrat? Jde mi o typ Swaddle Me (se zavazováním včetně ručiček). Děkuji moc za názory. U předchozího mimča jsem měla velkou plenu, ale ta se mi neosvědčila.

tajemna30
23. dub 2015

Já ji kupovala, ale vůbec nevyužila, malý v ní být nechtěl, tak jsem musela prodat dál. Vzhledem k ceně, osobně bych počkala, zda tam dítě bude chtít být. 😉

veef
autor
23. dub 2015

@tajemna30 Děkuji moc za názor, nejsem pro nakupování zbytečných věcí, ale Swaddle me doma mít opravdu musím.

suzanna123
23. dub 2015

@veef my měli a použili jsme ji jen párkrát. Ne, že by byla špatná, ale a) ten náš buřtík zní vyrostl dříve než jsem si zvykla ho svazovat (malou jsme nezavinovali, tak to pro mě bylo nepřirozené), b) muž v práci dostal klasickou zavazovací a ta je víc "user friendly" - tím, že se nemusí mimino nacpat dovnitř, ale položí se na to (ale možná je zase ta swaddle me příjemnější pro miminko než ty šňůrky). Ale tu zavazovací používáme doteď, i když mu z ní trčí nohy 🙂 A tu swaddle me budu prodávat, tak kdybys měla zájem... 😉

naturbabyshop
24. dub 2015

Elastických zavinovaček, do kterých se zavinují i ručičky je celá škála. Kalsické SwaddleMe na suchý zip, kde nožičky zůstavají relativně volné (vhodné pokud miminko trpí na nadýmání), přes vysoce elastické australské ErgoPouch, které jsou na klasický zip a dají se v případě potřeby změnit na spací vak až po velice luxusní Puckababy. Na Svetzavinovacek nabízíme velké množství a rádi Vám s výběrem poradíme.

lucinka58
24. dub 2015

Ahojky, já si koupila Red Castle Magická zavinovačka Miracle blanket - prakticky je to to samé. Osobně uvidím jestli se v ní malej bude cítit nebo ne, ale přijde mi to jako dobrý nápad miminko svázat, aby se cítilo pevně jako v bříšku 🙂

veef
autor
26. dub 2015

@suzanna123 mohla byste dodat fotečku?

veef
autor
26. dub 2015

@naturbabyshop Děkuji moc, určitě se podívám, v případě dotazů se ráda ozvu, děkuji 🙂

atinkaa
26. dub 2015

ahoj, pri oboch bambulkach som swaddle me pouzila je suprova 😉
fotky v albumiku, zavinky aj s vankusikom v bazari....za mna top vec, ktora pomaha deculku, aby rucky a nozky nelietali a ditko sa nebudilo na vlastny pohyb.

Ale plati ako pri vsetkom - pouzivat vlastny Instinkt, teda ak sa niekomu urcite od zaciatku nezda a ma rad klasiku perinku alebo rychlozavinovacky tak urcite dat na ten pocit. Mne sa to u deculiek osvedcilo, velakrat ak som sa nechala na cosi presvedcit tak to nebolo pre nas - cim netvrdim, ze pre ineho to nemoze byt top 🙂

ale ty pises, ze swaddle me urcite ano, takze za mna je len otazka ake....urcite by som vzala jednu flausovu, my sme vyuzili aj v lete, pri prechadzke, pri navrate neskor, dokonca i aj v ramci nosenia, kedy sa do toho daju dat nozky.
no a potom velkostne, pre uplne male bejbicko ktore sa povracka ci pokaka by som mala 2 to su S-M kove velkosti, neskor vacsia L-kova staci jedna, tento model sa mi osvedcil a mala som to tak pri oboch deculkach 😉

mamkamarketa
29. dub 2015

Ja mela jak swaddle me tak swaddle pod (syn byl opravdu drobny-2,8kg a swaddle me byla obrovska)
Takze za me

lutsie
29. črc 2015

Znovu SwaddleMe🙂 u prvního mimca jsem nezavinovala, ale teď u druhého chci.Můžete mi poradit, kterou zavinovacku mám koupit a kolik kusů se využije?Určitě chci SwaddleMe, ale miminko čekám v říjnu a tak mě zajímá, jestli se pod bavlnenou zavinovacku dá mimco obleknout třebas do bodycka a dupacek?původně jsem chtěla objednat to výhodné balení 3ks za 949,-...protože jedna pro novorozence bude asi málo ne?

atinkaa
29. črc 2015

oktobrove a teda jesenne zimne babatienko by som davala skor to flisovej ja...ale myslim ze i bavlnena postaci ak mate doma teplo tak mozno i bude lepsia a jo jasne da sa pod nu dietatku dat bodycko ci polodupky, ja som snad ani v lete nemala bejbicko v tom uplne bez vsetkeho 😉
a jedna malo nie je ak mas pracku so susickou, ale dve su akurat 😉 kym jedna sa perie mas druhu, kazda dalsia navyse je uz de facto Luxus a skor pre vzory a potesenie oka🙂

a uplne na zaver ak by si chcela tak pozri mam nase v bazariku a uz by chceli do sveta je k nim aj deka, hrazda, vankusik tak to len technicka za okraj, snad nevadi🙂)

scruffy
29. črc 2015

Já mám prosincové mimino a měla jsem zimní a letní verzi, a tu zimní jsem využila jen když se ta letní verze prala, přišla mi zbytečně teplá a stejně jsem na malou ještě dávala dečku. Vždy měla pod zavinkou ještě overal na spaní. Pro někoho je to zbytečnost, ale já neměla nervy jí zavinovat do pleny a zavazovací zavinky, je to strašné zdržování a nešlo mi to, takže se mi často vyvlékla, ale já mám nezavinovací mimino, takže jsem zavinovala tak ten první měsíc.

lutsie
29. črc 2015

@atinkaa děkuju za odpověď, ale nějak to v tom bazaru nemůžu najít🙂

lutsie
29. črc 2015

A ještě tu velikost zavinovacky, jakou mám vybrat?jak dlouho jste zavinovali?

eicul82
29. črc 2015

@lutsie Ahoj, taky prodávám, kdybys měla zájem, tak napiš

anuliina
29. črc 2015

@lutsie swedleme jsme ještě do nedávná používali a obrovska spokojenost.Dcerka se narodila koncem května a to nebyla žádný drobecek.Přišlo mi to v tomto letním počasí lepší alternativa,než perinka.Krásné se v tom sklidnila a i dyl spinkala.Bohužel v těch vedrech jsme ji do toho přestali dávat a teď už odvykla.

lucsynka
15. říj 2016

Oživuju diskuzi-nejake zkušenosti se zavinovavkou swaddleme versus motherhood? Přijdou mi oboje dost podobný,tak kterou vybrat.. swaddleme bych asi vzala z ebay,vyjde stejně,jako ta motherhood z českých stranek..

lucsynka
15. říj 2016

Případně jakou velikost vzít,cekame mimco v únoru,prvni syn měl necelá 4kila a 54cm,tak jestli by byla v pohodě ta menší,nebo může mít od začátku tu větší velikost..

scruffy
15. říj 2016

Já mám originál Swaddle me zimní a letní nepravou z ebay a když porovnám kvalitu versus cenu, tak mi originál přijde předražený. Dcera byla drobek, měla necelá 3 kila a 48 cm, takže mě stačila velikost S, navíc jsem zavinku používala celkem krátce pak už nebyla potřeba, dcera nebyla zavinovací mimino.