Sada nábytku do dětského pokojíčku

mrszizy
29. říj 2020

Ahojte ☺. Prosím o doporučení webu, kde jste nakupovali sadu nábytku (případně zvlášť, to je jedno) do dětského pokojíčku za pěkno cenu? Nejsme s manželem nějak moc ujetí na vystajlovanou domácnost, chtěla bych mít jen pěkný pokojíček pro mimčo, nemusí to být top na pinterestu.
Kamarádka koupila sadu postýlku - skříň - komodu + přebalovák - a nějakou menší "truhlu" na hračky za cca 15 tisic. Máme hodně času, tak mám čas pohledat něco trošku levnějšího ☺.
Tak tedy prosím o doporučení kde shánět dětský nábytek za pěkné penízky, kde jste jej nakupovali vy, děkuju vám 😊. (Prosim o doporučení, né rady že brát z druhé ruky).

amazonkajanik
29. říj 2020

@mrszizy zkuste favi.cz 😉

zuzangel
29. říj 2020

Co IKEA? A o prázdninách když sem byla v XXXLutz byla krásná sestava, za příjemný peníz.

dard
29. říj 2020

Asi záleží, co přesně hledáte. Ale za mě taky Ikea. Líbí se mi ta jejich sterilní bílá 😉 Když se přidá barevná zeď či tapeta, obrázky, dekorace, barevné povlečení, hračky... Navíc mi jejich (dětský) nábytek přijde využitelný i do budoucna, jak děti rostou, a pokojíček se snadno obmění, pokud se časem okouká.

puhelin
29. říj 2020

Pokojicek jsme resili az kdyz si deti zacaly hrat s hrackama a zacalo nam to v obyvaku prekazet. Pro miminko nam to prislo zbytecne a byla to pravda. Prebalovak jsme meli v koupelne (Ikea Sniglar) a postylku jsme stejne nepotrebovali. Satni skrin jsme meli v loznici.
Do pokojicku jsme pak koupili satni skrin, skrin na hracky a stolek/truhlu, vse Ikea Stuva. Miluju jeji variabilitu, stale to stehuju a vypada to porad dobre.

mrszizy
autor
30. říj 2020

Takze povetsinou doporucujete ikeu 🙂. U nas postylku chci, vedle postele, ale chci ji. Mame jeste i velkeho kocoura (ragdolla) a uz by nas v te posteli bylo az moc, navic manzel dela 12ky a vim ze by se poradne nevyspal, aby prdolu nezalehl 🙂.
Ja urcite budu ze zacatku chtit postylku, skrin (vetsi) a mensi komodu - plenky a tak. Nevim jak je to ted, ale kdyz mi bylo 12 mela jsem malou segru a mamina jako prebalovak mela takovou molytanovou "vanicku" (potahlou gumou) a vzdycky si to polozila kam potrebovala - mivala to i doktorka, tak asi neco takoveho, nic pevneho, at to prdnu na postel, gauc, kamkoliv 🙂. Ach, prvni dite, musim si vsechno zjistit, co a jak 😃.

kometkak
30. říj 2020

My máme část Ikea Stuva a část Domestav Domino.