Děložní sliznice po interrupci. Je možné, že je tak vysoká?

nanynka008
18. lis 2019

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je možné, aby byla děložní sliznice vysoká 14mm? Měřeno 3 dny po zákroku vyčištění dělohy, dr se nad tím podivoval, ale nechtěl nijak vysvětlit máte prosím někdo zkušenost? Díky

vitezove
19. lis 2019

@nanynka008 No a nic jiného ti tam nenašel?? Žádnou tkáň nebo embryo? Pokud ne, tak je to v pořádku. Jen ti asi roste hodně rychle. Oni to tam dost projedou, takže jakoby oškrábnou i tu sliznici. Tak pak trvá než zase naroste. Většinou spíš pár týdnů než dní. Ale tak každý je jiný.

nanynka008
autor
20. lis 2019

@vitezove děkuji moc za odpověď. Nic jiného nenašel. Žádná rezidua nic, pouze ta vysoká sliznice. Byla jsem na miniinterupci, a právě mi přišlo zvláštní, že je sliznice tak vysoká, ale doktor sotva uměl česky a nic mi ani vysvětlit nechtěl. Po zákroku jsem ani nekrvácela ani nešpinila, ani dodnes ani špinění nic, a to jsem jsem na zákroku byla 8.11. Každopádně vám moc děkuji za Vaši odpověď ☺️

vitezove
20. lis 2019

@nanynka008 no určitě máš jít ještě ke svému gynekologovi ne? Třeba já po revizi měla nakázáno, že do deseti dní ke svému na kontrolu. Jinak fakt nemám s tímhle zkušenosti, ale revize je asi podobný zákrok a tam jsem krvácela trošku jen v den revize. Pak už ne.

mauritanie
17. únor 2021

Dobrý den, jak jste prosím dopadla? Momentálně mám podobný problém. Dekuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru