Dlohodobé špinění v těhotenství, má někdo zkušenost?

elamozna
8. zář 2016

Ahoj zeny, od 7tt spinim. Nekdy je to tmave zlute spineni, jindy svetle hnede no a nekdy i tmave hnede. Mam nasazeny Utrogestan a nyni jsem 14tt. Nejaka forma spineni se u me vyskytuje kazdy den. Nikdy jsem vsak nekrvacela svetlou krvi. Prcek je zatim ok, ale na kontrole ve 12tt mi pani doktorka rikala, ze takto dlouhodobe spineni neni ok a mam vetsi riziko, ze mimi potratim, ci probehne predcasny porod. Zadny hematom videt nebyl. Mela jste to nektera podobne? Jak dopadlo vase tehotenstvi? Normalne bych uz po prvnim trimestru kricela do sveta, ze ocekavame, ale ted se mi teda vubec nechce, je to dost na palici. Samozrejme porad doufam, ze vse bude v poradku, ale..

elamozna
autor
8. zář 2016

Tak fakt nikdo nema podobnou zkusenost?

danculina
8. zář 2016

Zdravím, taky špiním. Někdy dva dny nic pak zase jo a pořád dokola. Utrogestan jsem měla do 12tt nebo 13tt ted nevím přesně. Ale krvácela jsem i a měla hrozící potrat. Doktorka říkala že špinění je normální dokud to ovšem není čerstvá krev. 19.9 jdeme na kontrolu tak uvidime. Vše i přes špinění je v pořádku. Tchýně říkala že špinila celé těhotenství a vše bylo v pořádku.

tynice
8. zář 2016

Ahoj, já teda špiním od cca 3 měsíce. Taky mě strašili předčasným ve 24 tt - to mi uteklo trochu plodovky, ale vše ok. Přesunuly to na 36 tt a zatím jsme stále 2 v 1. Jsem teda hodně otevřená už od toho 24tt., měla jsem antibiotika a snad všechno možné už do mě nacpali, ale stejně to nepřestalo. Akorát jsem se trápila s různýma čípkama apod. Mám vtší spotřebu vložek než při menstruaci a je to nepohodlné. 😠

elamozna
autor
9. zář 2016

@danculina Dekuju za odpoved. Trosku me to povzbudilo (s tou tchyni)o. Drzim pesti, at je na kontrole vse v poradku.

elamozna
autor
9. zář 2016

@tynice Teda tak to mas taky dost divoke tehotenstvi, ale skvele jste to dobojovali az sem, to uz je parada, i kdyby nastal porod. Kazdopadne drzim pesti, at vydrzite co nejbliz k terminu a hlavne za odmenu hladky a rychly porod. 🙂 Jinak taky dekuju za reakci, kdybychom se s prckem dostali nad 30tt bylo by to fajn.

tynice
9. zář 2016

@elamozna držím palce, to zvládnete 🙂 já teda bych byla raději už po :D spadlo mi břicho dolů, drhla jsem okna, skacu a furt nic :( hodně totiž otikam, jak nohy tak i v obličeji..celé noci nespím, takže cokoliv za porod :D

1velrybka
9. zář 2016

@elamozna Ahoj,já taky dlouho špinila,nevím teď přesně,ale přestalo to asi v pulce čtvrtého nebo pátého měsíce.Nebylo to denně,spíš tak den dva ano,týden ok a pak zas.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru