Placenta na přední stěně a zasahující do DDS

andrevo
2. dub 2016

Ahoj holky, jsem 22tt a ve čtvrtek na kontrole na velkém utz mi sdělili, že mám placentu na přední stěně a zasahuje mi do DDS. Chtěla jsem se zeptat zda s tím máte zkušenosti a zda se mám rovnou smířit s císařem nebo je možnost, že se to zlepší. Kontrolu mám v 26tt. Jsem z toho hodně špatná a dost mě to sebralo ☹ Moc děkuji za odpovědi.

akankeo
2. dub 2016

@andrevo ze zasahuje do dds neni zadna tragedie, navic se pravdepodobne jeste vytahne nahoru, pokud by byla vcestna, tak je to jina situace a jisty cisar

batavychi
2. dub 2016

Ahoj, nestresuj se, jsi zatím v půlce těhotenství a při růstu dělohy se Ti placena "posune" výš (nyní Ti zasahuje do dolního segmentu -DDS). Měla jsem to co Ty a placenta se mi vytáhla.

bajana
2. dub 2016

Ešte sa s ničím zmieriť nemusíš 😉 Šetri sa, je veľká šanca, že sa vytiahne a nebude brániť vaginálnemu pôrodu. Ja som sa v tomto štádiu dozvedela závažnejšiu dg (placenta praevia partialis), tehotenstvo skončilo v 32tt akútnou sekciou a keďže sme ja aj dieťa boli v ohrození, sekcia bolo to posledné, čo ma trápilo...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru