Vcestná placenta a orgasmy ve spánku. Je to velký problém?

katanovobran
6. bře 2022

Ahoj holky,mám takový problém mám vcestnou placentu a zakazany styk,nejsem nějaká extra sexuchtiva takze pro mě přijatelné partner chudák horší ale dá se to resit i jinak 😀 ale k věci děla mi problém to ze ve spánku mám celkem silné orgasmy a samozřejmě pak stahy dělohy a bylo ki řečeno ze z vcestnym Luzkem zákaz sexu,dodrzujeme to nedovolila bych si nikdy ohrozit miminko máme ho vymodlene.Ale proste v tom spánku to jaksi neovlivnim mate někdo holky zkušenost jestli je to velký problém ?

europa00
6. bře 2022

@katanovobran ahojky nooo neporadím ti jak se jich zbavit Ale ano i orgasmus je v tomto případě nebezpečný… Jednou se mi spustilo spineni naštěstí slabé a pravé na pohotovosti mi řekli ze nám nízko placentu k brance takže zákaz všeho …. No a samozřejmě co čert nechtěl tak mě cca za 14 dni vzbudil rano orgasmus teda už spíše ta kontrakce dělohy a na další kontrole doktorka říkala ze je tam míní míní hematom takže na to bacha. Ten už se mi naštěstí vstřebal, byl malinký a mimi neohrozoval. Orgasmus si teď určitě nelajznu ale jsk ho ovlivnit ve spánku opravdu nevím, to snad ani nejde. Ve kterém jsi týdnu a jaký mas nález ? Já dnes končím 19 zs týden mám 2 screaning a jsem zvědavá jestli se posunula alespoň o Cm nahoru.

katanovobran
autor
6. bře 2022

@europa00 já sem v 16 tt dneska,je to strašně moc nepříjemný a ani se nedá říct ze bych na to nějak myslela přes den nebo něco ..stalo se mi to k ránu a od Te doby nespinim nic takže snad dobry spis se bojím těch dalších noci ..to je strašný člověk se drzi v noci jde spát a najednou tohle.Ta placenta je mrcha

katanovobran
autor
6. bře 2022

@europa00 a to spineni bylo po styku ?

zelenaesmolda
6. bře 2022

@katanovobran
Resila bych to na gynde,treba ti na to muzou neco dat

europa00
6. bře 2022

@katanovobran ne ne styk jsme neměli ani jednou protože jsem do 9 týdne spinila letounech ale hrozbě mě to děsilo… v 9 týdnu to přešlo akr pohlavní styk bych si nelajzla prve kvůli tomu strachu… až v 16 týdnu mi tusim řekli o te Placente tím se vysvětlilo to spineni, někdy ženy špíni nebo krvavaci jen když jdou ns velkou nebo si škytnou… ten spouštěče je různý záleží na více faktorech, nemusíš mít sni sex orgasmus a ta silná kontrakce dělohy opravdu stačí jsko spouštěč. Ake pokud jsi doteď nezašpinila tak v pořádku a nestresuj se tím.

gracinka7
6. bře 2022

@katanovobran sex máte zakázaný kvůli vcestné placentě. Orgasmus jako takový nevadí.

katanovobran
autor
6. bře 2022

@zelenaesmolda teď ve středu jdu tak se zminim 😊

katanovobran
autor
6. bře 2022

@europa00 Nene do teď ještě vůbec nic 😊

katanovobran
autor
6. bře 2022

@gracinka7 já sem si to taky myslela ale každý opravdu ze zkušenosti říká něco jiného 😊

europa00
6. bře 2022

@gracinka7 u někoho vadí, Js sex teda neměla a soozstec byl pouze orgasmus, je to proste kontrakce… každý to má jinak.

gracinka7
6. bře 2022

@europa00 zadavatelka dotazu má ale zakázaný sex vůli vcestné placentě, která by se stykem mohla poškodit. U té orgasmus nevadí. Byla jsem ve stejné situaci.
@katanovobran jestli váháš, zeptej se pro jistotu svého doktora.

europa00
6. bře 2022

@gracinka7 já mám taky nízko položenou placentu a opakuji u každé ženy muže byt spouštecem krvaceni neco jiného… placenta nemusí krvacet jen z toho ze do ni stouchate při sexu, muze se to stát i u delší chůze, u kontrakci pravé způsobené orgasmem, nebo zvednutim těžkého předmětu… někdo má nízko placentu a přesto má sex a bez větších požití, jiná žena z toho zase muze krvacet nebo potratit …. Každá to na jinak hraje tam roli více faktoru… proto některé ženy konci v nemocnici jiné si tím projdou bez komplikaci… vůbec se to nedá nějak škatulkovat

kacka1994
6. bře 2022

Mě na ty noční orgasmy v těhu (špinila jsem a měla po ZT, takže taky zákaz sexu) pomohl hořčík :D když jsem ho brala, tak jsem je neměla 🙂

tyname
6. bře 2022

@gracinka7 Vidíš, asi se názory různých gynekologů různí, já vcestnou placentu také měla a dle lékaře vadil i přímo orgasmus.

Tazatelce bohužel poradit neumím, napadl mě leda meduňkový čaj před spaním na zklidnění. Nebála bych se zeptat doktora.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru