Poradíte recepty na kaše pre 9 mesačné bábätko?

brtkulka
28. sep 2012

Ahojte mamicky, mam 9 mesacne babatko, doteraz mal prikrmy 2 x denne a bol vyhradne kojeny. Chcela by som na vecer zacat s kasami, nechcem instatne, poradite nejake recepty. Myslite, ze je vhodne zacat s kasami v tomto obdobi? Kedy ste zacali vy s kasami? Vdaka za odpovede.

miriem
28. sep 2012

My kase papame uz nejaky mesiac-dva ale na ranajky. Maly ma tiez 9 mesiacov. Recepty su veelmi jednoduche- v hrnceku dam varit vodu prisypem ovsene vlocky/ pohankove vlocky/ psenove vlocky/ kukuricku krupicu/ spaldovu krupicu/ ryzu bielu/ ryzu natural... povarim az kym to nie je makke na kasu a dodatocne pridam nastruhane jablcko / hrusku/ slivku/ ceresnu (proste ake ovocie doma mame) a pripadne este zahustim amarantovymi perlickami. Kasu mozes varit spolu s hrozienkami/ datlami a potom je nasladla, takze nemusis davat ovocie.

gaby21
28. sep 2012

Ano, stopercentny suhlas s miriem, aj my sme fungovali na pohanke, psene, ryzovych vlockach, kukuricnej kasi, maly to zboznoval, takisto budem krmit aj mladsieho, kase uz mozes davat my sme zacali v siedmich mesiacoch 😎