Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    aniny
    10. lis 2020    Čtené 98x

    Zdravé testování se Sunarem

    Naše testování je u konce, tak se jdu s vámi podělit o novinky že světa Sunaru.  

    Mému nejmenšímu testovateli už jsem musela doplnit zásoby kapsiček sama, jelikož to za 3 dny měl v sobě. Ovocné kapsičky to je jeho. A řekla bych, že nejraději má ty, kde je nějaké červené ovoce. Čili za nás favorit hruška s malinou a jablko s jahodou a borůvkou. 

    Já osobně patřím k tzv. línějším matkám (přiznám se) a ne vždy se mi chce dělat domácí strava. Takže nejen na cestách, ale občas i doma po té kapsičce sáhnu a všichni jsme spokojení. 😆 Hlavně když vím, že dítěti nedávám nic špatného. Kapsičky jsou ze 100% ovoce, bez cukru a v Bio kvalitě. 

    V balíčku jsme měli ještě troje křupky od 12. měsíce. Takže toho se ujala má 4letá. Která má zmlsanou pusinku a ne vše je ji dobré. (No můžu za to asi sama) 😁 Ale k televizi jako furtžerky si oblíbila hráškové a Party mix. Jsou bez lepku, bez cukru a soli. Takže jsem také ráda, že i u starších zdravé dobroty uspějí. A budu je kupovat častěji. 

    Beru testování jako velmi úspěšné, jelikož se nám po dobrůtkách zaprášilo. 🙂

    #test_sunarbio #recenze #zkusenosti_sunarbio

    aniny
    4. lis 2020    

    Tak jsem zkusila dát křupky pod dohledem i 7mi měsíčnímu synovi a na zabaveni dobrý 🤭😁 a Natalka ta se do nich pustila. Miluje totis lusky, takže když je viděla bylo jasný, který budou našimi favority ;) jsou příjemne nasladly, takže ani ty starší nepohrdnou🙂

    #test_sunarbio

    (2 fotky)

    Tak kapsicky u nás zmizely rychlostí blesku. Syn je jiný jedlik než dcera.. škoda že ty křupky nejsou od dřívějšího měsíce. 🙂

    #test_sunarbio

    Naše zdravé testování

    Balíček #test_sunarbio obsahuje troje křupky různých druhů, které jsou všechny bez lepku a cukru. Vhodné od 12m. Takže to bude testovat a ochutnavat dcera. Ikdyz ve 4 letech už má zmlsanou pusu, tak snad ji to uspokojí 😃😃 a kapsicky u nás zmiznou hned u Kubajze.

    To já raaad tyhle balíčky 😇

    aniny
    20. kvě 2020    Čtené 327x

    Fridababy jako pomocník miminku

    Přiznám se, že značku Fridababy jsem vůbec neznala. O to víc mě překvapila. A už jsem si od nich našla spoustu věcí, co samozřejmě potřebuju. Určitě koukněte na stránky profimed.cz a tam značku Fridababy najdete.

    Teď už k testování.

    Co určitě vychválím, je rektální katetr Windi. Pokud vaše miminko bojuje s prdíky a neustále pláče, doporučuji vyzkoušet. 

    Je to trubička, která se zasune klasicky do zadečku, počkáte pár vteřin a pak byste měli uslyšet písknutí, (pokud se zadařilo) a miminku se opravdu uleví. Zkoušela jsem to hlavně v noci, jelikož to jsou u nás koliky nejhorší. A vždycky se krásně vyprázdnil a byl klid. 

    V balení je 10 trubiček na jedno použití. 

    No a z dalších výrobků jsem ještě hned první den zkoušela nosní odsávačku. Náš malý je už od porodnice zahleněný a co mě teda opravdu nebavilo, bylo vytahovat vysavač každý den na odsávání. Takže jsem byla šťastná za tuto. 

    Před odsátím jsem stříkla do nosu Nosefrida s mořskou solí, vhodný od narození. 

    Co je teda bomba a neviděla jsem to ještě u žádné jiné odsávačky, jsou filtry, které do ni vložíte (je jich 20 ks). Slouží to k tomu, aby se při vytahování hlenu nedostalo nic k vám a hlavně, aby ta trubička nebyla vlhká a neplesnivěla. To mám zkušenosti u té na vysavač, kde se to pak špatně čistí. 

    No poté si jeden konec odsávačky dáte do pusy, druhý miminku do nosu a vytáhnete vše, co tam nepatří. Jednoduché a miminko z toho nemá takový šok jako z vysavače. A hlavně super na noční odsávání. Plus je v krásném cestovním balení. Takže my budeme brát na delší cesty určitě s sebou ;) 

    Masážní kartáček na dásničky s pastou jsem ještě nezkoušela. Ale určitě tak za měsíc už zkusím. To už si myslím, že malej bude vše ocucávat a zoubky se pomalu budou hlásit. Tak mu bude příjemné, když mu budu masírovat dásně. Kartáček se jednoduše nasadí na prst, takže se s ním musí dobře manipulovat. 🙂 

    Jsem ráda, že jsem mohla tuhle značku objevit. Má super sympatický balení a hlavně to pomáhá. Tak uvidíme jestli, až přejdou koliky a začnou růst zuby, tak budu taky nadšena 🙂)) 

    #recenze #test_fridababy #zkusenosti_fridababy

    #test_fridababy

    Takže už jsem měla tu čest vyzkoušet si z balíčku jednu věc. A to odsavacka do nosu. Malej už od narození má hleny a já každej den musím odsavat vyysavacem. Což mě furt nebaví vytahovat a jemu je to také nepříjemné. A teď v noci zas chrapal a budil se, že nemohl dýchat. Tak jsem nastoupila s odsavackou. A šlo to krásne a hlavně tiše 😄 musím říct, že se odsavacka narozdíl od jiných dobře drží v ústech a ma super praktické balení a nikde se mi nemusí válet;) no posuďte

    (2 fotky)
    aniny
    12. říj 2019    Čtené 383x

    Testování kosmetiky Dermedic Hydrain3 Hialuro

    Po ani ne dvoutýdenním testování, jelikož kurýr se zpozdil s doručením, vám pokusím sepsat stručnou recenzi produktů na pleť.

    Měla jsem k dispozici ultra hydratacni krém gel, který je velmi lehký, nemastny a plet by měl hydratovat až 48 hodin. Krém v sobě nemá SPF, takže je vhodný i na noc. Za mě můj nejoblíbenější produkt že všech testovaných, jelikož jsem z těch pohodlnejsich lidí. A nejradši používám jednu věc ve dne i v noci. Vyhovuje mi konzistence i příjemná lehká vůně. Na pleti jsem měla opravdu pocit hydratace. Budu si nadále kupovat. Jelikož je opravdu za velmi příznivou cenu a dělá to co slibuje. 🙂 Neměla jsem žádné známky alergie, naopak pocit více vyživene pleti.

    Další z řady jsem testovala hydratacni serum a noční krém proti vraskam. Kombinovala jsem tyto dva produkty spolu. Ikdyz, vím, že moje plet ještě vyloženě krém proti vraskam nepotřebuje. Mohu říct že krém je fantastický. Je pro suchou a velmi suchou pleť. Ja jsem ho pouzivala zrovna v době,  kdy jsme prijeli z dovolene, a mela jsem spaleny a loupajici se nos. Za jednu noc se mi nos přestal loupat, jelikož je krém velmi hutný. Není po něm mastný polštář, jako jsem měla od jiných krémů. 🙂 ráno po probuzení, jsem stale mela pocit, ze krem na pleti stále mám. Za mě také velká spokojenost. 

    Totéž ale na denní používání je hydratacni denní krém proti vraskam s SPF 15, používala jsem občas také v kombinaci se serem, ale jak jsem již psala, více jsem používala krém gel. Tento denní krém, je také skvělý. Určitě bych doporučila pro starší  plet. Neucpava pory, je skvělý pod makeup, dobře se vstřebává. Obsahuje kyselinu hyaluronovou pro neustálou hydrataci pleti. 

    Absolutně jsem tuto značku neznala a jsem ráda, že jsem měla možnost poznat. A najít si tak krém, který bude vyhovovat me pleti. Jako atopik si vybírám kvalitní krémy a nevadí mi si i připlatit. Zde je cena slušná a ještě opravdu krémy dělají to co mají.  Koupi se v lékárně🙂 a myslím, že b, si značka zasloužila více pozornosti, jelikož je opravdu kvalitní. Doporučuji vyzkoušet, hlavně pokud máte citlivou pleť.  

    #recenze #test_dermedic #zkusenosti_dermedic

    aniny
    5. pro 2018    Čtené 339x

    Testování hračky Octopi od TM Toys

    Hezký den,
    dostaly jsme s dcerou možnost testovat hračku Octopi a to konkrétně chobotnici s majákem.

    Já byla šťastná, že jsem poprvé byla vybrána a dcera byla šťastná po rozbalení a zjištění, že se v krabici ukrývá chobotnička, no a ještě k tomu s dudlíkem! (Dneska ho odevzdávámě čertovi, tak chobotnice bude muset taky) 😀 první věc kvůli které si hračku vlastně oblíbila. Potom samozřejmě středem zájmu byl hlavně majáček, který při zapnutí hraje příjemnou melodii a jakoby bublá no a krásně svítí. Majáček jsme používaly hlavně při čtení pohádek. Natálka mě konečně nechala dočíst knížku, protože se několik minut zaujatě koukala na zeď, kde maják promítal hvězdnou oblohu.

    Na noc jsem jen ztlumila zvuk majáku aby ji nerušil ale svítit jsem ho nechala, aby ji pomohl krásně a klidně usnout. Po nějaké době sám zhasne ☺️
    Další den, jsem pomocí manuálu zjistila, že chobotnicka s majákem dohromady fungují tak, že když se dítě k hračce přitulí, maják se rozsvítí a začne hrát (pokud ho máte zaplý). To mi přijde skvělé hlavně pro menší dětičky, které častěji pláčou v postýlce. Takto se mohou lehce sami uklidnit.

    Hračka se nam moc líbí. Akorát pozor na maják, je v celku těžký. Takze menší děti by ho mohly lehce rozbít. Nám hračka určitě pomohla k tomu k čemu je určena, a to ke snadnějšímu usínání. Maják se zvířátekem se bude určitě líbit každému dítěti. 

    #test_tmtoys #recenze #zkusenosti_octopi

    aniny
    5. led 2018    

    Prdelka moje ❤️

    Ahoj holky. Dcera 15 měsíců chodi po kolenou. Chodit normálně umí, ale nedělá to. Kdyz se proste potřebuje někam dostat tak de po kolenou :D jen proste po dvou a ruce ma volne. Nevim co s tím. Prejde ji to samo a proste začne sama normálně chodit ? Měl to někdo u dítěte ? 😀☺️

    Kdy sem si něco koupila naposledy pro sebe ???! Je to šílený, kord kdyz sou slevy, nejde se ovládat. Asi odpojime internet!!!

    Ahoooj tak dnes zas slavim ❤️🌸🤗

    Tak Natalka peruje jak das. Tak sem zvědavá kdy se ji podaří jít vpřed 😀 zatim nic... uz se na to ale těším! Až si doleze pro co chce a nemusím furt něco podávat. Plazeni u nás totis taky neni 😀 začíná rovnou lezt 🙂

    (2 fotky)
    aniny
    7. dub 2017    

    Ahoooj. Prosím mate zkušenost s nějakou skvělou fotografkou, nejlépe v ateliéru na narozeninové foceni. Praha a okolí.moc děkuji!! Kdyžtak prosím jestli ukážeme fotky 🙂

    aniny
    4. dub 2017    

    Holky malá mi začala trosku perovat na kolinkach ale děla to jen kdyz se o něco zapre. Sama od sebe ne. Bez zapreni ji to nejde. Je to uz začátek ze by zacla lezt ? A začne to dělat sama teda ? 🙂)

    Tak dnes máme třičtvrtě roku!!! Leti to uplne silene ! Kde je mimi ? 🤔🤗😍😀