caffelatte1
26. kvě 2020
557 

14 dní s Fridababy, 14 dní spokojené miminko

Milý Modrý koníku, ráda bych ti s Timejkou poděkovala za důvěru, kterou jste v nás vložili a my tak mohly otestovat a vyzkoušet, pro nás doposud neznámé, produkty Fridababy.

Testovaly jsme ústní odsávačku hlenů s výměnnými filtry, rektální katetr a ještě nás čeká, až nastane ta příhodná doba, testování prsťáčku na první zoubky.

Nosátko

Největší úspěch u nás sklidila odsávačka do nosánku. Tak, jak už jsem se v průběžné zprávě zmínila, jsme nadšení a odsávačka u nás pořád frčí. Malá trpí na rýmičku, neustále má něco v nose a z používání klasické odsávačky na vysavač jsme byli doma už všichni hodně unavení. Ústní odsávačka zaručí stejný výsledek za nulového rámusu, rychlost odsávání i dodržení hygieny je naprosto v pořádku. Velice příjemný je i sprejík do nosu, který v průběhu odsávání používáme, Timejku vůbec nedráždil a zvlhčil sliznici. Nenahraditelné je i balení a možnost snadného použití v době cestování, teď už nemusím řešit, jaký typ vysavače atd mají naše babičky, teď už si sami pomůžeme a vystačíme.

Rektální katetr

Díky vyzkoušení rektálního katetru spí naše Timuška dlouhé noci. S jeho pomocí se krásně vyprdí, vykaká a tu a tam jsou bolesti bříška, které se u nás objevovaly. Na zkoušku jsem vysadila i probiotika, které jsme na břicho do teď používali a hle, je klid. Ano, třeba za to může i stáří, Timejka dokončila třetí měsíc, toto období mohlo být taky zlomové, ale s pomocí katetru se úleva dostavila rychleji. Perfektní je návod na krabičce, který usnadnil manipulaci s trubičkou, co si budeme povídat, před první aplikací jsem se bála, ale podrobný popis mi pomohl k pozitivnímu a zdárnému konci.

Prsťáček na první zoubky

Jelikož je Timejka ještě malá, tak si vyzkoušení prsťáčku na první zoubky ještě schováme. První syn měl svůj první zoubek až v osmém měsíci, takže tak nějak tuším, že je zatím čas. Součástí prsťáčku je i masážní gel Buccotherm, který působí protizánětlivě a zklidňuje dásně, cítím, že se ještě bude hodit, možná i u syna, kterému se brzy vysypou stoličky, pětky.

Veliké díky, i za rozšíření obzoru že existuje na trhu tak parádní značka, jako je právě Profimed, která pomáhá narozeným dětem, svou řadou Fridababy, v raných začátcích jejich života.

Vřele spolu s Timejkou Vám všem tyto výrobky doporučujeme, věřte, že nebudete litovat.

#recenze  #test_fridababy #zkusenosti_fridababy

Začni psát komentář...

Odešli