Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    danlen
    11. lis 2020    Čtené 113x

    Testujeme s koníkem

    Byla jsem vybraná k testování produktů od Sunar Bio. Balíček se skládal ze 4 ks ovocných kapsiček a 3 balení křupek (hráškové, mrkvové a párty mix). Naše dvojčata testovala v hlavní roli a musím přiznat, že byla škoda mít od každé kapsičky jen jeden kus. 

    Majda a Emmí mají 14 měsíců bio a 11 měsíců korigo věku (narodily se o 3 měsíce dřív), ale už mají každá 6 zubů a kousání všeho možného zvládají na jedničku. Proto jsem se nebála jim dát křupky, i když jsou od 12. měsíce.

    Hráškové křupky jsou dobře uchopitelné. Mají skvělý tvar přesně do dětské ručičky. Emmička si ji žužlá sama, ale u Majdy musím opatrně a musím jí dávat po kouskách do pusy, ona by byla schopná si tam narvat celou křupku, což by samozřejmě nebylo dobré. Proto mě taky pěkně kousla. U těch mrkvových bych řekla, že chuťově jsou o hodně lepší, ale bohužel mě zklamal ten tvar, ten podle mého vůbec nejde do dětských ručiček. Naše holky s tím měly problémy. 

    Kapsičky hodnotím také kladně. Samozřejmě, jako každá matka, nedám svým dětem nic co bych předtím neochutnala, takže to není názor jen holek, ale i můj. Nicméně, naše holky vůbec nejsou vybíravé a opravdu jim chutná víceméně všechno. Za to jsem samozřejmě ráda, ale myslím, že to ještě přijde až budou větší a budou si říkat, co jim chutná a co ne.

    Měli jsme různé kapsičky. Koukala jsem i na složení a nebylo tam nic špatného, prostě opravdu BIO. 

    Na závěr bych chtěla poděkovat za možnost testovat produkty Sunar Bio. Holky byly spokojené a jejich úsměvy jsou vždy znamením spokojenosti a to holky měly.

    Děkujeme.

    Majdí a Emmí s maminkou.

    #test_sunarbio  #recenze #zkusenosti_sunarbio

    #test_sunarbio
    Dneska holky dostaly k odpolední svačince kapsičky Sunar Bio.. jedna dostala Jablko, jahoda, borůvka a druhá měla Hruška, malina.. samozřejmě jim moc chutnalo.. ❤️

    #test_sunarbio
    Průběžně holky dostávají křupky od Sunarku.. nejdřív jsme začali hraškovymi, kvůli kterým mi jedno moje dítě málem zkoušelo prst 😂 teď pár dní dáváme jako chuťovku mrkvové.. a jako správná matka svým dětem nikdy nedám nic, než to sama ochutnam, musím říct, že ty mrkvové jsou výborné.. měla jsem co dělat jim nechat alespoň třičtvrtě pytle.. a holky jsou po mamince a hlásím, že po pár dnech jsme na dně pytlíku..
    Zítra dáme ke svačince kapsičku

    #test_sunarbio
    Dneska jsem zvolila k odpolední svačince kapsičku Sunar Bio. Holky dostaly Jablko, banán a Jablko, banán a mrkev..
    Musím říct, že jim opět velmi chutnalo.. ale ony nejsou vybíravé..
    Nicméně moc milují hráškové křupky, přikládám foto,jak dneska kousla Majda mě místo křupky 😂

    (3 fotky)

    #test_sunarbio
    Dlouho jsem nepřidala žádný příspěvek a chtěla bych to napravit..
    Naše holky rostou jako z vody a jsou to neskutečné bojovnice, těžko věřit, že někdy měly 920 g a 880 g. Lezou, sedí, stoupají si i obchází nábytek. Mají 14 měsíců bio/11 měsíců korigo.. Říkají máma, táta a v poslední době hodně mňam mňam,proto jsem ráda, že jsem byla vybraná pro testování kapsiček a křupek od Sunarku..
    Včera jsem zkusila dát holkám hráškové křupky a strašně jim chutnalo.. občas spadl drobek,ale to máme vyřešené psím vysavačem.. hlásím úspěch na všech frontách

    (2 fotky)