gradan
5. led 2018
1563 

Pampers hledá Ambasadorku!

Nejpopulárnější značka plenek, Pampers, více než 50 let pečuje o štěstí, pohodlí a zdravý vývoj miminek po celém světě. Kromě své popularity představuje prototypy plenek a neustále pracuje na tom, aby ještě více a ještě lépe porozuměla potřebám miminek. Znalosti nezískává pouze výzkumem, ale také setkáváním se s běžnými maminkami a jejich dětmi, poslechem jejich radostí i starostí a sledováním toho, co miminka dělají nejraději - spí a hrají si.

Proto máme moc velikou radost, že značka, která je tak respektovaná, ale stále přátelská a blízká lidem, hledá na koníku svou Ambasadorku!

Jaká by měla být Ambasadorka značky Pampers?

Měla by to být maminka, která má novorozence nebo kojence ve věku do 6 měsíců. Pokud má kojenec staršího sourozence, vůbec to není překážkou, ale naopak výhodou. Maminka by měla umět poutavě a zajímavě psát, pravidelně na Koníka přispívat jak krátké příspěvky, tak i dlouhé články. Plusem jsou také zkušenosti s blogováním nebo s prací na sociálních sítích, zdravotní či psychologické vzdělání nebo pracovní zkušenosti s dětmi. V neposlední řadě by měla maminka používat právě Pampers plenky. Měla by umět i základy angličtiny.

Maminka, kterou hledáme, by měla být otevřená, komunikativní, cílevědomá žena, které záleží na zdravém vývoji svých dětí a blahobytu své rodiny. Měla by být také odpovědná, přátelská a naplno si užívající péči o ty nejmenší.

Jaké výhody práce Ambasadorky přináší?

  • systematickou práci na jednom konkrétním projektu,
  • nové a žádané dovednosti, které zaujmou v životopisu,
  • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost a talent prostřednictvím celosvětově uznávané značky Pampers,
  • a samozřejmě finanční odměnu - 4706 Kč.

Zapojit se dá tak jednoduše!

Pokud se chcete zapojit do konkurzu na Ambasadorku pro Pampers, vyplňte tento dotazník - Pampers hledá Ambasadorku. Čas na zapojení máte do 6.1.

Napište o sobě vše, co považujete za důležité. Blogujete? Zaznamenáváte svůj život s miminkem? Máte zajímavé a neobvyklé volnočasové aktivity? Napište nám to poutavě, kreativně a originálně.

Držíme vám palce!

Safra, to zní lákavě, ale jezevec ještě ani není na světě 😁Tak třeba příště 🙂

20. pro 2017

Mám 14m dceru a v únoru čekám další. Od začátku jedině Pampers nic víc. Kombinuju hned více druhů plenek. Jak Premium tak Active a Pants různě dle potřeby. Například na noc jedině Pants protože si jinak plenku sundavá atp. A co se týče podložek jednorázových tak taky jedině Pampers. Už mám i nakoupené 0 a 1 pro únorče. Tak by mě to zajímalo.

20. pro 2017

Nevím dzali se povedlo odeslat formulář tak vkládám i sem.

Již od narození první dcery používám jedině značku Pampers a o jiné jsem ani neuvažovala. Už před porodem jsem měla doma velké zásoby plenek Premium Care ve velikosti 0 a 1 i když se říká, že každému miminku sedí něco jiného. Byla jsem přesvědčená a odhodlaná tyto plenky používat a u případných problémů (které nenastaly) bych hledala jinou a opravdovou příčinu. Věřila sem že plenky budou dceři vyhovovat a vyhovovaly. Od narození sem používala dlouhou dobu Premium Care 0 (malá byla malá a drobounká takže do jejích 3 měsíců) a nestala se mi jediná nehoda, takže jsem pak pokračovala i velikostí 1 a následně 2. Když sem pak musela jednou z nouze koupit jiné, jelikož Premium Care neměli, volila jsem Active Baby - Dry. A jelikož jsem byla mile překvapena a bavila mě i ta změna, začla sem plenky střídat dle potřeby. Už nebyla tolik potřeba indikátoru na plence tak sem si je oblíbila více. Po čase když malá začla být aktivnější a začla si plenku sundavat sem objevila kouzlo plenkových kalhotek Pants. A problém byl vyřešen a přebalování si oblíbil i přítel. 😄 Teď už je malé 14 měsiců a stále jsme věrni Pamperskám. No a teď v únoru (TP je 5.2. 2018) čekám druhou dceru a nakoupeno mám už teď. Pár balíků Premium Care 0 a 1. Pro novorozence upřednostňuji Premium Care hlavně z důvodu indikačního proužku a velikosti 0 jelikož opět čekáme drobečka. A později budu asi opět kombinovat i ostatní typy. Vyzkoušené už mám všechny typy, takže si myslím že 14 měsíců zkušeností by mohlo příjít celkem vhod. Navíc ráda propaguji právě tyto plenky a ráda píšu články ohledně oblíbených věcí. Jako slohař jsem byla na škole úspěšná, takže by mě tato “práce” i bavila.

20. pro 2017

Ta odměna je prosím měsíční? 🙂

20. pro 2017
gradan
autor

@bruise Ahoj. Áno, mesačná 🙂

@outlaw Všetko sme dostali v poriadku! Ďakujem.

20. pro 2017

@gradan no pak na potřetí v prohlížeči se už povedlo. 😂

20. pro 2017

Ahoj, mám 3,5 měsíční dceru Vendulku a momentálně jsme zapojené testováni do Pampers premium care. Vendulka se narodila malinkatá tudíš jsem musela použilvat plenečky 0 a jediné plenečky co jí seděly byly právě pampers. Nyní používáme vyhrané plenečky a zanedlouho budu psát recenzi na plenky. Jakmile dcerka povyroste chci zkusit pampers pants příjde mi to jednodušší než zapínání plenky kór když se postupem času mimčo víc s víc vetí a později utíká. Ráda bych se stala ambasadorkou jelikož ráda píši články (možno vidět i na mojem blogu) a zapojuji se do různých debat či diskuzí. Ráda se přiučím něčemu novému. Aspoň by bylo nějaké vzrůšo při mateřské :D

21. pro 2017

Zajimave volnocasove aktivity mam, ale nevim jestli by zrovna Pampers zajimalo, ze ucime deti a dospele praskat bicem 30 vikendu v roce 😀, pravda, nasi formou jak to delame jsme jedini v republice, ale to asi neni to prave, co budou hledat 😊

21. pro 2017

To bude hodně těžké pro budoucí ambasadorku, po tom, co se kvalita tak prudce snížila a cena prudce vzrostla

22. pro 2017

@samaber to se mi nezdá že by šly a cenou nahoru nebo jo? mě přijdou furt stejné. mluvíš konkrétně o nějakém typu nebo celkově o značce?

22. pro 2017

@outlaw beru stav za 6 let

22. pro 2017

@samaber Presne. Do listopadu 2016 nejlepsi plenky. Potom sem zacali hrnout ty polske “inovovane smejdy”, fb se jim zacal plnit tisicem nespokojenych zakazniku a hlavne miminek s osklivymi opruzeninami..tady na to je kazdej ambasador kratkej.. 👎

22. pro 2017

@berut pampersky vyrabeji v. CR v Turnove, syn 6.5 mel jednine Pampers a max spokojenost,ale ta cena 400kc jeden balik. Dcerka 2.5 na DADACH,kupujeme v PL,tam jsou levnejsi a hl.take je vyrabeji tady v CR v Turnove, maji tam mensi dan.

22. pro 2017

@samaber aha no tak to nevim no 😅

22. pro 2017

@anetpierowska Ale prosim vas, pokud ano, tak ty se rozhodne nedostanou na nase pulty. Pleny zde v Cr, jsou z distribuce “made in Poland a made in Hungary”. Samo Pampers potvrdilo, ze pleny (premium care) jsou z Varsavske tovarny. Samozrejme si spolecnost “jede svoje”, ale tisice nespokojenych maminek dokazuje, ze udelali preslap. Vetsina presla na jine znacky, o pleny se zajima i Ministerstvo zdravotnictvi,.. takhle inovace se nepovedla a spolecnost bohuzel neuzna chybu. Tak nyni, po roce od uvedeni inovace na trh si samo muze udelat zaver s porovnanim trzeb. Vidim je vecne v obchodech v akcich a jsou jich plne regaly, nikdo to nechce. Jasne, zadarmo napr.vyhrane v soutezi je treba vyzkousi, ale to je tak vsechno. Zajimave je, ze jsem mela balik nemeckych a to je nebe a dudy. Nikomu to neberu, at je vyzkousi a sam uzna, co bude kupovat. Jak uz sem psala, byly to super plenky, od narozeni jsme je pouzivali, ale od prosince 2016 hruza a des a uz je nechci ani videt. Za me 👎🏻

22. pro 2017

@berut mluvite konkrétně o pampers premium? Já tedy kupuji většinou v Bille nebo na rohlíku. Občas Globus nebo DM a kolikrát jsou právě fuč. V Bille nonstop probrané velikosti.

22. pro 2017

@outlaw Ano Premium. (ty zelene z Madarska jeste jdou, ale hit to taky neni). Pampers mi pred necelym rokem vracelo penize a nebylo schopne do dneska, ani po 4rech urgencich poslat slozeni starych a novych. Chemie z tech novych smrdela i pres obal. Zkuste Kaufland, Tesco, , Rossmann, DM - tak jsou vzdy plne regaly i pres akce. Nebo zkuste jinou znacku (ostatni dost chvali Babylove z DM, pak Babycharm myslim z bezvaplenky.cz a Dada plenky).

22. pro 2017

@berut no tak já s Pamperskama problém nemám. Nejvíc používáme Aktive a hlavně Pants. Jinak malá je asi smraďoch a přebije tu chemii hovňousema 😂 Zkoušela jsem i jiné ale přišly mi buď naprd nebo hodně špatný. Dada sem nezkoušela a ani asi nebudu jezdit pro plenky daleko. 😅 Max ty babylove se vyrovnaly oranžovým pamperskám. Ale každému sedí jiné.

22. pro 2017

@gradan muzu se zeptat, co ta prace obnáší? Myslim tim hlavne časově, nejake skoleni, dojizdeni nekam atd. Dále je to na nějakou jiz urcenou dobu? Treba pulrocni spoluprace? Diky za odpoved. Mozna nad touto prilezitosti budu uvazovat.

3. led 2018
gradan
autor

@verunka_korunka Ahoj. Povinné školenie je iba jeden (bude s veľkou pravdepodobnosťou v Prahe). Je to na 2 hodiny cca. Ináč je to práca z domu. Denne to činí cca 1 až 2 hodiny času (niekedy menej, niekedy viac). Je to predovšetkým kreatívna práca. Zatiaľ sme s Pampers dohodnutí, že spolupráca bude trvať 7 mesiacov, ale ak budú spokojní, bude sa to predlžovať. Keby si mala ďalšie otázky, neváhaj 🙂

4. led 2018

@berut já teda nevím, ale mě tohle už přijde jako nějaký trend doby 🙂 někde někdo řekne, že polský je špatný a už to jede všude 🙂 používáme plenky od narození u obou dětí a nikdy nebyl žádný problém 🙂 plenky nešustí, nesmrdí, krásně sedí, nejsou otlačené nožičky a vydrží v pohodě celou noc 🙂 přebalíme po koupání a pokud se nepokadí tak až ráno po osmé a nikdy neprotekli nikdy nebyli děti opruzené 🙂 samozřejmě, každé dítě je jiné a muže mu sedět jinak, ale to je podle mě dítkem a né plenkami 🙂 znám maminky, kterým naopak třeba nesedí dada plenky nebo z dmka 🙂 neber to prosím, jako že rýpu nebo chci prudit, to vůbec ne 🙂
@outlaw napsala si to pěkně, budu držet pěsti, aby ti to vyšlo a těším se případně na články a co se dozvím zajímavého 🙂

5. led 2018

@dakotka To naprosto souhlasim, ze polske neznamena spatne. Zkuste se podivat na facebook Pampers, mozna se nebudete stacit divit. Deti s alergickymi reakcemi jsou tisice. Me pred rokem nereagovali na maily, jen na fb. Do dnesniho dne ale chemicke slozeni starych a novych plenek nedodali. Ano, kazde ditko je jine, ale to nebyl urcite duvod, proc se plenkami zacalo zabyvat i ministerstvo zdravotnictvi. (Viz temer rok stary clanek)
http://ihned.cz/ekonom/c1-65709120-kauza-zapach...

A jak sem psala, zkusenosti s temi “made in Hungary” jsou v celku v pohode, i kdyz zadna slava, ale “made in Poland” jsou tragedie. Zajimave, ze napr.rakouske jsou top. Kazdy at kupuje/pouziva, co mu vyhovuje. Skoda jen, Kdyby se zamysleli nad jejich inovaci, nepotrebovali by “ambasadorku” ;)

5. led 2018

@dakotka děkuju třeba budu mít štěstí bavilo by mě to 🙂

5. led 2018

@berut zajimave, budu verit v to ze alza dodava ty lepsi kousky 🙂 zkratka u nas bez peoblemu, tuk tuk 🙂 a dekuju za rozsireni obzoru 🙂

5. led 2018

Už se ví, kdo to je? 😱 jsem napjatá jak kšíry a pořád doufám 😝

9. led 2018

@denitek ještě se asi nevííí! Taky čekám a doufám 🙊

29. led 2018

@luciiiet ja uz vzdala naděje 😅

29. led 2018

@denitek mne to nakonec když jsem postoupila do druhého kola nevyšlo, tak se těším na koho se usmalo štěstí 🙂 zkusím příště!

29. led 2018

@luciiiet Jee to jsem nevedela ze jsou dokonce dalsi kola? 😱 no tak tedy to jsem take zvedava 😊

29. led 2018

Začni psát komentář...

Odešli