Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    gumovamedvidka
    11. pro 2018    Čtené 229x

    Testovali jsme rybí oleje Moller's aneb posilujeme imunitu

    Předem bych strašně moc chtěla poděkovat MK, že jsme se mohli tohoto testování zúčastnit. Dlouho jsem po rybích olejích značky Moller's pokukovala, ale nějak jsem se pořád nemohla odhodlat ke koupi. A pak přišel ten den, kdy zazvonil pošťák a donesl balíček na testování.

    Nejdříve jsme zacali testovat citronovou příchuť. Voní nádherně a vůbec v ní nejde cítit rybina. Což, mám jeste v živé paměti, když jsem rybí tuk jedlá já 🙂 A jak krásně tento olej voněl, tak krásně i chutnal. Plná citronová chuť bez známky rybího aroma. Skvělý olej, který postupně ochutnala celá rodina a také kamarádky, které stejně jako já, váhaly s koupí. Všem moc chutnal. Citrónovou příchuť jsme testovali týden.

    Druhý testovací týden jsme otevřeli ovocnou příchuť. Musím říct, že ta voněla jako žvýkačky, ale vůně žvýkaček nepřebila rybí vůni. Upřímně mě se ani nechtělo tuto příchuť ochutnat, ale ochutnala jsem a bohužel i v ní, jsem cítila rybinu ☹ Zajímavé je, že dospělí, ji tam cítili, ale dětem tato příchuť chutnala víc, než citronová 🙂. Emičce tahle příchuť chutná více, každé ráno se těší, až si dá žvýkačky na lžičku 🙂

    Za 14 dní testování, neproběhla žádná nemoc a to byla před testováním snad 3týdny pořád nemocná. Chodila do školky, kde proběhly snad všechny nemoci, ale Emičce se vyhly. Jestli to bylo rybím olejem nebo ne, uvidíme za delší dobu, ale pokud někdo váhá, zda koupit nebo ne, jděte do toho! Já ještě na posílení imunity dávám každé ráno 3 kuličky rakytníku 🙂 

    #test_mollers #recenze  #zkusenosti_mollers

    gumovamedvidka
    31. pro 2017    Čtené 227x

    Testujeme Pampers Premium Care

       Hlásila jsem se snad do každého testování. Když jsem psala příspěvek na testování Pampers, spíš jsem ho psala, jen tak 🙂 O to větší pro mě bylo překvapení, když přišla zpráva, že jsem byla se synem vybrána na testování. Štěpánek měl v době testování 3 měsíce a 6,6kg. Balíček přišel v pořádku a překvapily mě dva balíky plen.

      Pampers plenky jsem nepoužívala ani s dcerou a ani teď se synem, o to více jsem se na testování těšila. Slyšela jsem na tento typ plenek  hodně chvály, ale taky kritiky. Když jsem balík rozbalila, příjemně mě překvapilo, jak jsou plenky tenoučké, co už mě překvapilo nemile, byla jejich vůně. Vůbec nevoní pěkně, jejich vůni bych přirovnala k nově koupeným botám. 

       Začali jsme testovat, hned jak balíčky dorazily. Syn spinká celou noc v jedné plence, takže jsem byla zvědavá, zda plenka vydrží. Vydržela. Vlastně až na dvě příhody, vydržela po celou dobu testování. Dvakrát ji pročůral, ale větší nadílku vždy udržela. Jen, když už je plenka hodně počůraná, nnepříjemně smrdí, ale to každá plenka 🙂 Nějak nechápu síťku uvnitř plenky. Dle mého je tam zbytečná. Někdy se stalo, že se nalepila na kůži -

    vážně jsem nepostřehla k čemu má sloužit. Plenky držely na svém místě, lepitky se neodlepovaly, dobře se oddělávaly, nikde nic neprotekla a syn neměl na nožičkách otlaky.... Celkově mě Pampers Premium Care příjemně překvapily, až mě to samotnou potěšilo.

    Plusy plenek:

    - jsou tenoučké

    - pěkné obrázky

    - udrží i větší nadílku

    - vydrží v pohodě celou noc

    - neotlaci se na nožičky

    Mínusy plenek:

    - nepříjemně smrdí

    - smrdí i hodně počůrané

    - vadí mě, jak jsou průhledné - když se syn pokakal, šlo to přes plenku vidět

    gumovamedvidka