Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    honeya
    5. pro 2020    Čtené 126x

    Světelná show může začít

    Když přišlo na řadu testování hraček od Fisher-Price, neváhala jsem a šla se zapojit. Máme sice už doma pejska, ale toho dostane syn až pod stromeček.  Sice moc šancí jsem tomu nedávala, i když se často do různých soutěží zapojuji. O to větší překvapení přišlo, když mi přišla zpráva, že jsme byli na testování vybráni. Radost jsem měla jak malá holka. Takový brzký Ježíšek. 😀 Tímto bych také ráda chtěla poděkovat za možnost otestovat tyto hračky.

    Kurýr dorazil s balíčkem zrovna v době, kdy jsem uspávala malého. Musela jsem tedy uspávání nechat a šla si balík převzít. Byla jsem opravdu zvědavá, a tak jsem za asistence Kubíka krabici rozřízla a vytáhla z ní ty tři nové kamarády. Prvotní dojem z nových hraček nebyl u syna zrovna pozitivní. Poté, co se lenochod dal do zpěvu, se Kubík rozplakal. Ale to jsem přisuzovala také tomu, že byl unavený. Tak jsme tedy hračky nechali a šlo se spát.

    A co tedy hračky umí:

    Lenochod je plný písniček, frází, učí abecedu, čísla a barvy. Při písničce o barvách mu bliká bříško v příslušné barvě, o které právě zpívá. Starší děti, které už rozumí, umí lenochod rozhýbat. Hýbe také ručičkama a kývá hlavou do stran. Mluví mužským hlasem. Jedinou nevýhodou je, že jde poměrně hlasitě slyšet motor.

    Lama si syna získala. Dítě si zde procvičí koordinaci pohybu rukou a očí. Lama po navléknutí kroužku na krk povzbuzuje dítě k dalšímu navlékání. Po zmáčknutí hlavičky hraje veselé písničky a opět bliká různýma barvami. Zde nemám, co k vytknutí.

    Los je taková hračka vhodná na cesty. Byl s námi na procházce. Syna nejvíc baví barevné měkké rohy, které se dají ohýbat a žužlat. Jeho bříško barevně bliká, a také naučí dítě počítat. Určitě ho využijeme i v autě, až pojedeme někam dál.

    Všechny hračky jsou vyrobené z kvalitního plastu, který něco vydrží. Už několikrát utrpěly nějaký ten pád a stále drží pohromadě. Tomu také odpovídá cena.

    Úžasné je to, jak spolu dokáží hračky vzájemně komunikovat. Na své si přijdou mladší i starší děti. Když všichni tři spustí, je to taková malá diskotéka. Určitě si užijeme ještě spoustu legrace. 

    A světelná show může začít 😊

    #test_fisherprice4 #recenze #linkimals_zkusenosti

    honeya
    Zpráva byla změněna    29. lis 2020    

    #test_fisherprice4
    Dnes jsme vzali losího kamaráda na procházku. Výhodou je, že hračka je malá, tudíž se hodí na výlety, procházky či do auta. A o zábavu je postaráno 😊👍 Kubíkovi se nejvíc líbí barevné parohy. A ačkoliv nám los při výstupu ze šaliny spadl na zem, nic se mu nestalo a hraje směle dál.

    #test_fisherprice4
    Tak u syna asi zatím vítězí lama. Už máme doma něco podobného, takže ví, že se kroužky dají vyndávat. Bohužel je zatím neumí dát zpět, tak mu s tím musím pomáhat. Odměnou za poskládání kroužku zpět na své místo je povzbuzení a písnička. 😊

    (2 fotky)

    #test_fisherprice4 Tak balíček právě dorazil. Zatím jsem jen narychlo pustila, ale Kubík se trochu lekl a začal plakat 😀 Tak až se vyspinká, tak to vyděláme z krabičky a začneme pořádně jednoho po druhém zkoumat.