Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    luna126
    26. čer 2021    Čtené 36x

    Testování Dáme jídlo

    Měla jsem možnost vyzkoušet službu Dáme jídlo - Dáme market, za což týmu Modrého koníka děkuji.

    V nabídce mám několik obchodů. Kromě Dáme market jsou tu květiny, několik obchodů s vínem, alkoholem, zdravá výživa Sklizeno a Erotic City. 

    Obchody s vínem vypadají luxusně, ale doprava 149 Kč na mě byla trochu moc.

    Jako první jsem dle zadání nakoupila v obchodě Dáme market. Minimální cena je 99 Kč, cena dopravy 39 Kč, což mi přijde férové. Nákup jsem vytvořila celkem rychle, vše je přehledně rozděleno v různých kategoriích - trvanlivé, sladkosti, snacky a snídaně, nápoje, ovoce a zelenina, drogerie, domácnost, ... Nákup jsem měla ultra rychle doma, během cca 40 minut. 🙂 Je škoda, že se nedá nakoupit maso a ryby, to mi trochu chybělo. Vše bylo v pořádku, až na jedno shnilé cherry rajče v krabičce, ale to se stává i v normálním obchodě.

    Druhý nákup jsem se rozhodla objednat z obchodu Sklizeno. A zde už došlo k problémům. Jako první problém se objevil fakt, že ač měl mít obchod dle svých webovek otevřeno, na dáme jídlo bylo zavřeno, a to celý den. Opakovalo se to dva dny. Když už jsem se do obchodu dostala, vytvořila jsem objednavku, zadala kód voucheru a místo 5 surovin jsem měla v košíku jen jednu. Okamžitě jsem objednávku zrušila na svém profilu. Pro jistotu jsem se ale před zrušením objednávky proklikla na chat, kde mi bylo sděleno, že voucher byl znovu uveden v platnost. Vytvořím objednávku znovu, zadám kód a najednou je mi psáno, že neexistuje. Jelikož nemám vytvořenou žádnou aktuální objednávku, nemůžu se proklikat na chat. Telefonní zákaznická linka neexistuje, jen centrum pomoci s FAQ. Zavolám tedy přímo do obchodu, abych se zeptala, zda byla vytvořená objednávka, paní prodavačka mi sděluje že ne. Ale že za mě kontaktuje zákaznickou a co nejdříve mi zavolá. Volá cca během 10 minut, že mají technické problémy, ale mám zkusit restartovat telefon a objednat znovu. V objednávkách jsem měla jednu objednávku z tohoto obchodu 3x. Po restartu se mi konečně podaří normálně objednat. Nákup byl opět dovezen do hodiny a vše bylo OK.

    Dáme market je super služba především, pokud člověk něco zapomene koupit. Nákup je dovezen v podstatě během chvíle a dají se tam koupit základní potraviny. Určitě jej využije i někdo, kdo pořádá párty a dojde mu alkohol, v Dáme market si určitě vybere.

    Velké negativum je v podstatě nulová zákaznická podpora. Představa, že mám objednávku zaplacenou kartou a dojde k nějakému problému, je děsivá. 

    Ale pokud se podaří vytvořit objednávku bez nějakých komplikací, tak je služba opravdu výborná.

    #zkusenosti_damejidlo_nakup13

    #test_damejidlo
    Tak jak jsme byla nadšená, tak teď jsem pěkně naštvana. Zadala jsem objednávku (několik položek), načetla se jedna. Po kontaktu centra pomoci se mi jí povedlo zrušit, s tím, že kupón je obnoven. Objednávku jsem žádala, ale kupón prý neexistuje. Ale objednávku mám v předchozích objednávkách třikrát.

    #test_damejidlo
    Tak jsem nadšená! Potraviny vypadají výborně, kurýr byl příjemný a nákup tu byl opravdu hodně rychle, bez přirážky za rychlost.

    luna126
    Zpráva byla změněna    14. čer 2021    

    #test_damejidlo první nákup objednan (z obchodu Dáme market), uvidíme, až ho dovezou 🙂 je tam dobrý výběr trvanlivých potravin, zeleniny a ovoce. Nákup mají dovézt do 50 minut, což je dost rychle.