luna126
26. čer 2021
36 

Testování Dáme jídlo

Měla jsem možnost vyzkoušet službu Dáme jídlo - Dáme market, za což týmu Modrého koníka děkuji.

V nabídce mám několik obchodů. Kromě Dáme market jsou tu květiny, několik obchodů s vínem, alkoholem, zdravá výživa Sklizeno a Erotic City. 

Obchody s vínem vypadají luxusně, ale doprava 149 Kč na mě byla trochu moc.

Jako první jsem dle zadání nakoupila v obchodě Dáme market. Minimální cena je 99 Kč, cena dopravy 39 Kč, což mi přijde férové. Nákup jsem vytvořila celkem rychle, vše je přehledně rozděleno v různých kategoriích - trvanlivé, sladkosti, snacky a snídaně, nápoje, ovoce a zelenina, drogerie, domácnost, ... Nákup jsem měla ultra rychle doma, během cca 40 minut. 🙂 Je škoda, že se nedá nakoupit maso a ryby, to mi trochu chybělo. Vše bylo v pořádku, až na jedno shnilé cherry rajče v krabičce, ale to se stává i v normálním obchodě.

Druhý nákup jsem se rozhodla objednat z obchodu Sklizeno. A zde už došlo k problémům. Jako první problém se objevil fakt, že ač měl mít obchod dle svých webovek otevřeno, na dáme jídlo bylo zavřeno, a to celý den. Opakovalo se to dva dny. Když už jsem se do obchodu dostala, vytvořila jsem objednavku, zadala kód voucheru a místo 5 surovin jsem měla v košíku jen jednu. Okamžitě jsem objednávku zrušila na svém profilu. Pro jistotu jsem se ale před zrušením objednávky proklikla na chat, kde mi bylo sděleno, že voucher byl znovu uveden v platnost. Vytvořím objednávku znovu, zadám kód a najednou je mi psáno, že neexistuje. Jelikož nemám vytvořenou žádnou aktuální objednávku, nemůžu se proklikat na chat. Telefonní zákaznická linka neexistuje, jen centrum pomoci s FAQ. Zavolám tedy přímo do obchodu, abych se zeptala, zda byla vytvořená objednávka, paní prodavačka mi sděluje že ne. Ale že za mě kontaktuje zákaznickou a co nejdříve mi zavolá. Volá cca během 10 minut, že mají technické problémy, ale mám zkusit restartovat telefon a objednat znovu. V objednávkách jsem měla jednu objednávku z tohoto obchodu 3x. Po restartu se mi konečně podaří normálně objednat. Nákup byl opět dovezen do hodiny a vše bylo OK.

Dáme market je super služba především, pokud člověk něco zapomene koupit. Nákup je dovezen v podstatě během chvíle a dají se tam koupit základní potraviny. Určitě jej využije i někdo, kdo pořádá párty a dojde mu alkohol, v Dáme market si určitě vybere.

Velké negativum je v podstatě nulová zákaznická podpora. Představa, že mám objednávku zaplacenou kartou a dojde k nějakému problému, je děsivá. 

Ale pokud se podaří vytvořit objednávku bez nějakých komplikací, tak je služba opravdu výborná.

#test_damejidlo #recenze

#zkusenosti_damejidlo_nakup13

Dobrý den,

tímto bychom Vám chtěli poděkovat za otestování služby rychlého doručení nákupu v sekci Obchody na Dáme jídlo.

Velice si vážíme Vaší recenze, kterou jsme si pečlivě prošli.

Rádi bychom Vás informovali, že naše nabídka obchodů na Dáme jídlo stále roste. Snažíme se rychlým doručením nákupů přinášet porci času navíc. Doufáme, že i Vám jsme takový čas přinesli.

Ve Vaší recenzi jsme zachytili otázku na šíři sortimentu a čas doručení. Aktuálně rozšiřujeme sortiment v potravinovém segmentu a věříme, že v brzké době zde najdete vše, co vám dosud chybělo. Naše služba Dáme jídlo se zaměřuje na rychlé doručení v řádech pár minut. Z tohoto důvodu není možné si čas doručení plánovat.
Občas mají obchody, které najdete na naší platformě, z technických důvodů zavřeno, ale snažíme se s našimi partnery komunikovat tak, aby se to dělo co nejméně.

Budeme rádi, když vyzkoušíte nákupy také v jiných kategoriích, jako jsou například delikatesy, vína, květiny, kosmetika nebo hračky.

Ještě jednou děkujeme a doufáme, že s námi budete nakupovat i nadále.

S přáním hezkého dne,
Tým Dáme jídlo

13. črc 2021
luna126
autor

@dame_jidlo děkuji za zprávu, myslím, že službu využijí, již jsem jednou musela, když jsem večer něco doma akutně potřebovala 🙂

13. črc 2021

Začni psát komentář...

Odešli