Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    lusyta1
    17. pro 2018    Čtené 207x

    Testování rybího oleje Möller's

    Byli jsme vybrání na testovaní rybího oleje Möller's ,rybí olej je získávaný z jater tresky.Obsahuje vitamin D, který je nezbytný k normálnímu růstu a vývoji kostí a zubů, DHA podporuje mozkovou činnost a vitamin A přispívá k udržení normálního stavu zraku a společně s vitaminem D podporuje i imunitní systém. Doporučená denní dávka je 5 ml.No a tak jsme se dali do testovaní.

    Když balíček došel okamžitě jsme ho otevřeli a velké překvapení bylo,že balíček obsahuje dvě láhve,jednu s citronovou přichutí a druhou s přichutí žvíkáček ideální pro děti.Hned jsme lahvičky otevřeli i s přítelem,který měl velké předsudky že to bude prostě klasická rybina,kterou si pamatujeme asi všichni z dětství,kdy nám to nutili maminky a nebo babičky,ale velký omyl oleje nádherně voněli žádná vůně po rybině a chuť no prostě olej,ale také nešla citit rybina za což dávám velké plus.

    Dlouho sem hledala nějaký rybí olej,který nepůjde citit rybinou a díky šanci testovaní rybího oleje Möller's sem ho našla.

    Každé ráno davám synovi na lžičku rybí olej s přichutí žvíkáčky,moc mu nechutná,ale poslušně svoji dávku oleje vypije.Já se ujala oleje s citronovou přichutí,který je skvelý a mimochodem i výborný do salátu.Musím říct že zatím nikdo z nás není nemocný což je skvělý,protože syn poslední dobou býval nemocný dost často,ale jestli je to přímo olejem to nevím,každopádně olej budeme i na dále užívát a uvidíme jaký vliv má na imunitu.

     #test_mollers #recenze  #zkusenosti_mollers