Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    maartinka29
    16. říj 2021    Čtené 47x

    Testování doplňku stravy v těhotenství - SUPERFOLIN 2

    Ahojte ženy, jmenuji se Martina a je mi 26 let. Doma už jednoho syna mám, ten má 3,5 roku, takže už je to, samozřejmě, velký kluk. 🙂  Momentálně jsem ale ve 31. týdnu těhotenství, a proto jsem měla zájem o testování tohoto doplňku stravy pro těhotné.

    Před pár lety jsem přišla o druhé miminko a už tenkrát mi můj gynekolog doporučil tyhle „vitaminy", akorát balení pro Plánování těhotenství, taktéž od značky Superfolin. Takže už nějaké zkušenosti mám. 

    V prvním těhotenství jsem věděla jen o jiné, konkurenční, značce, a proto jsem měla zájem vyzkoušet tyhle. Velice mě zaujalo, že se od ty od Superfolin dají brát i po porodu, při kojení. 

    Balení obsahuje 60 tablet + 60 kapslí. Doporučované denní dávkování je vždy 1 kapsle a 1 tabletka. Klasicky zapít vodou. Dobře se polykají, to beru jako velké plus. Po užití jsem nepociťovala nikdy žádné zažívací problémy, ani jakékoliv jiné. Jediné mínus pro mě bylo to, že jsem potom v ústech cítila ještě i pár hodin po spolknutí rybí chuť, to přisuzuji, samozřejmě, kapsličce s rybím olejem.

    Folát přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství.
    Vitamín C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.
    Niacin přispívá k normální činnosti nervové soustavy.
    Vitamín E přispívá k ochranně buněk před oxidativním stresem.
    Kyselina pantothenová přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.
    Vitamín B6 přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu.
    Vitamín B2 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.
    Jód přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.
    Biotin přispívá k normální psychické činnosti.
    Vitamín D3 přispívá k udržení normálního stavu kostí.
    Vitamín B12 se podílí na procesu dělení buněk.
    Kyselina dokosahexaenová (DHA) přispívá k udržení normálního stavu zraku a přispívá k normální činnosti mozku. 

    Děkuji za možnost vyzkoušení a teď mi zbývá už jen se nadále těšit na miminko 🙂.

    #recenze_superfolin2

    maartinka29
    21. dub 2019    Čtené 282x

    Nivea pro naše mláďata

    Ahojte holky, i my se synem jsme byli vybráni do testování produktů od značky Nivea, kterou jistě každá dobře znáte. Některé kousky jsem viděla poprvé, tedy beru jako novinky, jiné zase ověřená klasika, jelikož od Nivey kosmetiku pro malého používám od jeho narození. Celkově všechny produkty jsou příjemně voňavé, žádná silná parfemace, šetrné k pokožce.

    Celkem bylo k testování pět produktů. Dva pomocníci při koupání jsou micelární šampon a micelární mycí gel. Doposud jsem malému vlásky oplachovala jen vodou s pěnou do koupele - taktéž od Nivey, ale teď už nedám dopustit právě na šampón, který jako plus má dokonce dávkování pumpičkou. Beru to opravdu jako velikánské plus, jelikož malý si místo hraček do vany brává a podává právě mýdla, šampony a vše, co vidí na okraji vany. Tohle alespoň neotevře 😀 Vlásky jsou krásně jemňoučké a hladké.

    Dalším na řadě je ochranný krém na tvářičky proti mrazu, chladu a větru. Co si budem povídat, teď v období silných větrů, kdy jen venku fouká, se to opravdu hodí. Domča míval vždycky z venku olezlé tvářičky, začervenalé a suché. Tomu je už konec. 

    Další na řadě je klasický olejíček na tělo. Hydratační, příjemně vonící. Tohle je pro nás osvědčená klasika. Používám ho na malého už od narození od miminka. Vždy si vybavím při přičichnutí, jak byl tak maličkatý 🙂 Navíc jsem si nikdy nevšimla, že by třeba pyžámko bylo od olejíčku mastné. To beru jako velké plus.

    A posledním testovaným je hydratační krém v plechovce. Je to praktické, o tom žádná. Navíc každého zaujme jistě tahle klasika, která je na trhu již několik let a nyní vytvořená na míru přímo našim dětem. Vhodné na klasická suchá místečka, pupínky apod.

    Děkujeme se synem moc za možnost ozkoušet tyto produkty. My jsme spokojeni od začátků. 

    #recenze #test_nivea #zkusenosti_nivea_baby