Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    misfitka
    5. črc 2019    Čtené 448x

    Jak jsme testovali náplasti (a nejen ty) od Spofaplast

    Na prvním místě bych velice ráda poděkovala za to, že jsme byli právě my vybráni na testování Spofaplast. Po dlouhé době jsem se přihlásila na Modrého koníka a viděla, že se vybírají adepti na testování náplastí a okamžitě mne napadlo, že se zkusím zapsat a opravdu mile jsem byla překvapena, když mi po pár dnech přišla zpráva, že nás vybrali.

    Téma náplastí, neboli zálepek, jak říká naše mladší dcera, je u nás opravdu ožehavé téma. Už dlouhou dobu jsou náplasti součástí našeho každodenního života a nesmí chybět v povinné výbavě kabelky, ať už jedeme na výlet nebo se vydáme pouze na krátkou procházku. Jak už to tak s dětmi bývá a to především s těmi malými, odřenina se stane, kde se vzala tu se vzala, a tak musíme být připraveni na všechno. Naše šestiletá dcera se teď věnuje především různým sportům, takže se nám každou chvilku stane, že něco nevyjde, jak má a odřenina je na světě.

    Proto jsme netrpělivě čekali na balíček, který dorazil po pár dnech a my se okamžitě pustili do testování. Hned po otevření mne mile překvapilo, co všechno nám bylo poskytnuto k testování. Nejednalo se jen o dětské náplasti, ale našli jsme rovněž voděodolné náplasti pro dospělé, gelové náplasti na puchýři na prstech a patách a jako bonus lepící papírky, které využíváme na nákupy a také lepidla. Ta nejvíc potěšila děti, které se hned věnovaly tvoření a lepení ještě víc, než předtím. Při tom počtu, který jsme obdrželi, předpokládám, že nám zásoba lepidel na čas vydrží.

    Teď k samotnému testování. Naneštěstí se nám přihodil hned první den úraz, takže jsme mohli otestovat první dětské náplasti tattoo. Dcera si odřela koleno, na které si bez slziček nalepila náplast, kterou si sama vybrala. Nejvíce se jí zalíbil vysmátý smajlík 😀 Velice mile mne překvapila aplikace, kdy se náplast doslova přicucne na kůži a krásně drží. Pak jen odstraníte bílé proužky po obvodu, zatáhnete do stran a je hotovo. Jelikož bylo ten den horko, vydali jsme se do bazénu a narozdíl od náplastí jiných značek nám tato Spofaplast vydržela celý den i přes nápor dětských hřišť a půl dne cachtání ve vodě.

    Dceři se natolik smajlíci zalíbily, že si musela hned pro jistotu vylepit dalšího, tentokrát na ruku i přesto, že tam žádné bebíno neměla. Rozhodla jsem se, že otestujeme, co taková náplast vydrží a když se ani po třech dnech nejevil nejmenší náznak toho, že by se chtěla sama odlepit, musela jsme ji sloupnout ručně. Avšak další, co mě překvapilo bylo, jak lehce šla sundat a ani to nebolelo. Nemusela jsem ji silou páčit, jako jsme zvyklé u konkurenčních značek, že děti doslova řvou, jak je lepení bolí. Navíc mladší dcera má na téměř všechny náplasti dostupné na trhu alergickou reakci, takže musíme opravdu pečlivě vybírat a to se nám s náplastmi Spofaplast nestalo ani jednou.

    Starší dcera si zase pro změnu mimo klasických šrámů vytvořila puchýř na patě z nových bot. Nalepili jsme tedy opět smajlíkovku, jak jsme jim začali říkat. Ta se ovšem na patě po pár hodinách namáhání v botách a v kombinaci s tropickým vedrem začala lehce odlepovat. Sundali jsme jí a nahradili náplastí přímo určenou k tomuto účelu. Tedy Gelová náplast na puchýře na patách. A opět milé překvapení. Aplikace jednoduchá, krásně se přicucla, udělala super bariéru mezi puchýřem a samotnou botou, takže puchýř přestal bolet a dcera byla nejspokojenější na světě. Navíc dle jejich slov krásně chladí. Snažila jsem ji vyfotit, ale náplast není na kůži téměř vidět. 

    V průběhu času jsme otestovali i náplasti pro dospělé – myšleno klasické, bez obrázku. A už vlastně ani nevím, co bych napsala, abych se neopakovala. Nemám této značce jednoduše co vytknout. Za mě obrovská spokojenost a předčila veškerá má očekávaní. Nejen, že ty s názvem Tattoo krásně vypadají, ale skvěle plní svou funkci. Přesně tak, jak by měly splňovat všechny náplasti.

    Veškeré věci z balíčku jsme tedy využili na maximum. A to opravdu do posledního kousku.

    Nyní se chystáme na dovolenou. Neváhala jsem a první, co jsem objednala, byly právě náplasti Spofaplast všeho druhu. Nejvíc však samozřejmě obrázkové.

    Ještě jednou děkuji, že jsme mohli být právě my součástí tohoto testování a mohli vyzkoušet něco nového. #recenze #test_spofaplast 

    #zkusenosti_spofaplast