monca206
8. kvě 2019
361 

Voňavé miminko s Linteo Baby ❤️

Když nás s Kubíčkem (2,5 m) vybrali na testování kosmetiky Linteo Baby, moc jsme se těšili. Protože používáme jejich ubrousky a vatičky do uší už delší dobu, takže nám tato značka úplně cizí nebyla. Jenže když balíček přišel, tak Kubíček spinkal. Vybalila jsem tedy balíček sama a v něm našla:

  • Dětské vlhčené ubrousky Pure & fresh.
  • Dětské přebalovací podložky 5 ks o rozměrech 60 x 60 cm.
  • Dětské vlhčené ubrousky Soft & cream.
  • Mycí mléko a šampon s Bio měsíčkem lékařským.
  • Ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským.
  • Tělové mléko s Bio měsíčkem lékařským. 

Večer hned moji kluci (musel zkusit i starší bráška Ondra 10 let, který má od narození na zádech takové divné pupínky), museli vyzkoušet mycí mléko a šampon, které krásně vonělo, konzistenci mělo krémovou a hrozně moc jemné pěny i při malinkém množství. Po rozetření krásně jemné, oba moji kluci mají citlivou pokožku, takže jsem se trochu bála, ale byla jsem mile překvapena, protože ani jednomu mycí mléko nevadilo. Ondra měl záda také lepší (asi po třech dnech používání). Plus je, že mycí mléko obsahuje i šampon a nemusím řešit další produkt na vlásky.

Tělové mléko s měsíčkem lékařským. Jemně vonělo, při malém množství se hůře roztíralo, stačilo ale přidat. Vůbec není mastné, což jsem byla překvapena. Rychle se vsakuje do pokožky, kluci byli jemnoučcí a voněli tak krásně. To jim vydrželo až do dalšího koupání. Nevím, zda za to mohlo mycí mléko nebo tělové mléko, ale šupinky z vlásků šly mladšímu vyčesat krásně, což je vážně super!

Přebalovací podložky. Na první pohled hezké, pevné, velikosti na přebalovací pult tak akorát.Kubíček je otestoval pořádně a podložka neprotekla ani se netrhala a krásně vše vsákla, takže za nás super.

Ochranný krém na pokožku v oblasti plenek. Hned se mi líbilo jeho malé balení, do kabelky úplně dělaný, takže si ho bereme i na cesty. Lehce se vytlačuje, jde namazat i na vlhký zadeček, což je u některých krému nemožné. Kubíček je narozený předčasně, takže použití krému a ubrousků si musím dvakrát rozmyslet. Zatím mu skoro každý krém vadil, má červený zadeček hned, jak se nepřebalí okamžitě a s použitím krému je to vždy jen horší, takže jsem byla zvědavá, zda to dopadne stejně. Velké překvapení bylo, když jsem při dalším přebalení našla zadeček v pořádku, žádné červené fleky a nic podobného, krásně čistý zadeček. Krém tedy budeme používat zase a zase, protože za nás je opravdu zatím jediný který malému nevadí a navíc mu pomohl. I Kubíček se tomu divil 😂

Dětské vlhčené ubrousky Pure & fresh. Na podrážděnou pokožku. (Ty modré ) 80 ks

Jak jsem už zmínila, tyto ubrousky používáme už delší dobu. Malému zadeček nijak nedráždí narozdíl od značek jiných. Nejsou ani moc mokré ani mastné, jsou jen trošičku slabší, velikostí tak akorát, hezky voní, vytahují se dobře i jednou rukou a mají plastové zavírání, takže ubrousky nevyschnou. 

Dětské vlhčené ubrousky soft  & cream pro zjemnění pokožky.

( Červené ) 72 ks

První mi vadilo, že namají plastové zavírání, ale pouze takové to průhledné, co se přilepí. Ubrousky mi vůbec nevoní, jsou vlhké dostatečně, aby odvedly svou práci. Na omak mi byly nepříjemné. Ale malému na zadeček také nijak nevadily. Při vytahování z obalu (jednou rukou) vytáhnete půl balení najednou a když už se povede vytáhnout jeden, má asi tak půl metru ,protože se při vytahování natáhne do délky. Jsou slabé a jelikož chybí plastové zavírání tak ubrousky rychle vyschnou. Za sebe bych tyto ubrousky nedoporučila.

Závěrem bych chtěla za sebe i své dva kluky moc poděkovat za možnost kosmetiku Linteo Baby otestovat. Určitě si u nás své místo najdou tyto produkty: mycí mléko a šampon, tělové mléko, přebalovací podložky a náš top, ochranný krém na pokožku v oblasti plenek.

A protože klukům nic z testovaných produktů nevadilo, ba naopak jsem zaznamenala zlepšení u obou dětí, ať už to byl Kubíčka zadeček a vlásky, a nebo Ondrova pokožka. Kosmetiku Linteo Baby mohu doporučit!  💕

www.linteo.cz

#test_linteobaby

#recenze

#zkusenosti_linteo_baby

Jaký to je drobeček, v porovnání s těmi ubrousky. Jinak recenze sedí tak i u nás.

18. kvě 2019

@krteczech byl maličký ,narodil se o měsíc dříve. 2100g, 45 cm.

18. kvě 2019

Začni psát komentář...

Odešli