niki92
10. pro 2018
217 

Bi-Oil u nás doma


I mně se poštěstilo a byla jsem vybrána na testování tolik chváleného Bi-Oilu. Byla jsem na něj hodně zvědavá, zda je opravdu tak výjimečný a jiný než ostatní olejíčky, krémy, vazelíny atd. Kurýr mi jej přivezl jen pár hodin před naším odletem na dovolenou a tak s námi mohl vyrazit i on.  Spolu se mnou ho testovala naše čtyřletá dcera a moje maminka.
Moje maminka

Mamince zůstala po autonehodě z mládí jizva od úst až k uchu. Tudíž bylo jasné, na která místa se s Bio-Oilem zaměří. Nejprve ho zkusila na celý obličej, to ji ale nevyhovovalo. Dle jejích slov byl na ní až moc mastný. Pokračovala tedy v mazání jen jizvy. Bi-Oil pro ni měl velmi příjemnou parfemaci a po třech měsících testování ji cca 26 let stará jizva příjde vyhlazenější a jemnější.



Čtyřletá dcera 

U dcery bylo taky hned jasné, kde olej použijeme. Na pravém líčku má celkem hlubokou jizvičku po neštovici a jednu menší na krku zepředu. Mazat se nechala bez remcání a ani vůně ji nevadila. Jizvičce na tváři jsem moc šancí nedávala ale Bi-Oil mě opravdu překvapil. Ďolíček po neštovici jakoby vyplnil, není tak hluboký jak byl na začátku testování. Jizvičku na krku, zjemnil a vyhladil.



Nakonec já

U mě bylo celkem těžké vybrat, kde všude si jej budu mazat, nejraději bych se v něm okoupala celá. Zkusila jsem tedy dvě jizvičky na tváři od neštovic, tam jsem žádnou změnu nezaznamenala. Dále zábal na vlasy, kde ve výsledku taky nic poznat nebylo. A nakonec jsem si mazala strie na bříšku a bocích. Tam už změny vidím, strie jsou jemnější, méně viditelné a celkově je pokožka hezky hydratovaná.


Závěrem

Bi-Oil bych rozhodně doporučila všem věkovým kategoriím, a taky lidem které trápí jak strie tak různé druhy jizev. Umí zázraky na počkání a to se vyplatí 🙂 V mém kosmetickém arzenálu, bude mít od teď vždy své  místo.
 #test_bioil2#recenze

Začni psát komentář...

Odešli