Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    niki92
    20. bře 2019    Čtené 192x

    Testování BAZA light krému

    Dostala jsem se mezi desítku vyvolených, které budou moct testovat krém na problematickou pleť. V první řadě bych chtěla říct, nebo spíš napsat, že se mi pupínky tvoří hlavně na bradě, čele a pažích. A po ránu mívám pokožku okolo nosu dost mastnou. Byla jsem velmi zvědavá, jestli mi krém s těmito problémy pomůže.
    Testovat jsem začala 11. února večer, kdy jsem si nanesla Baza light krém na odlíčenou a vyčištěnou pleť. Nemile mě překvapila jeho konzistence, kdy se v krému nacházely maličké hrudky. Vůně byla jemná, vcelku příjemná. Po vstřebání a zaschnutí mi krém pokožku stáhl, připomínalo mi to pocit při zaschnutí pleťové masky.

    Další den ráno jsem krém před otevřením pořádně protřepala, abych ho neměla zase samou hrudku. Při větší vrstvě se mi po zaschnutí začal loupat a drolit z obličeje. Tudíž jsem ho začala nanášet opravdu v tenké vrstvě.

    Co musím uznat je, že krém opravdu pomáhá. Po ránu jsem nebývala mastná, pupínky mi to krásně stahovalo a urychlilo jejich hojení. Jen na ty moje paže mi krém nepomohl, dá se říct vůbec.

    Doporučila bych ho opravdu všem, kteří na akné a mastnou pleť trpí. Myslím, že s pupínky umí zatočit.

    Děkuji @konik_testuje za možnost Baza light krém otestovat.


    #test_bazalightkrem #recenze #zkusenosti_bazalightkrem

    niki92
    10. pro 2018    Čtené 217x

    Bi-Oil u nás doma


    I mně se poštěstilo a byla jsem vybrána na testování tolik chváleného Bi-Oilu. Byla jsem na něj hodně zvědavá, zda je opravdu tak výjimečný a jiný než ostatní olejíčky, krémy, vazelíny atd. Kurýr mi jej přivezl jen pár hodin před naším odletem na dovolenou a tak s námi mohl vyrazit i on.  Spolu se mnou ho testovala naše čtyřletá dcera a moje maminka.

    Moje maminka


    Mamince zůstala po autonehodě z mládí jizva od úst až k uchu. Tudíž bylo jasné, na která místa se s Bio-Oilem zaměří. Nejprve ho zkusila na celý obličej, to ji ale nevyhovovalo. Dle jejích slov byl na ní až moc mastný. Pokračovala tedy v mazání jen jizvy. Bi-Oil pro ni měl velmi příjemnou parfemaci a po třech měsících testování ji cca 26 let stará jizva příjde vyhlazenější a jemnější.




    Čtyřletá dcera 


    U dcery bylo taky hned jasné, kde olej použijeme. Na pravém líčku má celkem hlubokou jizvičku po neštovici a jednu menší na krku zepředu. Mazat se nechala bez remcání a ani vůně ji nevadila. Jizvičce na tváři jsem moc šancí nedávala ale Bi-Oil mě opravdu překvapil. Ďolíček po neštovici jakoby vyplnil, není tak hluboký jak byl na začátku testování. Jizvičku na krku, zjemnil a vyhladil.




    Nakonec já


    U mě bylo celkem těžké vybrat, kde všude si jej budu mazat, nejraději bych se v něm okoupala celá. Zkusila jsem tedy dvě jizvičky na tváři od neštovic, tam jsem žádnou změnu nezaznamenala. Dále zábal na vlasy, kde ve výsledku taky nic poznat nebylo. A nakonec jsem si mazala strie na bříšku a bocích. Tam už změny vidím, strie jsou jemnější, méně viditelné a celkově je pokožka hezky hydratovaná.



    Závěrem


    Bi-Oil bych rozhodně doporučila všem věkovým kategoriím, a taky lidem které trápí jak strie tak různé druhy jizev. Umí zázraky na počkání a to se vyplatí 🙂 V mém kosmetickém arzenálu, bude mít od teď vždy své  místo.

     #test_bioil2#recenze