panihk
4. kvě 2018
783 

Moje nákupy v Kik

Většinou v soutěžích a testování moc štěstí nemám, ale účastním se kde čeho, takže jsem zkusila i testování nákupů v Kiku. Pamatuju si, že jsem napsala něco ve smyslu, že tam nakupuju docela dost, protože oblečení dětem sedí, ale že bych mohla taky jednou udělat radost sobě. Když mi pak přišla zpráva, že mě vybrali, byla jsem nadšená a začala přemýšlet, co dětem pořídit. Vůbec mě vlastně nenapadlo, že si budu kupovat oblečení pro sebe. 🙂 Matka, no! 🙂

                                                            Tričko ala záclona 🙂

Takže když přišla obálka s poukázkami a u ní byl dopis, že si mám vybrat oblečení z dámské kolekce, byla jsem trošku zaskočená. 🙂 Ale vlastně to bylo super a jsem za to ráda! Nosím spíš sportovní oblečení, nejčastěji džíny, tílko nebo tričko a mikinu nebo svetr. Mám plno šatiček, ale nosím je jen málo, spíš se cítím v tom sportovnějším. Naštěstí mi Kik i v tomhle vyšel vstříc, protože tílek a sportovnějších triček byly plné stojany.

Vyrazila jsem do Kik v Praze 13 - Lukách. Měla jsem s sebou i Martínka, takže jsem předem věděla, že to bude šup šup nákup. Vzít, zaplatit a vypadnout. Prodejna na Lukách je velká a podle mě dobře zásobená. Co je typické asi pro všechny prodejny Kik, jsou stojany hodně blízko u sebe a úzké uličky, takže s kočárkem horko těžko projedete, plus musíte pořád hlídat, jestli dítě někde něco nekrade. Ale dalo se, nákup se obešel bez řevu a nebyl to až takový stres, jak jsem čekala.

Nemůžu úplně posoudit, kolik věcí z letáku v prodejně skuptečně bylo, protože leták jsem neviděla a nezkoumala. Ale stojany opravdu přetékaly, a to, jak jsem si všimla, ve všech velikostech. Já nosím většinou 36 nebo 38 a neměla jsem žádný problém. Všechna tílka, trička, svetry, atd. v téhle velikosti byly. Nebylo jich tolik jako těch hodně malých nebo naopak velkých, ale byly.

Nakonec jsem si vybrala několik tílek, krajkové tričko (které jsme na výletu s manželem při prohlížení fotek po pár skleničkách vína překřtili na "záclonu"), pyžamo s Minnie (které mi Klárka neskutečně závidí 🙂 ), svoji první push-upku ve výprodeji za 55 Kč (dokonce i v mojí velikosti holčičky těsně před nástupem puberty) a super plážový klobouk na léto.

                                                                    Můj nákup

A protože mám prostě nějaký ten mateřský problém, vzala jsem i pár věcí dětem. Chtěla jsem hlavně pyžámka s kraťásky, ale ty jsem nesehnala, takže jsem vzala "aspoň" každému sluneční brýle, Martíkovi boxerky a botky a Klárce tričko s Minnie. 

                                                                    Dětský nákup

Dohromady to všechno vyšlo asi na 1 600 Kč, takže jsem si něco málo připlatila, ale byla jsem s nákupem moc spokojená a hlavně to všechno unosíme.

Před prvním nošením vždycky všechno peru, občas se bohužel oblečení nějak vytahá nebo se začnou drolit obrázky. Naštěstí se nic z toho nestalo. Všechno pěkně drží tvar, obrázky jsou pořád krásné, nic se nikde nepáře. A to třeba Klárčino tričko s Minnie jede vlastně pořád. Den ho nosí, vyperu ho, uschne, a hned si ho zas vybere a obleče. Miluje ho, už ho měla aspoň desetkrát a pořád je jako nové. To stejné u mých triček, jen já je ještě neměla na sobě tolikrát. 🙂

                                            Můj nový klobouk. Už se třese na léto 🙂

Abych to shrnula, nákup v Kik byl super, jsem spokojená jak s kvalitou oblečení, tak s cenou, výběrem… Děkuji Koníkovi, že jsem mohla testovat!

Plusy:

+ velký výběr a zásobení v prodejně Praha - Luka

+ kvalita oblečení

+ cena oblečení

+ milý personál

+ možnost vrácení či výměny zboží (tentokrát jsem nevyužila, ale z předchozích zkušeností vím, že je to bez problémů)

Minusy:

- úzké uličky

- občas nepřehlednost - stojany narvané věcmi, kolikrát oblečení nejde vytáhnout, abyste zkontrolovali velikost, pak zas ramínko nejde nacpat zpátky na tyč

#test_kik

#recenze

Souhlasím s tím, že stojany jsou narvané a nejde mezi nimi kolikrát chodit. Ale to je všude stejné. Ale jinak tam ráda nakupuji

4. kvě 2018

Začni psát komentář...

Odešli