Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    terry16
    20. lis 2020    Čtené 90x

    Matýskovo Sunar testování

    S Matýskem jsme byli vylosování jako testeři Sunar bio produktů, přesněji ovocných bio kapsiček a bio křupek. A přinášíme recenzi!

    Pro lepší představu zde sepíšu příchutě 🙂 

    • Sunar BIO kapsička jablko, banán, mrkev
    • Sunar BIO kapsička hruška, malina
    • Sunar BIO kapsička jablko, jahoda, borůvka
    • Sunar BIO kapsička jablko, banán

    • Sunar BIO křupky hráškové lusky
    • Sunar BIO křupky mrkvová kolečka
    • Sunar BIO křupky Party mix

    Jako první jsme testovali kapsičky, Matějovi je teď půl roku, takže jsem chtěla začít pomalu. Tím, že ale rád poznává nové chutě, jsem to měla vyhrané dopředu. Každou z kapsiček jsem prvně ochutnala já - přeci musím vědět, co mu dávám 🙂 . A byly výborné, všechny. Už dřív jsem jedla jako svačinu narychlo kapsičky, ale od jiných značek, a popravdě, kam se hrabou na Sunar. Opravdu tam jsou cítit kousíčky ovoce, zeleniny. No a Matýsek mě následoval s úsměvem, kapsičky si dával jak samotné, tak i v kašičkách. Popravdě to dělalo dobře i jeho bříšku, protože trpí na zácpy. S kapsičkami to šlo vše mnohem snáz, za mě i za Matěje tedy můžu říct, že je budeme kupovat i nadále. 🙂

    A teď křupky. 

    Musím říct, že křupky překvapily snad ještě více. Matěj má už od čtyř měsíců dva zuby, a rostou mu hned další, bohužel/bohudík několik naráz. Umíte si představit, jak ho ta pusinka svědí a trápí. Proto pořád hledám něco, co by mu pomohlo. Křupky jsou sice psané až od dvanáctého měsíce, ale pokud je dítko šikovné a pod dohledem, nevidím problém v tom je zkusit už dřív. Z drtivé většiny jsou vyrobené právě z hrášku nebo mrkve, nic škodlivého neobsahují (studovala jsem složení), takže vzhůru do testování!

    Hráškové se perfektně drží v ručičce, zvládal si ji i posouvat. Navíc se křupky snad ihned rozpouštějí, jakmile se jen trochu namočí, což také hodnotím kladně. Mrkvové mají oproti tomu zajímavější design. Zatímco hráškové podlouhlé, drží opravdu jako tyčinku a vychutnává, mrkvové kulaté, se zaujetím láme na kousky a až poté je papá. 

    Pytlík nám vydrží opravdu dlouho, protože je to přeci jen ještě prcek a má je hlavně na zabavení a úlevu od bolesti dásní, ale jelikož mu tak chutnají a tak moc ho baví, věřím, že je budeme kupovat i v příštích měsících, letech. 

    Mimochodem kapsičky i křupky doporučuji i pro dospělé. Jsou zdravé, jsou chutné, a vzhledově mě baví.

    Jsem moc ráda, že jsme byli vybráni, a budu ještě raději, pokud některé z vás maminek poslouží naše recenze jako inspirace na dětské/dospělé svačinky. 🙂

    #test_sunarbio  #recenze #zkusenosti_sunarbio