xmele004
11. dub 2022
205 

Můj měsíc se sonickým kartáčkem TrueLife

Když jsem na Koníku objevila možnost přihlásit se k testování sonického kartáčku, hned jsem to zkusila. Byla jsem z rodiny jediná, která stále používala „manuál“, tak se to tak nabízelo.  

Byla jsem vybraná na testování kartáčku pro dospělého a udělalo mi to velkou radost. Domluva skvělá a já se těšila na balíček. Ten přišel na den přesně.

Balení obsahuje:

  • Kartáček s hlavicí + 3 náhradní hlavice
  • Sklenička s nabíjecí základnou
  • Cestovní obal na kartáček
  • Ultrazvuková čistička s nabíjecím kabelem

Všechny komponenty vypadají na první pohled dost kvalitně, ani z jedné věci jsem neměla pocit, že by se po pár použitích mohla rozbít. Tělo kartáčku je neuvěřitelně příjemné na dotek, takové trochu pogumované, nedokážu to přesně specifikovat. Dobře se drží a neklouže. Hned na začátku jsem kartáček nabila, i přesto, že nabitý přišel, chtěla jsem to jen zkusit a doteď – měsíc po používání stále bez nabití funguje a ani neindikuje, že baterka dochází – takže výdrž skvělá!

Při čištění si můžete vybrat ze čtyř možností – clean, sensitive, massage, whiten. Mně osobně vyhovuje nejvíce sensitive, doteď jsem nikdy elektrický kartáček nepoužívala, tak při prvním používání byl pro mě program clean lehce nepříjemný. Po přečtení návodu jsem zjistila, že je tam automaticky nastavený časový interval 2 minuty. Tento úsek je rozdělen na půlminutové intervaly. Dělala jsem to tedy přesně dle doporučení – tedy rozdělila si pomyslně ústa na 4 části a každé z nich jsem se věnovala právě těch 30 sekund. Po uplynutí se kartáček na pár sekund vypne a za chvilku můžete pokračovat s další částí.  

Super výhoda je, že kartáček je voděodolný, takže pro úsporu času jsem si párkrát čistila zuby přímo ve sprše. 🙂
Jediné, s čím jsem si úplně nevěděla rady je ultrazvukový čistič, i když je to podle internetu ta nejlepší část, v návodu o něm nebylo skoro nic a já tedy nevěděla, zda mám hlavici dávat čistit po každém použití nebo co by byl ten ideální způsob. Já zvolila ukládání hlavice jednou za 3 dny.  

Celkový dojem z mého testování byl 100% pozitivní, sama bych se asi k nákupu neodhodlala, tak jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet alespoň touto cestou, a že třeba moje recenze přiměje k nákupu někoho, kdo je stejně nerozhodný jako já. 

#test_truelife_kartacky #recenze #recenze_truelife_sonicbrush1

Začni psát komentář...

Odešli