xmele004
    11. dub 2022    Čtené 205x

    Můj měsíc se sonickým kartáčkem TrueLife

    Když jsem na Koníku objevila možnost přihlásit se k testování sonického kartáčku, hned jsem to zkusila. Byla jsem z rodiny jediná, která stále používala „manuál“, tak se to tak nabízelo.  

    Byla jsem vybraná na testování kartáčku pro dospělého a udělalo mi to velkou radost. Domluva skvělá a já se těšila na balíček. Ten přišel na den přesně.

    Balení obsahuje:

    • Kartáček s hlavicí + 3 náhradní hlavice
    • Sklenička s nabíjecí základnou
    • Cestovní obal na kartáček
    • Ultrazvuková čistička s nabíjecím kabelem

    Všechny komponenty vypadají na první pohled dost kvalitně, ani z jedné věci jsem neměla pocit, že by se po pár použitích mohla rozbít. Tělo kartáčku je neuvěřitelně příjemné na dotek, takové trochu pogumované, nedokážu to přesně specifikovat. Dobře se drží a neklouže. Hned na začátku jsem kartáček nabila, i přesto, že nabitý přišel, chtěla jsem to jen zkusit a doteď – měsíc po používání stále bez nabití funguje a ani neindikuje, že baterka dochází – takže výdrž skvělá!

    Při čištění si můžete vybrat ze čtyř možností – clean, sensitive, massage, whiten. Mně osobně vyhovuje nejvíce sensitive, doteď jsem nikdy elektrický kartáček nepoužívala, tak při prvním používání byl pro mě program clean lehce nepříjemný. Po přečtení návodu jsem zjistila, že je tam automaticky nastavený časový interval 2 minuty. Tento úsek je rozdělen na půlminutové intervaly. Dělala jsem to tedy přesně dle doporučení – tedy rozdělila si pomyslně ústa na 4 části a každé z nich jsem se věnovala právě těch 30 sekund. Po uplynutí se kartáček na pár sekund vypne a za chvilku můžete pokračovat s další částí.  

    Super výhoda je, že kartáček je voděodolný, takže pro úsporu času jsem si párkrát čistila zuby přímo ve sprše. 🙂
    Jediné, s čím jsem si úplně nevěděla rady je ultrazvukový čistič, i když je to podle internetu ta nejlepší část, v návodu o něm nebylo skoro nic a já tedy nevěděla, zda mám hlavici dávat čistit po každém použití nebo co by byl ten ideální způsob. Já zvolila ukládání hlavice jednou za 3 dny.  

    Celkový dojem z mého testování byl 100% pozitivní, sama bych se asi k nákupu neodhodlala, tak jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet alespoň touto cestou, a že třeba moje recenze přiměje k nákupu někoho, kdo je stejně nerozhodný jako já. 

    #test_truelife_kartacky #recenze #recenze_truelife_sonicbrush1

    rioko
    10. dub 2022    Čtené 298x

    Testování sonického kartáčku TrueLife SonicBrush Kid G

    Když jsem viděla možnost testování tohoto kartáčku, hned mě bleskl hlavou Daník a věčný boj s čištěním zubů. Když měl Daník 2 a půl roku, všechny zuby se mu po dlouhodobém braní antibiotik rozpadly a až na spodní dva mu je museli v narkóze vytrhat. Záněty měl až hluboko do kostí a taky podle toho trpěl. Kromě toho, že nechtěl,  nenechal si kartáčkem sáhnout do pusinky ani omylem. Nové zuby mu začaly růst až kolem 6. roku, ale ani to nebyla ještě výhra. Když jsem přišla na tohle testování, hned jsem mu to ukázala a byla jsem ráda z jeho nadšení. Po zprávě, že jsme byli vybráni, jsem Daníkovi vše řekla a společně jsme čekali na kartáček. A on konečně přišel.

    Daníčka to vedlo k nadšení hned kartáček rozbalit a prozkoumat. 

    Líbilo se mu, že se mu kartáček dobře drží, že je měkký a nikde ho nic nebolí a neškrábe. Pořád jsem se obávala večera, ale Daníček překvapil se slovy: „Jdeme to zkoušet do koupelny do tmy." (Já jsem si totiž nevšimla, že nejenom svítí, ale i bliká). 

    Moc se mu také líbilo, jak se kartáček sám otáčí a nejen to, měl taky vyměřený čas, kdy dal najevo, že jedna strana je vyčištěná a může pokračovat na další. Zabral se tak do čištění, že to vyžadoval i po obědě, a to je u něho opravdu zázrak. Nevíme, jak dlouho  to vydrží, ale chci věřit, že co nejdéle, aby se toho přestal bát. Teď ustoupil strach z bolesti a za to jsem moc ráda a věřím, že to vydrží co nejdéle.

    moncici89
    10. dub 2022    Čtené 202x

    Péče o zoubky aneb stojí sonický zubní kartáček TrueLife SonicBrush Baby G za to?

    Krásný den,

    měly jsme s dcerou to štěstí, že jsme byly vybrány pro testování sonického kartáčku TrueLife. Se sonickým kartáčkem jsme doposud neměly tu zkušenost. Absolutně mě překvapil na plné čáře, jste zvědaví?

    Na úvod bych chtěla osvětlit naši rutinu, co se týče čištění zoubků.Asi Vám nebudu psát celý příběh, co se čištění zoubků týče 🙂 Ale jak to máme nyní. Dcera si zoubky čistí ráda sama, ale je to šup sem, šup tam a hotovo. Během 3 vteřin. Takže ji zoubky dočišťuji. Nemá s tím problém a drží hezky 🙂 Samozřejmě čistíme 2x denně.

    Nyní ke kartáčku Truelife SonicBrush Baby G

    Šetrná sonická technologie SonicTrue -  funguje na bázi jemných vibrací. Navíc kartáček má LED osvětlení a to mě velmi překvapilo - jak je krásně všude a dobře vidět. Kartáček šetrně a efektivně odstraňuje veškerý plak a nečistoty. Musím říct, že hned po prvním vyčištění se mi zdálo, že dcera má i zoubky bělejší.

    3 hlavice v balení – velmi oceňuji možnost výběru velikosti hlavice. Jsou zde 2 hlavice Small a 1 hlavice Medium. Hlavice jsou podsvícené LED světlem - to mě příjemně překvapilo, jak krásně je na zoubky díky tomu dobře vidět.

    Musím zmínit malé minus - Štětiny kartáčku - musím za sebe uznat, že se mi zdají tvrdší. Měla jsem očekávání, že budou jemnější.

    Výuková videoanimace - V balení byla nálepka s QR kódem. Díky kterému je možné si nainstalovat do telefonu aplikaci. Která dítě provede celým čistícím cyklem. Do aplikace si můžete dítě vyfotit. Napsat si jeho nacionále. Nastavit si jazyk. Je naprosto dokonale navžená. Je velmi velmi motivující. Dcera si díky ní čištění zoubků zamilovala na tu úroveň - že se sama snaží si zoubky správně čistit. Najednou z čištění zoubků " šup sem šup tam" je snaha. Čištící cyklus si i ráda zopakuje. Takže zoubky čistíme ne 2 minuty, ale mnohem déle.

    automatický časovač - čistění trvá 2 minut, je rozděleno ní 4x 30 sekund. Po 30 sekundovém cyklu Vás kartáček upozorní  na přesun k další sekci. A je to u krásně ukázáno v aplikaci, že je čas se přemístit na další část.

    Provoz kartáčku je na baterii 3xAAA což je prima na cesty. Nemusíte řešit dobíjení 🙂

    30 samolepek zvířátek - jsou naprosto roztomilé, dcera by nejraději použila všechny 😀 Moc se ji líbí a musím uznat, že dítě opět motivují k tomu, aby si kartáček oblíbilo.

    vodotěsný design - je vyroben i z příjemného materiálu. Který je příjemný na držení v ruce. Až se s ním člověk prostě chce pomazlit 😀 rukojeť má speciální tvar a protiskluzovou úpravu - krásně padne do ručičky. Jednoduché ovládání pomocí jediného tlačítka

    Na závěr bych chtěla říct, že jsem k tomu byla na začátku i možná skeptická a nedůvěřivá. Ale když jsem uviděla, jak si to dcea zamilovala, jak moc ji to motivuje. Dávám tomuto kartáčku 100 bodů ze 100 🙂 

    Váháte nad koupi tohoto kartáčku? Dejte mi vědět, jestli Vám naše recenze pomohla při rozhodování 🙂

    A děkujeme za možnost tohoto krásného testování.
    #test_truelife_kartacky #recenze #recenze_truelife_baby1

    konik_testuje
    7. bře 2022    Čtené 1055x

    Zkušenosti s TrueLife zubními kartáčky

    Říká se, že by se měl člověk hodně usmívat, protože nikdy neví, kdy se někdo zamiluje do jeho úsměvu. Pokud ale o své zuby pořádně nepečujeme, jen těžko někoho úsměvem okouzlíme. Krásných bílých a zdravých zubů dosáhneme právě pravidelnou a důslednou péčí o náš chrup. Podle dostupných vědeckých studií jsou sonické zubní kartáčky schopny odstranit mnohem více plaku při jednom použití než manuální zubní kartáček. Studie také prokázaly zlepšení příznaků onemocnění dásní. Přestože sonický zubní kartáček stojí podstatně více než manuální zubní kartáček, jedná se o jednorázový výdaj a po jeho zakoupení vydrží dlouhá léta; vyměňovat se pravidelně musí pouze hlavice kartáčku, a to nejen z hygienických důvodů. My vám dáváme možnost posunout péči o chrup o level výš a otestovat sonické zubní kartáčky TrueLife.

    Co budeme testovat

    Prémiový sonický kartáček s nabíjecí skleničkou, UV sterilizátorem a cestovním pouzdrem TrueLife SonicBrush GL UV zvládne 80 000 pohybů za minutu, což je více než desetinásobek oproti manuálnímu kartáčku. Sonický kartáček je mnohonásobně výkonnější, pracuje na principu kmitání a vibrací a odstraňuje maximum zubního plaku. Balení kartáčku obsahuje praktickou nabíjecí skleničku, která nejen plní svou funkci, ale i dobře vypadá. Součástí příslušenství je UV sterilizátor, který kartáčky účinně dezinfikuje, ničí až 99,9 % bakterií a pomůže  udržet váš kartáček v čistotě. Kartáček je kompaktní a díky praktickému cestovnímu pouzdru si ho můžete vzít kamkoliv s sebou.

    TrueLife SonicBrush Baby G je sonický kartáček pro děti od 3 do 6 let a představuje to nejlepší pro dětské zoubky. Na pravidelnou péči o zoubky by si měly zvykat i nejmenší děti. Díky 30 samolepkám zvířátek a zábavné výukové video animaci snadno proměníte rutinní činnost v legraci a vaše dítě se bude na čištění zubů těšit. Kartáček je plně přizpůsoben dětským potřebám, tělo i hlavice kartáčku mají vhodnou velikost pro dětská ústa a štětiny kartáčku jsou pro děti dostatečně jemné. Kartáček je napájen z obyčejné AAA baterie, takže s ním můžete pohodlně cestovat.

    Se sonickým kartáčkem Truelife SonicBrush Kid G, který je uzpůsoben potřebám dětí od 5 do 9 let, může být čištění zubů i zábava. Díky 30 samolepkám zvířátek, barevnému LED podsvícení kartáčku a zábavné výukové video animaci snadno proměníte rutinní činnost v legraci a vaše dítě se bude na čištění zubů těšit. Kartáček je plně přizpůsoben dětským potřebám, tělo i hlavice kartáčku mají vhodnou velikost pro dětská ústa a štětiny kartáčku jsou pro děti dostatečně jemné. Kartáček je napájen z obyčejné AAA baterie, takže s ním můžete pohodlně cestovat a nebo ho přibalit dítěti s sebou na prázdniny.

    Koho hledáme

    Jsi maminka dítěte do 9 let, která dbá o péči o chrup nejen u sebe, ale také u svého dítěte? Láká tě zkusit sonický zubní kartáček? Nemáš se sonickým kartáčkem žádnou zkušenost? Ráda fotíš a ochotně a s radostí se o své poznatky z testování podělíš s námi na Modrém koníku? Byla tvá odpověď na tyto otázky ano? Tak hledáme právě tebe!

    Jak se zapojit

    Pokud tě tato výzva zaujala a ráda bys testovala některý ze sonických kartáčků TrueLife, napiš nám do komentáře, jestli máš se sonickým kartáčkem zkušenost a popiš, jak vypadá péče o zuby ve vaší domácnosti. Nezapomeň doplnit, jak staré je děťátko, které by s tebou kartáček testovalo. Zapojit se můžeš do neděle 13.3.2022. V průběhu týdne vybereme 3 maminky, které oslovíme interní poštou.

    Těšíme se na vaše komentáře! 🙂

    konik_testuje

    V posledních letech se hodně přízvukuje důležitost správné a důsledné péče o zuby a celkově o ústní dutinu. Proto je zásadní nejen domácí péče o zuby - správná technika a pravidelnost čištění, ale také pravidelná návštěva zubaře a dentální hygieny. Dodržujete každoroční návštěvy u zubaře a v ordinaci dentální hygieny?

    A. Ano, uvědomuji si, že pro udržení zdraví chrupu i celé dutiny úst je návštěva zubaře v pravidelných intervalech důležitá stejně tak, jako odborné odstranění zubního kamene.
    B. Pravidelně chodím pouze k zubaři, dentální hygiena pro mě není tak důležitá.
    C. K zubaři chodím pouze, když mě něco bolí, jinak vůbec.

    Pokud vám na péči o ty vaše i o zuby vašich detí záleží, přinášíme testování právě pro vás! Sledujte nás a nenechte si ho ujít!

    #test_truelife_kartacky