Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    zanolkamanolka
    22. bře 2020    Čtené 270x

    Testování Nutrilonu Profutura 2

    Tady na Modrém koníku na mě před nedávnem vyskočila informace, že se hledají maminky s dětmi 6-12 měsíců na otestování nového kojeckého mléka Nutrilon Profutura 2. Zaujalo mě to, protože dcerka která je v noci kojená se budí stále častěji a častěji na mléko. Tak jsem začala uvažovat o tom, že jí zkusím dát lahvičku s mlékem, která ji třeba více zasytí. Uplynulo pár dní a já dostala zprávu, že jsme byly vybrané jako testerky. Následující pondělí už jsme měly balení Nutrilonu Profutura 2 doma a mohlo se začít s testováním.

    Musím pochválit dvojí zabezpečení čerstvosti a to formou dvou pečetí a vnitřní fólie. Co se týče nenechavých dětských ručiček, pojistka jim nedovolí se do balení dostat. Odměřování mléka se provádí odměrkou, která se dá zacvaknout na spodní stranu víčka a tudíž se zabrání nehygienickému lovení rukou v balení. Odměřené mléko lze krásně zarovnat o hranu uvnitř.

    Mléko mě zaujalo svým složením a hlavně abstinencí palmového oleje. Chuťově mi přišlo příjemné, takové smetanové. Krásně se rozpouští, moc nepění a hlavně nesmrdí, jako některá mléka jiných značek. Ze začátku ho naše madam (prsomilka) nechtěla, ale díky kaším, do kterých jsem jí ho přimíchávala si ho oblíbila a vypije ho už i z lahve. Večer si ho dá a nebudí se tak často. Ťuk ťuk...Takže u nás slavíme úspěšné testování.

    Za nás určitě doporučuji. 

    #recenze #test_nutrilonprofutura #zkusenosti_nutrilonprofutura

    #test_nutrilonprofutura

    Tak takhle to u nás vypadá, když se udělá kaše s Nutrilonem a cela skončí v bříšku. Aneb dvouhodinovy spanek 👍

    #test_nutrilonprofutura

    Poprvé kasicka s primesi Nutrilonu. Vahave osahani a následně nezůstala ani lžička. 👏

    #test_nutrilonprofutura

    Dnes je to tyden, co nam dorazil Nutrilon na testovani. Chválím odmerku s drzakem a take hranu o kterou se pekne odmerka zarovna.

    Co se tyce konzumace... My porad v noci kojime, ale chceme to zacit pomalu odbourat. Ninuska si lahev vezme bez problemu, ale mlicko z lahve zatim bojkotuje. Da si par loku a nazdar bazar. Snad bude druhy tyden lepsi. Tot nas prvni tyden.

    (2 fotky)

    #test_nutrilonprofutura

    Dnes dorazil balicek, tak huraaa do testování.

    zanolkamanolka