#lassig_letoplnezazitku
    Dnes zas koupák, co děláte poslední dny prázdnin vy?
    Přijde mi, že léto ještě pořádně nezačalo a už je konec 🤭

    A my valíme, koupání v kašně 🤣🤣 myslím, že zážitků z léta budeme mít moc #lassig_letoplnezazitku

    natalunka
    Zpráva byla změněna    30. srp 2019    

    #lassig_letoplnezazitku
    Nádherně spravené lázně v Jeseníku, všem doporučuji zajed na výlet.

    #lassig_letoplnezazitku
    Poslední dny je fakt teplo, takže koupák to jistí. Ždímáme prázdniny, co to jde.

    #lassig_letoplnezazitku
    Něco málo ze sportu.

    Dobolená na Pálavě 👍🏻
    #lassig_letoplnezazitku

    #lassig_letoplnezazitku

    Zoo Olomouc s těma nejlepšíma holkama.

    #lassig_letoplnezazitku

    První jízda na koníkovi - dmu se pýchou
    (Brno-Sobesice)

    rebe
    29. srp 2019    Čtené 912x

    Prázdninová soutěž Lässig jde do finále!

    Před námi jsou poslední čtyři dny prázdnin. Poslední čtyři dny volna, zážitků a užívání si. A také poslední čtyři velké letní zážitkové soutěže s Lässigem o dětský kufřík a batůžek do školky. Pokud jste se ještě nezúčastnili, kompletní podmínky a pravidla najdete v mém článku zde: 

    https://www.modrykonik.cz/blog/rebe/article/velka-letni-zazitkova-soutez-s-lassigem-t4gov1/

    Dnes vám ale přináším další možnost zapojit se a zvýšit své šance na výhru. Konec prázdnin přináší čas zhodnocení, jaké ty prázdniny byly. Jak se vám dařilo odškrtávání plánů? Co se povedlo a co naopak za moc nestálo? Který prázninový zážitek byl nejsilnější, nejhezčí nebo prostě a jednoduše nej?

    Jak se zapojit?

    1. Dejte like tomuto článku.

    2. Pokud jste o prázdninách odškrtávali svůj Prázdninový plán, přidejte fotku, jak se vám dařilo, a napište krátké zhodnocení. Sem do komentářů, nebo na svůj blog s hastagem #lassig_letoplnezazitku .

    3. Pokud jste Prázdninový plán neměli, popište svůj NEJ letní zážitek a přidejte fotku. Sem do komentářů, nebo na svůj blog s hastagem #lassig_letoplnezazitku .

    S taaaatou na ecce homo Šternberk... silniční zavod do vrchu! A už tuto neděli Mistrovství republiky amatérů- vrchol sezóny!🍀♥️
    #lassig_letoplnezazitku

    maanule
    Zpráva byla změněna    13. črc 2019    

    Dominik ♥️ Karin ♥️ a kousek jejich maminky...

    Poprvé busem dal než po městě...
    #lassig_letoplnezazitku

    rebe
    10. črc 2019    Čtené 1514x

    Velká letní zážitková soutěž s Lässigem

    Když jsem přestala jezdit na dovolené s rodiči a začala cestovat na vlastní pěst, chtěla jsem toho vidět co nejvíc. Města, památky, kostely, muzea. Hory, plesa, jezera. Vodopády. Skály. Co nejdál, co nejvýš. Když jsem se pak vrátila domů, většinou jsem zjistila, že ty nejsilnější zážitky jsem si nepřivezla z nejvyšších vrcholů ani nejpamátnějších míst, ale že to vlastně byly často úplně obyčejné věci. Pak se narodily děti a ty NEJ zážitky se najednou odehrávaly ráno při snídani v posteli, na hřišti v zahradě u apartmánu nebo v lese za naší chalupou.

    Přesně takové zážitky letos převažují i v našem Prázdninovém plánu. Jíst borůvky rovnou z keříčku, opékat buřty, spát pod stanem nebo v týpí, koukat na hvězdy, jet na šlapadle a chodit bosky. Udělat si piknik, bloudit v lese a zažít bouřku. Skákat gumu, jít do skanzenu a jet na prázdniny k babičce.

    A přesně takových zážitků se bude týkat velká letní zážitková soutěž, kterou jsem pro vás připravila ve spolupráci se značkou Lässig. Nezáleží na tom, jestli se na dovolenou chystáte do Chorvatska, do Karibiku, nebo na Mácháč či do Beskyd. Jsem si jista, že inspirativní nápady na hry, aktivity a zážitky si přivezete odkudkoli. Podělte se o ně, inspirujte, odškrtávejte své Prázdninové plány – a vyhrajte 🙂

    Co můžete vyhrát?

    1. cenou je dětský cestovní kufřík na kolečkách Lässig z kolekce Wildlife s roztomilou surikatou. Získá ho vylosovaná výherkyně.

    2. cenou je malý dětský batůžek Lässig z kolekce About friends v univerzální šedé barvě. Získá ho autorka příspěvku, který mě nejvíc pobaví, dojme či inspiruje. Pokud se nedokážu rozhodnou, budu ze svých favoritů losovat. Každopádně, originalita se vyplácí!

    Jak se zúčastnit?

    1. Dejte lajk tomuto článku

    2. Vložte na svůj profil fotografii ze zážitku, popište ho a

    3. přidejte hastag #lassig_letoplnezazitku

    Pozor! Pozor!

    1. Více zážitků – více fotografií s hastagem – víckrát v osudí. Můžete se zúčastnit, kolikrát chcete.

    2. Fotka, na níž bude vidět i produkt Lässig, bude do osudí zařazena dvakrát. (Pro jistotu mě na něj, prosím, v popisku upozorněte.)

    3. Pokud máte svůj Prázdninový plán, můžete na konci léta vložit fotku, jak jste ho zvládli vyškrtat. Pokud ji označíte hastagem, bude také započítána mezi soutěžní.

    Do kdy soutěž trvá?

    Logicky, do konce prázdnin. Uzávěrka bude o půlnoci v neděli 1. září 2019.

    Losování proběhne co nejdříve po uzávěrce, podle toho, jak hojná bude účast 🙂

    #lassig_letoplnezazitku
    jednou za rok si nás, pár rodičů, pronajme chatu, vymyslíme téma - letos bylo téma ARMY a nachystají se soutěže pro děti. Všichni dorazí stylově oblečení a letos se začalo nástupem a rozcvičkou a pak se děti, někdy i rodiče účastní soutěží - udělat bunkr, plížením vpřed, střelba ze vzduchovky, procházka po laně 🙂, malování kravaty pro generála, bojové aktivity a nakonec najít a rozdělit poklad, pak je opékání špekáčků a pro starší děti večer při ohni vyprávění strašidelných příběhů. Moc hezký den a večer plný zážitků.

    (7 fotek)
    rebe
    28. čer 2019    Čtené 864x

    Kdo vyhrál předprázdninovou plánovací soutěž s Lässigem?

    Školní rok definitivně skončil, a s ním i naše plánovací soutěž s Läsigem. Jsem moc ráda za každý plán, který jste mi do soutěže poslaly, a hlavně za obrovskou dávku inspirace, kterou jsem v nich našla. Přesně proto jsem tu soutěž vymyslela 😀

    Hlavně mám ale radost, že jste si tvorbu plánů užily. Do soutěže jste jich poslaly 21

    (včetně plánu malé Nikolky, který počítám!), a na všech je pěkný kus práce. Díky moc!

    A kdo vyhrál?

    1. cenu, tedy organizér do auta s motivem příšerky Boba, jsem losovala ze všech soutěžních příspěvků. Plánů bylo 21, generátor náhodných čísel vyplivnul číslo 20, což je předposlední vložený plán. A ten vložila @petrasik. Gratuluji k novému kamarádovi pro vaše klidné, pohodové prázdniny!

    2. cenu, zmrzlinkový klobouček proti sluníčku, jsem slíbila poslat za plán, který mě nejvíc zaujme, inspiruje nebo se bude nejvíc líbit vám. Přiznávám, nebyl to dobrý nápad, parádně jsem si tím zavařila😀 Nejvíc mě za srdce chytily plány, které tvořily hlavně děti, ale zas jsem nechtěla být nefér k maminkám, jejichž děti ještě kreslit neumí. Tak jsem se nadchla pro plány, které myslí i na druhé a obsahují i pomoc či dělání radosti druhým. Ale i takových bylo víc. Originální, hodně kreativní zpracování by si také zasloužilo pořádně odměnit. No, nebudu to natahovat, snad se na mě nebudete zlobit, že i napodruhé rozhodla náhoda. Chtěla jsem výhru vyhlásit ještě letos 😀

    Tramtadadá, vytáhla jsem @netyka, což mi udělalo radost, protože splňuje vlastně všechna kritéria, která jsem uvedla výše. Gratuluji!

    Ještě jednou díky za účast. Posílám všem pět srdíček, protože jste mě inspirovaly víc, než jsem na začátku doufala. A nezapomeňte své naplánované zážitky dokumentovat, už brzičko vyhlásím velkou prázdninovou soutěž, v níž to využijete 🙂