rebe
10. črc 2019
1514 

Velká letní zážitková soutěž s Lässigem

Když jsem přestala jezdit na dovolené s rodiči a začala cestovat na vlastní pěst, chtěla jsem toho vidět co nejvíc. Města, památky, kostely, muzea. Hory, plesa, jezera. Vodopády. Skály. Co nejdál, co nejvýš. Když jsem se pak vrátila domů, většinou jsem zjistila, že ty nejsilnější zážitky jsem si nepřivezla z nejvyšších vrcholů ani nejpamátnějších míst, ale že to vlastně byly často úplně obyčejné věci. Pak se narodily děti a ty NEJ zážitky se najednou odehrávaly ráno při snídani v posteli, na hřišti v zahradě u apartmánu nebo v lese za naší chalupou.

Přesně takové zážitky letos převažují i v našem Prázdninovém plánu. Jíst borůvky rovnou z keříčku, opékat buřty, spát pod stanem nebo v týpí, koukat na hvězdy, jet na šlapadle a chodit bosky. Udělat si piknik, bloudit v lese a zažít bouřku. Skákat gumu, jít do skanzenu a jet na prázdniny k babičce.

A přesně takových zážitků se bude týkat velká letní zážitková soutěž, kterou jsem pro vás připravila ve spolupráci se značkou Lässig. Nezáleží na tom, jestli se na dovolenou chystáte do Chorvatska, do Karibiku, nebo na Mácháč či do Beskyd. Jsem si jista, že inspirativní nápady na hry, aktivity a zážitky si přivezete odkudkoli. Podělte se o ně, inspirujte, odškrtávejte své Prázdninové plány – a vyhrajte 🙂

Co můžete vyhrát?

1. cenou je dětský cestovní kufřík na kolečkách Lässig z kolekce Wildlife s roztomilou surikatou. Získá ho vylosovaná výherkyně.

2. cenou je malý dětský batůžek Lässig z kolekce About friends v univerzální šedé barvě. Získá ho autorka příspěvku, který mě nejvíc pobaví, dojme či inspiruje. Pokud se nedokážu rozhodnou, budu ze svých favoritů losovat. Každopádně, originalita se vyplácí!

Jak se zúčastnit?

1. Dejte lajk tomuto článku

2. Vložte na svůj profil fotografii ze zážitku, popište ho a

3. přidejte hastag #lassig_letoplnezazitku

Pozor! Pozor!

1. Více zážitků – více fotografií s hastagem – víckrát v osudí. Můžete se zúčastnit, kolikrát chcete.

2. Fotka, na níž bude vidět i produkt Lässig, bude do osudí zařazena dvakrát. (Pro jistotu mě na něj, prosím, v popisku upozorněte.)

3. Pokud máte svůj Prázdninový plán, můžete na konci léta vložit fotku, jak jste ho zvládli vyškrtat. Pokud ji označíte hastagem, bude také započítána mezi soutěžní.

Do kdy soutěž trvá?

Logicky, do konce prázdnin. Uzávěrka bude o půlnoci v neděli 1. září 2019.

Losování proběhne co nejdříve po uzávěrce, podle toho, jak hojná bude účast 🙂

#lassig

Naprosto peckova soutěž 👍👍

2. črc 2019

Paráda! 🙂 Už se těším na další prázdninovou inspiraci 🙂

2. črc 2019
27. srp 2019

Krásná soutěž, přála bych si vyhrát batůžek pro syna, ale nevěřím ve svojí originalitu 🙂.
Doufám že oak zveřejníte výherní příspěvek 😉

29. srp 2019

Opravdu krásná soutěž, jdu nahrávat fotky, našich zážitků.

30. srp 2019

Začni psát komentář...

Odešli