Centrum recenzí

4758 produktů, služeb a míst

Nové články

Nejnovější zkušenosti

Máš zkušenost produktem, službou nebo místem?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost

HiPP BIO Combiotik

Testování HiPP BIO Combiotik

tangerina  18. led 2022
Děkuji za možnost otestovat umělé mléko HiPP BIO Combiotik, balíček přišel dle domluvy a plus velmi milé překvapení, že krabice s mlíčkem přišly 4 a ne jedna, jak jsem původně očekávala.
A teď k samotnému hodnocení testovaného produktu.

Balení:

Obal se mi velmi líbí, krásná a jednoduchá grafika, vše podstatné uvedeno na obalu, takže není třeba hledat další informace. Papirova krabice se mi svým způsobem v podstatě líbí, ale provedení mi naprosto nevyhovuje. Myšlenka, že každou odměrku hezky zarovnáte o speciální, k tomu určený okraj, je perfektní ale k dokonalosti chybí lepší volba materiálu. Musíte totiž neustále manipulovat se sáčkem uvnitř. Stále rozlepovat a zalepovat, vyrovnávat pytlík až k okraji aby prášek při zarovnávání padal zase zpět kam má, a zastrkávat odměrku do možná dobře myšleného otvoru, ale úplně nepoužitelného.
Za mě tedy velké mínus že těchto důvodů:
1) lepítko brzo přestává lepit, protože se na něj samozřejmě chytá mléčný prášek
2) ať už vyrovnáte ten stokrát přehnutý a pomačkaný sáček sebelíp, vždycky se prášek vysype mimo a dochází tak ke zbytečným ztrátám
3) na odměrce po pár dávkách zůstává prášek nalepený, takže si ho zase sypete všude po krabici. Celé balení je pak nevzhledně "špinavé" včetně odměrky v díře na kraji.

Ideálním řešením se tak jeví presypani do plastové provedení krabice, kterou jsem dostala jako dárek v porodnici.


Příprava mleka:

Tak tohle pro mě byla pro mě velká zmena, obvykle je příprava mléka o dost jednodušší Jsem zvyklá (u mlíček jiných značek) vzít převařenou vodu, ohřat ji na 40°C, nasypat prášek, zatřepat a je hotovo. Postup u HiPP je z mého pohledu složitější a já ho dodržela snad jen ze začátku, pak už nebyl ani čas ani nálada 🤣 ale nerekla bych, že by na chuti mléka byla trochu jiná příprvaa znát.


Chuť mlíčka:

Myslím, že malému mlíčko chutnalo. Od první lahvičky neměl problém. Vypil vždy vše, co jsem připravila a spokojeně usnul. I já ochutnala a přišlo mi dobré, žádná pachuť.

Složení:

Na složení jsem byla obzvlášť zvědavá, protože všechny složky jsou eko zemědělství mě ještě víc potěšilo. Nejsem žádná "BIOmatka", ale líbí se mi přístup společnosti k získávání surovin

I podpora imunity v tomto zimním období pro mě byla taky důležitým bodem. Porovnala jsem si tedy složení mléka HiPP s jinými mléky a došla k závěru, že je naprosto stejné, ale s tím, že v mléku HiPP je "všeho víc". Všech vitamínů, stopových prvků, minerálů a ostatního je v mléku obsaženo o nějaké to procento navíc oproti konkurenčním značkám.

Já musím ještě na závěr recenze říct, že syn netrpěl žádnými střevními obtížemi a mlíčko krásně přijal.

Chtěla bych zároveň ještě jednou moc poděkovat za možnost testování.

#test_hipp3 #recenze
Čti celé hodnocení
4
4
2

HiPP BIO Combiotik

Naše testování HiPP BIO Combiotik

moncik89  14. led 2022
Na začátku bych velice ráda poděkovala Modrému koníkovi za možnost testování umělého mléka HiPP BIO Combiotik 2. S mlékem jsme byli velice spokojeni, hlavně náš 7.měsíční syn Tobiášek. 👶

Po rozbalení krabice jsem byla překvapená způsobem balení. Nápad je to dobrý, ale protože jsem v porodnici dostala plastový box HiPP jako dárek, mléko jsem si pro lepší manipulaci hned přesypala. Oceňuji nejen držátko na víčku, ale i zarovnávací růžek.

Přiznám se, že jsem úplně nedodržela postup přípravy, který je uveden na obalu. Přijde mi zdlouhavý, když potřebujete rychle udělat mléko svému hladovému děťátku. Jsem zvyklá převařenou vodu ohřát, nasypat UM, zamíchat a ihned podávat. 🧑‍🍼
Za dobu testování jsem nezpozorovala, že by můj způsob přípravy nějak ovlivnil kvalitu tohoto mléka.
Velice dobře se rozmíchává, nedělá hrudky a ani příliš nepění.

Měla jsem obavu, jak na něj bude syn reagovat, ale přijal ho velice dobře. Okamžitě vypil celou dávku a již po pár dnech jsem si všimla, že se jeho zažívání upravilo a neměl žádný problém s bolením bříška.
Stal se z něj spokojený a usměvavý chlapeček.

Se značkou HiPP máme velmi dobré zkušenosti, nejen s příkrmy, které jsme začali postupně zavádět v 6. měsících, ale také s kosmetikou, kterou používáme od narození.
U tohoto mléka určitě zůstaneme a doporučujeme všem maminkám, které po kojení 🤱 hledají pro své broučky jen to nejlepší. 🍼🧑‍🍼
Čti celé hodnocení
4
6

HiPP BIO Combiotik

Spokojené bříško

konik_testuje  11. led 2022
K této značce výživy pro děti jsem měla plnou důvěru. První naše zkušenost dopadla dobře.
HiPP je pro mě kvalitní a (snad desítky let) ověřený výrobce, který se dlouhodobě inspiruje mateřským mlékem, pro mě tím nejlepším možným vzorem. Obsahuje probiotika a prebiotika. Receptura mléka, je obohacena o naštěpenou formu kyseliny listové. Výhoda již naštěpené formy je v tom, že organismus ji hned dokáže využít, aniž by ji musel nějak složitě přeměňovat. Kromě spokojeného a plného bříška na zavedení mléka ve vylepšené kombinaci složení oceňujeme následující:

Zlepšení zažívání – po zavedení příkrmů jsme bojovali se stolicí, nyní vidím velké zlepšení.
Jistotu, že kyselina listová (ta v naštěpené formě) je pro malé tělíčko účinná hned, protože ji nemusí složitě přeměňovat.
Objevení alternativy ke kojení, která vyhovuje jak mamince, tak miminku. Již nic nebrání tomu definitivně přejít od kojení na mléčnou kojeneckou výživu, jakmile na to budeme oba připravení.
Čti celé hodnocení
4
9

Cif Ultrafast Kuchyň

Perfektní!

teremat  10. led 2022
Za mě tento přípravek úplně super! Čistím tím i nečistoty ze sklokeramické desky, a nikdy se mi s ní nic nestalo, a ještě k tomu to příjemně voní 🙂 a když tím umyju dřez a tu odkládací plochu vedle, tak se to ještě delší dobu i při normálním používání leskne.
Čti celé hodnocení

Fitshaker Fitness diář® 2022

Skvělý průvodce celým rokem

klarasza  10. led 2022
Ráda bych přidala pár slov k Fitness diáři od společnosti FITSHAKER. Na titulní stránce píše, že mě provede mou celoroční cestou za zdravějším já a vzhledem k tomu, čím vším je nadupaný, tak tomu věřím. Diář není obyčejný, je v něm mnohem více, než jen kolonky na zapisování doktorů, životních jubileí a podobných nezbytností.
Obsahuje
- články o zdravém životním stylu a zdravém vaření,
- recepty,
- jednoduché cviky na procvičení celého těla,
- každý měsíc je v kalendáři výzva, která tě posune zase o kus dál v cestě za zdravějším já
- měsíční plánovač cvičení
- tabulka k zapisování progresu
- fitness zápisníček jídel
- malé samolepky, které jsou hezké a k tomu funkční při zapisování do diáře

Je to průvodce, který mě nenechá se nudit. Bude mi dobře sloužit k zapisování všeho, co se týká MĚ. A ještě si v něm počtu spoustu zajímavých věcí, třeba v čekárně u doktora, při cestě do práce, ve vlaku, na hřišti s dětmi :).
Čti celé hodnocení
1
5
1

Dětská jídelní sada z bambusu Včela

Krásná ale rozbitná

nazka  8. led 2022
Za nás musím pochválit design opravdu krásné. Ale dceři spadl hrníček jednou omylem na zem a od té doby je prasklý, tudíž nepoužitelný, museli jsme vyhodit.
Druhá dcera mlátí se vším schválně, pro ni a ji podobné děti je to zbytečná investice bohužel
Čti celé hodnocení
1
2
1

Rámeček Logico Piccolo

Zábavné procvičování

medakote  30. pro 2021
S Logico Piccolo jsem se seznámila v pedagogicko-psychologicke poradně, kde jsme byli na posouzení školní zralosti staršího syna - toho to velmi bavilo, a proto jsem po čase pořídila domů s několika sadami karet. Věkovou hranici 5 let bych nebrala doslovně, s některými kartami pro školáky si hravě poradil i mladší čtyřletý syn.
Čti celé hodnocení
2
2

Sinecod kapky

Suchý kašel dcery 4-5 let

gujduska  29. pro 2021
Skvělé na utlumení suchého a dráždivého kašle.
Čti celé hodnocení

Mluvící robot 4 v 1 Fisher-Price

Mluvící robot 4 v 1 Fisher-Price

cassidyl  28. pro 2021
Za mne ideální společník. Dcerka se zamilovala na první pohled. Jakmile se rozjede hned za ním běží, neustále tancuje a pořád ho skládá a rozkládá, miluje robotovo mrkání očima. Od 24 se od něj nehnula na krok
Čti celé hodnocení
1

Erdomed sáčky

Velice účinný

martiniquest  27. pro 2021
Používáme pravidelně při vlhkém kašli a neustupující rýmě. Zabírá do dvou dnů. Od pediatra vím, že lze dávat jeden sáček denně (půl sáčku ráno a půl odpoledne) i dětem od cca 15 kg, pro které se oficiálně prodává jen sirup, který je však na předpis.
Čti celé hodnocení
3
2

Rámeček Logico Primo

Součást dětského koutku

matusoni  21. pro 2021
Logicco Primo jsme poznali na pronajaté chatě v dětském koutku.
Čti celé hodnocení
1
1

Rámeček Logico Piccolo

Půjčení z knihovny

matusoni  21. pro 2021
Logico Piccolo nám babička půjčila v knihovně, což mi přijde jako dobrý nápad, aby to člověk nemusel pořizovat, neboť jako vše, časem se omrzí...🤷‍♀️
Čti celé hodnocení
3
1

Fisher-Price Učíme se říkanky CZ

Učíme se říkanky

cassidyl  20. pro 2021
Dcerka si knížku oblíbila v 6 měsících a stále je každý den využívána (nyní 19m). Písničky se neoposlouchají a obrázky jsou moc krásné.
Čti celé hodnocení
2
1

Fisher-Price Kolotoč a usínáček Calming Clouds

Svět se točí s kolotoči 🙂

hatlinka  20. pro 2021
Kolotoč jsme dostali jako výhru v soutěži.
Překvapil mě, do jak malé krabice se dokáže vejít. Po sestavení na mě působil čisté a jednoduše.
Žádné strakaté barvy.
Hudba je uklidňující a jde nastavit do 2 režimů hlasitosti. Světýlko svítí jemně. Tento kolotoč má i funkci aktivace zvukem, takže se zapne sám, pokud je to potřeba.
Kolotoč jako takový je určen pro děti 0-5 měsíců. Dále lze využít bez zavěšených mráčku.
Čti celé hodnocení
2
7
1

Smolíček Pacholíček

Zábavná postřehová hra

svha  19. pro 2021
Bavila mě, jako dítě, baví i mé děti. Určitě zabaví i starší. Pravidla jsou jednoduchá. Kolikrát se hrálo hned znovu bez počítání bodů, hlavně najít Smolíčka.
Čti celé hodnocení

Fisher-Price Pejskův ovladač CZ

Ovladač je dost podobný telefonu, ale umí i odlišné věci. Zabavil spíš mladší.

svha  19. pro 2021
Často byl použitý i k volání😀. Ovládání televize je velice lákavé a současně se dítko učí.
Čti celé hodnocení
2
2

Fisher-Price Pejskův ovladač CZ

Nezničitelný

adelitaaa  19. pro 2021
Dcera dostala v půl roce a 3dny jen mačkala😅
Hraje a zpívá, super učící hračka.
Čti celé hodnocení
2

Fisher-Price Učíme se říkanky CZ

Učíme se říkanky

adelitaaa  19. pro 2021
Hračka je pěkná a odolná, dceři se líbila, hraje písnička a bliká plus jsou tam tlačítka. Bohužel málo kdy dohrála říkačka, dcerka listovala rychleji😅.
Čti celé hodnocení
3
1

Fisher-Price Prasátko kasička

Prasatko

petul89  18. pro 2021
Ac prasatko je tezko k sehnani tak po nem vsichni sili. My sehnali a jsem rada ze jej mame. Ma dve hlasitosti zvuku a deti nauci pocitat do 10 a k tomu jeste pri spravnem vhazovani zachrochta a zavibruje 😊 jednoducha ale skvela hracka
Čti celé hodnocení
2
1

Pejskovo chodítko Fisher-Price

Hračka kterou milujete a zároveň proklínáte ❤

kochichak84  18. pro 2021
Pejskovo chodítko nám bylo zapůjčeno kamarádkou, která si ho schovává pro druhé dítko. Dcerka kolem něj zpočátku jen "chodila" po 4 a bála se. Vadily ji ty cvakave zvuky, když se něco aktivovalo - otočení kolečkem, kuličkou, jak to bylo hlasité. Poté se osmělila a začala opatrně pootáčet kuličkou, točit (já tomu říkám starý telefon), otáčet "stranky", zjistila že to mluví - to byl docela šok 🤣 Nelíbil se ji smích a to chichotamání, chtěla takové to juchavé mluvení - načež se rozesmála, když jsem tak začla někdy mluvit i já (na to pozor, pro děti návykové, pro rodiče na Chocholouška 🤣). Líbí se mi že to vydává zvuk i když s tím jezdí, takže já si v klidu v kuchyni vařila a dcerka trajdala po chodbě tam a zpátky a zabavila se. Když se unavila, sedla si do kuchyně na zem na deku a pouštěla si povídání a melodie. Syn si ho občas půjčí a dělá že je to vysavač. Za mě mohu doporučit. Je to nesmrtelná a vděčná hračka.
Čti celé hodnocení
7
1