Hodnocení a zkušenosti s kosmetikou a hygienou

Máš zkušenost s kosmetikou a hygienou?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

JOHNSON’S® Bedtime koupel pro dobré spaní, náhradní náplň 1000 ml

konik_testuje  16. lis 2022

Připraví malého dobrodruha na večerní spánek jedna dvě

Johnson`s® Bedtime koupel pro dobré spaní se pro nás stala v období testování oblíbenou součástí našeho večerního rituálu. Příjemná vůně (díky obsahu esencí NaturCalm™) přidává času strávenému ve vaně něco navíc - spolu s relaxačním účinkem teplé vody připraví malého dobrodruha na večerní spánek jedna dvě. Kromě příjemné vůně přípravek hydratuje dětskou pokožku a neštípe v očích (díky receptuře No More Tears®).

Recyklovatelné náhradní náplně mycího gelu pro tělo a vlásky Johnson`s® můžeme za redakci Modrého koníka jen doporučit. Přípravky jsou jemné a šetrné k dětské pokožce a vláskům, příjemně voní a jsou s nimi spokojení nejen rodiče, ale i děti. S náhradními náplněmi se dobře manipuluje a ještě lépe se skladují. Oproti otevírací verzi náhradních náplní, se kterými jsme se doteď setkali, je toto provedení velmi praktické. A ke všemu jsou nejen přátelské k přírodě (obsahují jen minimální množství plastů, které je nevyhnutelné pro ochranu produktu), ale také k peněžence. Jejich nákup je cenově výhodnější než nákup jednotlivých menších balení.

JOHNSON’S® dětský šampon, náhradní náplň 1000 ml

konik_testuje  16. lis 2022

Díky receptuře No More Tears® neštípe v očích

Pokud máte pocit, že si nevystačíte s mycím gelem pro tělo a vlásky, a chcete používat na vlasy samostatný přípravek, tak Johnson`s® dětský šampon stojí určitě za vyzkoušení. Nejen proto, že díky receptuře No More Tears® neštípe v očích, a je k očím stejně jemný jako voda. Velmi dobře také dělá delším vláskům malých princezen, které se dobře rozčesávají. A tak ani rozčesávání není důvodem k pláči (je opravdu šetrný k jemným dětským vláskům a pokožce hlavy). Nevysušuje a ani nemastí. Šampon je hypoalergenní a jeho pH je ideální pro jemnou dětskou pokožku. A dopřát si tuto péči mohou i dospělí.

Recyklovatelné náhradní náplně mycího gelu pro tělo a vlásky Johnson`s® můžeme za redakci Modrého koníka jen doporučit. Přípravky jsou jemné a šetrné k dětské pokožce a vláskům, příjemně voní a jsou s nimi spokojení nejen rodiče, ale i děti. S náhradními náplněmi se dobře manipuluje a ještě lépe se skladují. Oproti otevírací verzi náhradních náplní, se kterými jsme se doteď setkali, je toto provedení velmi praktické. A ke všemu jsou nejen přátelské k přírodě (obsahují jen minimální množství plastů, které je nevyhnutelné pro ochranu produktu), ale také k peněžence. Jejich nákup je cenově výhodnější než nákup jednotlivých menších balení.

JOHNSON’S® mycí gel pro tělo a vlásky, náhradní náplň 1000 ml

konik_testuje  16. lis 2022

Po použití je pokožka děťátka voňavá, hebká a hydratovaná

Johnson`s® mycí gel pro tělo a vlásky byl vyvinutý k šetrnému mytí citlivé pokožky a vlasů těch nejmenších miminek včetně novorozenců, ale používat ho mohou všichni členové domácnosti. Líbí se nám, že je přípravek hypoalergenní a má vyvážené pH. Dokonce byl testován pediatry a dermatology. Po použití je pokožka děťátka voňavá, hebká a hydratovaná. Gel je přiměřeně hustý, neteče, velmi jemně pění a získává skoro krémovou strukturu. Díky pumpičce se také dobře dávkuje.

Recyklovatelné náhradní náplně mycího gelu pro tělo a vlásky Johnson`s® můžeme za redakci Modrého koníka jen doporučit. Přípravky jsou jemné a šetrné k dětské pokožce a vláskům, příjemně voní a jsou s nimi spokojení nejen rodiče, ale i děti. S náhradními náplněmi se dobře manipuluje a ještě lépe se skladují. Oproti otevírací verzi náhradních náplní, se kterými jsme se doteď setkali, je toto provedení velmi praktické. A ke všemu jsou nejen přátelské k přírodě (obsahují jen minimální množství plastů, které je nevyhnutelné pro ochranu produktu), ale také k peněžence. Jejich nákup je cenově výhodnější než nákup jednotlivých menších balení.

Aviváž Silan Sensitive

konik_testuje  24. říj 2022

Aviváž pro malé i velké „citlivky“

Silan Sensitive je skutečně ideální hypoalergenní aviváž pro citlivou pokožku, nejen „papírově“, ale také ve skutečnosti. Nikdo z malých i velkých testerů nezaznamenal nepříznivou reakci pokožky. Jednoduše, nám aviváž Silan Sensitive sedla.

Aviváž voní krásně, jemně a „miminkovsky“. Je přiměřeně hustá a tak se dobře dávkuje. Prádlo po oprání příjemně voní. Vůně není pronikavá, nevytratí se ihned po vysušení. Jelikož jde o hypoalergenní aviváž, je logické, že vůně nebude dlouhotrvající. Což, s ohledem na složení aviváže, hodnotím pozitivně. Za redakci Modrého koníka proto můžeme aviváž Silan Sensitive doporučit.

Aviváž Silan Sensitive

makika123  11. říj 2022

Testování silan

Vůně nebyla dlouhodobá,ale zase se malé nezhoršil ekzém. Určite si koupím další a vyzkouším zda bude vonět více.

Aviváž Silan Sensitive

rivousek  11. říj 2022

Testování aviváže Sensitive

Prádlo krásně měkké,ale vůně bohužel rychle vyprchala. Určitě si aviváž koupíme a budeme zkoušet, co udělá s pokožkou naší atopické neteře.-).

Aviváž Silan Sensitive

verunkablack  10. říj 2022

Aviváž Silan Sensitive

Příjemná vůně, prádlo měkké, hebké

Aviváž Silan Sensitive

marselina  9. říj 2022

Silan sensitive

3 vzorky byly pryč ani jsem nemrkla. Prádlo je krásne měkké a voňavé.
Zítra se chystám koupit větší balení ☺️.

Aviváž Silan Sensitive

18moniik  8. říj 2022

Testování aviváže

Jsem naprosto spokojená. Aviváž krásně voní a prádlo je už na první dotek velmi jemné.
Je šetrná k citlivé pokožce, což považuji za velké plus.
Určitě doporučuji a sama už budu kupovat pouze tuto 😊👌.

Aviváž Silan Sensitive

byra  6. říj 2022

Testování Silan

Aviváž krásně voní, dávkování je dobře vyznačeno na obalu. Co velmi oceňuji je, že po uschnutí prádla na sušáku stále voní a prádlo není tvrdé (máme tvrdou vodu). Jestli bude vonět delší dobu nevím, týden na test je málo. Každopádně syn atopik s citlivou pokožkou je zatím bez reakce, což je skvělé.

Aviváž Silan Sensitive

wikki07  5. říj 2022

Silan Sensitive & Baby

K testování jsem dostala tři vzorky. Jsem moc ráda, díky tomu si aviváž pořídím.
Těšila jsem se na praní, až otevřu sáček a budu moct přivonět k nádherné vůni. Po praní už není taková, je zřejmě ovlivněná pracím prostředkem. Oceňuji, že z prádla brzy vyprchá, protože peru oblečení na miminko a nechci zatěžovat jeho smysly zbytečnou vůní.

Aviváž Silan Sensitive

mamikajuli  5. říj 2022

Třikrát nám Silan provoněl prádlo i byt🙂

K otestování jsem dostala tři vzorečky aviváže Silan Sensitive.
Zkusila jsem v ní vyprat:
• oblečení pro malou
• povlečení a přehoz na postel
• ručníky
Aviváž prádlo krásně jemně provoněla, v povlečení jsem vůní lehce cítila i několik dnů.
Dcerka má citlivou pokožku, ale žádnou alergickou reakci aviváž nevyvolává, takže označení sensitive má právem 💙.

Aviváž Silan Sensitive

marketka_m  4. říj 2022

Aviváž jsem zkoušela poprvé.

Krásná vůně, decentní, ideální pro malé děti.. Jedu odpoledne do drogerie, tak vím kam zamířím. Děkuji

Aviváž Silan Sensitive

petulapal  4. říj 2022

Aviváž Silan sensitive

V balíčku přišli 3 vzorky. Následující den jsem začala testovat na prádle dcerky, má atopický ekzém. Po vyprání prádlo krásně vonělo a bylo měkké. Pokožka dcery zůstala bez reakce, za což jsem velice ráda.

Aviváž Silan Sensitive

anettkah  3. říj 2022

Aviváž Silan Sensitive

V balíčku přišly tři vzorečky, každý jsem použila na jiný typ prádla. Prvně jsem testovala běžné oblečení, pro dospělé i děti. Musím konstatovat, že nedošlo k žádným špatným reakcím v kontaktu s kůží, i přestože syn a manžel mají citlivou pokožku. Aviváž krásně voněla, zejména pak na čerstvě vypraném prádle. Bohužel týden od testování není téměř cítit. Druhý typ prádla bylo jemné prádlo prané na nízkou teplotu a zde je vůně cítit o něco víc. Posledním typem byly ručníky prané na vyšší teplotu. Bohužel zde aviváž necítím už vůbec. Ve výsledku chválím krásnou nevtíravou vůni, která ale bohužel dlouho nevydrží. Prádlo je měkké, nijak nesmrdí, zakoupit lze i xxl balení aviváže, cena je příznivá.

Aviváž Silan Sensitive

palja  3. říj 2022

Aviváž Silan Sensitive

Dorazily 3 vzorky k testování. Dcera má sklony k alergiím, takže jsem byla ráda za tuhle aviváž. Prádlo bylo krásně hebké a voňavé. Žádná alergie se u dcery neprojevila. Byla jsem s touhle aviváží natolik spokojená, že jsem si jí hned koupila. Cena není nijak vysoká. Za naši rodinu rozhodně doporučuji.

Aviváž Silan Sensitive

alpakovo  3. říj 2022

Testování Silan Sensitiv aviváže

Jsme rodina se sklony k alergiím a ekzémům, proto jsem za testování byla ráda. Tři vzorky, tři různé pračky: jedna plenky, jedna nejmladší a jedna my ostatní. Plenky jsou krásně hebké, lehce voní i po delší době od praní. Nejmladší syn se neosypal, což je nejlepší recenze. A prádlo nás větších pěkně voní, prostřední syn je také bez reakce, což není vždy. Za nás můžeme jen doporučit.

Aviváž Silan Sensitive

smekalovamo  3. říj 2022

Testování aviváže Silan

Dostala jsem možnost otestovat aviváž od Silanu. Poštou přišly 3 sáčky aviváže. Moc hezky voní.

Aviváž Silan Sensitive

aajka01  3. říj 2022

Testování aviváže Silan Sensitive

Mám doma dvě děti - čtyřletého klučíka a roční holčičku, tudíž pračka je společně s myčkou můj nejlepší kamarád. Obě děti mají citlivou pokožku, takže chvíli trvalo vyladit prací prostředky tak,aby vyprané prádlo nedělalo na pokožce neplechu, ale podařilo se. Ale s aviváží bojuji. Vím, že by se u dětí používat neměla, ale já miluji voňavé prádlo - nejen po vyprání, ale i po vytažení ze skříně. A tak jsem měla velikou radost, že jsem byla vybrána a mohla hned po vyzvednutí aviváž vyzkoušet. Výhody i nevýhody jsou níže, celkově aviváž hodnotím kladně, nebudu se bát ji koupit a používat na prádlo mých dětí, ale i na naše s manželem.

Aviváž Silan Sensitive

eiliko  3. říj 2022

Silan - dítě s atopickým ekzémem

Aviváž krásně voní, prádlo je měkčí, dcera zatím žádná vyrážka. Spokojenost.