Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Hodnocení a zkušenosti s kosmetikou a hygienou

Máš zkušenost s kosmetikou a hygienou?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost

Sanytol univerzální čistič

Sanytol

dzejsy  21. srp 2021
Používám na nábytek a na podlahu. Krásně mi voní, vůně není bijící do nosu. 👍
Čti celé hodnocení
2
1

Dettol antibakteriální sprej

Dettol

petaov  2. srp 2021
Používám denně. Má neutrální vůni, nejde skoro cítit. Dobře čistí. Používám asi na všechny povrchy i na skla.
Čti celé hodnocení
3

Sanytol univerzální čistič

Sanytol

petaov  2. srp 2021
Čistí dobře, ale mi smrdí. Znovu už nekoupím.
Čti celé hodnocení
1
1

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Depend

vodnarka2013  15. črc 2021
Za mě pecka. 😁 Už mohu skákat na trampolíně a běhat, aniž bych se bála, že mi unikne moč, kam nemá. Doporučuji. 🌸🌸
Čti celé hodnocení
4
1

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Vložky Depend

rmarci  12. črc 2021
Vložky jsem využila v závěru těhotenství, kdy mě inkontinence trápila. Musím říct, že díky nim jsem se cítila více svobodně a hlavně bezpečne. Nebála jsem se zakašlat ani kýchnout.
Čti celé hodnocení
3
1

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Diskrétní, absorbující - vložky DEPEND

k.tee  11. črc 2021
Vložky DEPEND Normal Plus řadím mezi ty lepší z inkontinenčních vložek. Každá hezky zvlášť zabalená, vejdou se do kosmetické tašky. Když vám třeba i z tašky vypadne, nikomu ani nenapadne, že to není vložka menstruační. Diskrétnost mají za jedničku s hvězdičkou. Co se týče praktičnosti, ta malinko, kvůli absenci křidélek, pokulhává. Vložky se při intenzivnějším pohybu rolují. Pokud s nimi ale nesportujete, tak zaručují dobrou absorpci vlhkosti a pohlcení zápachu. Povrch nedráždí pokožku a jsou velice příjemné na dotek.
Čti celé hodnocení
5
3
2

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Testování Depend

evonel  6. črc 2021
Dnes mi přišly vložky Depend, tak přidávám svou zkušenost. 😊
Jsem těhotná a mám problém s únikem moči, hlavně když kýchnu, tak to neudržím.
Jsem ráda za vložky Depend.
Čti celé hodnocení
1
3
1

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Depend Comfort Protect MINI

nelinkabublinka  6. črc 2021
Vložky sú na prvý pohľad väčšie, ako som bola zvyknutá. Od tejto značky som používala vložky Active Fit, ktoré mali velkosť a hrúbku intímky.

Vložky ma, napriek veľkosti, neobmedzovali v pohybe. To čo od nich očakáva, splnili. Výborná savosť, pohlcovanie zápachu. Jemná vrstva nespôsobila zapareniny, ani pri celodennom nosení počas horúcich dní.
Čti celé hodnocení
3
1

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Testování inkotinenčních vložek DEPEND COMFORT - PROTECT Mini

kristyneckaa27  5. črc 2021
Byla jsem vybraná na testování inkotinenčních vložek DEPEND COMFORT - PROTECT Mini.
Po rozbalení jsem byla ráda, že je každá vložka balená zvlášť, je to praktické a preferuji to. Každopádně mě překvapila velikost vložek. Velikost mini si představuji ve velikosti intimky, a jelikož netrpím až na tak silný únik moči, tak mi vážně stačí vložka ve velikosti intimky. Musim říct, že výborně zachycuje vše, co má, jelikož čekám druhé mimčo a už mě to tam dole vše víc tlačí, tak jsem ji hodně ocenila, třeba při cvičení na orbitreku, kdy jsem se pak cítila mnohem lépe, když malý únik zachytila vložka. Trochu mě i překvapilo, že vložky nemají křidélka, takže se i trochu pohybovala.
Čti celé hodnocení
1
2
2

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Testování DEPEND

iriska146  4. črc 2021
Po druhém porodu mám ,bohužel, problémy s lehkým únikem moči. Zatím mi stačily obyčejné intimní vložky. Problém je hlavně u kýchání a kašlání. Vložky Depend byly fajn, protože zachytily víc moči a nemusela jsem hned vyměnit. Trošku mi vadilo, že jsou moc hrubé a chyběly mi křidélka. Při delších procházkách už mi ta hrubost byla nepohodlná. Plus bylo, že nic nezapáchalo a vydržely víc než obyčejné intimní vložky. Ráda vyzkouším menší velikost.
Čti celé hodnocení
3
2
2

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Depend Comfort Protect Normal plus

fouskovi  4. črc 2021
I já byla vybraná pro testování, jelikož po druhém porodu a cvičení to furt není stále ono a podle té tabulky přímo na jejich stránkách jsem zjistila, že potřebuji už ty Normal. Svoji funkci splňují, ale mě třeba strašně chybí křidélka a připadám si v nich spíše, jakože při silnější menstruaci, ale kdo má daleko větší únik moči, tak jsou skvělé můžu je vřele doporučit.
Čti celé hodnocení
2
2
2

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Depedend maximum

jabadabadoo  2. črc 2021
Nicméně, vložky jako takové jsou moc příjemné, docela dost pojmou. Ale chybí mi zesílení uprostřed, přijdou mi tam o něco užší, jsou bez křidélek a tak mi někdy protekly přesně v tom místě.
Čti celé hodnocení
4
2
1

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Depend Comfort Protect Normal Plus

andrysek111  2. črc 2021
Děkuji za možnost otestovat inkontinenční vložky Depend. Dle pomocníka pro výběr typu vložek jsem dostala typ Normal Plus. Trpím na lehký únik moči např. při kašlání či kýchání, ale na tento typ úniku moči při přijdou vložky hodně silné.
Nicméně, svůj účel určitě plní dobře, pohlcují dobře vlhkost i zápach.
Čti celé hodnocení
1
3
2

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Neprotékají a jsou tedy spolehlivým pomocníkem při úniku moči!

konik_testuje  2. črc 2021
Ačkoliv je nás na Modrém koníkovi mnoho, téměř všechny nás spojuje jeden fakt. Jsme mámy. Mateřství s sebou přináší mnoho radostí a starostí, ale také komplikace, bohužel i zdravotní, o kterých se hovoří jen málo.

Mezi ně patří i únik moči. Nepříjemný problém, který trápí nejednu ženu a to nejen bezprostředně po porodu. Jelikož se o této poporodní komplikaci moc nemluví, ženy často zůstanou zaskočené i zahanbené. Naštěstí ale existuje způsob, který sice inkontinenci nezastaví, zmírní však nežádoucí efekt, jakým je vlhkost a nepříjemný zápach. Tím jsou inkontinenční vložky Depend, které jsou dostupné v mnoha variantách a přizpůsobené tak, aby bezpečně absorbovaly moč a pohltily zápach.

My v redakci jsme je také vyzkoušely. A jak u nás obstály?

Jako první nás oslovila možnost zjistit si, jaký typ inkontinenčních pomůcek je pro nás ideální volbou, jelikož člověk, který se s tímhle problémem potýká poprvé, má spoustu otázek a vybrat si s jistotou typ a velikost, nemusí být vůbec jednoduché. My, v naší redakci, jsme testovaly inkontinenční vložky ve čtyřech velikostech: mini, normal, normal plus a noční variantu - maximum.

Na první pohled jsme ocenily diskrétní a hygienické balení každého kusu vložky zvlášť, stejně, jako je tomu u menstruačních vložek, na jaké jsme zvyklé. Nikdo tudíž nemusí vůbec tušit, že na WC řešíme něco choulostivějšího, než je standardní vyvrcholení cyklu.
Co je od běžných menstruačních vložek odlišovalo, je absence křidélek, co může být u aktivnějších žen malinko problém, jelikož se stalo, že se po stranách vložka shrnovala a následně kroutila, přestože je lepící pruh docela široký, není však na celou šířku vložky.

Překvapilo nás, že jsou vložky určené na lehký únik moči docela objemné, ač jsme očekávaly vložky podobné intimkám. Z tohoto důvodu je nošení srovnatelné s klasickou menstruační vložkou, a kdo není na vložky zvyklý, může pociťovat mírný diskomfort.

Nic to ale nemění na faktě, že vložky dokonale pohltí vlhkost i zápach. Důležitým faktorem je také to, že neprotékají a jsou tedy spolehlivým pomocníkem při úniku moči.

Za redakci Modrého koníka můžeme inkontinenční vložky Depend doporučit. Co se týče funkčnosti, dokonale plní, co slibují.
Čti celé hodnocení
3
4
2

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Depend Comfort Protect MINI

elizabeth66  2. črc 2021
Při rozbalení mě poměrně překvapila velikost a tloušťka, přestože se jednalo o verzi MINI. Čekala jsem spíše vložku podobnou intimce. Jsou tedy dle mého názoru vhodnější při větším úniku. Vložky nemají křidýlka, lepící plocha je poměrně veliká, ale snadněji se posunou kam nemají. Povrch je ale na nošení velmi příjemný.
Čti celé hodnocení
3
2
2

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Depend Comfort Protect MINI nejsou až tak mini

gabkekoczi  30. čer 2021
Týden testování vložek byl pro mě vcelku příjemný. Inkontineční vložka mě nijak zásadně nezklamala a dokonce i při běhání, kdy jsem pocítila 2x trochu větší únik moči, mě podržela - žádné protečení, žádný zápach. U vložek preferuji křidélka, ty mi zde chyběly. Velké plus je však balení každého kusu zvlášť, což postrádám u klasických intimek. Překvapila mě dost velikost vložek Depend - pod pojmem MINI jsem si představovala vložku velikostně podobnou intimce. Při prvním použití jsem si nebyla jistá, jaká část patří dopředu, řídila jsem se citem.
Čti celé hodnocení
3
3
2

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Depend Normal Plus

katka_dv  30. čer 2021
Typů inkontinenčních vložek od společnosti Depend je hodně, s případným výběrem správného výrobku pro Vás si můžete pomoci vyplněním několika málo otázek na webových stránkách společnosti.
Já jsem testovala inkontinenční vložky Depend Normal Plus. Bohužel po porodu mám stále problém při kýchnutí nebo zakašlání. (Přes švihadlo nebo na trampolíně raději neskáču.) Cvičení ale nevzdávám.
Čti celé hodnocení
2
2

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Depend Active Mini

janikas85  30. čer 2021
Po porodu dcery mám mírnou inkontinenci. Jsem zvyklá na inkontinenční intimky. Depend Active Mini jsou pro mě příliš tlusté, lepící pruh je sice široký a dobře drží, ale není až do krajů a vložka se shrnuje.
Vložky jsou jednotlivě balené což vidím jako velkou výhodou.
Čti celé hodnocení
3
2
2

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Testování inkontinencnich vložek Depend

verca5505  29. čer 2021
Po týdnu testování, jsem zjistila, že účel jako takový splňují, zachytí moč i zápach skvěle, ale přiznávám, že na lehký únik moči jsem si myslela, ze budou vložky daleko slabší, něco ve stylu intimek, které jsou slabounké.
Čti celé hodnocení
2
3
2

Dámské inkontinenční vložky DEPEND

Depend Comfort Protect MINI

snezenka26  28. čer 2021
Ne každá žena se bude chlubit tím, že ji po porodu, či kvůli jiným zdravotním problémům, trápí únik moči. Já jsem vyzkoušela velikost Protect Mini. Maji své mouchy, ale pro opravdu lehký únik moči jsou vyhovující.
Čti celé hodnocení
1
1
2