Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    konik_testuje
    Včera ve 12:23    Čtené 102x

    Zkušenosti s pokračovací kojeneckou výživou Sunar Sensitive 2 a 3

    Začátek života dítěte je plný významných milníků, od prvních úsměvů až po první krůčky. Tyto výjimečné okamžiky jsou neoddělitelně spjaty s láskou, péčí a samozřejmě, s výživou. První roky v životě dítěte jsou zásadní pro jeho fyzický růst, vývoj mozku a formování imunitního systému. Kojení je tou nejlepší formou výživy, kterou můžete svému dítku poskytnout. Náhradní kojenecká mléčná výživa, která je výsledkem pokročilého vědeckého výzkumu a technologií, může rodičům, kteří nemohou z různých důvodů v kojení pokračovat, poskytnout jistotu a klid. Výběrem kvalitní náhradní výživy, která je bohatá na esenciální živiny, obsahuje mléčný tuk, probiotika a prebiotika, mohou zajistit, že jejich děti dostanou dobrý start do života i v případě, že kojení není možné. A vy nyní máte možnost takovou výživu otestovat.

    Co budeme testovat

    Sunar Sensitive 2 a 3 je kojenecká mléčná výživa, která je určena pro citlivé bříško každého děťátka. Jde o unikátní recepturu podle vzoru mateřského mléka s obsahem prebiotik (oligosacharidy GOS) a probiotik (Bifidobacterium longum). Bakterie mléčného kvašení Bifidobacterium longum se přirozeně nachází ve střevním mikrobiomu kojených dětí. Receptura je bez palmového oleje stejně jako všechna ostatní Sunar mléka.

    Sunar Sensitive 2 a 3 obsahuje také plnotučné mléko a mléčný tuk, omega 3 a omega 6 mastné kyseliny, vitamíny a minerální látky klíčové pro správný vývoj imunitního systému dítěte, např. vitamíny A, C a D nebo vápník pro správný růst kostí. Je tak vhodnou volbou pro maminky, které chtějí poskytnout svému dítku vyváženou výživu vedoucí ke zdravému vývoji a spokojenému bříšku.

    Koho hledáme

    Pro toto testování hledáme 5 pečlivých maminek a jejich dětiček od ukončeného 6. měsíce, pro které jsou důležité tradice a jistota. Hledáme ženy, které důvěřují léty ověřené značce a preferují osvědčenou a bezpečnou náhradní mléčnou výživu, doporučenou rodinou, odborníky nebo jinými maminkami. Jestliže upřednostňuješ produkty pocházející z Česka a Slovenska, které jsou ti blízké nejen geograficky, ale i srdcem a chceš pro své dítě jen to nejlepší, hledáme právě tebe.

    Samozřejmostí je ochota podělit se o výsledky testování s komunitou Modrého koníka nejen slovně, ale i prostřednictvím fotografií.

    Jak se zapojit

    Pokud se v popisu výše najdeš, a ráda bys se svým dítětem otestovala kojeneckou mléčnou výživu Sunar Sensitive 2 nebo 3, stačí, když nám v komentáři pod článkem zanecháš odpověď na otázku, zda jsou pro tebe při výběru kojenecké výživy důležitější zkušenosti jiných maminek a dlouhá tradice lokální značky, nebo novinky na trhu kojeneckých mléčných výživ. Můžeš připojit i fotku svého dítěte a nezapomeň zmínit jeho věk a zda bys chtěla testovat Sunar Sensitive 2 (od ukončeného 6. měsíce) nebo Sunar Sensitive 3 (od ukončeného 12. měsíce).

    Čas na zapojení máš do neděle 24. 3. 2024. Během týdne vybereme 5 maminek, které oslovíme interní poštou a poskytneme jim všechny další potřebné instrukce k testování.

    Budeme vám držet palce a těšíme se na vaše komentáře 🙂

    konik_testuje

    Kojení je pro kojence nejlepší způsob výživy. Kojenecká výživa by měla být podávána na základě doporučení pediatra. Způsob použití a další informace na obalech a webových stránkách www.sunar.cz. Uvedené informace se podle zákona nevztahují k počáteční kojenecké mléčné výživě.

    konik_testuje
    Včera v 08:48    Čtené 126x

    Zkušenosti s Cebion kapkami – doplňkem stravy s vitaminem C

    Zdraví našich dětí je pro každého rodiče tou největší prioritou. Je proto důležité dbát na podporu jejich obranyschopnosti, která je ochrání před neustálým útokem virů a bakterií. Vitamin C je v této ochraně neocenitelným spojencem, a proto je jeho pravidelné doplňování základem pro posílení imunity a udržení dobrého zdraví našich dětí nejen v zimě, ale po celý rok. Posilněte obranyschopnost vašeho dítěte a otestujte s námi doplněk stravy s vitaminem C – kapky Cebion.

    Co budeme testovat

    Cebion kapky1 (30 ml) je doplněk stravy obsahující vitamin C s jednoduchým dávkováním pro různé věkové skupiny. Vitamin C je nezbytný pro funkci imunitního systému, tvorbu kolagenu, vstřebávání železa a ochranu buněk před oxidativním stresem

    Cebion je neocenitelným pomocníkem pro děti v období růstu, je také velmi vhodný v období rekonvalescence, při a po infekčních onemocněních, a dokonce i v případě jednostranné stravy nebo u obézních dětí. Je to nezbytný doplněk pro ty, kdo jsou vystaveni fyzickému i duševnímu stresu, včetně sportovců.  

    Jedna lahvička Cebionu (30 ml) obsahuje 600 kapek, což zajišťuje dostatečnou zásobu na 2 měsíce při dodržování doporučeného dávkování. Rodiče ocení jednoduché použití kapací lahvičky, která umožňuje flexibilní dávkování odpovídající individuálním potřebám a věku dítěte. Děti si zamilují příjemnou chuť. Cebion je tedy nejen praktický, ale i chutný. A co více, je bez cukru a konzervantů. Jeho unikátní složení je založeno na monokomponentním přístupu, zahrnujícím 100 mg/ml kyseliny askorbové a glycerol.

    Za kapkami Cebion stojí téměř 100 let zkušeností a na Slovensku je nejčastěji zvoleným vitaminem C v kapkách. Tento doplněk stravy je  ideální volbou pro každého, kdo chce poskytnout svým dětem to nejlepší pro podporu jejich zdraví a vývoj.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme maminku dítěte staršího 3 let, která dbá na zdraví svého potomka a je si vědoma důležitosti vitaminu C pro podporu imunitního systému. Jste-li matka, která chce pro své dítě to nejlepší a zároveň hledáte vitamin C, odpovídající specifickým potřebám a věku vašeho dítěte, pak jste pro nás ideální adeptkou. Samozřejmostí je ochota podělit se s výsledky testování s námi na Modrém koníku, nejen slovně, ale prostřednictvím fotografií. 

    Jak se zapojit

    Pokud máte zájem se zapojit do testování Cebion kapek, stačí zanechat komentář pod tímto článkem. Napište nám, jak se staráte o posilování imunity svých dětí mimo používání doplňků stravy. Rádi bychom se dozvěděli více o vašich zkušenostech a přístupech k udržení zdraví vaší rodiny. Představte nám i své děťátko, klidně připojte fotografii a nezapomeňte napsat, kolik je mu let.

    Přihlášení je možné do neděle 24.03.2024. Během týdne pak vybereme 20 maminek, které budeme kontaktovat prostřednictvím interní pošty.

    Držíme palce a těšíme se na vaše komentáře!

    konik_testuje

    konik_testuje
    26. únor 2024    Čtené 1655x

    Zkušenosti s dětskými plenkami Bella Baby Happy řady Soft & Delicate

    S příchodem nového člena rodiny se denní rutina novopečených rodičů zásadně změní. V centru pozornosti je děťátko a péče o něj. Jednou z klíčových činností, která dokáže ve velké míře ovlivnit spokojenost a pohodlí děťátka, je přebalování. Proto je třeba používat takové pleny, aby vyhovovaly potřebám té nejcitlivější pokožky, zároveň minimalizovaly riziko vzniku opruzenin a poskytly nepřetržitý pocit sucha. A vy budete mít nyní možnost takové testovat.

    Co budeme testovat

    Dětské pleny Bella Baby Happy řady Soft & Delicate jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů, dokonale se přizpůsobí tělu dítěte a díky savému jádru se superabsorbentem poskytují příjemný pocit sucha.

    Novorozenecké plenky (velikosti 0 a 1) mají v přední části speciální výřez na pupík, který zajišťuje přístup vzduchu k pahýlku pupečníku, a urychluje tak proces hojení.

    Jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám té nejcitlivější pokožky – neobsahují žádné alergeny a minimalizují riziko vzniku opruzenin. Všechny velikosti plen jsou vybaveny indikátorem vlhkosti– speciálním proužkem v přední části plenky, který změnou barvy signalizuje, že je plenku potřeba vyměnit.

    Plenky jsou velmi lehké a tenké a díky systému elastických prvků se dokonale přizpůsobí zadečku a bříšku vašeho dítěte. Prodyšná vnější vrstva zajišťuje proudění vzduchu k pokožce a zabraňuje podráždění a vzniku opruzenin.

    Kvalita plenek Happy SOFT & DELICATE je potvrzena nezávislým, světově uznávaným dermatologickým institutem Dermatest®.

    Plenky jsou velmi lehké a tenké a díky systému elastických prvků se dokonale přizpůsobí zadečku a bříšku vašeho dítěte. Prodyšná vnější vrstva zajišťuje proudění vzduchu k pokožce a zabraňuje podráždění a vzniku opruzenin.

    Kvalita plenek Happy SOFT & DELICATE je potvrzena nezávislým, světově uznávaným dermatologickým institutem Dermatest®.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme 5 maminek, které se aktivně zajímají o vše, co se týká péče o děti, včetně nejnovějších trendů v oblasti dětské výživy, výchovy a zdraví. Pokud jste maminka, které záleží na tom, aby poskytla svému dítěti nejlepší možnou péči, a zároveň vám záleží na používání produktů, které jsou bezpečné, šetrné k pokožce a efektivní, jste ideální kandidátkou na testování plenek Bella Baby Happy Soft & Delicate.

    Jak se zapojit

    Pokud ses v popisu výše našla a ráda by ses do testování přihlásila, stačí, když nám pod článkem necháš komentář, ve kterém prozradíš, zda jsi věrná jedné značce plenek, nebo zadeček tvého drobečka snese jakoukoli značku. Představ nám své děťátko, nezapomeň zmínit, které číslo plenek bys měla zájem testovat:

    Newborn - 2-5 kg

    Mini - 3-6 kg

    Midi - 5-9 kg

    Maxi - 8-14 kg

    Maxi plus - 9-15 kg

    Junior - 11-18 kg

    Junior extra - 15+ kg

    Zapojit se můžete do neděle 03.03.2024. Během týdne pak vybereme 5 maminek, které potěšíme a o dalších krocích je informujeme v interní poště.

    Držíme vám palce 🙂

    konik_testuje

    konik_testuje
    5. únor 2024    Čtené 514x

    Zkušenosti s výživou pro malé děti BEBA COMFORT 3 HM-O

    Každá maminka chce pro své děťátko jen to nejlepší, zvlášť pokud jde o jeho výživu. Přestože je kojení tím nejlepším způsobem, jak miminku zajistit zdravý start do jeho života, někdy to zkrátka není možné. V těchto případech pak rodiče hledají alternativu, která je mateřskému mléku co možná nejblíže a dopřeje těm nejmenším vše potřebné pro zdravý růst a podporu imunity. Mléčná výživa pro malé děti BEBA COMFORT 3 HM-O rodičům právě takové řešení nabízí. A vy ho nyní budete mít možnost otestovat. 

    Co budeme testovat

    BEBA COMFORT 3 HM-O6 obsahuje klinicky ověřenou kombinaci prospěšných látek, jejímuž vývoji předcházelo 150 let zkušeností a 60 let výzkumu mateřského mléka. A v čem je BEBA COMFORT 3 HM-O jedinečná? Jedná se o unikátní recepturu batolecí výživy s oligosacharidem 2’FL, probiotiky L. reuteri a bílkovinou optimalizovanou speciálním procesem OPTIPRO® s cílem přiblížit se mateřskému mléku. Složení mléčné výživy BEBA COMFORT se tak může stát oporou rodičů v hledaní té správné výživy pro podporu imunity¹ a zdravého růstu² jejich děťátka.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme rodiče dětí ve věku od 12. do 18. měsíce, kteří by rádi BEBA COMFORT 3 HM-O po dobu 14 dnů vyzkoušeli a následně se s námi podělili o svou zkušenost a případně i fotografii z testování.

    Jak se zapojit

    Pokud byste se rádi zapojili do tohoto testování, stačí napsat komentář pod tento článek. Ve svém komentáři nám prozraďte, co je pro vás při výběru batolecího mléko nejdůležitější, uveďte věk svého děťátka a klidně se s námi podělte o jeho fotografii (není podmínkou).

    Čas na zapojení máte do neděle 11.02.2024. Během týdne pak vybereme 5 testerů, které oslovíme interní poštou a předáme jim všechny potřebné instrukce k testování.

    Budeme vám držet palce a těšit se na vaše komentáře. 🙂

    konik_testuje

    Důležité upozornění: Kojení je pro Vaše miminko to nejlepší. Pokud již nemůžete kojit, vybírejte náhradní kojeneckou a batolecí výživu po poradě se svým pediatrem.

    ¹ Minerální látky, železo, zinek, vitamíny A, C, D se podílejí na normálním fungování imunitního systému. Obsah ve shodě s požadavky příslušné legislativy.

    ² Vápník je potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí. Obsah ve shodě s požadavky příslušné legislativy.

    konik_testuje
    12. led 2024    Čtené 507x

    Zkušenosti s kojeneckými a batolecími mléky Bebivita

    Vstup do světa kojenecké výživy může být pro rodiče často matoucí. S tak širokým spektrem možností a informací je někdy obtížné rozhodnout se, protože si uvědomujeme, že mléčná výživa není jen o zabezpečení nutričních potřeb. Jedná se o podporu celkového vývoje – od posílení imunitního systému po podporu zdravého růstu kostí a rozvoje mozku. Při výběru správné výživy pro vaše dítě je důležité brát v úvahu nejen výživové hodnoty, ale také individualitu každého dětského bříška. Pokud z nějakého důvodu nemůžete kojit, nebo vám pediatr doporučil děťátku podávat pokračovací mléčnou výživu, nyní máte možnost otestovat jedničku z Německa kojenecká a batolecí mléka Bebivita.

    Co budeme testovat

    Pokračovací kojenecká a batolecí mléka Bebivita29, která optimálně zohledňují výživové potřeby dětí do 3 let věku. S pečlivě vybranými složkami a cennými živinami poskytují dětem každý den vše, co potřebují pro správný vývoj.

    Bebivita 2 a 3 jsou pokračovací mléčné kojenecké výživy z Německa, které nabízí rodičům a jejich dětem vysokou míru ochrany na základě rozsáhlých kontrol kvality. Obsahují cenné živiny (vitamíny a minerály), které jsou přizpůsobeny požadavkům dětí od ukončeného 6. (Bebivita 2) a 9. měsíce života (Bebivita 3).

    Bebivita 2 a 3 obsahují:

    • Vitamín C, D¹ – přispívají ke správné funkci imunitního systému
    • Vitamín D¹ – přispívá k normálnímu růstu kostí a zubů
    • Vitamín B2 a biotin¹ – podporuje správnou funkci energetického metabolismu
    • Vitamín K¹
    • Jód¹ – přispívá k správné funkci štítné žlázy
    • Omega-3 mastné kyseliny:
      •  ALA (kyselina alfa-linolenová) – podporuje vývoj mozku a nervových buněk
      •  DHA (kyselina dokosahexaenová)¹ – při denním příjmu 100 mg k normálnímu vývoji

    Bebivita JUNIOR 1+ je mléčným nápojem z Německa, který je přizpůsoben nutričním potřebám rostoucích dětí od 1. roku (ukončeného 12. měsíce). Složení nápoje odpovídá nejnovějším doporučením odborníků na dětskou výživu.

    Bebivita JUNIOR 1+ obsahuje řadu důležitých živin a vitamínů:

    • Vápník – přispívá k vývoji kostí
    • Vitamín D – přispívá k vývoji kostí a zubů, přispívá ke správné funkci imunitního systému
    • Železo – přispívá k vývoji poznávacích funkcí, podporuje tvorbu červených krvinek
    • Vitamín C¹ - podporuje vstřebávání železa, přispívá ke správné funkci imunitního systému
    • Jód¹ - přispívá ke správné funkci štítné žlázy
    • Bílkovina – snížené množství, ideální pro děti v tomto věku

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme milující, pozorné a zvídavé maminky, které jsou ochotny objevovat nové možnosti v kojenecké výživě. Hledáme maminky děťátek starších 6 měsíců, které z nějakého důvodu nemohou kojit a svým dětem podávají na doporučení pediatra umělou dětskou výživu. 

    Jak se zapojit

    Pokud ses v popisu výše našla a jsi ochotná se s námi na Modrém koníku s výsledky testování podělit, stačí když nám do komentáře pod článek napíšeš o jaké mléko bys měla zájem - Bebivita 2 (od ukončeného 6. měsíce), Bebivita 3 ( od ukončeného 9. měsíce) a Bebivita JUNIOR 1+ (od ukončeného 12. měsíce do 24. měsíce). Nezapomeň představit i malého testeru a zmínit jeho věk.

    Přihlásit se do testování je možné do neděle 14.1. 2023. V průběhu týdne pak vybereme 30 maminek, které potěšíme a o dalších krocích je informujeme v interní poště.

    Držíme vám palce 🙂

    konik_testuje

    ¹ Dle požadavku legislativy musí veškerá pokračovací mléka obsahovat DHA, vitamín C, D, K, B2, biotin a jód.

    Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Bebivita 2 pokračovací kojenecká výživa by proto měla být používána na doporučení lékaře. Způsob použití a další informace naleznete na obalech.

    konik_testuje
    8. led 2024    Čtené 544x

    Zkušenosti s výživovými doplňky Beggs

    Na cestě k mateřství, která začíná již snahou o miminko, je důležitý každý krok. Od přípravy těla pro početí, až po jeho přizpůsobování se potřebám rostoucího života v bříšku. Ať už se o děťátko jen snažíš, nebo jej už nosíš pod svým srdcem, je důležitý dostatečný příjem potřebných živin. Základem je proto vyvážená strava a v případě potřeby i vhodné výživové doplňky. Právě teď se můžeš přihlásit do testování balíčků výživových doplňků, speciálně vyskládaných pro ženy snažící se o početí a pro těhotné maminky.

    Co budeme testovat

    Beggs Magnesium bisglycinate 380 mg + P5P COMPLEX 1,4 mg14 (60 kapslí) je doplněk stravy s hořčíkem a vitamínem B6 vhodný pro období těhotenství i kojení, která jsou pro maminky energeticky náročná. V tomto období mohou mít maminky zvýšenou potřebu hořčíku. Tento doplněk stravy obsahuje vysoce vstřebatelnou chelátovou formu hořčíku v denní dávce 380 mg (2 kapsle) (bisglycinát hořečnatý) v kombinaci s vitamínem B6 v aktivní formě pyridoxin-5′-fosfát (P5P). Hořčík a vitamín B6 přispívají k normální činnosti nervové soustavy, psychické činnosti, normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Hořčík přispívá i k udržení normálního stavu kostí a zubů, přispívá k normální činnosti svalů a podílí se na procesu dělení buněk. Vitamín B6 dále přispívá k normální funkci imunitního systému, tvorbě červených krvinek a k regulaci hormonální aktivity.

    Balík výživových doplňků Beggs pro ženy snažící se o početí

    Pokud aktivně usilujete o otěhotnění, svůj jídelníček můžete doplnit o prenatální doplňky, které pro vás jako doplněk k vyvážené stravě doplní zvýšenou potřebu některých látek.

    Methylfolate + myo-inositol Complex7 (30 kapslí) je doplněk stravy s folátem 400 μg a myo-inositolem 250 mg pro vývoj plodu¹, vhodný pro ženy v období plánování těhotenství. V jedné kapsli najdete denní dávku (400 μg) aktivní formy kyseliny listové (L-methylfolát vápenatý). Kyselina listová je vitamín skupiny B (vitamín B9), jehož zvýšený příjem je důležitý obzvlášť před plánovaným otěhotněním a v prvních týdnech těhotenství. V těle se mění na biologicky aktivní látku – tzv. folát.¹ Foláty přispívají k růstu zárodečných tkání během těhotenství a hrají důležitou roli v procesu dělení buněk. Doplňkový příjem zvyšuje u těhotných žen hladinu folátu. Nízká hladina folátu u těhotných žen je rizikovým faktorem pro vznik vad neurální trubice u vyvíjejícího se plodu². Kromě kyseliny listové obsahuje denní dávka i 250 mg myo-inositolu, který se přirozeně vyskytuje v lidském těle. Je součástí buněčných membrán a účastní se řady biochemických reakcí v těle.

    ² Cílovou populací jsou ženy v reprodukčním věku a příznivého účinku se dosáhne při doplňkovém denním příjmu kyseliny listové 400 μg v době nejméně od jednoho měsíce před početím a do tří měsíců po početí.

    Beggs Iron bisglycinate 20 mg, rosehip extract (100 kapslí) je doplněk stravy, který v denní dávce (1 kapsle) obsahuje 20 mg chelátové formy železa, která se vyznačuje vysokou biologickou dostupností. Navíc je obohacen o šípkový extrakt. Je vhodný také pro kojící i těhotné ženy, u kterých během těhotenství často dochází k poklesu hladiny železa, protože tělo jej v tomto období spotřebovává ve větší míře.

    Balíček výživových doplňků Beggs pro těhotné ženy

    Během těhotenství je důležité myslet na dostatečný přísun živin a v případě potřeby sáhnout i po vhodných výživových doplňcích.

    Beggs Fertility + Pregnancy COMPLEX (60 kapslí) je doplněk stravy s komplexem vitamínů a minerálů pro podporu plodnosti¹ a pro vývoj plodu². Tento doplněk stravy obsahuje vyváženou kombinaci důležitých vitamínů (kyselina listová, vitamín D, zinek) a minerálů (jód, železo) pro ženy v období od plánování miminka až po ukončení kojení. Denní dávka (2 kapsle) obsahuje i 400 μg aktivní formy kyseliny listové (L-methylfolát vápenatý). Kyselina listová je vitamín skupiny B (vitamín B9), jehož zvýšený příjem je důležitý obzvlášť před plánovaným otěhotněním a v prvních týdnech těhotenství. V těle se mění na biologicky aktivní látku – tzv. folát.² Foláty přispívají k růstu zárodečných tkání během těhotenství a hrají důležitou roli v procesu dělení buněk.

    ¹ Zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci.

    Beggs Omega-3, EPA+DHA (90 kapslí) je doplněk stravy s omega-3 mastnými kyselinami. Základem tohoto doplňku stravy je kvalitní rybí olej ze sardinek. V denní dávce (2 kapsle) obsahuje doplněk stravy 440 mg kyseliny dokosahexaenové (DHA) a 660 mg kyseliny eikosapentaneové (EPA), které přispívají k normální činnosti srdce.¹ DHA také přispívá k udržení normální činnosti mozku a udržení normálního stavu zraku. DHA se podílí i na správném vývoji mozku a očí plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem.² Doplněk stravy je obohacen o vitamín E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

    ¹ Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 250 mg EPA a DHA denně

    ² Příznivého účinku se dosáhne při příjmu 200 mg DHA denně navíc k doporučené denní dávce příjmu omega-3 mastných kyselin u dospělých (tj. 250 mg DHA a EPA).

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme ženy, které se snaží otěhotnět nebo už těhotné jsou. Ženy, kterým záleží na tom, aby svému tělu i děťátku poskytly všechny důležité živiny. Pokud jsi ochotná se s námi na Modrém koníku podělit o poznatky z testování, neváhej a přihlas se.

    Jak se zapojit

    Pokud bys byla ráda součástí testování výživových doplňků Beggs, stačí když se nám v komentáři pod článkem představíš. Nezapomeň říct, jestli děťátko čekáš, nebo se o něj zatím pouze snažíš, abychom ti mohli poslat vhodný balíček.

    Přihlásit se lze do neděle 14.01.2024. V průběhu týdne pak vybereme 15 žen, které dostanou 3 produkty pro testování a ozveme se jim interní poštou.

    Držíme palce a těšíme se na vaše komentáře. 🙂

    konik_testuje

    Doplněk stravy, neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy ani zdravého životního stylu. Způsob použití a další info na obalech.

    konik_testuje
    30. říj 2023    Čtené 1809x

    Zkušenosti s dětskou elektronikou GoGEN DÉČKO

    Moderní technologie nás doprovázejí na každém kroku běžného života a pravidelně se s ní potkávají i naše ratolesti. Mnozí z nás mívají obavy z toho, jak může elektronika ovlivnit naše děti. Avšak v pravých rukách a s vhodným vedením může být skvělým nástrojem pro rozvoj kreativity a myšlení. V duchu této myšlenky představujeme kolekci dětské elektroniky inspirované světem pohádek, kterou nyní máte možnost otestovat.

    Co budeme testovat

    GoGEN je česká značka, která nabízí kvalitní a cenově dostupnou elektroniku. Vytvořila spolupráci s oblíbeným pořadem ČT - Déčkem. Díky tomu vznikla řada dětské elektroniky inspirovaná světem pohádek pod názvem GoGEN DÉČKO. Děti mohou v rámci hry objevovat kouzelný svět hudby s postavičkami z Déčka jako je Ovečka Cestovatelka, Pan Vrtulka, Špunti nebo Venca Vandr s Kačkou Brnkačkou.

    Karaoke CD přehrávač GoGEN DÉČKO2 je ideální společník pro malé zpěváčky a zpěváky. Tento přístroj nabízí možnost přehrávání hudby z různých zdrojů a je zdoben motivem oblíbených oveček z ČT Déčka. Součástí balení je i kabelový mikrofon.

    Přenosný reproduktor GoGEN DÉČKO TRIO1

    Hravý reproduktor určený pro poslech audio pohádek nebo písniček. Díky zabudovanému akumulátoru poskytuje až 12 hodin přehrávání. Vhodný i pro využití v koupelně nebo u bazénu díky krytí IPX6.

    Sluchátka GoGEN Vrtulka z Déčka2

    Komfortní sluchátka určená speciálně pro děti. Nabízí vysokou výdrž baterie a možnost streamování hudby přes Bluetooth. Ochranu citlivého dětského sluchu zajišťuje omezení hlasitosti.

    Karaoke mikrofon GoGEN DÉČKO2

    Perfektní pro všechny malé zpěváky. Tento mikrofon kombinuje bezdrátový reproduktor a nabízí možnost karaoke zpěvu a mnoho dalších funkcí. Vydrží až 15 hodin díky zabudované baterii.

    GOGEN DÉČKO BUDÍK s nočním světlem1

    Multifunkční budík, který slouží zároveň jako noční světlo. Ideální do každého dětského pokoje. Nabízí mnoho funkcí, včetně ukazatele času, data, možnosti nastavení několik budíku nebo postupného zhasínání.

    Koho hledáme

    Na toto testováni hledáme 5 energických maminek s dětmi ve věku 3-6 let, které si chtějí užít spoustu zábavy s hravou elektronikou! Hledáme maminky, které by si rády vyzkoušely, jaké je to mít doma kvalitní a zároveň barevnou a veselou elektroniku určenou speciálně pro nejmenší. Pokud vaše děti milují zpěv, poslouchají písničky nebo rády zaspávají při kouzelném nočním světle, pak byste mohly být našimi ideálními testerkami! Chceme, aby vaše děti zažily radost z nových technologických hraček, které kombinují zábavu s moderním designem. Pokud si myslíte, že vaše rodina by si s těmito produkty užila spoustu veselých chvil, ozvěte se nám!

    Jak se zapojit

    Máš zájem vyzkoušet jeden z těchto produktů? Napiš nám do komentářů, který tě nejvíce zaujal a proč. Představ nám svého malého testera a nezapomeň uvést jeho věk. Klidně připoj i fotku.

    Zapojit se můžeš do neděle 05.11.2023. V průběhu následujícího týdne vybereme 5 testerek, přičemž každá z nich otestuje jeden produkt. Vybrané maminky o dalších krocích informujeme v interní poště.

    Těšíme se na vaše komentáře.

    konik_testuje

    konik_testuje
    30. říj 2023    Čtené 1852x

    Zkušenosti se stavebnicemi LEGO® 4+

    Děti milují, když něco dokážou samy. Cítí hrdost, sebevědomí a radost z vlastního úspěchu. Když jim dáme příležitost vytvořit něco vlastníma rukama, podporujeme jejich dovednosti, tvořivost, trpělivost a sebevědomí. Pojďte s námi testovat stavebnice z řady LEGO® 4+ a umožněte dětem zažít pocit hrdosti z vlastnoručně vytvořeného díla.

    Co budeme testovat

    Máte doma průzkumníka nebo průzkumnici ve věku kolem 4 let? Stavebnice LEGO® 4+ přinášejí zábavný herní zážitek ušitý přímo na míru dovednostem a zálibám těchto malých velkých stavitelů a stavitelek. Dílky v každé sadě LEGO 4+ jsou roztříděny a zabaleny tak, aby začínajícím stavitelům zjednodušily pracovní postup a nabídly jim co nejlepší zážitek a co nejvíce zábavy. Stavebnice LEGO 4+ obsahují řadu rozpoznatelných prvků, s jejichž pomocí můžete vytvářet rychlé a zábavné příběhy a přehrávat si různé scénáře ještě předtím, než budete mít sadu postavenou. K dispozici je také obrázkový návod a aplikace LEGO Builder zase nabízí intuitivní nástroje pro zvětšování a otáčení modelů. Všechny stavebnice LEGO s označením 4+ se točí kolem příběhů, postav a námětů, které malé děti zbožňují.

    Gabinin kouzelný domeček LEGO® 4+2 (10788) je až po strop plný aktivit a zábavy pro děti od 4 let. Potěšte fanouška tohoto seriálu od studia DreamWorks Animation vlastním hračkářským domečkem s 8 barevnými pokoji plnými aktivit propojených posuvným výtahem. Děti mohou například upéct koláč v kuchyni, hrát si na skluzavce v herní místnosti, pustit se do kreativního projektu ve výtvarném ateliéru, hrát na klavír v hudební místnosti, užít si relaxační koupel ve vaně, zdřímnout si v ložnici nebo se vydat na párty na rotujícím tanečním parketu na střeše. Děti zažijí dobrodružství se 4 oblíbenými postavičkami ze seriálu: Gábi, Pandy Ťapka, Dortě a Rybočka.

    LEGO® Hasičská stanice a auto hasičů3 (60375) s hasičskou základnou se spacími buňkami, garáží a zábavnou nouzovou skluzavkou, stylovým hasičským autem s pružnou hadicí a střešním žebříkem dodá jiskru dětské fantazii. Stačí přidat vozík s popcornem, několik plamenů LEGO a minifigurky hasiče a prodavače – a o akční hru je postaráno.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme 5 maminek a jejich dětiček ve věku od 4 do 6 let. Pokud máš doma malého stavitele, kterému chceš dopřát herní zážitek šitý přímo na míru jeho dovednostem a zálibám, neváhej a přihlas se do testování. Pokud ráda fotíš a jsi ochotná se s námi o výsledky z testování podělit, hledáme právě tebe!

    Jak se zapojit

    Pokud si chceš spolu se svým děťátkem užít spoustu zábavy, vést ho a pomáhat mu, zatímco se učí nové a důležité dovednosti, stačí když nám do komentáře pod článek napíšeš, jak tvé děťátko reaguje, pokud se mu něco nedaří. Zda je trpělivé a rádo se popasuje s každou výzvou, nebo je to naopak malý bouřlivec, který potřebuje povzbuzení a podporu v těžších chvílích. Nezapomeň nám ho představit, napsat kolik je mu let a o kterou ze dvou stavebnic LEGO 4+ by si měla zájem.

    Čas na zapojení máte do neděle 05.11.2023. V průběhu týdne vybereme 5 maminek a o dalších krocích je budeme informovat interní poštou.

    Těšíme se na vaše komentáře.

    konik_testuje

    konik_testuje
    16. říj 2023    Čtené 1423x

    Zkušenosti s japonskými plenkami Moony

    Asi se shodneme na tom, že každý rodič chce pro své dítě jen to nejlepší. Pečlivě vybíráme všechny kousky dětské výbavičky, abychom děťátku i sobě zabezpečili potřebný komfort. Svědomitě hledáme ten nejlepší kočárek, první kousky šatníku či vhodnou kosmetiku. Rodiče by však neměli zapomínat na obezřetnost při výběru plenek, které mohou zásadně ovlivnit pohodlí, spokojenost a zdraví miminka. Plenková dermatitida je často první zdravotní problém, který musí novopečení rodiče řešit. Léčba je naštěstí poměrně rychlá a účinná, ale určitě je mnohem jednodušší jim předcházet. Základním preventivním opatřením je výběr plenek, které jsou vhodné pro citlivou pokožku dětí. A vy budete mít nyní možnost takové testovat!

    Co budeme testovat

    Plenky Moony jsou exkluzivní hypoalergenní jednorázové pleny z Japonska z prémiových materiálů pro miminka. Na evropském trhu jsou dostupné více než pět let.

    Moony používá materiály s nejvyšší úrovní bezpečnosti na světě. Jsou tenké a 100% prodyšné. Neobsahují ropné produkty, parfemaci, latex ani syntetická barviva. Plenky byly přizpůsobeny anatomii miminka, přizpůsobí se trojrozměrně v oblasti stehen, bříška a celé funkční části, přičemž netlačí a jsou vhodné pro citlivou pokožku. Přiléhavé fit lemy pleny se přizpůsobí samy a není třeba je upravovat, takže se nemusíte obávat přetečení. Moony jsou vyrobeny tak, aby dokonale přiléhaly kolem miminka a poskytly mu nejvyšší komfort. Materiály jsou certifikovány a splňují přísná kritéria z pohledu neškodnosti vůči pokožce dítěte.

    Jsou vhodné pro citlivou pokožku a to díky obsahu přírodních olejů a ideálnímu pH. Složení vnitřního povrchu pleny zahrnuje tři druhy přírodních olejů v optimálním poměru, které působí protizánětlivě a chrání pokožku před vysušením. Mimořádně rychlá absorpce zabezpečí novorozenci ochranu pokožky, ideální pH a pohodlí.

    Dle potřeb a věku děťátka si můžete vybrat z více variant japonských plenek Moony. Plenky Moony Air Fit svou jemností a lehkostí připomínají bavlnu.

    null

    Prémiové pleny Moony NATURAL jsou zástupcem nejvyšší řady z produktů Moony a vnitřní povrch plenky, který přichází do kontaktu s pokožkou, organickou bavlnu skutečně obsahuje.

    null

    Dětské kalhotky Moony Air Fit jsou velmi jemné, tenké a přitom stále účinné. Praktické na léto a výborné pro aktivní a neposedné dětičky.

    null

    Když vaše děťátko nepotřebuje plenky během dne, je čas na noční kalhotkové pleny Moony, které udrží vaše děťátko a postel suchou celou noc. Plenka má schopnost absorbovat až 1 láhev!

    null

    Koho hledáme

    Na testování hledáme 5 dětiček a jejich maminek, kterým záleží na nejvyšší kvalitě produktů pro jejich děti. Hledáme maminky, které jsou kreativní a rády se o výsledky testování podělí s námi na Modrém koníku.

    Jak se zapojit

    Zapojení je velmi jednoduché. Stačí, když v komentáři pod tímto článkem napíšete, jak dlouho trvalo, než jste pro své děťátko našli plenky, které mu vyhovují. Zapojit se mohou jako maminky nejmenších miminek s hmotností od 4 kilogramů až po maminky starších dětiček s hmotností do 14 kilogramů. Proto nezapomeňte nejen představit malého testera, ale i napsat jeho aktuální váhu, abychom vám mohli poslat plenky, které mu sednou. Klidně připojte i fotografie vašich malých pokladů.

    Čas na komentování máte do neděle 29.10.2023. Následně vybereme 5 maminek a oslovíme je interní poštou.

    Těšíme se na vaše komentáře!

    konik_testuje

    #test_moony

    konik_testuje
    2. říj 2023    Čtené 857x

    Zkušenosti s antikolikovými lahvemi a dudlíky MAM

    Výběr vhodné láhve či dudlíku se může nastávajícím rodičům zdát jako banalita v porovnání s jinými položkami dětské výbavičky. Kdo však zažil pocit bezmoci při snaze ulevit od bolestí bříška svého plačícího děťátka ví, že právě vhodná láhev či dudlík mohou mít výrazný vliv na to, jak dítě koliky zvládá a jak mu můžeme tento boj usnadnit. Pokud i vy doma zažíváte „kolikové epizody“, toto testování produktů MAM je pro vás jako stvořené.

    Co budeme testovat

    Lékařská studie a průzkum trhu potvrzují, že lahev MAM Anti-Colic 5snižuje výskyt koliky u  80 % dětí, jež ji používají. Jedinečné dno s průduchy zajišťuje ideální tok mléka či jiné tekutiny. Děti jsou při pití z lahve Anti-Colic klidné a uvolněné – protože nepolykají žádný vzduch. MAM sametová savička napodobuje maminčin prs při kojení a podporuje tak přirozený sací reflex , čímž usnadňuje přechod od kojení k lahvi. 94 % miminek¹ přijímá silikonovou savičku MAM SkinSoft™ , která je jemná jako dětská pokožka. Lahev má široké hrdlo pro jednoduché plnění a snadné čištění. Má samosterilizační funkci a lze ji sterilizovat ve 3 jednoduchých krocích! Lahev lze mýt v myčce na nádobí.

    Silikonový dudlík MAM Supreme Night 6m+5 je kombinací oblíbených dudlíků MAM Air s extra velkými otvory pro proudění vzduchu a MAM Perfect s extra tenkou savičkou snižující nebezpečí křivého růstu zoubků a vadného skusu. Díky jedinečné savičce Dento-Flex, jemné jako pokožka, je krček dudlíku o 60 % tenčí a 4krát měkčí (v průměru: o 36 - 76 % tenčí / 2 - 8krát měkčí než běžné silikonové dudlíky). Zoubky tak získají větší prostor pro svůj růst, a riziko zkřivení zoubků se tak sníží. Speciální design ochranného krytu umožňuje extra proudění vzduchu, díky čemuž dokonale sedí a je šetrný k dětské pokožce v okolí úst. Dudlík je ideální na noc, jelikož svítí ve tmě, a tak ho snadno najdou děti i rodiče. Navíc balen v praktickém sterilizačním boxu.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme 5 maminek a jejich dětiček ve věku od 2 měsíců, které trpí kolikami. A 5 maminek a jejich dětiček ve věku od 6 měsíců, které dudají. Pokud jsi k tomu komunikativní, ráda fotíš a jsi ochotná se s námi na Modrém koníku o výsledky testování podělit, neváhej a přihlas se do testování.

    Jak se zapojit

    Pokud ses v popisu výše našla a ráda by ses do testování zapojila, stačí když nám v komentáři pod článkem představíš své děťátko, prozradíš kolik má měsíců. Nezapomeň napsat jestli vás trápí koliky a chtěla bys proto testovat lahev MAM Anti-Colic, nebo patříte ke šťastlivcům a ke zklidnění před spaním by vám stačil silikonový dudlík MAM Supreme Night 6m+.

    Zapojit se můžete do neděle 08.10.2023. V průběhu týdne pak vybereme 5 maminek pro testování lahví MAM Anti-Colic a 5 maminek pro testování cumlíků MAM Supreme Night 6m+, které budeme kontaktovat interní poštou.

    Držíme palce a těšíme se na vaše komentáře 🙂

    konik_testuje

    ¹Průzkum trhu 2019–2020, testováno s 1 572 dětmi

    konik_testuje
    28. srp 2023    Čtené 976x

    Zkušenosti s dětským bezkontaktním teploměrem NC 400

    Podzim pomalu klepe na dveře. Děti se vracejí do školek a škol a my rodiče v duchu uzavíráme sázky sami se sebou, jak dlouho tam vydrží. Zdraví dětí je pro rodiče to nejcennější, které se snaží ochraňovat ze všech sil. I přes veškerou snahu víme, že různé dětské nemoci neobejdou téměř žádnou rodinu. Abychom vám léčbu případných onemocnění co nejvíce usnadnili, připravili jsme si pro vás toto testování!

    Co budeme testovat

    Dětský bezkontaktní teploměr Microlife NC 40025 v podobě delfína byl speciálně vyvinut s cílem zpříjemnit měření teploty u dětí. Umožňuje pravidelně kontrolovat teplotu dítěte bez pláče či vyrušení ze spánku. Změří teplotu za 3 sekundy a výsledky posledních 30 měření uchová v paměti s datem a časem. Světelný alarm horečky se rozsvítí na červeno, pokud tělesná teplota přesáhne 37,5 °C. Při zapnutí nebo při ukončení měření se ozve akustický signál, který je možné v nočním režimu vypnout. V noci usnadňuje měření modrý světelný louč, který označuje správnou oblast měření a vzdálenost. Teploměr můžete využít i ke zjišťování teploty místnosti, dětské lahvičky s mlékem či koupele. Součástí je ochranná kapsa pro bezpečné uskladnění teploměru.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme maminky dětiček, které chtějí být na sezónu podzimních zdravotních obtíží připraveny. Hledáme maminky, které jsou aktivní na sociálních sítích a jsou ochotny se se svou zkušeností podělit nejen na Modrém koníku, ale také na svém Instagramu či Facebooku. Pokud si už živě představuješ, jak děláš unboxing na svých sítích, hledáme právě tebe. Neváhaj a zapoj se do naší výzvy.

    Jak se zapojit

    Stačí, když nám do komentáře napíšeš, jak se snažíš předcházet dětským onemocněním, která my rodiče školáků a školkařů tak důvěrně známe. Nezapomeň nám do komentáře připnout link na své sociální sítě a pokud máš zajímavou základnu followerů, pochlub se jejich počtem. Klidně přidej i fotografii malého testera. Na přidání komentáře máš čas do 03.09.2023. Po tomto datu vybereme 25 z vás, kterým dětský bezkontaktní teploměr Microlife NC 400 pošleme.

    Těšíme se na vaše komentáře.

    konik_testuje

    konik_testuje
    14. srp 2023    Čtené 692x

    Zkušenosti s kojeneckými a batolecími mléky Beggs

    Výběr správného kojeneckého mléka pro vašeho drobečka je jedním z důležitých rozhodnutí, která musíte učinit. Jako rodiči vám určitě záleží na tom nejlepším složení, ale ve finále bude rozhodující, zda děťátku mléčko sedne, bude mu chutnat a bude prospívat. Odměnou vám bude spokojené bříško vašeho miminka. Pro spokojené rodiče a šťastné děti jsou jako stvořená kojenecká a batolecí mléka Beggs a vy je budete mít možnost testovat.

    Co budeme testovat

    Kojenecká a batolecí mléka Beggs27 byla vyvinuta ve spolupráci s českými a slovenskými rodiči a jsou zlatým partnerem České pediatrické společnosti. Jsou také bez sóji, bez GMO¹, bez palmového a rybího oleje.

    Usměvavá mléčná výživa Beggs vnáší do rodin spokojenost. Plná krémová textura pohladí jazýček i bříško každého malého strávníka. Mléka Beggs jsou pro mnohé rodiče a jejich ratolesti nedílnou součástí každodenních rodinných rituálů.

    Obsahují směs probiotik a prebiotik GOS/FOS - bakterie mléčného kvašení (Bifidobacterium animalis subsp. lactis), přidané vitamíny C a D², které podpoří správnou funkci imunitního systému. Také jsou obohacena o plnotučné mléko s kapkou mléčného tuku. Beggs 2 pokračovací mléko obsahuje navíc také oligosacharidy mateřského mléka (2'FL).

    Testovat budeme:

    •     Beggs 2 pokračovací mléko (800g) - od ukončeného 6. měsíce do 12. měsíce
    •     Beggs 3 batolecí mléko (800g) - od ukončeného 12. do 24. měsíce
    •     Beggs 4 batolecí mléko (800g) - od ukončeného 24. měsíce.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme maminky dětiček starších 6 měsíců, které nemohou být kojeny. Pokud jsi i ty jednu z nich a ráda bys spolu se svým děťátkem zkusila novinku na trhu - kojenecké mléko Beggs, čti dál. Pokud navíc ráda fotíš a podělíš se ochotně o vaši zkušenost s námi na Modrém koníku, zapoj se do naší výzvy.

    Jak se zapojit

    Stačí, když nám do komentáře napíšeš, podle kterých vlastností se rozhoduješ při výběru kojeneckého mléka. Je to cena? Složení? Známá značka? Pozitivní recenze? Poděl se s námi. Klidně přidej i fotografii malého testera a nezapomeň napsat, o které číslo mléka bys měla zájem. Na přidání komentáře máš čas do 20.8.2023. Po tomto datu vybereme 25 z vás, kterým testovací balení mlék pošleme.

    Těšíme se na vaše komentáře.

    konik_testuje

    Důležité upozornění: Kojení je nejlepší způsob výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána pouze na doporučení lékaře. Pokračovací a batolecí mléka mají být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy. Způsob použití a další informace na obalech. Potravina pro zvláštní výživu.

    ¹ Bez GMO dle legislativy jako veškerá kojenecká a dětská výživa.

    ² Obsahuje vitamíny C a D, které přispívají k normální funkci imunitního systému.

    konik_testuje
    14. srp 2023    Čtené 560x

    Zkušenosti s italskými croissanty Bauli

    I vám se zdá, že ty prázdniny zase nějak příliš rychle utekly? Věříme, že jste si užili nezapomenutelné chvíle plné zábavy a dobrodružství. Volný čas je pro každou rodinu cenným darem, který je třeba využít naplno! Než se opět ponoříte do viru každodenních povinností, zasloužíte si ještě závan odpočinku v podobě posledního prázdninového dobrodružství či výletu. Co vy na to? Pokud vás ještě čeká nějaké pořádné rozloučení s létem v podobě odpočinku, zábavy a výletů, máme pro vás tip na malou dobrůtku, kterou si nezapomeňte na své cesty zabalit. Pojďte ji s námi ochutnat!

    Co budeme testovat?

    Italské croissanty Bauli96 ctí tradiční výrobu podle klasických receptů s použitím jen těch nejkvalitnějších surovin. Tradici snoubí s nejmodernějšími výrobními technologiemi, což je zárukou jedinečných výrobků s dokonalou chutí. 

    Vybrat si můžete ze tří příchutí. Oblíbený čokoládový s obsahem 60 % kakaa, vanilkový s vanilkou z dalekého Madagaskaru a meruňkový s meruňkovým džemem z výběrového ovoce. Zárukou potěšení pro chuťové buňky je mateřský kvásek, který se nechá odpočívat až 40 hodin, dokud se nestane tím, co nazýváme „Nucleus“ - jádro. Právě to zaručuje jedinečnou jemnost, chuť a aroma.

    Kromě toho italské croissanty Bauli obsahují pouze vejce z podestýlkového chovu, mají nulový obsahu alkoholu a konzervačních látek. Koupíte je nejen online, ale také v Globus, Kaufland, Žabka, JIP, COOP, Terno, Relay, ČS OMV, Shell, Benzina, Mol, Chemis, Euroil a dalších.

    Koho hledáme?

    Pro toto testování hledáme rodinky, které si rády užívají léto naplno. Nevyhýbají se žádným dobrodružstvím. Pokud jsi maminka, která ráda dopřeje sobě a svým dětem pochoutku ve formě kváskového croissantu Bauli, ať už doma nebo na výletě, hledáme prostě tebe! Pokud navíc ráda fotíš a ráda se podělíš o své postřehy z testování s námi na Modrém koníku, čti dál.

    Jak se zapojit?

    Stačí, když nám do 20.8. napíšeš do komentáře, co byste chtěli s rodinou ještě během prázdnin zažít. Pochlub se, jestli vás čeká ještě nějaký výlet, krátká dovolená nebo už se připravujete na začátek školního roku. Croissanty Bauli jsou skvělou volbou nejen „v terénu“, ale určitě potěší i malého školáka, když si jeden najde ve školní tašce. V průběhu týdne vybereme 20 maminek, které oslovíme interní poštou. Klidně připoj i fotografii své rodinky na

    nějakém pěkném výletě.

    Budeme se těšit na tvůj komentář!

    konik_testuje

    konik_testuje
    10. črc 2023    Čtené 751x

    Zkušenosti s dětskou chůvičkou s kamerou SMART Concept KD4010 KIDO

    V dnešní době, kdy technologie proniká do každé oblasti našeho života, se také péče o děti posouvá na novou úroveň. Dětská video chůvička je bezpochyby jedním z nejvýznamnějších pokroků v této oblasti. Toto inteligentní zařízení přináší rodičům nejen jistotu, ale také pohodlí a monitorování jejich malých miminek v reálném čase. A vy si budete moci nyní jednu prémiovou pořídit se 40% slevou!

    Co budeme testovat

    Dětská chůvička s kamerou SMART Concept KD4010 KIDO5 zajistí nepřetržitý dohled nad vaším miminkem. Nabízí neomezený dosah, možnost obousměrné komunikace, funkci nočního vidění a další užitečné funkce, vč. uspávacího režimu s nabídkou dětských ukolébavek a uklidňujícího nočního světla. Díky kompaktním rozměrům si ji můžete vzít s sebou kamkoliv potřebujete. Dětskou chůvičku SMART KD4010 KIDO můžete pomocí aplikace Concept Home propojit s vaším mobilním telefonem nebo tabletem, díky čemu získáte neomezený dosah, takže svého potomka zkontrolujete doslova odkudkoliv.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme 5 maminek, které si chůvičku koupí se 40% slevou a napíšou na ni recenzi. Maminky, které si díky praktickým pomocníkům řady zjednoduší každodenní činnosti a povinnosti, včetně péče o své děťátko. Hledáme maminky, které mají doma dětičky ve věku do tří let a rády by si zajistily pocit jistoty, ale také pohodlí, které jim dětská chůva s kamerou SMART Concept KD4010 KIDO nabízí. Rovněž by měly být komunikativní, kreativní a měly by nám testování zprostředkovat nejen prostřednictvím slov, ale i fotek. 

    Podmínkou účasti v testovaní je ochota zakoupit si dětskou chůvičku s kamerou SMART Concept KIDO KD4010 v hodnotě 4 299 Kč se 40 % slevou za 2580 Kč a napsat na ni recenzi.

    Jak se zapojit

    Pokud byste se rády staly součástí testování, stačí, když nám pod tímto článkem napíšete jak by vám dětská chůvička s kamerou SMART Concept KIDO KD401 usnadnila život. Přesvědčte nás svým komentářem, že máme vybrat právě vás. Čas na zapojení máte do neděle 16.07.2023 a v průběhu týdne vybereme 5 žen, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

    Budeme vám držet palce a těšit se na vaše komentáře.

    konik_testuje            

    konik_testuje
    12. čer 2023    Čtené 1194x

    Zkušenosti s řadou produktů pro celou rodinu Famille Bio od Yves Rocher

    Léto pomalu klepe na dveře. Čekají nás výlety, dovolené, prodloužené víkendy... Také máte pocit, že na kosmetiku pro všechny členy rodiny potřebujete jeden celý kufr zvlášť? Líbí se vám představa, že by vám stačilo jen 5 produktů, které poskytnou péči o pleť, tělo i vlasy celé rodině? Ucelená řada produktů Famille Bio od Yves Rocher je v takovém případě přesně to, co hledáte a vy ji budete mít možnost testovat.

    Co budeme testovat

    Produkty z řady Famille Bio od  Yves Rocher představují certifikovanou bio péči pro celou rodinu. Byly vyvinuty za použití pouze těch nejzdravějších ingrediencí. Hlavní roli tu má oblíbené ovoce - jablko v bio kvalitě. Ekologicky pěstováno a sklízeno každou sezónu během září až listopadu v Bretani - kolébce značky Yves Rocher. Tato organická jablka překypují základními živinami, které jsou důležité pro celou rodinu.

    V Yves Rocher spolupracují s bretaňským společenstvím výrobců jablečného cideru, se kterými sdílí 100% organická jablka. Rozhodli se upcyklovat zbytkovou část jablek, které jejich partneři lisují na cider. Tyto zbytky jsou stále plné cenných živin a látek, z nichž dokázali vyvinout FAMILLE BIO – řadu základní péče o pokožku pro celou rodinu.

    Díky unikátní technologii dokázali v Yves Rocher objevit a získat 3 inovativní aktivní látky, které získaly patent:

    -        jablečný extrakt bohatý na cukry a polyfenoly, které jsou nezbytné pro ochranu pokožky,

    -        jablečný olej bohatý na mastné kyseliny, které jsou nezbytné pro posílení kožní bariéry,

    -        jablečnou vodu, která pomáhá udržovat pokožku hydratovanou.

    Všechny produkty této řady jsou certifikované jako bio, lze je používat od 3 let věku a byly dermatologicky testovány. Některé produkty obsahují až 99 % složek přírodního původu a jsou parfémované jemnými tóny čerstvých a kyselých jablek v bio kvalitě.

    Obnovující péče Famille Bio Yves Rocher37 je obnovující a vyživující krém pro namáhanou a poškozenou pokožku. Okamžitě hydratuje a zceluje těžce poškozená místa následkem vlivů vnějšího prostředí. Jeho krémová textura s efektem „obvazu“ napraví texturu a posílí kožní bariéru pokožky po 28 dnech pravidelného používání.

    Jemný mycí gel na tělo a vlasy Famille Bio Yves Rocher39 šetrně a účinně čistí pokožku a zanechává ji jemnou, vláčnou a pružnou a jemně provoněnou. Je nepostradatelný spojenec ve vaší sprše pro jemné mytí díky bezsulfátové čisticí bázi. Obsahuje 97 % složek přírodního původu (koncentrát aktivních látek z organických jablek). Jemně čistí pokožku, aniž by ji vysušoval. Vlasy jsou po použití jemné bez zatížení.

    Pečující balzám na tělo, obličej a vlasy Famille Bio Yves Rocher38 s vyživujícími účinky, obohacený o koncentrát organických jablečných složek a směs olejů včetně organického oleje z jablečných semínek, se snadno vstřebá do pokožky a vyživí i ta nejsušší a nejnamáhanější místa. Pečující víceúčelový balzám s extra vyživujícím účinkem je perfektní pro všechny suché oblasti: tělo, obličej, rty a konečky vlasů. Naneste pouze tolik, kolik je potřeba pro zjemnění suché pokožky, a používejte kdykoli pro celou rodinu od 3 let.

    Vyživující mléko na tělo a ruce Famille Bio Yves Rocher38 s koncentrátem aktivních složek z organických jablek hydratuje, vyživuje a chrání pokožku před vnějšími vlivy a denně ji posiluje. Toto mléko s tekutou texturou zahalí pokožku a dodá jí hebký, sametový vzhled a pocit pohodlí. 

    Lehký hydratační krém Famille Bio Yves Rocher39 obsahuje aktivní složky z organických jablek a byl vytvořen pro 24h hydrataci. Zároveň pleť zjemňuje, posiluje a chrání před vysoušením. Díky své svěží a tající textuře zanechává tento krém pleť zjemněnou a lehce provoněnou jablečným závojem. Vhodný pro všechny typy pleti. Obsahuje 99 % složek přírodního původu.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme 40 maminek, které mají dětičky starší 3 let. Hledáme maminky, které se zajímají o kvalitní kosmetiku, ekologii a udržitelnost. Ženy, které hledáme, by měly být komunikativní, přátelské a aktivní, aby se o výsledky testování a své dojmy z něj podělily i s námi na Modrém koníku. 🙂

    Jak se zapojit

    Pokud jste se v předchozích větách našly, neváhejte se zapojit, hledáme právě vás. Stačí, když nám do komentáře pod tímto článkem napíšete, jak se vám líbí nápad společné řady produktů pro celou rodinu.

    Čas na zapojení máte do 18.06. a v průběhu dalšího týdne vybereme 40 maminek, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

    Už teď se těšíme na vaše komentáře.

    konik_testuje

    konik_testuje
    15. kvě 2023    Čtené 1938x

    Zkušenosti s kašemi GERBER

    Při zavádění příkrmů není jediným cílem dítě zasytit a zpestřit mu jídelníček. První lžičkou začíná budování stravovacích návyků, které si člověk s sebou nese po celý život. V tomto období bychom měli dětičkám nabízet co nejpestřejší škálu potravin ze všech čtyř základních skupin (maso, ovoce, zelenina, obilné výrobky) a od začátku věnovat pozornost zejména výrobkům obsahujícím železo, jako například masu, jeho alternativám a kojeneckým kaším s obsahem železa. Ty jsou ideálním pokrmem nejen během dne, ale také před spaním. Protože spokojené a nasycené bříško je předzvěstí dlouhého a klidného spánku. Pokud byste měli zájem takové kaše testovat, čtěte dále.

    Co budeme testovat

    Kaše GERBER Cereal jsou kombinací vysoce kvalitní rýžové mouky, jemné chuti a vitamínů, které uspokojí potřeby děťátka i jeho mlsný jazýček. Jemná textura je ideální při zavádění prvních příkrmů. Kaše GERBER Cereal kombinují vysoké nároky na kvalitu pečlivě vybrané rýže a jemnou chuť ovoce pro potěšení všech malých bříšek.

    nullnullnullnull

    Kaše GERBER Natural jsou vyrobeny z pečlivě vybraných obilovin pšenice a ovsa. Jsou vhodné pro kojence od ukončeného 6. měsíce. Při výrobě nepřidali cukr ani aroma. Přirozeně nasládlou chuť vytvořili přidáním rozemletých kousků sušených jablek a švestek, která potěší jejich malá bříška.

    nullnull

    Kaše GERBER Cereal i Natural je prostě miska plná dobrot, která obsahuje pečlivě vybrané ingredience plné ovocné chuti, na kterých si vaši prckové pochutnají. Potěší nejen svá malá bříška, ale zároveň uspokojí své potřeby v jejich klíčovém období vývoje.

    Značka GERBER chrání přírodu a respektuje její přirozený řád. Nespoléhají se jen na spolupráci s ověřenou farmou, spolupracují s konkrétními farmáři, s mnoha už po celé generace. Společnými silami vytvářejí čisté regenerativní zemědělství, pečlivě vybírají semínka, připravují půdu, ručně sbírají plodiny a s láskou pečují o úrodu.

    Nároky na vypěstované suroviny jsou stejně vysoké jako ty vaše. Z toho důvodu si můžete být jisti, že s výběrem GERBER produktů nešlápnete vedle.

    Koho hledáme

    Na toto chutné testování hledáme 25 maminek a jejich dětiček ve věku od ukončeného 6. měsíce do 1 roku. Hledáme autentické ženy, které jsou sebevědomé, energické a svědomité. Svému dítěti nabízejí pečlivě vybrané produkty a chtějí pro něj jen to nejlepší. Přemýšlejí nad složením produktů a kaši s vysokým obsahem železa, vitamínů a minerálních látek pro podporu vývoje dětského organismu rády zařadí do jídelníčku svého děťátka.

    Jak se zapojit

    Chtěla bys se svým malým pokladem testovat kaše GERBER? Stačí, když v komentáři pod tímto článkem napíšeš, jakou kaši má tvé děťátko nejraději. Nezapomeň zmínit i jeho věk, případně se pochval fotkou 🙂

    Čas na zapojení máš do neděle 21.05.2023 a během týdne vybereme 25 maminek, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

    Těšíme se na komentáře a budeme držet všem palce.

    konik_testuje

    #test_gerber

    konik_testuje
    18. dub 2023    Čtené 491x

    Zkušenosti s kosmetickými přípravky BEBELO

    Péče o dětskou pokožku je v prvních měsících života velmi důležitá. Pokožka dítěte je mnohem tenčí a citlivější, tak chce mít každý rodič jistotu, že při výběru kosmetiky neudělá krok vedle a dopřeje svému miminku jen to nejlepší. Pokud se při výběru rádi spolehnete na profesionální rady odborníků v lékárnách, pak je toto testování pro vás jako stvořené.

    Co budeme testovat

    Dětská kosmetika značky BEBELO CARE, která je k dostání exkluzivně v síti lékáren Dr. Max, nebo e-shopu www.drmax.cz, byla vyvinuta s ohledem na jemnou pokožku miminek a je vhodná pro děti již od prvního dne života. Výrobky BEBELO CARE mají příjemnou vůni a lehkou strukturu, snadno se nanášejí a roztírají. Každý výrobek splňuje maximální požadavky na kvalitu a bezpečnost. Spolu s profesionální radou odborníků v lékárnách získáváte jistotu, že s výrobky BEBELO dáváte svému miminku to nejlepší.

    Dětský výživný krém BEBELO Winter Cream20 je ideální do zimního počasí. Obsahuje výtažek z alpské „sněžné řasy“ Snow algae a regenerační a pečující složky panthenol a vitamin E. Bambucké máslo zvláčňuje, hydratuje a chrání citlivou dětskou pokožku.

    Bylinný BEBELO Baby massage gel20 je určený k uvolňující masáži bříška . Obsahuje extrakt z heřmánku a esenciální oleje z fenyklu, levandule, kmínu a máty. Jemná masáž kůže bříška příznivě působí na zlepšení pohybu střevních plynů, které mohou způsobit nepříjemné pocity. Dermatologicky testováno. Vhodné od prvních dnů dítěte.

    Výživný krém na obličej i tělo pro každodenní péči o dětskou pokožku BEBELO Baby cream20 pomáhá předcházet vysušení a podráždění a zanechává jemnou vůni. Obsahuje šťávu z Aloe vera a regenerační a výživné složky panthenol, vitamin E a výtažek z měsíčku. Bambucké máslo zvláčňuje, hydratuje a chrání citlivou dětskou pokožku.

    Extra jemný šampon, mycí gel a báječná pěnová koupel v jednom přípravku BEBELO Baby wash20 jemně myje citlivou dětskou pokožku a dětské vlásky zanechává čisté a hebké. Obsahuje patentovaný pre-biotický komplex BioEcolia, který pomáhá udržovat optimální mikrofloru na povrchu dětské kůže. Spolu s kyselinou mléčnou podporuje přirozené pH pokožky.

    Tělový a koupelový olej s vitaminem E BEBELO Baby oil20 je určen ke každodenní péči o citlivou pokožku miminek a malých dětí. Vyživuje a chrání pokožku před vysušením. Je vhodný k přidání do koupele nebo zvláčnění pokožky po koupání.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme maminku děťátka ne staršího 1,5 roku, která se zajímá o novinky v péči o dítě, ráda zkouší nové věci. Maminka, kterou hledáme, by měla být aktivní, ráda cestovat, věnuje se hraní s dětmi a chce si společný čas užít.  Pokud jsi aktivní na sociálních sítích, nebojíš se komentovat a sdílet své pocity a zážitky, hledáme právě tebe.

    Jak se zapojit

    Pokud by ses ráda zapojila do tohoto testování, stačí když nám do komentáře pod článek napíšeš, podle čeho si vybíráš kosmetické produkty pro své dítě. Představ nám svůj malý poklad, nezapomeň zmínit, jak je starý a klidně se pochval i fotografií.

    Do testování se můžeš přihlásit do neděle 23.04.2023. Během týdne vybereme 20 maminek, kterým se ozveme do interní pošty.

    Těšíme se na vaše komentáře.

    konik_testuje
    17. dub 2023    Čtené 920x

    Zkušenosti s dětskými náplastmi Leukoplast® kids hero edition

    Drobné úrazy k dětství zkrátka patří. Rozbité koleno při honičce, odřený loket po pádu z kola... Ošetření je snadné a pro každou mámu představuje jen rutinní záležitost. Stačí očistit ránu od kamínků, hlíny či písku, umýt čistou vodou a vydezinfikovat. Nakonec stačí bolístku pořádně pofoukat, otřít slzy z líčka a děťátko rozptýlit natolik, aby na své zranění co nejdříve zapomnělo. Skvělým pomocníkem jsou v těchto situacích dětské náplasti, které pomohou zaměřit pozornost malých „pacientů“ na něco jiného než bolest a zlepšit jim náladu. Pokud máte doma akční děti a dětské náplasti jdou u vás na odbyt jako teplé rohlíky, toto testování je jako stvořené pro vás.

    Co budeme testovat

    Náplasti Leukoplast® kids hero edition27 jsou určeny speciálně pro děti k ošetření drobných řezných ran a odřenin.  Náplasti s obrázky oblíbených superhrdinů Batman a Wonder Woman pomůžou dětem zapomenout na drobné poranění a nosit náplasti s hrdostí. Obsahují jemný polštářek s mikroperforací, který nepřilne k ráně. Barevné náplasti jsou odolné vůči špíně a vodě, spolehlivě přilnavé a zároveň šetrné k pokožce.

    Koho hledáme

    Na toto hrdinské testování hledáme 25 maminek a jejich dětiček. Pokud tvůj superhrdina ocení tajnou zbraň na oděrky a řezné rány v podobě Leukoplast® kids hero edition, neváhej a přihlas se. Podmínkou je, že se s námi o výsledky testování na Modrém koníku podělíš slovně i prostřednictvím fotografií.

    Jak se zapojit

    Pokud by ses ráda do testování přihlásila, stačí když nám do komentáře pod tento článek napíšeš, co je tvojí tajnou zbraní při ošetření a především zklidnění tvého prcka při drobných odřeninách. Nezapomeň zmínit i jeho věk, případně se pochval fotkou 🙂 

    Čas na zapojení máš do neděle 30.4. a během týdne vybereme 25 maminek, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

    Těšíme se na komentáře a budeme držet všem palce.

    konik_testuje

    konik_testuje
    11. dub 2023    Čtené 734x

    Zkušenosti s croissanty Bauli

    I vám se zdá, že jarní slunce se snad už nikdy neukáže a konec zimy je v nedohlednu? Příroda má svůj vlastní čas a nám nezbývá nic jiného než být trpěliví. Místo netrpělivého čekání na první teplé jarní dny, doporučujeme začít si dělat plány, co podniknout, až budou konečně tady! Zavřete oči a představte si, jak se procházíte lesem. Sluneční paprsky se pomalu prodírají holými větvemi stromů a podtrhují životní sílu v každém kousku přírody. Vůně čerstvého jarního vzduchu, ohlušující ticho protkané zvuky probouzejícího se lesa, praskající větvičky pod nohama... A v tom: „Mamiiiii? Už tam budeme?! Mamiiiii, já mám hlaaaaaaaad!“. Ať v představách nebo ve skutečnosti, na každém správném výletu s dětmi je nutné mít po ruce rychlou a chutnou svačinku, která zažene hlad, ale uspokojí i mlsný jazýček. A vy budete mít možnost přesně takový produkt testovat! Ať už doma, nebo v terénu na vašich jarních toulkách.

    Co budeme testovat?

    Italské croissanty Bauli96 ctí tradiční výrobu podle klasických receptů s použitím jen těch nejkvalitnějších surovin. Tradici snoubí s nejmodernějšími výrobními technologiemi, což je zárukou jedinečných výrobků s dokonalou chutí.

    Vybrat si můžete ze tří příchutí. Oblíbený čokoládový s obsahem 60 % kakaa, vanilkový s vanilkou z dalekého Madagaskaru a meruňkový s meruňkovým džemem z výběrového ovoce.

    Zárukou potěšení pro chuťové buňky je mateřský kvásek, který se nechá odpočívat až 40 hodin, dokud se nestane tím, co nazýváme „Nucleus“ – jádro. Právě to zaručuje jedinečnou jemnost, chuť a aroma.

    Kromě toho italské croissanty Bauli obsahují pouze vejce z podestýlkového chovu, mají nulový obsahu alkoholu a konzervačních látek. Koupíte je nejen online, ale také v prodejnách Globus, Kaufland, Žabka, JIP, COOP, Terno, Relay, ČS OMV, Shell, Benzina, Mol, Chemis, Euroil  a dalších.

    Koho hledáme?

    Pokud si maminka, která ráda dopřeje sobě a svým dětem pochoutku ve formě kváskového croissantu Bauli, hledáme prostě tebe! Pokud navíc ráda fotíš a ráda se podělíš o své postřehy z testování s námi na Modrém koníku, čti dál.

    Jak se zapojit?

    Stačí, když nám do 17.4. napíšeš do komentáře, kde si představuješ, že si croissanty Bauli se svojí rodinou vychutnáš. Doma, v přírodě nebo se stane součástí svačiny malých školáků? Během týdne vybereme 20 maminek, které oslovíme interní poštou. Klidně připoj i fotografii své rodinky na nějakém pěkném výletě.

    Budeme se těšit na vaše komentáře! 🙂

    konik_testuje

    konik_testuje
    3. dub 2023    Čtené 931x

    Zkušenosti s dětskými eko plenkami Moltex Pure & Nature

    Existuje mnoho diskusí, zda mohou chemikálie použité v jednorázových plenkách pronikat přes pokožku dítěte, zda mohou být spojeny s alergickými reakcemi, vyrážkami, podrážděním a podobnými problémy. Pokud nechcete vést zbytečné polemiky, vhodným řešením je sáhnout po ekologických plenkách, které neobsahují žádné chemikálie, bělidla ani parfemaci, takže vaše miminko může opruzeninám udělat „pápá”. A vy budete mít možnost takové plenky testovat.

    Naše malé voňavé uzlíčky za sebou nechávají „voňavé“ balíčky. Dříve než dovrší 18 měsíců, zanechají naší planetě v průměru 3000 kusů použitých jednorázových plenek. Rodiče, kterým záleží na osudu naší planety tak rádi sahají po ekologických plenkách. Nicméně, je třeba si uvědomit, že není ekoplenka jako ekoplenka. Některé urazí cestu přes půl zeměkoule, jiné využívají pro svou výrobu ropu, další vznikají v nepříznivých pracovních podmínkách.

    Plenky Moltex Pure & Nature12 patří mezi největší stálici v ekoplenkách na evropském trhu a vždy vynikaly svou skvělou funkčností. V nové kvalitě jsou plenky Moltex navíc měkčí, jemnější a také veselejší a moderné. To vše při zachování šetrnosti ke zdraví a životnímu prostředí, což potvrzují i nově získané certifikace. Jednorázovky Moltex Pure & Nature se snaží o maximální udržitelnost nejen v samotném použitém materiálu, ale také v rámci využívaných energií při výrobě. Výroba plenek je navíc nově přesunuta z Německa do České republiky - stále však za využití německé technologie a zelené energie. Uhlíková stopa je tak pro českého zákazníka minimální.

    Proč pořídit právě plenky Moltex Pure & Nature? Jsou dermatologicky testovány, naprosto bezpečné, hypoalergenní a ekologicky šetrné. To znamená, že k jejich výrobě byly použity přírodní zdroje, jako je bavlna, cukrová třtina a kukuřice. Vnitřní vrstva dotýkající se pokožky děťátka je 100% z přírodních zdrojů a je dermatologicky testovaná.  V plenkách nenajdete žádné parfémy, chlór ani latex. Díky přidané bavlně jsou plenky ještě měkčí a pohodlnější pro nošení. Mají dobře padnoucí tvar, který děti neomezuje v pohybu. Elastické pásky se systémem „Comfort Stretch" zaručují, že plenka vašemu dítěti opravdu padne, perfektně sají díky speciální technologii kanálků. Trendy design s barevnými obrázky bude bavit nejen děti.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme 8 maminek a jejich dětiček, které preferují zdravý životní styl, snaží se hledat jiné než konvenční plenky, které jsou šetrnější ke zdraví a přírodě. Maminky, které docení již to, že plenky po rozbalení nejsou cítit chemií, přemýšlí o složení produktů a jeho vlivu na zdraví, nekupují ty nejlevnější plenky jen kvůli ceně. Měly by být aktivní, komunikativní a ochotné podělit se o průběh testování s ostatními maminkami na Modrém koníku. Pokud ses v popisu našla, hledáme právě tebe!

    Jak se zapojit

    Zapojení je velmi jednoduché. Stačí, když napíšete komentář pod tento článek, zda preferujete eko produkty v péči o své děťátko a proč. Uveďte také věk děťátka, které bude pleny testovat, a velikost plen, jakou potřebuje - Mini 3-6 kg, Midi 4-9 kg alebo Maxi 7-14 kg. Klidně připojte i fotografie vašich malých pokladů.

    Čas na komentování máte do neděle, 09.04.2023. Následně vybereme 8 maminek a oslovíme je interní poštou.

    Těšíme se na vaše komentáře!

    konik_testuje

    konik_testuje
    27. únor 2023    Čtené 678x

    Zkušenosti s HiPP 2 BIO Combiotik®

    My rodiče často myslíme na budoucnost našich dětí. Každý náš krok a každé naše rozhodnutí děláme se snahou ovlivnit jejich život co nejlepším možným směrem. Než přijdou na řadu velké životní volby, jako výběr správné školy, čeká nás množství menších, ale také velmi důležitých rozhodnutí. Nic důležitějšího, než zdravý start do života neexistuje. Ten jde ruku v ruce se správnou výživou. Kojení je tím nejlepším způsobem výživy děťátka. Ale pokud z nějakého důvodu není možné a pediatr vám doporučí podávat děťátku pokračovací mlíčko, je fajn sáhnout po takovém, jehož složení je právě mateřským mlíčkem inspirováno. A vy budete mít možnost takové pokračovací mléko testovat.

    Co budeme testovat

    HiPP 2 BIO Combiotik®23 je kvalitní mléčná výživa od německé rodinné společnosti Hipp s unikátní kombinací hodnotných složek inspirovaných mateřským mlékem. Její složení je přizpůsobeno výživovým požadavkům vašeho dítěte podle nejnovějších doporučení výživových expertů pro jeho zdravý vývoj. Všechny suroviny pro její výrobu jsou pečlivě vybrány a v přísné BIO kvalitě, převyšující požadavky EU na BIO produkty. Za kvalitu osobně ručí majitel společnosti pan Stefan Hipp.

    Mateřské mléko je pro společnost HiPP vzorem a inspirací, proto obsahuje unikátní kombinaci PROBIOTIK®¹ a PRAEBIOTIK®², kterou nemá žádné jiné pokračovací kojenecké mléko a proto je vhodné i pro miminka narozená císařským řezem. Vedle toho HiPP obsahuje také vitamíny C a D pro podporu správné funkce imunitního systému³ a další důležité látky.

    HiPP BIO Combiotik® 2 je také jediné pokračovací kojenecké mléko s kyselinou listovou již v naštěpené formě, v jaké ji miminko dosud získávalo jen z mateřského mléka. Kyselina listová (vitamin B9) je účinná, jen pokud ji dokáže tělo správně proměnit. Již naštěpenou kyselinu listovou dokáže každé miminko snadno využít. Kyselina listová je důležitá nejen v těhotenství, ale také v prvních letech vývoje miminka.

    Maminky si pochvalují, že díky tomuto složení je HiPP 2 BIO Combiotik® miminky velmi dobře přijímaný. Dětské bříško ho dobře toleruje, což usnadňuje mamince i miminku přechod na umělé mléko.

    Značka Hipp je známá svým respektem k přírodě a trvalou udržitelností. Mléko se vyrábí v Německu v moderním CO2 neutrálním závodě. Na potisk dobře recyklovatelných kartonových obalů byly použity pouze barvy na přírodní bázi a papír s FSC certifikátem, ze kterého jsou vyrobeny, pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme 20 maminek a jejich dětiček starších 6 měsíců. Jestli už nemůžeš z nějakého důvodu své děťátko kojit a pediatr ti doporučil sáhnout po pokračovací mléčné výživě, nebo nejsi spokojena s aktuálně používaným kojeneckým mlékem a chceš vyzkoušet pokračovací kojenecké mlíčko HiPP, neváhej a přihlas se do tohoto testování. Zajímáš se o zdravý životní styl a přírodu? Není ti lhostejné složení a původ kojenecké výživy, kterou podáváš svému děťátku? Preferuješ bio kvalitu produktů? Pokud jsi na naše otázky odpověděla ano a dokážeš nám svou zkušenost odprezentovat nejen slovně, ale také prostřednictvím fotografií, pak hledáme právě tebe.

    Jak se zapojit

    Pokud by ses spolu se svým děťátkem ráda zúčastnila testování, stačí když nám do komentáře pod tento článek napíšeš, čím tě pokračovací kojenecké mléko HiPP 2 BIO Combiotik® oslovilo a čím tě přesvědčilo o své kvalitě. Nezapomeň představit i malého testera a zmínit jeho věk.

    Přihlásit se do testování je možné do neděle 5. 3. 2023. Během týdne pak vybereme 20 maminek, které potěšíme a o dalších krocích je informujeme v interní poště.

    Držíme vám palce 🙂

    Důležité upozornění: Kojení je nejlepší. Výživu konzultujte s lékařem, další info na obalech a combiotik.cz. Dbejte na zdravý způsob výživy dítěte. Potravina pro zvláštní výživu. ³Jako všechna pokračovací mléka HiPP má vitamíny C a D, které přispívají ke správné funkci imunitního systému. V souladu s požadavky platné legislativy HiPP obsahuje zinek, který přispívá k normálnímu růstu, a vitamín D, který přispívá k normálnímu vývoji kostí a zubů. Metafolin® je registrovaná ochranná známka společnosti Merck KGaA, Darmstadt, Německo. HiPP je jediné pokračovací mléko s bioaktivním folátem Metafolin®.

    ¹ PROBIOTIK®: Mléčné kultury L.fermentum vyskytující se v mateřském mléce. Mateřské mléko přirozeně obsahuje probiotické kultury - v individuální variabilitě a množství.

    ² PRAEBIOTIK®: Galaktooligosacharidy GOS z BIO laktózy. Laktóza je hlavním sacharidem mateřského mléka. Složky GOS jsou tak přirozeně obsaženy v mateřském mléce.

    konik_testuje
    6. únor 2023    Čtené 1549x

    Zkušenosti s dětskou přírodní kosmetikou kii-baa® organic

    Proto, aby se citlivá a jemná pokožka malého miminka dokázala přizpůsobit novému prostředí a zůstala zdravá, je potřeba poskytnout jí speciální péči. Po narození je totiž tenčí a propustnější, a nedokáže plnit funkci ochranné bariéry tak jako pokožka dospělých. Proto je důležité používat dětskou kosmetiku, která je vyrobena jen ze surovin prvotřídní kvality, dermatologicky testována a je vhodná i pro tu nejcitlivější a nejjemnější pokožku. A vy budete moci nyní takovou kosmetiku testovat.

    Co budeme testovat

    Mikrobiom je dokonale fungující kožní mikrosvět, který pomáhá chránit pokožku naši i našich nejmenších. Tento mikrosvět se začíná vyvíjet bezprostředně po narození a odvíjí se od něj obranyschopnost miminka. Ochranné prostředí kožního mikrobiomu je však neustále narušováno různými vnějšími vlivy. Pokud není kožní mikrobiom v rovnováze nebo je jinak oslabený, dochází k projevům podráždění, citlivosti, vyrážkám či dermatitidám. 

    Certifikovaná přírodní kosmetika kii-baa® organic (nejen) pro miminka a děti jako jediná cíleně pomáhá udržet správnou funkci kožního mikrobiomu a podporovat tak přirozený vývoj a odolnost zdravé dětské pokožky. Můžete ji bez obav používat již od narození vašeho miminka, protože je vyrobena jen ze surovin prvotřídní kvality, dermatologicky testována a je vhodná i pro tu nejcitlivější a nejjemnější pokožku, a to i pro pokožku trpící ekzémy či jinak problematickou. Kosmetika kii-baa® organic je ideálním pomocníkem v péči o Vaše nejmenší.

    Pečující tělové mléko kii-baa®, 250 ml6 je certifikované přírodní tělové mléko s probiotiky a prebiotiky, které posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky. Obsahuje bio oleje lisované za studena. Má lehkou texturu, která neucpává póry, pokožku celého těla výborně hydratuje a zanechává ji jemnou a hebkou na dotek. Je vhodné pro velmi citlivou pokožku trpící ekzémy nebo jinými problémy, a to již od narození. Chrání, vyživuje, hydratuje a je zcela bez parfemace a alkoholu a také vhodné pro vegany.

    Jemná mycí emulze a sprchový gel kii-baa®, 250 ml6 je certifikovaná přírodní jemná mycí emulze s prebiotiky a probiotiky. Citlivou dětskou pokožku celého těla chrání a přispívá k posílení její přirozené obranyschopnosti. Obsahuje bio oleje z mandle sladké, meruňkových jader a jojoby kalifornské, které zajistí dokonalou výživu pokožky a zvyšují její odolnost. Má šetrné složení založené na mycích složkách z kokosového oleje, které pokožku nijak nedráždí ani nevysušuje, jemně čistí, vytváří na ní lehký ochranný film a zanechává ji sametově hebkou na dotek. Díky svému extra jemnému složení je vhodná také k péči o velmi citlivou pokožku trpící ekzémy nebo jinými problémy, a to již od narození. Je zcela bez parfemace a alkoholu a vhodná pro vegany.

    Extra jemný šampon kii-baa®, 250 ml8 s probiotiky a prebiotiky, přispívá k posílení přirozené obranyschopnosti pokožky hlavy a šetrně vlásky čistí. Díky obsahu mandlového proteinu jemné vlásky revitalizuje, zvyšuje jejich hustotu a podporuje rychlejší růst. Obsažený extrakt z heřmánku lékařského a za studena lisované bio oleje jemné vlásky chrání, vyživují a zajistí jejich snadné a bezbolestné rozčesávání. Šetrné složení, založené na mycích složkách z kokosového oleje, pokožku ani oči nedráždí a vláskům dodává sametovou hebkost a lesk. Vhodný pro péči již od narození, a to i při zasažení pokožky seboreou. Zcela bez parfemace a alkoholu a vhodný pro vegany.

    B5PA-CARE kii-baa®, 50 ml6 je přírodní promašťující ochranný krém pro každodenní péči bez parfemace, alkoholu a minerálních olejů. Základ z čistě přírodních surovin je doplněn o 5% dexpanthenolu (provitamin b5), který má protizánětlivé účinky a přispívá k obnově přirozené kožní bariéry pokožky. Obsahuje prebiotika, která pečují o zdravou kožní mikroflóru a bio oleje lisované za studena, které pokožku vyživují. Vytváří na pokožce lehkou a velmi účinnou ochrannou vrstvu, která neucpává póry. Je vhodný pro každodenní ošetření suché, namáhané a popraskané pokožky celé rodiny. Pleť ochrání také před větrem i mrazem a je zejména vhodný k péči o jemnou dětskou pokožku zadečku, kterou chrání před vznikem opruzenin a podráždění. 

    SUDO-CARE kii-baa®, 50g6 je zklidňující přírodní ochranný krém bez parfemace, alkoholu a minerálních olejů. Vysoký obsah zinku bez nanočástic společně s bio olejem z levandule lékařské pokožku zklidňují, mírní svědění, působí proti množení nežádoucích mikroorganismů i vzniku opruzenin a ulevuje od bolesti nepříjemných pocitů. Obsahuje také unikátní kombinaci probiotik a prebiotik, které přispívají k posílení přirozené obranyschopnosti pokožky. Vytváří na pokožce lehkou ochrannou bariéru, která velmi účinně brání proti opětovnému podráždění či opruzení a neucpává póry. Vhodný pro každodenní péči o citlivou dětskou pokožku jak na zadečku, tak i po celém těle a také k ošetření svědící, namáhané a podrážděné pokožky celé rodiny.

    LANOLIN CARE kii-baa®, 30g6 je100% lékařský lanolin nejvyšší farmaceutické kvality. Vytváří na pokožce lehký a prodyšný ochranný film, který podrážděné, suché a citlivé pokožce přináší rychlou úlevu. Je skvělým pomocníkem s širokými možnostmi využití, jako jsou zejména suché rty, nos, opruzeniny, odřeniny nebo popraskané paty. Účinně chrání také před větrem i mrazem. Vhodný také jako prevence před vznikem podráždění bradavek během těhotenství a kojení bez nutnosti odstranit jej před kojením.

    Koho hledáme

    Pro toto testování hledáme 5 maminek, které upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku v péči o pokožku svých dětí. Zapojit se můžeš, pokud máš doma novorozence, ale i starší vlasaté batole. Testuje se přece i šampon! Pokud ses v popisu výše našla a dokážeš nám svou zkušenost odprezentovat nejen slovně, ale také prostřednictvím fotografií, hledáme právě tebe!

    Jak se zapojit

    Napiš nám do komentáře, jak pečuješ o pokožku svého děťátka. Budeme rádi, pokud nám pošleš i fotku malého testera a nezapomeň zmínit také jeho věk. 

    Do testování se můžeš přihlásit do neděle 12.2.2023. Během týdne vybereme 5 maminek, kterým se ozveme do interní pošty. 

    Těšíme se na vaše komentáře.

    konik_testuje
    16. led 2023    Čtené 1568x

    Zkušenosti se zklidňujícím gelem Viburgel®

    Jak čas plyne, děťátko roste a prospívá. Důležitým milníkem na cestě miminka je jednoznačně první zoubek. Některé dětičky zvládají toto období bez výrazných změn a problémů. Jiné dětičky se pořádně potrápí. Prořezávání zoubků sebou může nést nepříjemnosti jako otok dásní, neklid, slinění, podrážděnost či jiné změny chování. Jakou péči podat svému prckovi a postarat se o to, aby bylo „zoubkování“ více radostné?

    Co budeme testovat?

    Viburgel® gel na prořezávání zoubků 4m+5 je vhodný k péči o dásně v období prořezávání mléčného chrupu a pro předcházení bolesti při jeho růstu. Zklidňuje podráždění, citlivost a zarudnutí dásní díky obsahu hřebíčkového oleje a výtažků z heřmánku a šalvěje. Ke všemu je bez cukru a lidokainu a má příjemnou chuť.

    Viburgel® stačí nanášet na dásně vatovou tyčinkou nebo prstem a jemně ho vmasírovat na podrážděné místo. Viburgel® je možné aplikovat až třikrát denně a to nejlépe po jídle a před spaním.

    Koho hledáme?

    Hledáme 5 maminek s děťátkem, které právě trápí potíže spojené s prořezáváním zoubků. Pokud jsi mladá maminka, která preferuje přírodní produkty před chemií, jsi zvídavá, zjišťuješ si informace o produktech a nechceš dávat děťátku jen tak něco, hledáme právě tebe.

    Jak se zapojit?

    Zapoj se spolu se svým děťátkem do tohoto testování a vyzkoušej účinek Viburgel® gelu. Stačí, když nám do komentáře pod tímto článkem napíšeš, jaké příznaky prořezávání zoubků má tvé děťátko a jak se mu snažíš pomoci. Představ nám ho a klidně přidej i fotografii.

    Čas na zapojení je do neděle 22.1.2023 a během následujícího týdne vybereme 5 maminek, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

    Už teď se těšíme na vaše komentáře a fotografie.

    konik_testuje

    konik_testuje
    16. lis 2022    Čtené 79x

    Kosmetika ve formě 1l kartonů? Eco-friendly řešení pro lepší skladování i manipulaci!

    Jako snad každá nastávající maminka jsem i já přemýšlela nad tím, jaké to bude, až nás bude o jednoho víc. Těšení se místy přerušila panika, jestli mám pro drobečka vše potřebné. V tu dobu mě ani nenapadlo přemýšlet, že to množství věcí, které děťátko potřebuje, může mít negativní vliv na životní prostředí. Vždyť přece ten můj andílek byl nade vším a jeho spokojenost byla nejdůležitější. Až když ve schránce, jen pár týdnů po narození, přistála složenka na zaplacení komunálního odpadu, začala jsem nad tím víc přemýšlet. Vždyť kolik už jen to dítě vyprodukuje odpadu?! Zjistila jsem ale, že asi nejvíc z celé domácnosti. Všechny ty jednorázové pleny, ubrousky, lahvičky a dávkovače na kosmetiku… Začala jsem se proto zajímat, jak co nejvíc eliminovat vliv tohoto malého člověka na osud naší planety. V tu dobu jsme do redakce Modrého koníka dostali na testování recyklovatelné náhradní náplně dětského šamponu, koupele pro dobré spaní a mycího gelu pro tělo a vlásky Johnson`s®. Velmi mě tento nápad potěšil. Pokud se také snažíte myslet ekologičtěji a zajímá vás, jak v testu produkty obstály, přečtěte si naši redakční recenzi.

    Recyklovatelné náhradní náplně jsou snadný a ekologický způsob, jak si užít výrobky Johnson‘s®. Jsou k dispozici ve formě 1l kartonů, které umožní doplnit plastové lahve z pohodlí domova. Karton má znovu uzavíratelné víčko, díky kterému ho můžete pohodlně uskladnit. Navíc obsahuje o 90 % méně plastů než je ve dvou 500 ml lahvích. Minimální množství plastů, které obal obsahuje je nevyhnutelné pro ochranu produktu. Vím, náhradní náplně nejsou nic výjimečného, ale přiznám se, že nás nadchlo kartonové provedení. Dobře se s ním manipuluje, a ještě lépe se skladuje. Oproti otevírací verzi náhradních náplní, se kterými jsme se doteď setkávali, je toto provedení velmi praktické.

    Musím přiznat, že než koupím velké litrové balení nějakého produktu, chci nejprve vyzkoušet, jestli nám bude vyhovovat.  Na začátek si tedy můžete koupit produkty Johnson‘s® v klasické plastové lahvi, kterou si po vypotřebování obsahu necháte a budete doplňovat. Je to opravdu jednoduché. Stačí čistýma rukama stlačit víčko, otočit jím a jemně zatáhnout. Před dolitím produktu z kartonu je potřeba ho protřepat. Potom už  jen stačí víčko nazpět zacvaknout a karton uzavřít. Druhou možností je koupit si pěkné nádoby na tekuté mýdlo, které se vám hodí do koupelny. Je to praktické, estetické i ekonomické.

    Nyní se však podívejme na to, co se v těchto recyklovatelných kartonech skrývá.

    Johnson`s® Bedtime koupel pro dobré spaní1 se pro nás stala v období testování oblíbenou součástí našeho večerního rituálu. Příjemná vůně (díky obsahu esencí NaturCalm™) přidává času strávenému ve vaně něco navíc - spolu s relaxačním účinkem teplé vody připraví malého dobrodruha na večerní spánek jedna dvě. Kromě příjemné vůně přípravek hydratuje dětskou pokožku a neštípe v očích (díky receptuře No More Tears®).

    Johnson`s® mycí gel pro tělo a vlásky1 byl vyvinutý k šetrnému mytí citlivé pokožky a vlasů těch nejmenších miminek včetně novorozenců, ale používat ho mohou všichni členové domácnosti. Líbí se nám, že je přípravek hypoalergenní a má vyvážené pH. Dokonce byl testován pediatry a dermatology. Po použití je pokožka děťátka voňavá, hebká a hydratovaná. Gel je přiměřeně hustý, neteče, velmi jemně pění a získává skoro krémovou strukturu. Díky pumpičce se také dobře dávkuje.

    Pokud máte pocit, že si nevystačíte s mycím gelem pro tělo a vlásky, a chcete používat na vlasy samostatný přípravek, tak Johnson`s® dětský šampon1 stojí určitě za vyzkoušení. Nejen proto, že díky receptuře No More Tears® neštípe v očích, a je k očím stejně jemný jako voda. Velmi dobře také dělá delším vláskům malých princezen, které se dobře rozčesávají. A tak ani rozčesávání není důvodem k pláči (je opravdu šetrný k jemným dětským vláskům a pokožce hlavy). Nevysušuje a ani nemastí. Šampon je hypoalergenní a jeho pH je ideální pro jemnou dětskou pokožku. A dopřát si tuto péči mohou i dospělí. 

    Recyklovatelné náhradní náplně dětského šamponu, koupele pro dobré spaní a mycího gelu pro tělo a vlásky Johnson`s® můžeme za redakci Modrého koníka jen doporučit. Přípravky jsou jemné a šetrné k dětské pokožce a vláskům, příjemně voní a jsou s nimi spokojení nejen rodiče, ale i děti. S náhradními náplněmi se dobře manipuluje a ještě lépe se skladují. Oproti otevírací verzi náhradních náplní, se kterými jsme se doteď setkali, je toto provedení velmi praktické. A ke všemu jsou nejen přátelské k přírodě (obsahují jen minimální množství plastů, které je nevyhnutelné pro ochranu produktu),  ale také k peněžence. Jejich nákup je cenově výhodnější než nákup jednotlivých menších balení. 

    Náš tip: Vzhledem k velikosti balení může gel a šampon používat celá rodina. Od nejmladšího člena, až po rodiče.

    konik_testuje
    24. říj 2022    Čtené 472x

    Darujte dvojnásobnou radost

    Co máte raději? Když dárky dostáváte, nebo když je dáváte? Musím se přiznat, že dostávat dárky je krásný pocit. Ale když vidím, že jsem s výběrem dárku trefila do černého, je moje radost nesrovnatelně větší. Na dárcích si totiž dávám obzvlášť záležet. Snažím se všímat si, co má kdo rád, pro co má slabost. Nevím, jestli to máte podobně, ale jediný, komu mám problém vybrat dárek, je manžel. Nic nechce, ještě méně toho potřebuje a cituji jeho slova, má všechno... Proto mě velmi potěšilo, když jsme do redakce dostali na testování gurmánskou dárkovou sadu Craftiry box.1

    Dárkové boxy Craftiry představují úplně nový koncept dárků, které si obdarovaný sám dotvoří. Uvnitř ukrývají všechny potřebné komponenty nebo ingredience a podrobný návod k dodělání dárku. S dárkovými boxy darujete rovnou dvojnásobnou radost. První nadšení se dostaví po rozbalení, další pak až bude hotovo.

    Už samotný nápad se nám moc líbí. Říká se, že v každém muži se skrývá kousek malého chlapce. A tento koncept dárků je, podle mě, pro muže ideální. K narozeninám, k Vánocům i třeba jen tak.

    Výběr dárkových boxů je opravdu pestrý. Od kreativních1, ve kterých se nachází vše potřebné k výrobě koženého pásku, nože, stylového koženého zápisníku či mýdel, přes gurmánské1, které potěší masožrouty, milovníky pálivého i znalce kávy. Pokud jste zastáncem názoru, že nejlepší dárek je ten jedlý, vybrat si můžete mezi dárkovým boxem na přípravu domácích chilli omáček, sushi, sušeného masa nebo dárkovou sadou na domácí pražení kávy.

    My v redakci jsme testovali maxi set pro výrobu sushi. Asijskou kuchyni máme doma opravdu rádi, ale nikdy jsme si netroufli na přípravu právě domácího sushi. S Craftiry boxem by to prý měl zvládnout úplně každý. Uvnitř boxu se nacházejí všechny potřebné ingredience (řasa Nori, sushi rýže, rýžový ocet, sezam bílý, sezam černý, sójová omáčka, sushi majonéza), pomůcky (podložka a paličky), přehledný návod a recept na sushi. V obchodě si stačí dokoupit čerstvé ingredience na plnění sushi podle chuti.

    Příprava je mnohem jednodušší, než se na první pohled může zdát. Postupovali jsme podle receptu přiloženého v Craftiry boxu.

    Nejvíce jsme se obávali vaření rýže. Stačí však dodržet postup v návodu a byla přesně taková, jaká má být. Než rýže vychladla, připravili jsme si čerstvé ingredience, kterými jsme chtěli sushi plnit, a pomůcky potřebné k přípravě.

    Plnění pak byla opravdu zábava. Vyzkoušeli jsme si připravit Maki Sushi v řase Nori a také „obrácené“ California sushi posypané černým sezamem. Součástí boxu je i famózní pikantní majonéza a sójová omáčka, které doladily chuť k dokonalosti.

    Za redakci můžeme maxi set pro výrobu sushi doporučit všemi deseti. Byla to opravdu zábava a s výsledkem jsme byli nadmíru spokojeni. Samozřejmě, že to chce trochu praxe, aby byly stejně estetické, jako ty, které si objednáváme v restauraci. Ale na to, že to bylo „tenkrát poprvé“, jsme to zvládli výborně. Byl to opravdu příjemně strávený čas ve dvou završený chutnou večeří. Co víc si přát?

    konik_testuje
    24. říj 2022    Čtené 112x

    Aviváž pro malé i velké „citlivky“

    Chystání výbavičky pro miminko je přirozená součást přípravy na rodičovství. Nakupujeme oblečení, chystáme pokojíček, vybíráme ten nejlepší kočárek... Někdy je však třeba si dát nejvíce záležet na těch nejjednodušších věcech. Doporučujeme nenechat náhodě ani na první pohled možná tak banální věc, jako je výběr aviváže. Pokožka našich nejmenších je mnohem tenčí a jemnější, než ta naše. Na vnější vlivy reaguje mnohem citlivěji, a tudíž potřebuje šetrnější péči.

    Do redakce Modrého koníka jsme dostali k testování aviváž Silan Sensitive, která pomáhá, díky svému složení, předcházet podráždění pokožky. Je dermatologicky testována, určena lidem s citlivou pokožkou či sklonem k dermatitidám. Aviváž dokonce doporučuje Evropské centrum pro výzkum alergií.

    Popis produktu od výrobce slibuje hodně, ale kdo má doma skutečně malou „citlivku“ v podobě ekzematika nebo novorozence ví, že papír či etiketa sice snese hodně, ale praxe je praxe.

    A tak bychom mohli naše testování začít větou: „Setká se ekzematik, alergik a novorozenec...“. Klidně by to mohl být začátek nějakého vtipu, ale realita takového složení domácnosti není moc humorná. Proto jsem byla sama zvědavá, jak aviváž Silan Sensitive sedne této náročné porotě. Výsledek hodnotím opravdu pozitivně.

    Silan Sensitive20 je skutečně ideální hypoalergenní aviváž pro citlivou pokožku, nejen „papírově“, ale také ve skutečnosti. Nikdo z malých i velkých testerů nezaznamenal nepříznivou reakci pokožky. Jednoduše, nám aviváž Silan Sensitive sedla.

    Aviváž voní krásně, jemně a „miminkovsky“. Je přiměřeně hustá a tak se dobře dávkuje. Prádlo po oprání příjemně voní. Vůně není pronikavá, nevytratí se ihned po vysušení. Jelikož jde o hypoalergenní aviváž, je logické, že vůně nebude dlouhotrvající. Což, s ohledem na složení aviváže, hodnotím pozitivně. Za redakci Modrého koníka proto můžeme aviváž Silan Sensitive doporučit.

    konik_testuje
    24. říj 2022    Čtené 1788x

    Zkušenosti s hracími sety schleich® HORSE CLUB

    Sledovat dětskou hru je úžasná podívaná. Představivost jede na plné obrátky, fantazie se propojuje s realitou, a na podlaze dětského pokoje se odehrávají ty nejkouzelnější příběhy. Děti si mohou hrát, jak dlouho chtějí, a během hry dokáží, cokoliv si zamanou. Od představ je jen kousek ke snu, a od snu jen krok k jeho splnění. Pokud vaše ratolesti doma sní svůj dobrodružný sen plný elegantních koní, atraktivních stájí a dobrodružství prožitých z koňského hřbetu, nezmeškejte toto testování, které je pro vás jako stvořené.

    Co budeme testovat

    Hrací sety a figurky schleich® probouzí v dětech představivost a samostatnost. Dokonce i odborníci s tímto tvrzením souhlasí! Figurky schleich® jsou modelované s velkým důrazem na detail a vypadají téměř stejně jako skuteční tvorové. Právě proto jsou naprosto dokonalé pro vzdělávací hry.

    Elegantní koně, atraktivní stáje, velké výběhy, kavárna pro jezdce a jízdárna v Lakeside… schleich® HORSE CLUB je skutečným rájem pro jezdce na koních. Ve světě HORSE CLUB sledujete dobrodružství čtyř nejlepších kamarádek s jejich jedinečnými koňmi.

    Hrací set Kavárna pro jezdce schleich® HORSE CLUB2 - V kavárně pro jezdce z kolekce schleich® HORSE CLUB dostaneš ten široko daleko nejlepší jablečný koláč. Skvěle si ho vychutnáš společně s nejlepšími přáteli ze stáje. A díky terase se k vám mohou připojit i vaši koně! Vaši přátelé s kopýtky samozřejmě dostanou vlastní chutnou hostinu, která se podává ve žlabu. Zajímalo by mě jestlipak chutná stejně dobře jako dort?

    Hrací set Mobilní veterinární stanice s hannoverským hříbětem schleich® HORSE CLUB 2- Tu, túúú! Při dovádění se někdy stane, že se jedno z hříbat zraní. Naštěstí tu máme mobilní veterinární stanici z kolekce schleich® HORSE CLUB, která je na místě během okamžiku. Obratně navede zvířecího pacienta do mobilního rentgenu a zvedne palec nahoru - nic zlomeného! Po léku proti bolesti a spoustě mrkve hříbě už zase skáče přes kaluže.

    Hrací set Box pro koně s Tori a Princess HORSE CLUB1 - Koňský box s Tori a Princess ze schleich® HORSE CLUB je dokonalé odpočívadlo pro Princess, překrásnou klisnu fríského koně, a nabízí spoustu úžasného příslušenství. Byl zařízen s veškerou láskou. Stuha pro vítěze, zlatá medaile a pohár ukazují společné jezdecké úspěchy plně pohyblivých figurek Tori a její Princess, překrásné klisny fríského koně. Stěny boxu jsou vyzdobeny překrásnými nálepkami, které lze libovolně popisovat. Střecha je odnímatelná a slouží zároveň jako samostatný přístřešek. Uzda, otěže a sedlo jsou po ruce pro příští trénink – a nechybí ani odměna v podobě mrkve. Zatímco klisna spokojeně stojí u krmicích jeslí a napajedla, peláší legrační čivava Beauty, která patří Tori, kolem krabice.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme maminku, která rozumí dětské hře a vidí v ní víc než jen chvíli klidu pro sebe. Chápe důležitost představivosti, kreativity a vyprávění příběhů při dětském hraní. Pokud jsi maminka malé milovnice koní ve věku 5-9 let, znáš produkty schleich® a umíš ocenit jejich schopnost probudit v dětech představivost a samostatnou hru, hledáme právě tebe. Samozřejmostí je ochota podělit se o svoji recenzi a fotografie z testování s námi na Modrém koníku.

    Jak se zapojit

    Pokud ses v popisu výše našla, stačí, když napíšeš do komentáře pod tento článek, proč bychom na testování měli vybrat právě tvou dceru. Přesvědč nás, že ona je tou nejlepší kandidátkou. Klidně připoj i fotografii a nezapomeň napsat, kolik je jí let.

    Čas na zapojení se do testování máš do neděle 30.10.2022 Následně vybereme 5 maminek, které oslovíme interní poštou.  

    Těšíme se na komentáře a držíme vám palce!

    konik_testuje

    konik_testuje
    10. říj 2022    Čtené 706x

    Zkušenosti s online půjčovnou hraček Toys and stories

    Znáte ten obraz? Dítě toužebně koukající do regálů s hračkami a maminka, zoufalý výraz, pronášející ty klasické věty: „A kam ty hračky budeme dávat? Nemáme nafukovací dům!” „No jo, koupím ti ještě tohle a mohu ti uvolnit další pokoj jen pro hračky!” „A dopadne to jako vždycky… jednou si pohraješ a zas bude další hračka ležet v koutě!”

    Myslím, že tuhle scénku, ať už na vlastní kůži, a nebo jako nestranný kolemjdoucí, zažil už každý, kdo se mihnul kolem prodejny s hračkami. Představte si, že by tomu tak ale být vůbec nemuselo. Představte si, že byste si hračky mohli jednoduše půjčit. Přestala hračka vašeho prcka bavit? Není problém! Hračku jednoduše vrátíte. Anebo z hraček už váš drobeček vyrostl? Vyměníte je za jiné. Bez starostí, bez přemýšlení, jak s hračkami naložit a především bez větru v peněžence za nové hračky.

    Co budeme testovat

    Toys and stories5 je online půjčovna hraček. Funguje na bázi předplatného a rodičům řeší hned několik problémů najednou:

    1.   Vysoké výdaje za nákup nových hraček, když už ty staré děti omrzí.

    2.   Hromadící se hračky, se kterými už si nikdo nehraje.

    3.   Možnost dopřát dítěti kvalitní hračky, jejichž pořízení by bylo pro rodiče cenově nedostupné.

    4.   V případě, že u dítka hračka nemá kýžený úspěch, jednoduše je vymění za jinou.

    5.   Obměňovat hračky je možné pravidelně a tak lze předejít tomu, že děti hračky snadno přestanou bavit.

    6.   Pokud si dítě hračku oblíbí, lze ji odkoupit za férovou cenu.

    Všechny hračky jsou před odesláním pečlivě zkontrolovány, vyčistěny a vydezinfikovány, stejně tak jako po jejich vrácení. Jsou ve výborném stavu. Nemusíte se bát, že by vám domů dorazila výrazně opotřebená nebo rozbitá hračka.

    Koho hledáme

    Na testování předplatného do prví online půjčovny hraček hledáme maminky jednoho nebo více dětí ve věku od 0 až do 6 let, kterým záleží na udržitelnosti, aktivně se zajímají o rozvoj dítěte, záleží jim na kvalitě hraček a rády zkouší nové a inovativní věci. Pokud zároveň ráda fotíš a píšeš, gramatika je tvá kámoška a nemáš problém se se svou zkušeností podělit s námi na Modrém koníku, tahle nabídka je jako šitá pro tebe!

    Jak se přihlásit

    Pokud bys ráda otestovala, jak půjčovna hraček Toys and stories funguje, neváhej a přihlas se do testování. Stačí, když nám do komentáře napíšeš, jaká je nejoblíbenější hračka tvého děťátka a nezapomeň uvést i jeho věk.

    Čas na přidání komentáře máte do 16.10. Poté vybereme 5 z vás, které budou mít možnost předplatné vyzkoušet.

    Těšíme se na vaše komentáře.

    Konik_testuje

    konik_testuje
    27. zář 2022    Čtené 152x

    Jsou bezlepkové potraviny stejně chutné jako jejich lepková verze?

    Co dnes vařit je asi jedno z nejvyhledávanějších hesel na internetu. My mámy si ohledně jídla věčně lámeme hlavy. Co ke svačině, co ke snídani, co k večeři. Pokud se nad tím trápíte často, vzpomeňte si, že spousta z nás má doma děti či partnery s různými intolerancemi či alergiemi na potraviny. Počet lidí odkázaných na bezlepkovou stravu neustále stoupá. V mém okolí je mnoho známých, kteří mají celiakii, intoleranci vůči lepku či alergii na pšenici. Tato onemocnění mají různé projevy, ale jedno společné řešení. A tím je vynechání lepku ze svého jídelníčku. V dnešní době je již nabídka bezlepkových potravin opravdu pestrá a pořídit se dají za slušnou cenu i v supermarketech. Tentokrát jsme si v redakci Modrého koníka posvítili na vybrané bezlepkové produkty Tesco Free From.

    I když bezlepková dieta vypadá zpočátku jako velký strašák, hlavu vzhůru. Pokud vám právě diagnostikovali celiakii, jednou z prvních věcí, kterou musíte udělat, je přeorganizovat celou kuchyni a kuchařskou knihu naplnit bezlepkovými recepty. Než se však stanete mistrem ve svém řemesle, velkou pomocí vám budou hotové produkty, které jsou rychle a snadno dostupné v obchodech.

    Bezlepkové špagety Tesco Free From1 jsou sušené bezvaječné těstoviny. Připravují se klasicky, v dostatečném množství vroucí vody, přibližně 11 minut. Chuťově jsou velmi dobré. Jejich povrch není tak hladký a kluzký jako u klasických pšeničných špaget. Chutí trošku připomínají domácí nudle. U nás chutnají všem členům - „lepkářům” i „bezlepkářům”.

    Bezlepkový chléb se semínky a ovesnými vločkami Tesco Free From1 chutná velmi podobně jako žitné proteinové chleby, které jsou oblíbené především při snaze o redukci hmotnosti. Pokud jste patřili před nasazením bezlepkové diety k jejich fanouškům, určitě doporučujeme tento bezlepkový vícezrnný chléb Tesco Free From ochutnat. Semínka tvoří téměř třetinu jeho složení, ovesné vločky 22 %. Je hutný, velmi dobře zasytí. U nás chutnal především díky křupavé konzistenci slunečnicových, lněných, dýňových a pohankových semen.

    Bezlepkové kakaové sušenky s kokosem Tesco Free From1 jsou jemné a křehké, voní po kokosu, jsou „tak akorát“ sladké. Jsou k nerozeznání od klasických lepkových sušenek. Určitě se stanou stálicí v našem nákupním seznamu.

    Tyto „polystyrenové“ (jako u nás doma pracovně nazýváme tyto druhy chlebíčků) bezlepkové kukuřičné chlebíčky s paprikovou příchutí Tesco Free From1 jsou prudce návykové. Jsou přiměřeně slané, jemně kořeněné a mají výraznou chuť papriky. Velikostí jsou na jeden či dvě zakousnutí.

    Bezlepkové piškoty Tesco Free From1 jsou z kukuřičné a rýžové mouky. Chuťově jsou trošku drsnější a sladší než jejich klasická lepková verze. Pokud jste však na bezlepkové potraviny zvyklí, jistě vás ta chuť nepřekvapí. V pudinku či v ovocném pyré si však rozdílu nevšimnete. Piškoty jsou, především pro děti, nenahraditelný artikl, a tak si tyto bezlepkové jistě oblíbíte.

    Bezlepkové produkty Tesco Free From, které jsme testovali, jsou skutečně chutné, cenově přijatelné a nejvíce oceňujeme, že jsou běžně dostupné v supermarketu Tesco. Objednat si je lze i online.

    konik_testuje
    26. zář 2022    Čtené 1767x

    Zkušenosti s tiskárnou Canon SELPHY CP1500

    Známe to všechny. Plný mobil fotografií. Jsou v nich celé naše životy. Od narození našich dětí, přes první vypadlý zub, první školní den, nezapomenutelné vzpomínky z běžných dní i výjimečných událostí. Legenda říká, že skutečně existují ženy, které si pravidelně fotky nechávají vytisknout a dokonce z nich vykouzlí krásné vzpomínkové knihy, koláže či se věnují scrapbookingu. Pokud patříš mezi ně, toto testování je pro tebe jako stvořené!

    Co budeme testovat

    Tiskárna Canon SELPHY CP15003 je jednoduchá, rychlá a kompaktní bezdrátová tiskárna. Tiskne krásné a odolné fotografie, které vydrží až 100 let. Díky bezdrátovému ovládání pomocí mobilní aplikace SELPHY Photo Layout je přímý tisk ze široké škály zařízení rychlý a snadný.

    Umožňuje tisknout fotografie oslnivé kvality a pohotová termosublimační technologie vytvoří během několik sekund snímky v různých velikostech ihned připravené k vystavení.

    Díky aplikaci SELPHY Photo Layout si vyberete dokonalé rozvržení fotografie, upravíte vzhled podle přání.  Přizpůsobíte si své výtisky filtry nebo vzorovými povrchovými vrstvami, přidáním textu, okrajů nebo razítek. Díky tiskárně Canon SELPHY CP1500 máte nekonečné kreativní možnosti. Vytiskněte záložky, nálepky a přidejte kódy QR, abyste mohli propojit online alba, videa a další.

    Koho hledáme

    Hledáme 3 ženy, které si zážitky, jedinečné okamžiky a neopakovatelné chvíle rády uchovávají nejen v paměti, ale i na fotografiích. Měly by být kreativní, mít zálibu v domácím tvoření. Nehledáme profesionální fotografky, ale docela obyčejné maminky, které rády fotí svoje dětičky, rodinu či svět kolem sebe.

    Jak se zapojit

    Našly jste se v předchozích větách? Tak neváhejte a zapojte se do testování tiskárny Canon SELPHY CP1500. Stačí, když nám do komentáře napíšete, jaký máte vztah k fotografování. Máte svůj mobil plný fotek, které by si zasloužily zvěčnit na papíře? Klidně ke svému 

    komentáři přiložte i nějakou vaši oblíbenou fotku. Věnujete se scrapbookingu? Pochlubte se svým dílem. Zkrátka, přesvědčte nás, že máme vybrat právě vás. 🙂

    Čas na zapojení máte do neděle 2.10.2022. V průběhu dalšího týdne pak vybereme 3 z vás, které o dalších krocích testování informujeme interní poštou.

    konik_testuje