KINDER KAREX Zubní pasta

5 zkušeností

KINDER KAREX je dětská zubní pasta bez fluoridu, která chrání mléčné zuby před zubním kazem díky účinné látce BioHAP (biomimetický hydroxyapatit). Tento minerál je přirozenou součástí zubní skloviny a pomáhá opravovat drobná poškození a posilovat zuby.
Recenze zubní pasty KINDER KAREX

Vlastnosti a benefity:

• Chrání a posiluje zubní sklovinu díky BioHAP, který je přirozenou součástí našich zubů.
  • Vědecky prokázaný účinek – studie potvrdily, že BioHAP remineralizuje zubní sklovinu a poskytuje ochranu před kazem¹.
  • Víceúrovňová ochrana před zubním kazem – remineralizuje zubní sklovinu, vytváří ochrannou vrstvu a chrání před kyselinami.
  • Xylitol působí proti bakteriím a redukuje tvorbu zubního plaku.
  • Bez fluoridu, parabenů, SLS a oxidu titaničitého – bezpečná i pro děti, které ještě neumí správně vyplivnout zubní pastu.
  • Obsahuje vápník, který posiluje mléčné zuby a chrání je před kyselinami.
  • Jemná příchuť – přizpůsobená dětským preferencím.
  • Vhodná od narození – ideální pro děti od prvního zoubku.
  • Bezpečná při spolknutí – na rozdíl od fluoridových past nepředstavuje riziko při náhodném spolknutí.
  • Doporučený věk: od 0 let

KINDER KAREX Zubní pasta

Jak funguje BioHAP?

• Opravuje drobná poškození zubní skloviny při každém čištění.
  • Vytváří ochrannou vrstvu na zubech, která chrání před kyselinami a demineralizací.
  • Remineralizuje i hlubší vrstvy zubů, čímž předchází vzniku nových kazů.
  • Snižuje citlivost zubů, která je způsobena křídovými skvrnami (MIH).

Použití:

• Používejte alespoň dvakrát denně – ráno a večer.
  • V případě potřeby je možné pastu použít po každém jídle.
  • Vhodná i pro děti, které ještě nedokáží zcela vyplivnout pastu.

¹ Poznámka: Vědecké studie dokazují remineralizační a ochranné účinky BioHAP při pravidelném používání.

Kde koupím KINDER KAREX Zubní pastu?

#test_kinder_karex

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s KINDER KAREX Zubní pastou

Máš zkušenost s KINDER KAREX Zubní pastou?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
verca5505  28. dub 2025 Ověřená recenze

Zubní pasta

Tuto zubní pastu testovaly naše dvě děti, Honzík 7 let a Barunka 5 let. Oběma moc chutnala, neměly žádný problém s pálivostí nebo tím, že by jim nechutnala. Nicméně obal mi přijde mdlý, méně dětský, v obchodě by si pastu nikdy nevybraly - není pro takhle menší děti ničím zajímavá - děti vybírají pohledem a obrázky na obalu.
  • Velikost balení - fajn i na cestování
  • Chuť
  • Není paliva
  • Obal (málo dětský)
1 člověk považuje za užitečné
anettkah  23. dub 2025 Ověřená recenze

Karex pasta

Pastu Karex testovaly moje dvě děti ve věku 3 a 5 let. Co se týče tříletého, tam bohužel pasta neprošla. Nevím, zda to bylo konzistencí nebo chutí, ale tvrdil, že ho pálí 🤷🏻‍♀️ já sama ji vyzkoušela a musím říct, že mi taky chuťově nesedla. Naopak můj pětiletý syn si ji velice oblíbil. Líbí se mu, že hodně pění a chuťově je prý dobrá. Sto lidí, sto chutí 😉 ale minimálně on u ní zůstane.

Já každopádně velice chválím, že je bez fluoridu, což je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí při výběru pasty pro děti. Stačí jí opravdu málo, takže věřím, že i dlouho vydrží. Cenově přijatelné, dostupné v drogerii i lékárně. Zdravotní vliv na zuby nemohu za tak krátkou dobu posoudit. Přidávám se k předešlým hodnocením co se týče obalu. Opravdu moc děti nezaujme. Nám dospělým je to jedno, ale dítě by ten obrázek uvítalo 😉
(2 fotky)
  • Dostupnost
  • Malé množství na jedno použití
  • Složení
  • Obal
nikolah14  23. dub 2025 Ověřená recenze

Dětská pasta

Se synem Matýskem, který má 2,5 roku jsme vyzkoušeli zubní pastu KAREX. Nejprve se syn netvářil , protože pasta je bílá a byl zvyklý na to ,že pasta má nějakou barvičku. Ale nakonec vyzkoušel a byl nadšený . Při čištění zubů si hrajeme na to,že vyháníme Kazíka a s touhle pastou to šlo jedna báseň ,protože i jemně pění a při plivání se synovi líbí bublinky ve kterých ten Kazík prý je .
Já oceňuji hlavně ,to že neobsahuje fluorid,když náhodou syn pastu spolkne ,tak mohu být v klidu ,že mu neublíží,což je pro mě hlavní . Líbí se mi její složení pro zdravé mléčné zoubky .
(5 fotek)
  • Neobsahuje fluorid .
  • Jemně pění .
  • Dala bych na obal nějaký obrázek ,ať je pasta lákavější pro děti .
kraftinka  23. dub 2025 Ověřená recenze

Karex

Na testování by se určitě hodilo více času.
Zubní pastu Karex testovali moji synové (2 a 7 let) a oba ji dobře snášeli. Má jemnou chuť a líbí se mi, že neobsahuje fluorid, ale využívá hydroxyapatit na ochranu zubní skloviny. Oceňuji šetrné složení vhodné i pro menší děti. Jediné malé mínus je, že by pasta mohla být vizuálně trochu atraktivnější – design by mohl děti víc zaujmout. Celkově jsme ale spokojení a rádi ji dál používáme.
  • Šetrné složení
  • Chuťově dobrá
  • Vizualni stránka obalu by mohla být atraktivnější pro děti
baja1122  23. dub 2025 Ověřená recenze

Zubní pasta Karex

Musím zde napsat, že by to chtělo na testování zubní pasty trochu delší testování. Co však mohu říct po této krátké době?
Mé děti, tedy přesněji oba synové (3 a 6let), si pastu velmi oblíbili. Chutná jim její chuť, nepálí, nevadí.. Konzistence je dobrá, stačí opravdu malé množství pasty, takže myslím, že pasta vydrží dlouho.
Takže za sebe mohu celkově pastu prozatím doporučit. 🍀
(3 fotky)
  • Chuť a vůně vhodná pro děti
  • Pasty stačí opravdu velmi malé množství
  • Balení tak akorát
  • Na opravdu komplexní hodnocení produktu by to chtělo delší čas testování
  • Ne příliš vizuálně hezký obal pro děti