5 zkušeností

Bioalis kozí kolostrum pro děti je prémiový doplněk stravy pro děti od 3 let, vyrobený z kvalitního mleziva (kolostra). Přirozeně obsahuje široké spektrum bioaktivních látek, jako jsou imunoglobuliny, vitaminy, PRPs a laktoferin, které jsou běžně obsažené v prvním mateřském mléce savců. Bioalis používá šetrné sušení mrazem, které pomáhá uchovat přirozenou kvalitu a čistotu suroviny bez zbytečných příměsí. Výsledkem je doplněk s jednoduchým složením a vysokou biologickou hodnotou, vhodný zejména v obdobích zvýšené zátěže.

Bioalis kozí kolostrum pro děti

Co je kozí kolostrum Bioalis a čím je výjimečné?

Kolostrum je první výživa mláďat po narození – v přírodě slouží jako přirozený zdroj obranných látek. Kozí kolostrum obsahuje mnoho cenných složek:

• Imunoglobuliny (např. IgG) – přirozené bílkoviny, které se vyskytují i v mateřském mléce a jsou součástí obranyschopnosti.
  • Laktoferin – bílkovina, která se váže na železo a podílí se na vnitřní rovnováze organismu.
  • PRPs (prolinem bohaté polypeptidy) – látky, které pomáhají přirozené regulaci imunitního systému.
  • Cytokiny – jejich hlavní úlohou je zprostředkování vzájemné komunikace mezi jednotlivými buňkami. Výsledkem této komunikace je účast všech potřebných buněk v boji proti přítomným patogenům.
  • Enzymy, vitaminy a minerální látky – přispívají k běžnému fungování dětského organismu v náročnějších obdobích.

Bioalis kozí kolostrum pro děti

Kolostrum Bioalis pochází výhradně z kvalitních holandských farem a je odebíráno do 24 hodin po porodu, kdy má nejvyšší koncentraci přirozeně se vyskytujících ochranných látek. V tomto krátkém časovém okně obsahuje kolostrum maximální množství imunoglobulinů a dalších bioaktivních složek, které by se později v mléce výrazně snížily.

Po odběru je kolostrum zpracováváno metodou lyofilizace – sušení mrazem, což je šetrný způsob konzervace bez použití vysoké teploty nebo chemických látek. Na rozdíl od běžného sušení, které může část citlivých látek znehodnotit, lyofilizace zachovává strukturu a funkčnost aktivních látek téměř v původní podobě. Díky tomu je výsledný produkt biologicky hodnotný a účinný, přičemž si udržuje přirozenou čistotu a stabilitu.

Bioalis kozí kolostrum pro děti

Na rozdíl od kravského kolostra bývá kozí kolostrum lépe snášeno, protože obsahuje jiné spektrum bílkovin a méně často vyvolává nepříjemné reakce. Bioalis navíc garantuje získání kolostra do 24 hodin po porodu a jeho zpracování výhradně sušením mrazem (lyofilizací).

Vlastnosti a benefity:

• Přirozeně obsahuje imunoglobuliny, PRPs, laktoferin a enzymy.
  • Vyrobeno šetrnou metodou sušení mrazem, bez chemických úprav.
  • Bez lepku, bez GMO.
  • Vhodné v období zvýšené zátěže (např. školky, školy, změna ročního období).
  • Jednoduché a krátké složení – pouze kozí kolostrum a rostlinná kapsle.
  • Malé kapsle velikosti 3 – snadno polykatelné i pro děti.
  • Každá šarže testována na mikrobiologickou čistotu, antibiotika i těžké kovy.
  • Vyrobeno v Česku.
Kde koupím Bioalis kozí kolostrum pro děti?

#test_bioalis

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s Bioalis kozím kolostrem pro děti

Máš zkušenost s Bioalis kozím kolostrem pro děti?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
nanyh  9. čer 2025 Ověřená recenze

Kozlíkovský zázrak🌸

Kapsle užíváme poctivě a řekla bych, že to jde znát. Malá se od té doby drží a nepřišla ze školky ani s rýmičkou. 🙂 Kapsle jsou super, lehce se dají rozdělat, pokud Vaše ratolesti nezapíjí tablety vcelku. Chutí nám to připomíná smetánku do kávy. Za nás super.🙂
  • Oddělitelné kapsle
  • Chuť
  • Účinnost
  • Cena
wikki07  8. čer 2025 Ověřená recenze

Test Bioalis kozí kolostrum

Věřím, že kdyby děti zvládly užívat kapsičky pravidelně 2x denně jak se má, nachlazení nemuselo přijít. Starší dcera nedokázala kapsli spolknout, mladší se toho nebála a pro změnu jí kousala. Pro snadnější užívání jsem obsah kapsle vysypala na lžičku s jídlem. Zkusíme užívat dál, jak jen to půjde.
(2 fotky)
  • Přírodní výrobek
  • Vysoká cena
  • Kapsle
  • Užívání 2x denně
nikola38  7. čer 2025 Ověřená recenze

Malý velký pomocník

Krásný den.
Musím říct, že mě účinek kolostra velice překvapil. V době začátku testování byla dcera nachlazená. Kašel mívá většinou i měsíc. Po týdnu užívání kolostra bylo po kašli. A od té doby už žádnou nemoc nechytila a to ani od bráchy, který donesl ze školky bacily.
Kolostrum určitě najde teď stálé místo u nás doma. A jakmile to půjde, bude ho brát i syn.
Balení je praktické, dobře se otevírá.
Cena je sice vysoká, ale účinek mluví za sebe.
  • Jednoduché dávkování
  • Možnost dlouhodobého užívání
  • Nutnost brát před jídlem
  • Omezení věkem, hodilo by se nám i pro 2 letého syna.
  • Vysoká cena

Bioalis kozí kolostrum pro děti

Docela často kupujeme podobné vitamíny nebo doplňky stravy pro děti. I když rodina neví co zrovna za hračku koupit, je to super dárek.
Musím napsat, že jsme testovali celý květen, takový měsíc pro nás není tak náročný na nemoci, jako třeba v zimě takže jsem doufala že moje holky neomarodí.
Dcery vitamíny snadno zapíjely, neměly problém s velikostí tabletky.
(2 fotky)

Skvělé testování

Moc ráda bych doporučila, dostává starší syn a je opravdu super.
  • Že to není sirup
  • Vyšší cena