4 zkušenosti

Lahvička na učení NUK Perfect Match byla pečlivě navržena tak, aby u dětí podpořila přirozený a plynulý přechod z lahve na hrníček. Lahvička na učení NUK Perfect Match pomáhá dětem naučit se samostatně pít a zároveň jim poskytuje pohodlí, svobodu v každém kroku a všestrannost v každé fázi učení.

VIDEO: Jak na přechod z lahvičky na hrneček bez stresu? Recenze učicí série NUK Perfect Match 👇

Lahvička na učení NUK Perfect Match

Jako součást systému NUK Perfect Match je lahvička plně kompatibilní s dalšími lahvemi a příslušenstvím z této řady.

Je vybavena technologií Anti-Leak proti úniku tekutin, která zabraňuje nechtěnému vylití a udržuje tak tašky i okolí čisté a suché.

Lahvička na učení NUK Perfect Match

Praktickým doplňkem je indikátor kontroly teploty, který změní barvu, pokud je tekutina příliš horká.

Ergonomická protiskluzová ouška jsou ideálně přizpůsobená pro malé dětské ručičky a podporují rozvoj sebedůvěry při samostatném pití.
Lahvička na učení NUK Perfect Match

Dostupná je ve dvou variantách, které se přizpůsobí potřebám rostoucího dítěte:

Lahvička na učení NUK Perfect Match

Upozornění: Před krmením prosím vždy znovu zkontrolujte teplotu.

#test_nuk_perfect_match2

Kde koupím lahvičku na učení NUK Perfect Match?

Hodnocení a zkušenosti s lahvičkou na učení NUK Perfect Match

Máš zkušenost s lahvičkou na učení NUK Perfect Match?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

Skvělá hlavně pro začátky s lahvičkou u kojeného miminka – dobře se drží, neteče a dcera ji přijala bez problémů.

Tu využíváme momentálně nejčastěji. Stále kojím, takže s lahvičkou teprve začínáme, ale už teď musím říct, že jsme s ní moc spokojení. Dcera zatím odmítá umělé mléko, moje odsáté ale z této lahvičky vypije bez problému a pití ji evidentně baví.

Velké plus je pro mě hlavně to, že lahvička nikde neteče. Dcera je velmi aktivní a v postýlce s ní občas doslova dělá kotrmelce 😄, ale i tak mléko zůstává tam, kde má. Díky ouškům se jí navíc dobře drží. Určitě plánujeme používat dál.
(3 fotky)
  • Neteče
  • Dobře se drží
  • Údržba je velmi jednoduchá

Za nás super

Měli jsme možnost s dcerkou Sofinkou testovat NUK učící lahvičku. Za nás super. Ze začátku měla Sofi problém přijít na to, jak lahvičku držet, ale trocha tréninku a pije jak ostřílené batolátko 😅
  • Kvalitní
  • Vyměnitelné savičky
  • Krásný design

Krásná lahvička, ale syn pití z ní bojkotoval

Lahvička a její provedení se mně osobně velmi líbily. Nemám co vytknout. Velikost akorát, ouška akorát do ruky. Snadno se sestaví i vyčistí. Velká výhoda je, že lze používat savičky co vypadají jako brčko. O to větší je mi záhadou, proč z takhle kvalitní lahvičky syn 11m odmítal pít a nevzal jí na milost ani po výměně savičky. Zkoušela jsem to asi 3 dny a pak jsem to vzdala. Je to holt konzervativní chlapák a odmítá nové neznámé věci. I tak bych ale lahvičku s čistým svědomím doporučila. To že neseděla nám byla spíš výjimka a jiným mimčům vyhovovat nejspíše bude.
(3 fotky)
  • Velikostně ani malá, ani velká
  • Přijemné držáky
  • Krásný design
  • Lehká
  • 2 typy saviček
  • Nic mi nenapadá

Syn si ji okamžitě zamiloval.

V jednoduchosti je krása a této skvělé lahvičce nemám co vytknout, syn si ji okamžitě zamiloval.
  • Vše bylo perfektni
  • Nemam