Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Dětská výbava

Pořiďte si kompletní dětskou výbavu na základě doporučení ostatních maminek. Jste budoucími maminkami, které se těší z rostoucího bříška a pečlivě se připravují na příchod malého človíčka? Nebo je už váš poklad na světě? Nenecháme vás utonout v tom moři produktů určených pro děti. Díky zkušenostem a recenzím maminek budete vědět, co se skutečně vyplatí pořídit.

Nové články

Hodnocení a zkušenosti s dětskou výbavou

Máš zkušenost s dětskou výbavou?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

Merino oblečení Crawler

Zkušenost s Crawler Merino

dollynas  31. srp 2021
Je to nejlepší merino, co jsme kdy měli 🥰. Prvně jsem do něho nechtěla moc investovat, jelikož Crawler je trošku dražší, ale časem jsem zjistila, že to má svůj důvod. Je opravdu kvalitní a vydrží opravdu po dlouhou dobu.
Nosíme vel. 80, ale i tak stále oblečeme velikost 62/68/74.
Je krásně rostoucí a je hrozně příjemný na dotek. Na zimu již výbavu máme, tak se těšíme na vyzkoušení a hlavně na nový vzor hor, který jsem si teda musela pořídit také jako mikinu 🥰
Čti celé hodnocení
4

ELIS DESIGN Activity board domeček natura pastel

Domeček snů pro každé dítě

mikolisek  1. zář 2021
Domeček mám doma pár týdnů a oba synové si ho nemohou vynachválit. I přes to, že první syn má rok a druhý téměř 4, oba si na domečku okamžitě našli to svoje. Mladší miluje schovávání a hru se zásuvkou, zatímco starší se na něm učí čísla, hodiny i zavazování tkaniček. Je to opravdu skvělá hračka, která vydrží několik let a celou dobu bude vaše děti bavit. Navíc díky svému designu je skvělým doplňkem do pokojíčku.
Čti celé hodnocení
3
5
1

Merino oblečení Crawler

Super oblečení

hannellka  3. zář 2021
Máme vyzkoušenou kuklu, capáčky i body. Malá nosila celou zimu v šátku. Nikdy nebyla studená ani zpocená. Vydrželo celou zimu. Krásné vzory, zejmena na letošní sezónu se těším.
Čti celé hodnocení
1
1

ELIS DESIGN Montessori Piklerové trojúhelník set 2021

Spokojenost na všech frontách

leniczka23  5. zář 2021
Trojúhelník Piklerové si děti velmi oblíbily, jede u nás každý den na všechny možné i nemožné způsoby. Jako rodič bych chtěla vyzdvihnout kvalitu zpracování, krásné barvy, certifikované materiály. Děti by určitě vyzdvihly jeho variabilitu a spousty dobrodružství, které na něm zažívají. Za nás jedna z nejlepších „hraček", co máme doma.
Čti celé hodnocení
5
1

ELIS DESIGN Montessori duhová houpačka 5in1

Hračka, ktorá zapája všetky zmysly a rozvíja fantáziu

dominika_c  5. zář 2021
Vďaka svojmu všestrannému využitiu u nás hojdačka zabodovala na všetkých frontoch. Malí, veľkí, dievčatá, chlapci, dospeláci - nadšení sme všetci. Deti oceňujú sto spôsobov využitia, ja oceňujem, okrem oku lahodiaceho dizajnu, aj kvalitné vyhotovenie, funkčnosť a univerzálnosť. Tieto atribúty robia z tejto hojdačky hračku, ktorá porastie s deťmi a roky rokúce bude súčasťou našej domácnosti. Trikrát hurá dreveným hračkám, ktoré zapájajú všetky zmysly, podporujú motorický rozvoj a otvárajú svet fantázie.
Čti celé hodnocení
8
7
1

ELIS DESIGN Učící věž 3in1 - učící věž, stoleček, židlička

Designová, praktická, bezpečná a kvalitní - učící věž ELIS DESIGN

konik_testuje  8. zář 2021
Učící věž ELIS DESIGN rozhodně v naší redakci zanechala pozitivní dojem. Snadným sestavením, ke kterému dostanete v balení vše potřebné, počínaje, dokonalým designem konče. Nádherné pastelové barvy, precizní opracování, stabilita a bytelnost jsou jejími hlavními atribúty. Bezpečnost je její druhé jméno. Praktičnost v podobě možnosti rozložení na stolek a židličku je velkou přidanou hodnotou. A samozřejmě, dokonale plní svoji funkci a umožní tak dítěti nahlédnout tam, kam se jinak nedostane. Pomoc mamince v kuchyni, nebo tatínkovi v dílně, je tak pro ty nejmenší, doslova, na dosah ruky.
Čti celé hodnocení
6
7
2

Merino oblečení Crawler

Oblečení pro pohodu i do nepohody

pepper05  21. zář 2021
Merino oblečení jsem poprvé pořídila, když byl syn ještě miminko. Jelikož malý bytostně nenávidí vedro, stalo se naším věrným spojencem do autosedačky i nosítka. A to od značky Crawler je naprosto jemňoučké, které nevadí ani atopikům. Navíc je rostoucí, a to opravdu doslova - merino kalhoty jsme používali od 3 měsíců do 2 let. Mimo to používáme body, trika i kukly, které jsou od podzimu do jara nepostradatelným kouskem. Moc se mi líbí také design, hory nebo lišky jsou nejvíc!
Čti celé hodnocení
1
5
1

ELIS DESIGN Montessori duhová houpačka 5in1

Všestranné vybavení dětského pokoje s krásným designem!

pepper05  21. zář 2021
Duhovou houpačku od Elis Design jsme pořídili k prvním narozeninám našeho syna a od té doby je nedílnou součástí dětského pokojíčku. Nejprve se využívala s polštářkem jako houpačka, posléze byla ideální k prvním krůčkům kolem dokola. Kolem roku a půl byla nejoblíbenější jako prolejzačka, a teď je to nejčastěji most pro auta a garáž. Jedna funkce je ale oblíbená pořád - funkce baru na svačinky „na stojáka". :-) Jak je vidět, je to opravdu všestranná věc. Navíc, s nádherným designem pro holky i kluky, která krásně dotváří pokojíček. A dřevo, ze kterého je vyrobená, je moc příjemné na dotek. Jednoznačně doporučuji!
Čti celé hodnocení
1
3
1

Merino oblečení Crawler

Nepotivé, rostoucí, perfektní

alneka  22. zář 2021
S produkty Cawler jsem začínala u svého prvního dítka, jako první produkt jsem kupovala merino rukavičky. Bude to 7 let a mám je pro třetí dítko doteď, jsou nesmrtelné.
Aktuálně mi domů přibylo merino v žebrovaném úpletu, ze kterého jsem byla rozpačitá, je takové… oldschool. Každopádně mě nadchlo stejně jako jeho hladká verze.
Čti celé hodnocení
1
3
1

Merino oblečení Crawler

Nekousavá vlna v atraktivním designu

rebe  26. zář 2021
Merino oblečení Crawler jsem měla pro miminka na nošení, bylo krásně prodyšné a jemňounké. Zimní triko mám pro sebe, je velmi hřejivé, ale nepotivé. Nyní jsme do třetice otestovali sadu zimního trika a legín pro děti a opět nadšení. Jedinečný vzor, vysoká kvalita materiálu a šití, skvělé uživatelské vlastnosti.
Čti celé hodnocení
9
2

Merino oblečení Crawler

Oblečení pro všechny malé dobrodruhy a neposedy

kikina7  26. zář 2021
Lenochodí novinka z teplého merina od Crawler se u nás zabydlela velmi rychle a po týdenním testování zatím mohu jen a jen chválit. Je tak příjemné, že ho dcera nechtěla sundat ani v teplých dnech a uvedlo se skvěle.
Čti celé hodnocení
2
4
1