5 zkušeností

Každý rodič chce pro své miminko to nejlepší – a to platí i při krmení. NUK Perfect Match je inovativní řada produktů, která byla navržena tak, aby se co nejvíce přiblížila přirozenému pocitu a pohodlí mateřského prsu.

Komplexní produktová řada zahrnuje kojenecké lahve, savičky, a nově i dudlíky a lahvičky na učení. Všechny produkty jsou vyvíjeny s maximální péčí a opírají se o dlouholeté, celosvětově uznávané odborné zkušenosti. Pomáhají miminku zvládnout plynulý přechod mezi kojením a krmením z lahve, přinášejí mu pocit jistoty a zároveň jemně podporují jeho přirozený vývoj i první kroky k samostatnosti.

Objevte řadu NUK Perfect Match a dopřejte svému miminku komfort, který je blízký přirozenému kojení.

VIDEO: Kojenecká lahvička NUK Perfect Match

Měkká a flexibilní savička je vyrobena ze silikonu podobného pokožce, který se přizpůsobuje přirozenému způsobu krmení dítěte. V kombinaci s měkkou a širokou oporou rtů podporuje instinktivní přisátí – ideální pro rodiny, které přecházejí z prsu na láhev a zpět, aniž by narušovaly krmení.

Kojenecká lahvička NUK Perfect Match

Láhev NUK Perfect Match je bezpečnou volbou při výběru základní výbavy pro péči o novorozence. Tato inovativní lahvička byla navržena tak, aby co nejvěrněji napodobovala pocit při kojení, a pomáhala tak usnadnit jemný přechod mezi kojením a krmením z lahve – pro miminko i rodiče.

Kojenecká lahvička NUK Perfect Match

Přizpůsobuje se tvaru úst dítěte

Jakmile miminko začne sát, měkká savička se uvolní a přizpůsobí se tvaru patra a rtů.

Snadné přisátí

Díky plynule se zužujícímu tvaru si miminko intuitivně najde optimální místo, kde ústy obepne savičku, a může tak v klidu a uvolněně pít.

Velká, široká opora rtů

Opora rtů miminku při pití připomíná matčinu pokožku. Lahvička je navržena tak, aby miminko nepřišlo do kontaktu s pevnými plastovými částmi.
Díky 98% přijetí miminek¹ dodává tato lahvička rodičům jistotu při výběru.

Kojenecká lahvička NUK Perfect Match

¹Nezávislý průzkum trhu, Německo, 2023.

Doporučována zdravotníky a důvěryhodná v rodinách po celém světě – NUK je č. 1 v německých nemocnicích ve výživě kojenců².

Kojenecká lahvička NUK Perfect Match

² Výpočet vychází z počtu saviček prodaných nemocnicím prostřednictvím společnosti Newell Brands v porovnání se statistikami porodu a krmení; www.cdc.gov, www.statista.com

Antikolikový systém pro plynulý a nerušený průtok výživy

Osvědčený antikolikový systém NUK snižuje množství vzduchu, které miminko během krmení spolyká. Méně bublinek znamená méně bolení bříška, méně plynatosti a klidnější krmení – ideální pro novorozence a kojence citlivé na podráždění bříška.

Kontrola teploty

Kontrola teploty pomáhá rodičům dosáhnout optimální teploty a zajistit tak bezpečné krmení jejich dítěte. Indikátor kontroly teploty NUK, umístěný na zadní straně láhve, změní barvu (z modré na bílou), pokud je obsah příliš horký ³.

³ Před krmením prosím vždy zkontrolujte teplotu

Nekapající

Díky víčku láhev neteče a savička zůstává čistá a chráněná před znečištěním.

Pohodlný ergonomický tvar láhve

Díky tomu, že je láhev zúžená, se při krmení pohodlně drží. I když jste v polospánku.

Snadné čištění

Objevte celou řadu Perfect Match

Tato komplexní řada zahrnuje kojenecké láhve a savičky, nově ji doplňují také dudlíky a lahvičky na učení. Všechny produkty vznikají s maximální péčí a navazují na dlouholeté odborné zkušenosti značky, které jsou uznávané po celém světě.

NUK Perfect Match pomáhá miminkům zvládnout plynulý přechod mezi kojením a krmením z lahve. Dětem přináší pocit jistoty a komfortu a zároveň citlivě podporuje jejich přirozený vývoj i první krůčky k samostatnosti.

• K dispozici jsou různé formáty lahviček skleněné i plastové – pro novorozená miminka se doporučuje začít s lahvičkou 150 ml a následně od 6 měsíců pokračovat s lahvičkou s obsahem 260 ml nebo 360 ml dle preferencí.
  • Vyzkoušejte kompatibilitu v rámci Perfect Match řady a libovolně měňte mezi sebou víčka, kroužky, těla lahviček.
  • Lze kombinovat s veškerým příslušenstvím odsávaček mateřského mléka NUK Perfect Match a NUK Soft&Easy.

NUK Perfect Match

Každé miminko je jiné, a proto je pro každé vhodná jiná rychlost průtoku. NUK Perfect Match se přizpůsobují tempu vašeho miminka. Jsou k dispozici ve čtyřech různých průtocích:
– S pro novorozence a řídké tekutiny,
– M pro kojenecké mléko,
– Flow Control, kdy si miminko řídí průtok samo,
– XL pro hustší tekutiny, jako jsou kaše.

Každé dítě je jiné – ideální rychlost průtoku se může lišit. Začněte proto s velikostí S a sledujte, jak vaše miminko reaguje. Pokud mléko teče příliš rychle a uniká mu z úst, je průtok příliš vysoký. Pokud je miminko neklidné, může pomoci vyšší průtok.

Doporučujeme savičku Flow Control, která umožňuje miminku samo regulovat průtok podle svých potřeb – pro pohodlné a bezpečné krmení.

#test_nuk_perfect_match

#test_nuk_perfect_match2

Kde koupím kojenecké lahvičky NUK Perfect Match?

Hodnocení a zkušenosti s kojeneckou lahvičkou NUK Perfect Match

Máš zkušenost s kojeneckou lahvičkou NUK Perfect Match?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

Nevzdali jsme první neúspěchy a vyplatilo se

Když lahvička přišla, byla jsem nadšena z tvaru i materiálu savičky, moc se mi líbila a nečekala jsem jakýkoli problém. Syn měl ale jiný názor a první dva pokusy byly náročné - syn nechtěl savičku vůbec zkoušet, při prvním pokusu nakonec po přemlouvání mléko dopil, při druhém se nezadařilo a zůstal zbytek. Měla jsem obavu, že další pokus nebude pít už vůbec, ale naopak - překvapil a bez jediného zaváhání se silně přisál a dopil lahvičku až do dna, stejně jako všechny poté. Jsem ráda, že jsme to po prvních neúspěších nevzdali a zkoušeli dál.
Savička je velmi měkká a pěkně se přizpůsobí při pití, má tvar velmi podobný bradavce oproti jiným savičkám. Materiál savičky se mi líbí - je jemný a ne ultra hladký silikon jako jiné. Měření teploty v lahvičce asi využijeme až s příchodem čajů. Moc se mi líbí kompatibilita s ostatními produkty NUK, hlavně s odsávačkou – mohu tak odsát přímo do lahvičky a pak už jen nasadit savičku po ohřátí mléka, nemusím tak špinit více nádobí.
(2 fotky)
  • Kompatibilita s ostatními NUK produkty (odsávačka)
  • Antikolikový systém
  • Tvar savičky připomínající bradavku
  • Měkký jemný materiál savičky
  • Tvar lahvičky – dobře pasuje do ruky
  • Pár pokusů trvalo přijetí nové savičky

Lahvička Nuk

Z lahvičky se nám hned krásně bumbalo.
Lahvička krásně vypadá a dobře se drží.
Indikator teploty na lahvy je super.
Super je i Antikolic na savičce.
Určitě doporučuji lahvičku s touto savičkou a indikátorom teploty, ale každému miminku vyhovuje něco jiného.
  • Savička
  • Tvar lahvičky
  • Antikolic
  • Indikator teploty

Praktická lehká lahvička

Obávala jsem se přechodu na novou lahvičku, lépe řečeno savičku. Naše malá, dva měsíce, je krmená od narození z lahvičky. Přechod nebyl problém, savička je z měkkého silikonu s hladkým povrchem. Lahvička je lehká, praktická, lehko omyvatelná. Má antikolikový otvor, který používáme tak, aby otvor seděl vůči tomu na kroužku. Skvělý je indikátor teploty.
  • Indikátor teploty.
  • Váha lahvičky.
  • Savička, ne každému dítěti může vyhovovat.

Nuk lahvička

Náš malý kojený lumpík nám dlouho nechce pít nic než mlíčko od maminky. Čaj je problém v každé lahvičce. S touto nám to sice trvalo, ale už pije čajík. Líbí se mi tvar a měkkost savičky. Teplota je sice fajn, ale mi pijem čajík skoro studený. Za nás doporučuji, pro kojená miminka je perfektní. Velikost nám stačí na čajík na celý den. Jsme spokojeni 🥰
  • Měkkost savičky
  • Tvar savičky
  • Velikost tak akorát
  • Měření teploty nápoje
  • Přisávání vzduchu

Testování lahvičky

Testovali jsme lahvičku a náš malý si s ní nevěděl rady. Je hladká a nepřišel na to, jak hluboko ji potřebuje do pusinky. Takže buď mu mléko vytékalo z pusinky nebo se mu stalo i to, že si ji nacpal do pusinky příliš a dávil se. Nevzdáme to a třeba na ni teprve přijde čas 😊
  • Anti-kolik systém
  • Objem tak akorát - vhodný pro delší používání
  • Měření teploty přímo na lahvičce
  • Snadná manipulace a čištění lahvičky
  • Dobře se drží
  • Hladká savička - miminko nevědělo jak hluboko do pusinky