Pro děti

S příchodem dítěte se náš nákupní seznam rozšiřuje o produkty a zboží, s nimiž dosud nemáme velké zkušenosti. Nechte si proto poradit od maminek a přečtěte si jejich recenze a postřehy k produktům, které jsou neodmyslitelnými pomocníky při dobrodružství zvaném rodičovství. V tomhle dětském světě najdete kompletní výbavu pro vaše ratolesti každého věku. Pro ještě lepší orientaci jsme produkty rozdělili do menších podkategorií. Produkt, který právě potřebujete, tak vyhledáte jednoduše a efektivně.

Nejnovější články

Hodnocení a zkušenosti s produkty pro děti

Máš zkušenost s produkty pro děti?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

Fisher-Price chodítko zebra CZ

hannicka32  30. lis 2022

Výborná zábava

Dcerka dostala chodítko v necelém roce a hned jí zebra zaujala. Herní prvky, písničky, veselé barvy atd. Dělala s ním první krůčky a moc jí to bavilo. Ráda si občas pohraje ještě ve dvou letech. Urcitě doporučuji :)

Mluvící pejsek Fisher-Price

katkapavlik  29. lis 2022

Za nás top hračka

S mluvícím pejskem Fischer Price jsem neudela chybu při jeho koupi. Je to super hračka můžeme ji jen doporučit Filípek ji má rád do dnes dostal ji jako první dárek od Ježíška. Hračka je moc hezký zpracovaná opravdu hodně naučí skvělá zábava do auta a na usínání do dnes posloucháme písničky , pomohl naučit barvy 👍 s jeho koupi neuděláte chybu .

Fisher-Price Pejskův Stoleček Smart Stages CZ a EN

kveta1  27. lis 2022

Hrací stroleček Fisher Price

Tento stoleček je náš druhý od Fisher Price, první jsem kupovala již před skoro 20lety prvnímu synovi a protože jsem s ním byla spokojená, opět jsem vybírala tuto značku.
Důležitá je stabilita, když byl syn ještě malinký cca 6 měsíců a pouze seděl, tak jsem mu dala stoleček bez nožiček a když se o něj zvedl na 7 měsících, tak dostal stoleček i nožičky a drží suprově i když s ním hýbe. Má spousty aktivit, nejen pianko atd. Také má více úrovní stačí přepnout. Synovi je 9 měsíců a hraje si s ním každý den. Určitě doporučuji.

Fisher-Price Pokladna

elinka90  27. lis 2022

Pokladna je super hracka

Jelikoz dcera miluje nakupovani a je naprosto unesena z toho, kdyz jsme u pokladny, tak jsme se ji rozhodli poridit pokladnu Fisher-Price. Od te doby co ji dostala si s ni hraje kazdy den. Je opravdu vymakana do detailu a i barevne provedeni deti zaujme. Pokladnu velmi doporucuji. 🙂

Fisher-Price Lezeme s liškou

alishkaaa  26. lis 2022

Roztomilá lištička

Krásná liška, která umí jezdit buď rovně, nebo dokola. Při tom hrají různé melodie a liška říká jednoduché básničky a říkadla. Pořizovala jsem pro dceru jako motivační hračku při učení lezení. Dcera si lišku sama zvládne zapnout a baví ji to. Lištička má bytelné plastové tělo, plyšovou hlavu a plyšový ocásek, který navíc šustí.

Fisher-Price Mluvící Pejskova Sestřička CZ - pro holčičky

zanetkapetruska  25. lis 2022

Pejskova sestřička

Dcerka pejskovou sestřičku dostala k vánocům když měla 2 roky a hraje si sní do teď, jsou ji 4roky. Je sní tak spokojena že ji bere všude. Je krásná, příjemný materiál. Plno funkci které pomáhá dítěti se rozvíjet. Kdybych měla doporučit určitě by to byla pejskova sestřička. Kamarádka pro všechny malé děti ❤️

Mluvící pejsek Fisher-Price

kristyneckaa27  25. lis 2022

Hodnocení mluvícího pejska Fisher Price

S mluvícím pejskem jsme si s naší starší dcerkou užily,a užíváme si teď. Vždycky když jsme pejska spustily,měla radost smála se. Pojmenovala ho hafík. Teď pejsek zaujal i mladšího (10 měsíců),pejska pouštíme,Štěpánek se též směje. A vždycky pejskovi ukazuje jak umí paci paci pacičky. Myslím že je to skvělá hračka,která u nás bude určitě ještě dlouho oblíbená.

Velký pejsek Fisher-Price

maruskao  25. lis 2022

Super hračka

Vřele doporučuji, 3 letý syn si s pejskem stále hezky pohraje. Učil se díky němu barvičky, části těla, písničky...

Pejskovo chodítko Fisher-Price

kubesovaadelka  25. lis 2022

Závislost

Dcera má 10 měsíců a už nějaký ten pátek obchází nábytek, měla klasické chodítko, do kterého jsem ji posadila, ale v tom neuměla, pořídili jsme tohle chodítko a bomba, já miluji regulaci zvuky, malá zase že to hraje, řadí s tím, tancuje, paráda

Fisher-Price luxusní hrací dečka Rainforest s hrazdičkou DFP08

janina1990  25. lis 2022

Maminka může odpočívat!

Naše děti byly od narození hodně náročné... Potřebovaly a vyžadovaly neustálou pozornost... A nebo kojení 😅. A tato hrací dečka byla po mamince to jediné, co je dokázalo zabavit a u čeho vydržely neřvat. Za mě tedy rozhodně bezva kup, doporučuji! ☺

Fisher-Price chytré hodinky

pajusz  25. lis 2022

První dojem úžasný

Koupili jsme synovi pod stromeček, věřím že bude nadšený. Nosí moje staré hodinky a je důležitý jak starosta, snad na ně není už velký (3roky)

Velký pejsek Fisher-Price

1983martina  25. lis 2022

Odolny proti kousani

Velice dobra hracka kamkoliv dite hezky zabavi

Fisher-Price Hrací dečka s aktivitami

nick1234  25. lis 2022

Velmi dobrá zkušenost

Syn si pod hrací deskou vydržel sám hrát velmi dlouho, mnoho atraktivni prvků pro miminka i větší batole (daji se oddělat).

Velký pejsek Fisher-Price

hasara33  25. lis 2022

Veselý a krásný pejsek

Pejsek je krásně barevný, hlas pejska je příjemný a hlasitost není příliš vysoká jako je tomu u jiných hraček. Líbí se mi velké množství básniček a písniček či her pro děti mladší i starší.

Fisher-Price kroužky na tyči jednorožec

marketa11112  25. lis 2022

Hracka pro rozvoj

Oblíbená hráčka, pomáhá dítěti k rozvoji koordinace, jemné i hrubé motoriky ( dítě za kroužky věčně běhá, protože mu porůznu utíkají). Moje děti měly vždy rady barevné hračky i zvířátka. Zde je vše v jednom.

Fisher-Price Beatbo CZ

shak29  25. lis 2022

Roztomilý

Kupovali jsme ho jako půlročnímu, i tak dokázal zaujmout a líbil se.
Hra na sochy a nahrávání vkastní písničky baví do teď i ty starší. 😀

Pejskovo chodítko Fisher-Price

shak29  25. lis 2022

Zaujme

Kupovali jsme u našeho posledního dítka. Vzhledem k tomu, že se stavěl a snažil se ťapat už od 10 měsíců, byla to skvělá pomůcka, která držela stabilitu a hlavně malého neomezovala v pohybu. Veselé písničky- chytlavé jako vždy. 😀

Fisher-Price Tahací telefon

bludnavila  25. lis 2022

Tahací telefon - u nás nezaujal

Funguje dobře - při tahání koulí očima, při točení ciferníkem cinká.
Ale sluchátko má příliš krátkou šňůrku na hru na telefonování.
A obecně žádné mé dítě hračka nezaujala.

Fisher-Price Obří kroužky na tyči

marketka3x3  25. lis 2022

O zábavu postaráno

Kroužky jsme podědili a nadchly nás. Kromě toho, že se dají klasicky nablékat na tyč, horní kroužek má v sobě kuličky a dá se použít jako chrastítko (zabaví dítě třeba při přebalování, když nechce ležet na zádech). Kroužky se také dají dobře kutálet nebo se s nimi dají vymýšlet různé další srandičky. Navíc spodní část je zaoblená a pohupuje se, což rozhýbe kuličky v navlečeném horním kroužku. Jen je škoda, že se nehoupe trochu více - byla by to větší zábava a větší challenge pro motoriku.
Syn si s kroužky hraje denně a na dlouho se s nimi zabaví už tak od 10. měsíce.

Fisher-Price Little People Hasičský vůz

bajba  25. lis 2022

Hezká hračka pro malé hasičce

Pořídila jsem svému synovci, který miluje hasiče a hasičská auta. Autíčko mělo velký úspěch, takže myslím, že to nebyly vyhozené peníze ;-)