S příchodem dítěte se náš nákupní seznam rozšiřuje o produkty a zboží, s nimiž dosud nemáme velké zkušenosti. Nechte si proto poradit od maminek a přečtěte si jejich recenze a postřehy k produktům, které jsou neodmyslitelnými pomocníky při dobrodružství zvaném rodičovství. V tomhle dětském světě najdete kompletní výbavu pro vaše ratolesti každého věku. Pro ještě lepší orientaci jsme produkty rozdělili do menších podkategorií. Produkt, který právě potřebujete, tak vyhledáte jednoduše a efektivně.
Pro děti
Hodnocení a zkušenosti s produkty pro děti
Nejnovější hodnocení
Oxybag Apricot Ombre je pro dceru do 5.třídy fajn
Dcera jde do 5. třídy a už samozřejmě chtěla nějaký „větší” batoh, ideálně Nike, Under Armour apod. 😄 Mně ale u těchto batohů většinou vadí, že nemají pořádně polstrovaná záda a úplně si neumím představit, že v tom dítě nosí celý den věci do školy.
Tenhle Oxybag model se jí naštěstí líbí, ikdyž nejvíce ten jejich model černý s puntíky 😍 ten by si prý vybrala nejraději. Je lehký, dobře se jí s ním manipuluje, má spoustu přihrádek a míst na všechny možné věci, což ona miluje. Dobře se dá utáhnout a nastavit, na zádech jí sedí pěkně.
Za mě je hlavně super, že už nevypadá jako aktovka pro malé dítě, ale pořád je to podle mě pořádný školní batoh se zády, která dávají smysl na každodenní nošení.
Chvíli jsem přemýšlela, jestli mi tam nebude chybět bederní popruh, ale pak jsem si uvědomila, že ho dcera vlastně nepoužívala ani u předchozích tašek, i když ho měly. Maximálně si zapínala jen ten hrudní. A i to jen sem tam..
Oxybag jsem chtěla zkusit i proto, že mi kamarádka se staršími dětmi říkala, že měli doma různé značky a tahle jim vždycky vycházela nejlíp. Zatím musím říct, že za nás super. Dcera je spokojená a já mám aspoň dobrý pocit, že netahá věci do školy v nějakém obyčejném módním batohu.
Školní aktovky, batohy a školní sety Oxybag
Školní set Oxybag, který dceři sedl
Výběr aktovky jsem řešila opravdu dlouho, protože jsem chtěla, aby byla pohodlná hlavně pro dceru a ne jen hezky vypadala. Nakonec jsme sáhli po školním setu Oxybag a myslím, že jsme vybrali dobře.
Dceři batoh sedí na zádech opravdu pěkně. Nikde ji netlačí, nepadá z ramen a ani když ho má plnější, nepůsobí zbytečně těžce. Sama říká, že se jí nosí dobře, což je pro mě asi nejdůležitější.
Mile mě překvapilo, že si od začátku zvládla sama batoh otevřít, zapnout i uklidit si věci. Nemusela jsem jí s tím pomáhat. Do aktovky se bez problémů vejdou učebnice, desky, penál, svačina i láhev na pití, takže nemusíme nic řešit.
Velkou radost měla z toho, že všechno krásně ladí. Penál, láhev, desky, kufřík i aktovka jsou ve stejném designu a měla z toho opravdu velkou radost. Mně se zase líbí, že jsem všechno pořídila najednou na jednom místě a nemusela jsem shánět jednotlivé věci zvlášť.
Určitě bych tento školní set doporučila i ostatním rodičům prvňáčků. Při výběru jsem nejvíc řešila, jak batoh sedí na zádech, jeho hmotnost, velikost a jestli něco vydrží. To všechno za nás splnil.
Aktovka Oxybag Premium Light je lehká a není obrovská, což byl přesně můj cíl
Aktovka Premium Light je lehká a není obrovská, což byl přesně můj cíl. Před začátkem vybírání vhodné aktovky mě děsily ty obrovské batohy s nožičkami, které běžně vídám na ulici. Dá se dobře nastavit a synovi je na záda pohodlná. Nechybí ani dnes snad samozřejmé reflexní prvky. Jediné, co postrádám je bederní pás, hrudní pás aktovka má.
Vnitřní organizace tašky mi přijde praktická, velký vnitřní prostor je oddělený jednou přihrádkou a přední kapsa je prostorná s adaptabilním přesahem dovnitř, podle mě ideální na svačinový box. Jen zapínání přední kapsy na dlouhý suchý zip mi nepřijde ideální. Zapínání aktovky jako takové je velmi jednoduché a intuitivní i pro děti, syn zvládl hned napoprvé bez pomoci. Po stranách ještě dvě kapsy na zip na pití a na další nezbytnosti :)
Máme početný set s motivem závoďáku, ze kterého byl syn hned nadšený. A pro mě jako pro rodiče je příjemné moci nakoupit vše v jednom motivu a nemuset nic dalšího vymýšlet a každou drobnost konzultovat se synem. Sety vřele doporučuji.
Školní aktovky, batohy a školní sety Oxybag
Oxybag mě mile překvapil, hmotnost je nízká, takže i pro menšího prvňáčka není zátěži
Syn je hodně drobný,proto jsem stále váhala s nákupem aktovky pro první třídu.
Oxybag mě mile překvapil. Jeho hmotnost je opravdu nízká, takže i pro menšího prvňáčka není zátěži
Jeho vnitřní kapsa je dostatečně prostorná, není problém s uložením desek, penálu a všeho potřebného. Syn perfektně zvládl sám, díky klipovému zapínání veškerou manipulaci sám. V setu desky na sešity pouzdro a pytlík na přezůvky, vše krásně sladěné a už jsme dokupovali zbytek do této sady, což je absolutně super, že jde koupit vše v jednom motivu.
Za mě jedna velká spokojenost. Měla jsem opravdu strach,jak bude sedět na zádech,bude těžký,vejde se do něj vše? A odpověď je , že ano.
Oceňuji design,barvy jsou syté, fotbalový motiv úžasný i reflexní prvky.
Takže za nás milé maminky, doporučuji při volbě aktovky pro první třídu rozhodně tuto značku.
Oceňuji design,barvy jsou syté, fotbalový motiv úžasný i reflexní prvky.
Školní aktovky, batohy a školní sety Oxybag
OXY JUMPER Gamer je lehký, ergonomický a skvěle sedí i našemu hubenému Béďovi.
Přípravy na nový školní rok vrcholí a my jsme dostali možnost otestovat nový školní set Oxybag OXY JUMPER Gamer.
Batoh je lehký, ergonomický a skvěle sedí i našemu hubenému Béďovi. Oceňuji hrudní a bederní pás - které přispějí k pohodlí i bezpečnosti, reflexní prvky a také několik praktických kapes. Béďa zvládá zapínání v pohodě sám - vše jde úplně jednoduše.
Velkou radost mu udělal také moderní motiv, který ukáže kamarádům a mě zase potěšilo, že je celý set krásně sladěný - batoh, pouzdro, láhev na pití, desky na sešity, kufřík, zástěra i pytlík na přezůvky.
Láhev na pití - za mě zásadní věc denní potřeby - vyrobená ze zdravotně nezávadného plastu (bez BPA a ftalátů). Jednoduchý mechanismus CLICK - rychlé otevření i zavření. A navíc praktické poutko 👍🏽
Celkově jsme já i Béďa s celým setem moc spokojeni. Spojuje bezpečnost, pohodlí, praktičnost a moderní vzhled.
Ostatním maminkám značku ráda doporučuji.
Ostatním maminkám značku ráda doporučuji.
Školní aktovky, batohy a školní sety Oxybag
Perfektní školní set, se kterým má máma vyřízeno na jedno kliknutí a dcera je z něj úplně nadšená.
Výběr školní brašny umí být pěkné psycho, tak vám sem sepíšu naše reálné zkušenosti. Snad to pomůže dalším mámám!
Oxybag nás neskutečně překvapil. Na zádech sedí dceři opravdu skvěle – je anatomicky tvarovaný, krásně kopíruje páteř a díky hrudnímu popruhu jí taška nesjíždí z ramen ani při běhu. Je lehká, takže záda zbytečně nezatěžuje ještě předtím, než do ní naložíte všechny ty těžké učebnice.
Velký palec nahoru dávám za vlastnosti, kterými je Oxybag známý: má měkce polstrované, nastavitelné popruhy, které neřežou, a hlavně pevné dno s nožkami, díky kterému taška sama stojí a nepřevrací se. Z hlediska bezpečnosti má ze všech stran výrazné reflexní prvky, což je v zimě k nezaplacení. Super je, že v setu je i zástěrka na výtvarku ve stejném designu, takže si při malování neušpiní oblečení.
S obsluhou nemá malá žádný problém – zipy jdou hladce a zapínání zvládne sama bez pomoci. Dovnitř se v pohodě vejdou velké A4 desky, penál i svačina, láhev má své samostatné místo zboku.
Koupit celý set najednou je obrovská úspora času i nervů. Všechno k sobě krásně ladí, penál i pytlík na tělocvik jsou ve stejném designu a dcera byla z motivu úplně nadšená. Do školy jde první den neskutečně hrdá. Láhev k tomu je naprosto skvělá – je moc lehká, krásně ladí se zbytkem výbavy, skvěle se s ní manipuluje a dcera už z jiné ani nechce pít!
Druhý nákup a opět Oxybag! 😍
Oxybag máme vyzkoušený už od první třídy a zatím jsme s nimi byli vždy maximálně spokojení. Všechno dobře sedí, každý popruh se dá lehce utáhnout a nastavit přesně podle potřeby a velkou výhodou jsou i skvěle tvarované záda. Batohy jsou přitom vážně lehké, ale unesou opravdu hodně věcí, což vždy oceňujeme hlavně ve chvíli, kdy si dcera nemůže všechno nechávat ve škole.
Sama si na Oxybagu nejvíc oblíbila krásné motivy, takže i tentokrát si vybrala takový, který se jí moc líbí. Nový batoh už máme doma a doufáme, že s ním bude stejně spokojená jako se všemi předchozími. Zatím jediné, co jsem si všimla, sám nestojí… ale asi to bude jiné, když ho naplní učebnicema.
Za mě je velkým plusem také kvalitní šití a celkové zpracování, včetně spodní části batohu, která něco vydrží. Po několika letech zkušeností tedy za nás jednoznačně jednička s hvězdičkou!
Školní aktovky, batohy a školní sety Oxybag
Oxybag pro prvňačku - Lehká aktovka, odolná a se zapínáním, které dcerka zvládá bez stresu
Jako máma malé prvňačky musím říct, že Oxybag byla neskutečně dobrá volba: taška má nádherné, syté barvy, které ani po čase neblednou a vypadá pořád jako nová. Je překvapivě lehká, perfektně sedí na zádech a největší úlevou pro mě bylo zapínání - neuvěřitelně snadno se zapíná i odepíná, takže s ní dcera bez problému manipuluje, i když je třeba trochu ve stresu, z čehož jsem měla jako máma největší strach. Nejvíce oceňuji pevné dno, díky kterému sama stojí u lavice, přehledný vnitřek a odolný, snadno omyvatelný materiál, který přežil i vylitý čaj.
Školní aktovky, batohy a školní sety Oxybag
První školní taška a zatím velká spokojenost
Tašku mi doporučila kamarádka a zatím jsem opravdu moc spokojená. 😊
Dcera ji má do první třídy a dobře jí sedí na zádech. Je podle mě tak akorát lehká, popruhy se dají hezky nastavit a dcera si ji zvládne sama nasadit i sundat. Líbí se mi i vnitřní uspořádání, protože se v ní celkem dobře vyzná a má tam všechno potřebné. Oceňuju i to, že drží tvar a není taková „hadrová“.
Za mě je pro prvňáčka opravdu povedená a klidně bych ji doporučila dál. 😊
Za mě je pro prvňáčka opravdu povedená a klidně bych ji doporučila dál. 😊
Lahvička na učení NUK Perfect Match
Skvělá hlavně pro začátky s lahvičkou u kojeného miminka – dobře se drží, neteče a dcera ji přijala bez problémů.
Tu využíváme momentálně nejčastěji. Stále kojím, takže s lahvičkou teprve začínáme, ale už teď musím říct, že jsme s ní moc spokojení. Dcera zatím odmítá umělé mléko, moje odsáté ale z této lahvičky vypije bez problému a pití ji evidentně baví.
Velké plus je pro mě hlavně to, že lahvička nikde neteče. Dcera je velmi aktivní a v postýlce s ní občas doslova dělá kotrmelce 😄, ale i tak mléko zůstává tam, kde má. Díky ouškům se jí navíc dobře drží. Určitě plánujeme používat dál.
Kojenecká lahvička NUK Perfect Match
Větší lahvička je ideální spíš pro starší miminka, která už zvládnou lahvičku lépe sama držet a vypijí větší objem mléka.
Tu zatím nevyužíváme tolik, protože dceři momentálně stačí menší objem mléka. Bez oušek se jí navíc ještě hůře drží samostatně, takže zatím preferujeme menší variantu. I tak je lahvička kvalitně zpracovaná, dobře se myje a věřím, že ji naplno využijeme později, až bude dcera větší a vypije více mléka.
Kojenecká lahvička NUK Perfect Match
Dobře se drží, neteče a dcera ji přijala bez problémů.
Za nás super
Měli jsme možnost s dcerkou Sofinkou testovat NUK učící lahvičku. Za nás super. Ze začátku měla Sofi problém přijít na to, jak lahvičku držet, ale trocha tréninku a pije jak ostřílené batolátko 😅
Kojenecká lahvička NUK Perfect Match
Cerka z ní pije moc ráda.
Měli jsme možnost s dcerkou Sofinkou testovat NUK lahvičku. Za nás je super. Dcerka z ní pije moc ráda.
Kojenecká lahvička NUK Perfect Match
Skvělá lahvička, nás nadchla.
Kojenecká lahvička nás nadchla. Určitě jí budeme používat i nadále a přikoupíme další. Oproti jiným značkám je mnohem levnější, přičemž na kvalitě to nic neubírá. Syn si ji narozdíl od učícího hrnečku velmi oblíbil.
Lahvička na učení NUK Perfect Match
Krásná lahvička, ale syn pití z ní bojkotoval
Lahvička a její provedení se mně osobně velmi líbily. Nemám co vytknout. Velikost akorát, ouška akorát do ruky. Snadno se sestaví i vyčistí. Velká výhoda je, že lze používat savičky co vypadají jako brčko. O to větší je mi záhadou, proč z takhle kvalitní lahvičky syn 11m odmítal pít a nevzal jí na milost ani po výměně savičky. Zkoušela jsem to asi 3 dny a pak jsem to vzdala. Je to holt konzervativní chlapák a odmítá nové neznámé věci. I tak bych ale lahvičku s čistým svědomím doporučila. To že neseděla nám byla spíš výjimka a jiným mimčům vyhovovat nejspíše bude.
Lahvička na učení NUK Perfect Match
Syn si ji okamžitě zamiloval.
V jednoduchosti je krása a této skvělé lahvičce nemám co vytknout, syn si ji okamžitě zamiloval.
Kojenecká lahvička NUK Perfect Match
Syn nechce pít z normálních lahviček a tuhle si zamiloval.
Jsem moc spokojená. Syn nechce pít z normálních lahviček a tuhle si zamiloval.
GERBER mléčná kaše pšenično-ovesná banán a hruška 200 g
Mému dítěti chutná
Kaše mu chutná a hezky voní. Jen je potřeba pořádně a po částech rozmíchávat, jinak dělá hrudky.
GERBER mléčná kaše pšenično-ovesná banán a mango 200 g
Žádné hrudky, snadná příprava a vyvážené složení
Vyladěná chuť pro malé děti - prázdná miska a spokojené bříško jsou toho důkazem.
Žádné hrudky, snadná příprava a vyvážené složení 👍
Žádné hrudky, snadná příprava a vyvážené složení 👍