Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Hodnocení a zkušenosti s dětskou kosmetikou

Máš zkušenost s dětskou kosmetikou?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

Bepanthen Baby

Super Bepanthen

monunkaaa  14. čer 2021
Moc děkujeme za krém Bepanthen, za mě nejlepší krém na zadeček a nejen na opruzeniny. Je skvělý jako prevence při přebalování u miminek. Vyzkoušeno také u starších dětí, rozbitá kolena, odřeniny, tržné ranky. Opravdu skvělý pomocník. :-)
Čti celé hodnocení
3

Bepanthen Baby

Bepanthen

renata_davi  16. čer 2021
Jsem velice spokojená. Bepanthen nám pomohl v mnoha věcech.
Jak na pupínky u syna, tak i na mou suchou pokožku v místech kloubů na prstech. A také nám pomohl při spálení sluníčkem. ☀️
Čti celé hodnocení
1
1
1

Bepanthen Baby

Dobrý pomocník

1monicka1  19. čer 2021
Bepanthen hodnotím velice kladně, vzhledem k častému cestování s miminkem, vedru a občas nepříznivým podmínkám pro úplný komfort při cestování, jsem velice spokojena. Používala jsem při každém přebalování a pokožka zůstala hezky jemná bez známek opruzenin, také jsem využila u sebe po spálení pokožky od sluníčka a vysušené pleti.Také se mi líbí praktické balení, které se vejde všude sebou. 🙂🙂
Čti celé hodnocení
1
1
1

Bepanthen Baby

Naše zkušenost

kytickaaa  19. čer 2021
Testování Bepanthen Baby dopadlo na jedničku.
Čti celé hodnocení
1

Bepanthen Baby

Bepanthen Baby u nás doma 🙂

princeznaj  20. čer 2021
Bepanthen Baby se k nám dostal díky testování. 🙂 S produktem jsme byli spokojeni všichni. 🙂
Testem prošel u mých tří dětí.
Prdelka nejmenšího drobečka byla spokojená a tak i maminka. 🙂
Straší děti ocenily péči o pokožku. 🙂
Čti celé hodnocení
4
1

Bepanthen Baby

Zkušenost s Bepanthen Baby

haninka712  20. čer 2021
Dva týdny jsem testovala Bepanthen Baby. Zrovna je letní horké období, kdy se rády tvoří zapařeniny, mazala jsem tedy preventivně při každém přebalení a zadeček mého syna zůstal krásně čistý, hebký a hlaďoučký. :-)
Čti celé hodnocení
3
1

Bepanthen Baby

Testování Bepanthenu

veroniquecz  22. čer 2021
Za celou naši rodinu mohu rozhodně doporučit. Pomohl na vyrážku, opruzeniny, odreniny... Plusem je dostupnost více variant balení.
Čti celé hodnocení
3

Bepanthen Baby

Zadeček jako v bavlnce

terezz1  23. čer 2021
Ahoj, jsem maminka 7-měsíčního Lukáška. Měla jsem tu možnost otestovat Bepanthen Baby. Venku začaly pořádná vedra přes den i v noci... Jak začala tepla, začal se malý opruzovat, a tak jsem hned sáhla po Bepanthen. Jeho pokožka hned druhý den byla jemná a bez známek opruzenin či začervenání. Samotný krém je velice příjemný, dobře se roztírá a stačí malé množství. Vyzkoušela jsem ho i na dceři - 7 let, která se trochu spálila sluníčkem a výsledek byl vynikající. Jsem s ním moc spokojená a koupila jsem si další. Balení je praktické a vejde se kamkoliv na cestách, do kočárku i doma. V porovnání s jinými krémy, které jsem vyzkoušela, je Bepanthen opravdu ve všech ohledech a hodnoceních na mém žebříčku nejlépe a mohu jen doporučit. Spokojeně spinká a nic nás už netrápí.
Čti celé hodnocení

Bepanthen Baby

Nám nezabírá

potaplice  6. črc 2021
Často jsem četla doporučení na tento krém, tak jsem ho koupila. Bohužel, nám nezabral ani u jednoho dítěte na plenkovou dermatitidu, ani na podráždění od sluníčka.
Čti celé hodnocení
1

Vlhčené ubrousky WaterWipes BIO

Škoda, že WaterWipes nebyly dostupné dříve ... Jsou dražší, ale stojí za to!

eliniatko  28. zář 2021
Bojovala jsem s přebalováním a ekzémami od narození prvního, a zkoušela různé utěrky - mytí v umyvadle určitě bylo na programu, ale ne vždy se dalo a ne vždy jsem vládala. Když byli moji synové zcela malincí, WaterWipes-ky nebyly k dostání, a tak jsme si prošli všeličím. Nyní, i když už jsou větší, je bráváme na výlety, k jídlu, do tašky... Prostě všude, kde se nedá snadno umýt. Nebojím se, že se jim na obličeji či prdelce udělá vyrážka. Já jsem se s nimi už i odlíčila v lese 😊 (no problem), "umyla" zpocená na dovolené v stane, jednoduše ubrousky používám vždy, když nemám přístup k vodě.

Jsou velmi mokré (zcela nesrovnatelné s čímkoliv, co jsme měli, a to jsme zkoušeli i všechny možné Pure a Sensitive ubrousky) - i proto se doporučuje (najdete i na obalu) je skladovat otočené "dole hlavou" před otevřením - fakt je úúúplně mokrý každý ubrousek. I se super vytahují (systém uzavírání je takový pevnější, což je dobře), i se netrhají, a ještě jsou i v přírodě rozložitelné (takže pokud se utřu v lese, do pár týdnů se obrousek odhozená na zemi rozloží, na rozdíl od běžných, které jsou plastové a v přírodě zůstanou roky).

Za mě maximální spokojenost. Pokud jim mám něco vytknout, tak akorát, že nejsou dostupné v každém obchodě - a taky to, že nejsou ani náhodou nejlevnější. Ale i tak stojí za to - použiji jich méně, neboť jedna tím, jak je mokrá a netrhá se, utře v podstatě celý (i okakaný) zadeček.
Čti celé hodnocení
2
9
2

Vlhčené ubrousky WaterWipes BIO

Extra mokré, netrhají se, NEparfémované

viz  28. zář 2021

Vlhčené ubrousky WaterWipes BIO

Naprostá spokojenost

yvonneullmann  1. říj 2021
Ahoj. Dlouho jsem hledala ubrousky, se kterými budu spokojena já, ale hlavně pokožka malého. Levné klasické ubrousky z obchodu, plné vůně a kdoví čeho, vysušovali a celkově dráždily. Pak jsem narazila na WaterWipes a od té doby jiné nechci. Složení je TOPové. Tím, že jsou plné vody, jich spotřebuji méně a udělají více služby, hydratují a díky výtažku z ovoce, který obsahují, jsou pokožce prospěšné. Dokonce jsem se dozvěděla, že jsou vhodné již pro předčasně narozená miminka a i pro miminka s ekzemy. Sama budu za 2 měsíce rodit a do porodnice s sebou beru pouze tyhle ubrousky. Určitě mužů všem doporučit.
Čti celé hodnocení
6
1

Bepanthen Baby

Bepanthen Baby od narození

verka86  18. říj 2021
My používáme Bepanthen od narození a jsme naprosto spokojeni. Naše princezna zrovna oslavila rok, je to pořádný cvalda a zatím neví, co je opruzení ani v těch největších vedrech! 😊
Čti celé hodnocení

Sudocrem MULTI-EXPERT

Sudocrem je super!

zrzeckas  18. říj 2021
Za nás top 1! Zadečky po něm měly děti krásné a mazala jsem jím ladasco a je opravdu všestranný, oblíbil si ho i můj taťka (a ten hned tak něco na sebe nedá). Používala jsem ho na hodně věcí i já a manžel. Velmi rychle i hojí - měla jsem odřený nos od kapesníku a nedalo mi to nezkusit. Večer namazala a ráno skoro zahojené. Využíváme ho dodnes. Na cesty jsem brala vzorkové baleni - později plnila z velkého, víčko drželo dobře, takže to osobně jako nevýhodu nevidím.
Čti celé hodnocení
3

Dětská kosmetika Nobilis Tilia

Aromaterapeutická kosmetika je to, co potřebujete

konik_testuje  21. říj 2021
Značku Nobilis Tilia jsem sice znala, avšak dosud jsme neměli tu čest otestovat ji na vlastní kůži. Tím, že se nám dostala do rukou, se nám dostala zároveň pod kůži. U nás doma budou produkty této značky pečené, vařené. Sortiment Nobilis Tilia je opravdu obrovský a já už mám vyhlédnuté další produkty, které neprodleně potřebujeme. ;) Líbí se mi její aromaterapeutické účinky, přírodní složení, jemná vůně, a především skutečné výsledky, které lze pozorovat již po pár použitích.
Čti celé hodnocení
7
4

Dětská kosmetika Nobilis Tilia

Dětský mycí olej na zadečky Míša

tratatundra  22. říj 2021
Míša je skvělý. Objevila jsem ho při druhém dítěti, do té doby jsem používala konkurenční. Míša mi, i díky své jemné vůni, vyhovuje víc. Dětskou pokožku nedráždí a proti jednorázovým vlhčeným ubrouskům má za mě pouze výhody. A lze jej využít i v terénu. Jednoduše sbalíte suché ubrousky a olej v rozprašovači a poslouží vám kdekoliv. Super je i možnost dávkování podle míry znečištění.
Čti celé hodnocení
5
1

Dětská kosmetika Nobilis Tilia

Úžasná kosmetika.

lucietamamieta  11. lis 2021
Nobilis Tilia miluji. :)
Máme doma už pěknou sbírku a jsem neustále spokojená.
A není to kosmetika jen pro malého, ale i pro mě.
Nakupuji i éterické oleje a mám krásně provonený život. 💜
Jediné co bych snad vytkla je cena.
Čti celé hodnocení