Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Wow, dnes večer to vidím na pořádné lázně a wellness. Jonášek testuje kosmetiku Bella Baby Happy Sensitive. Děkujeme!

    #test_colvia #recenze

    Máme za sebou týden testování a já tady mám pár postřehů.
    -i já, jakožto vždy kojící máma, která nemá zkušenost s umělým mlékem, jej umím připravit! Jupí.
    - mléko krásně voní, pění a dokonce i dobře chutná
    - najít odměrku byl boj, než jsem ji vyhrabala že samotného mléka, tak jsem přemýšlela, jak budu mléko odměřovat
    - plechovku chce po dobrani mléka starší syn na své poklady
    -baví mě složení mléka, které je bez palmového tuku, navržené tak, aby vyhovovalo dětem
    - vše je pozitivní a ze strany mléka super, jen naší dcerce nechutná a bojkotuje láhev
    - nevzdávám se a zkouším dál. Sušené mléko v kaši u dcerky prošlo.
    -moc mě baví

    (2 fotky)

    #domaspepco děti spolu ve stanu a staví! Skvělá nadčasová hračka, která v poslední době u nás fakt jede! A já si jdu dopit to kafe.

    Milý koniku! Mnohokrát děkujeme za možnost být v týmu Colvia s mou beruškou. Balíček nám včera dorazil a my se společnými silami pouštíme do testování. A proč umělé mléko? Už je to 13 měsíců, co kojim na požádání, ale v poslední době to nějak vše špatně snáším a tak jsem si řekla, že zkusim dcerku naučit na umělé mléko a alespoň večer si odpočinout. Toto testování je pro mne výzvou, neboť jsem ve světě umělých mlek totální začátečník a nevyznám se, sama bych se těžko rozhodovala, které vybrat. A pak přišla Colvia, která mě nadchla. Tak večer uvidím, jak naše Timi zvládne, nebo nezvládne první láhev a jestli vůbec přijme flasticku, kterou nezná.
    Zase se ozveme. #test_colvia #recenze

    caffelatte1
    26. kvě 2020    Čtené 556x

    14 dní s Fridababy, 14 dní spokojené miminko

    Milý Modrý koníku, ráda bych ti s Timejkou poděkovala za důvěru, kterou jste v nás vložili a my tak mohly otestovat a vyzkoušet, pro nás doposud neznámé, produkty Fridababy.

    Testovaly jsme ústní odsávačku hlenů s výměnnými filtry, rektální katetr a ještě nás čeká, až nastane ta příhodná doba, testování prsťáčku na první zoubky.

    Nosátko

    Největší úspěch u nás sklidila odsávačka do nosánku. Tak, jak už jsem se v průběžné zprávě zmínila, jsme nadšení a odsávačka u nás pořád frčí. Malá trpí na rýmičku, neustále má něco v nose a z používání klasické odsávačky na vysavač jsme byli doma už všichni hodně unavení. Ústní odsávačka zaručí stejný výsledek za nulového rámusu, rychlost odsávání i dodržení hygieny je naprosto v pořádku. Velice příjemný je i sprejík do nosu, který v průběhu odsávání používáme, Timejku vůbec nedráždil a zvlhčil sliznici. Nenahraditelné je i balení a možnost snadného použití v době cestování, teď už nemusím řešit, jaký typ vysavače atd mají naše babičky, teď už si sami pomůžeme a vystačíme.

    Rektální katetr

    Díky vyzkoušení rektálního katetru spí naše Timuška dlouhé noci. S jeho pomocí se krásně vyprdí, vykaká a tu a tam jsou bolesti bříška, které se u nás objevovaly. Na zkoušku jsem vysadila i probiotika, které jsme na břicho do teď používali a hle, je klid. Ano, třeba za to může i stáří, Timejka dokončila třetí měsíc, toto období mohlo být taky zlomové, ale s pomocí katetru se úleva dostavila rychleji. Perfektní je návod na krabičce, který usnadnil manipulaci s trubičkou, co si budeme povídat, před první aplikací jsem se bála, ale podrobný popis mi pomohl k pozitivnímu a zdárnému konci.

    Prsťáček na první zoubky

    Jelikož je Timejka ještě malá, tak si vyzkoušení prsťáčku na první zoubky ještě schováme. První syn měl svůj první zoubek až v osmém měsíci, takže tak nějak tuším, že je zatím čas. Součástí prsťáčku je i masážní gel Buccotherm, který působí protizánětlivě a zklidňuje dásně, cítím, že se ještě bude hodit, možná i u syna, kterému se brzy vysypou stoličky, pětky.

    Veliké díky, i za rozšíření obzoru že existuje na trhu tak parádní značka, jako je právě Profimed, která pomáhá narozeným dětem, svou řadou Fridababy, v raných začátcích jejich života.

    Vřele spolu s Timejkou Vám všem tyto výrobky doporučujeme, věřte, že nebudete litovat.

    #recenze  #test_fridababy #zkusenosti_fridababy

    #test_fridababy A na řadu přichází poslední produkt testování. Rektalni katetr. Mám dvě děti a byla jsem jeho tvrdý odpůrce u prvního syna, nikdy trubičky neměl a přitom se tak trápil a já se jej bála použít. Teď u druhého miminka jsem byla odvážnější a řekla jsem si, že za zkoušku nic nedám, když můžu trubičky testovat. Páni, to vám byla úleva, já mám hodné spící miminko, které poprvé usnulo samo. Žádný pláč, žádná bolest bříška. Jednoduchá aplikace při které se nemusíte bát, že miminku ublížite. Okamžitá úleva. Já teď chodím nevěřícně kontrolovat spící Timinku a kocham se tím, jak ji je dobře. Děkujeme ❤️❤️❤️

    #test_fridababy na testování kartáčku je u naší Timejky ještě čas, ale už ted se mi líbí. Je oboustranný, takže má tu výhodu, že můžete masírovat horní a spodní patro zároveň. No chladivý gelik se mi líbí pro jeho přírodní bio složení bez použití floridu.

    #test_fridababy nosatka. Jedno velké téma u nás doma. Oba jsme s mužem alergici a tak nějak čekáme, kdy a jestli vůbec se alergie projeví u našich dvou dětí. Dvouletý Šimon se zdá být zatím v pohodě, ale co ta naše malá Timinka. Od narození je strašně skrze nosik hlučná, člověk pořád slyší, jak ji v nose něco lítá, od návratu z porodnice neustále odsavame. Nikdy toho není moc, ale na odsavacku to je, smotky nepomahaly, balónek do ruky už vůbec, východiskem byla odsávačka na vysavač. Skvělý pomocník, ale má to svá ale. Hluk. Představte si, že vysavač zapínate v jednu hodinu ráno. Čistá katastrofa. Přišla ale uleva s odsavackou Nosefrida, kvůli které jsem se primárně do testování hlásila. Nebudu vám lhát, odsávat pusou jsem si nedokázala představit, ale vyzkoušení mě přesvědčilo o omylu. Odsávačka s nahubkem a výměnnými filtry je rychlá, efektivní, tichá, miminko se neleklo, neplace, úlevou se směje. Perfektní a nedrazdivy je i roztok do dětského nosanku. Za nás tedy 11 bodů z 10. Zase jsem chytřejší a Timejka je spokojenější. Kéž by nám ta rýma ale přešla, abychom vlastně nemusely nic testovat.

    #test_fridababy Halo, haló! Něco se chystá!! Naše Timinka bude testovat tento parádní balíček pro miminka. Součástí balíčku jsou rektalni rourky pro spokojené bříško, první kartáček a gel na bolavé dásně a sada pro odsávání nosu, na kterou jsem moc zvědavá, naše Timča má od narození neustále plný nosik a při spánku je dost hlučná, pořád jí v nose něco lítá, tak jsem zvědavá na změny a odzkoušení nové odsávačky. 💪💪 Děkujeme Modremu konikovi za vloženou důvěru.