Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Dětská výživa

Každá maminka se snaží dbát na pestrou, vyváženou, chutnou a kvalitní stravu. Pokud jde o bříška malých gurmánů, určitě se všichni shodneme, že si zaslouží jen to nejlepší, nejchutnější a nejkvalitnější. Dovolte dětičkám objevovat nové chutě, díky nimž bude jejich jídelníček rozmanitý. Pestrý výběr produktů z kategorie Dětské výživy vám umožní vybrat si vhodné potraviny s ohledem na věk dítěte i jeho chuťové preference.

Nové články

Hodnocení a zkušenosti s dětskou výživou

Máš zkušenost s dětskou výživou?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost

Kaše Nestlé NaturNes BIO

Testování kaše

terezz1  23. črc 2021
Jsme velice rádi, že jsme se mohli zapojit do testování kaší od Nestlé. Malý, 8 měsíců, mně vůbec nic nechtěl, jen mléko. Všechno plyval ven... Hned, co kaše dorazily, jsme vyzkoušely. Musím říct, že velká spokojenost. Malý kaši snědl úplně bez problémů. A jelikož jeho starší sestra musí mít všechno co on, tak 7-letá cácorka taky musela obě kaše ochutnat a moc jí chutnaly. Za mě velká spokojenost. Zůstaneme jen u těchto kaší, protože je vidět, že malému chutnají, jak dopoledne na svačinku, tak večer na večeři.
Já sama při krmení kaše ochutnala a skvělá jemná chuť. Prostě kvalita.
Čti celé hodnocení
1
2

Nestlé NaturNes BIO

NaturNes BIO jménem naší redakce doporučujeme.

konik_testuje  20. črc 2021
Když se řekne Nestlé, každý rodič si tuto značku nejspíš spojí se slůvkem kvalita. A není tomu jinak ani v případě produktové řady Nestlé NaturNes Bio, kterou jsme měli, stejně jako naše uživatelky, možnost vyzkoušet.

Řada NaturNes Bio nabízí dětskou výživu skvělé chuti, s výjimečnými nutričními vlastnostmi, a navíc, v baby BIO kvalitě. Co víc si přát? Snad jen, aby se teorie potvrdila i v praxi a výrobky splnily, co slibují. A bylo tomu tak?

Kaše Nestlé NaturNes Bio

Na testování jsme si, již klasicky, přizvali naše malé redaktory, abychom měli po ruce „kvalifikované” odborníky na dětskou výživu. A to především v kategorii „Jak chutná dětem”. Kaše, v příchutích banán - mléčná kaše a vanilka - nemléčná varianta, u našich nejmenších jedlíků obstály na jedničku. Záleželo od mlsných jazýčků, která chutnala víc, ale obě chutnaly výtečně. A to nejen dětem, ale i nám - dospělákům. Rádi jsme se obětovali, když bylo potřeba něco dojíst. Dospělácká porota pak zkonstatovala, že nejen chuť, ale i konzistence a rozpustnost kaše si zaslouží metál. Kaše nedělají hrudky a po vystydnutí zůstávají vláčné.
Kaše od nás dostávají deset z deseti.

Křupky Nestlé NaturNes BIO NutriPuffs

Milovány i zatracovány. Takové jsou „NutriPuffky” od Nestlé. Nejmenším dětem chutnaly moc. A to bez výjimky. Nejlépe si vedly ty s malinovou příchutí, ale zahanbit se nenechaly ani rajčatové. Banánové a příchuť mrkva-pomeranč měly větší úspěch u těch nejmenších, kteří ještě nemají tak vybíravé jazýčky. Chutnaly i nám, dospělým. Někomu více, někomu méně. Ale jako křupky pro děti od 8 měsíců nemají konkurenci. A to nepřeháníme. Praktickým balením počínaje, přes tvar a velikost padnoucí do malé ručičky, až po zajímavou chuť ovoce i zeleniny. Jsou to jedničky. Vlastně ani nevíme, co jim vytknout. Snad akorát jen to, že starší děti, které už jsou zvýlé na výrazné chutě už je prostě mlsat nechtěly.

Kapsičky Nestlé NaturNes BIO

Kapsičky jsou „must have” ve všech domácnostech, kde se to batolí. Praktické, chutné, do kabelky, do kočárku, na cesty, na doma, jako svačinka, jako odměna… Vlastně jsou kapsičky takovou stálicí a praktickým parťákem kdekoli, kdykoli a při jakékoli příležitosti. Chutné netradiční kombinace i trochu exotiky nabídly ty od Nestlé. U dospěláků byla absolutní jedničkou kapsička s příchutí manga. Děti pak okouzlilo jablko se šípkem. Za ovocnými příchutěmi v naší redakci pokulhávala kombinace dýně-banán-mrkev, ale i ta se snědla do poslední kapičky. Zajímavým je inovativní zaoblené „pítko”, které je daleko pohodlnější a praktičtější než klasická, jaká známe z jiných kapsiček. Malinko nás ale překvapila konzistence, která je řídčí, než jsme očekávali.

Masozeleninové příkrmy Nestlé NaturNes BIO

Spousta maminek si řekne, že dětem, než jim dávat jídlo ze sklenice, bude raději vařit doma. Co se ale týče kvality surovin, ze kterých jsou příkrmy Nestlé NaturNes BIO vyrobeny, které musí splňovat přísná kritéria pro použití ve výrobě dětské výživy, si můžete být jistí, že kvalitnější zeleninu a maso v supermarketech jen stěží pořídíte. Proto mají od nás tyto příkrmy velký palec nahoru. A to jsme se ještě nedostali ke kategorii chuť. Ta je totiž, s ohledem na to, že se jedná o příkrmy pro děti kojeneckého a batolecího věku, absolutně famózní. Konzistence se postupně přizpůsobuje věku dítěte, a tak začíná u pyré bez kousků a končí u příkrmů pro malé žrouty, kteří si už s kousky poradí. Absolutním vítězem testu, co se týče chuti, se staly Spaghetti Bolognese, které jsme si místo omáčky na těstoviny rozdělili i my v kanceláři, když jsme neměli čas na oběd. Prostě mňam.

Celkově hodnotíme produkty této řady jako vysoce kvalitní, chutné a výjimečné. Až na příkrm s příchutí brokolice, chutnalo vše všem a to se jen tak nevidí. Jednoduše, dětskou výživu NaturNes BIO jménem naší redakce doporučujeme.
Čti celé hodnocení
9
9
2

Nestlé NaturNes BIO

Recenze

lena1905  20. črc 2021
Měli jsme možnost otestovat Bio křupky v různých příchutích a musím říct, že jsem konečně našla křupky, co budeme kupovat dál. U hodně druhů snacků je velký obsah cukru, což mě osobně se nelíbí, tudíž tyto bez cukru jsou ideální.
Další hlavní důvod je praktické balení. Žádné roztrhané sáčky, co nejdou pořádně uzavřít, ale supr krabička, co se dá využít i dál.
Syn po křupkách nemá vůbec zalepené ručky, krásně se to jí, protože jsou maličké a chutnají i mamince. 😁😁 Cena je sice trošku vyšší, ale stojí zato. Banánové budeme určitě kupovat ve velkém.
Čti celé hodnocení
1
3
1

Kaše Nestlé NaturNes BIO

Kaše NaturNes BIO

stenly_l  20. črc 2021
To nejlepší na dobrou noc.
Čti celé hodnocení
1
3
1

Nestlé NaturNes BIO

Masozeleninové příkrmy NaturNes BIO

stenly_l  20. črc 2021
Pomocník ne jenom na cesty.
Čti celé hodnocení
1
5
1

Nestlé NaturNes BIO

Kapsičky NaturNes BIO

stenly_l  20. črc 2021
Nejlepší dezert pro nejmenší.
Čti celé hodnocení
2
3
1

Nestlé NaturNes BIO

Křupky NaturNes BIO

stenly_l  20. črc 2021
Skvělý průvodce na cesty v praktickém balení.
Čti celé hodnocení
3
4

Nestlé NaturNes BIO

Na Nestle křupky máš stále chuť, protože dělají křup :)

pehamek  19. črc 2021
Byla jsem vybrána k testování křupek Nestle.
K testování mi došly 4 příchutě po dvou baleních, tedy celkem 8 balení křupek.
První příchuť byla hvězdičky malina a banán. Dceři tato příchuť moc chutnala a budu jí je kupovat i nadále. Křupky jsou malé tak akorát do ručičky, pěkně se rozpustí a nejsou nějak sladké, jen mírně ochucené právě malinou a banánem.
Druhou příchutí byly hvězdičky - banán. Tato příchuť dceři také chutnala a zůstane u nás křupkovou stálicí.
Třetí příchuť byla mrkev a pomeranč. Tato příchuť dceru nezaujala a spíš si s křupkama hrála než by je jedla.
Čtvrtá příchuť byla rajčatová a tato příchuť dceři také nechutnala.
Oceňuji balení, které se dá znovu uzavřít. Líbí se mi plechovky, které využiju na skladování v kuchyni až zásobu křupek sníme. :)
Moc si nedovedu představit křupky brát s sebou do přebalovací tašky, protože balení je dost velké, i když je praktické.
Dále se mi líbí, že jsou křupky malé i pro ty nejmenší dětské ručičky se skvěle hodí. :)
Za negativní považuji vyšší cenu.
Čti celé hodnocení
9
6
2

Nestlé NaturNes BIO

Příkrmy

zdencca  19. črc 2021
Výborné. 😍 Vyzkoušela jsem spousty příkrmů od různých značek, ale žádné nechutnaly ani mě, ani Nelince. Až se mi dostaly do ruky příkrmy od Nestlé, tak teprve je začala jíst, mají sladkou chuť, řekla bych, že i koření. Jsou prostě boží.
Chutnají i mně a holce. 😍
Čti celé hodnocení
2
3
2

Nestlé NaturNes BIO

Příkrmy od Nestlé NarurNes BIO

dominixa  19. črc 2021
Výtečné! K příkrmům obecně nemám moc kladný vztah. Většinou jsem byla zaskočená z „vůně” a ještě více z chuti. Proto mě příkrmy od Nestlé mile překvapily. A to jak vůní, tak i chutí. Sama jsem dva příkrmy po trhání zubů snědla. A opravdu jsem si pochutnala! V září mě čeká další trhání a 100 % si zajdu koupit zase skleničku od Nestlé.
Skleničky obsahují sladkou zeleninu a asi díky tomu dětem tak chutnají. A pokud něco zbyde, tak se to rozhodně nevyhodí. :)
Čti celé hodnocení
1
5
2

Nestlé NaturNes BIO

Testování kapsiček Nestlé NaturNes BIO

serbosek  18. črc 2021
S mými syny jsme testovali kapsičky Nestlé a jelikož jsem z každé příchutě trochu odcucla i já, můžu tvrdit, že jsem testovala taky. 😀 Klukům nejvíc chutnala kombinace hruška-jablko-banán. Mě zas nejvíc mango. 🙈 Co ale vůbec neprošlo u kluků, ani u mě, byla příchuť dýně-banán-mrkev. Kapsičky jsou rychlá svačina na výletě, nebo jen jako malá ňamka během dne. A co musím těmto kapsičkám opravdu pochválit, že chutnají jako čerstvé ovoce, žádná uměletina.
Čti celé hodnocení
6
4

Nestlé NaturNes BIO

Testování křupinek Nestlé NaturNes BIO

skavkova14  18. črc 2021
Dostali jsme k testování pár balení křupek od Nestlé různých příchutí. Balení byla věkově pro děti od 6m a pak i od 10m. Dcerka má 9 měsíců, zkusila ochutnat i balíčky s 10m doporučením, jen díky velkým kouskům jsem ji křupky půlila. U malé na plné čáře vedly banánové křupky. Dobře se jí rozpouští v pusince, lehko se rozmělní, jelikož ještě nemá zoubky. Ani nejsou moc drobivé a lepivé, jako třeba kukuřičné křupky. Jediné co mě zklamalo bylo to, že když jsem nasypala křupky do mističky, už třeba za půl hodiny byly jako žvýkačka a hůř se to malé zpracovávalo v puse. Ale jinak spokojenost na obou stranách, i já jsem si pár křupek dala. Mě chutnají mrkvové. ;-)
Čti celé hodnocení
6
1

Nestlé NaturNes BIO

Křupiny křup

adusku  18. črc 2021
Když jsme se dozvěděli, že budeme testovat křupiny Nestlé Naturnes Bio, měla jsem velkou radost, neměla jsem s nimi do té doby žádnou zkušenost. 😊

Testování prováděla odborná porota složená z mlsné starší dcery a pažravého mimiňáka. Testovali opravdu poctivě, objektivně, doma, na zahradě, na výletech i dovolené. 😃

Překvapilo mě, že jsou ve variantě na "sladko" i na "slano" a ani jedna neobsahuje zbytečný věci ve složení, jako jsou konzervanty, cukr navíc a díky absenci barviv, není všechno v okolí obarvené od ožužlaných křupin.
Jsou křupavé a rozplývají se v pusině.

Co musím vyzdvihnout, je skvělý nápad s uzavíratelnou "piksličkou". Určitě to znáte, děti prudí, chcete je zabavit křupinou, zbytek pytlíku dáte do tašky, kam pak ještě 1570x sáhnete pro spoustu důležitých věcí a jak dopadnou křupky? Ano, jsou všude a drobky vám pak z peněženky padají ještě měsíc po. 😃
Řeknu vám tajemství: 🤭 Když křupiny dojíte, plastové víčko můžete použít třeba na uzavření nedojezeného jogurtu, fakt. 😃

Za nás můžeme určitě doporučit, jako občasné mlsání pro všechny náročné dětičky i maminky. 😊
Čti celé hodnocení
3
3
1

Nestlé NaturNes BIO

Testování masozeleninových skleniček

lipi4  18. črc 2021
Můj čerstvě roční synek s chutí testoval 6 druhů skleniček se zeleninou a masem. Oproti jiným skleničkám při případném dojídání chutnaly i mně.
Testování mě inspirovalo i k vaření pro zbytek rodiny, tak jsme si podle skleniček udělali pečené kuře s batáty, paprikou a rajčaty nebo krůtu s brokolicí a hráškem.
Když jsem se podívala na složení skleniček, tak všechny využívají k dochucení „sladké" druhy zeleniny - batáty, pastinák, hrášek, dýně, což bude nejspíše ten důvod, proč synek ani jednou neprotestoval při ochutnávání těchto obídků. Ráda bych uvítala i jiné kombinace, kdy prim nehraje sladká zelenina.
Čti celé hodnocení
10
3
1

Nestlé NaturNes BIO

Testování příkrmů Nestlé NaturNes BIO

luciiiks  18. črc 2021
Dcera dlouhodobě nechce jíst, proto jsem byla ráda, že se nám naskytla možnost zkusit něco nového.
Protože se naší malé prořezávali zuby, sáhla jsem nejprve po příkrmech od 6 měsíců, které mají strukturu pyré. Nevím, čím to bylo, ale jedla krásně. Stejné to bylo i s dalšími od 8 měsíců. Problém měla s většími skleničkami, kde už byly celkem velké kousky. Celkově dceři příkrmy chutnaly a snědla toho o mnoho více, než když jí vařím doma. Testování nám vyšlo zároveň na dovolenou, což jsem na cestách také ocenila. Vždy bylo připraveno jídlo pro malou.
Za mě musím vyzdvihnout chuť, která je opravdu dobrá. Jen mi trochu vadí, že se příkrmy vyrábí v Polsku. Přednost bych dala české potravině.
Čti celé hodnocení
3
2
1

Nestlé NaturNes BIO

Masozeleninové příkrmy

aneta15  18. črc 2021
My jsme testovali masozeleninové příkrmy. Můj syn (13 měsíců) sní většinou vše. Máme problém s ovocem, což příkrmy neobsahovali. :-) Domácí stravu střídám s příkrmy tak 50:50. Musím se přiznat, že s touto značkou jsem se setkala poprvé. Za nás jednoznačný favorit jsou skleničky 12+. Všechny moje 3 děti milovaly boloňské špagety. Ty od Nestlé jsou opravdu výborné, řekla bych, že i nejlepší, co jsme kdy koupili. U nás ale největší favorit na vítěze je Pastinák, hrášek a mrkev s rýží. K této kombinaci se budeme určitě vracet a znovu ji koupíme. Skleničky 6+ byly uplně hladké bez kousků, podle mě by mohly být hustější. Synovi už nestačily ale po přidání rýže nebo těstovin z toho byla plnohodnotná večeře. Já hlavně oceňuji, že když sklenička obsahovala např. hrášek, byla cítit opravdová chuť hrášku. Jediné, co se mi nelíbí, je etiketa. Pokud bych měla skleničku koupit, obal na mě nepůsobí věrohodně, není dost fresh ani bio. :-) Pusobí na mě dost retro. Za mě rozhodně tyto produkty DOPORUČUJI.
Čti celé hodnocení
1
4
2

Nestlé NaturNes BIO

Náš favorit -křupky NaturNes Bio

20kveta  18. črc 2021
Měli jsme možnost testovat tuto skvělou pochoutku. Křupky jsou v bio kvalitě, co je pro mě hodně důležité. Ze začátku jsem měla obavu, jestli můj malý nejedlík vezme na milost rajčatovou nebo mrkvovou příchuť. Obavy ale byly zbytečné, křupky si zamiloval a já s ním. Všechny příchutě jsou moc dobré. Líbí se mi, že křupky nejsou zbytečně slazené a chuť je i tak příjemně sladká. Tvar křupek nám také vyhovoval a množství v balení je ideální na cesty či výlety. Za nás velká spokojenost.
Čti celé hodnocení
3
4
1

Nestlé NaturNes BIO

NaturNes BIO

lucie7411  18. črc 2021
Ráda bych se s Vámi podělila o skvělou zkušenost s příkrmy Nestlé NaturNes BIO.

Měli jsme možnost otestovat výborné příkrmy :
Špagety Bolognese
Pastinák a dýně s celozrnými těstovinami a krůtím masem
Brokolici s hráškem a krůtím masem
Kuřecí maso s batáty a zeleninou

Upřímně musím napsat, že jsme byli mile překvapeni. Příkrmy Nestlé NaturNes Bio nádherně voní a jsou velmi chutné, v bio kvalitě a bez přidané soli. My už s dvojčaty těmhle příkrmům zůstaneme věrni. 😊

Takže za nás upřímně všem doporučujeme příkrmy Nestlé NaturNes BIO ❤
Čti celé hodnocení
3
4
1

Nestlé NaturNes BIO

S příkrmy od Nestlé NaturNes BIO jsme byli maximálně spokojené

lenka109  18. črc 2021
Naše malá měla tu možnost ochutnat příkrmy od Nestlé a vše co dostala moc chutnalo, jen 4 jsou až od roka, tak na ty si ještě počkáme.
Čti celé hodnocení
5
1
1

Nestlé NaturNes BIO

Chutné masozeleninové příkrmy

pajavr  17. črc 2021
Náš synáček Tonýsek měl možnost otestovat tyto velmi chutné skleničky s masozeleninovými příkrmy. Skleničky mají lákavý design, ale to co se ukrývá uvnitř nemá chybu.
Skleničky jsou voňavé, lákavé na pohled a hlavně chutné. Když to Tonýsek nedojí, tak dojídáme my. 😂 (Přiznávám se, nejradši bych je malému zbaštila sama, hlavně špagety, ty jsou mňamózní 😂 ). (Narozdíl od jiných značek příkrmů, některé od konkurence chutnají, jako když oblíznu kus nějaké hmoty. 🙄 ) Jediné, co bych vytkla je, že mě mrzí, že je jen málo druhů příchutí a taky mi tam chybí třeba ryba.
Čti celé hodnocení
7
2