Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
konik_testuje  20. črc 2021

NaturNes BIO jménem naší redakce doporučujeme.

Když se řekne Nestlé, každý rodič si tuto značku nejspíš spojí se slůvkem kvalita. A není tomu jinak ani v případě produktové řady Nestlé NaturNes Bio, kterou jsme měli, stejně jako naše uživatelky, možnost vyzkoušet.

Řada NaturNes Bio nabízí dětskou výživu skvělé chuti, s výjimečnými nutričními vlastnostmi, a navíc, v baby BIO kvalitě. Co víc si přát? Snad jen, aby se teorie potvrdila i v praxi a výrobky splnily, co slibují. A bylo tomu tak?

Kaše Nestlé NaturNes Bio

Na testování jsme si, již klasicky, přizvali naše malé redaktory, abychom měli po ruce „kvalifikované” odborníky na dětskou výživu. A to především v kategorii „Jak chutná dětem”. Kaše, v příchutích banán - mléčná kaše a vanilka - nemléčná varianta, u našich nejmenších jedlíků obstály na jedničku. Záleželo od mlsných jazýčků, která chutnala víc, ale obě chutnaly výtečně. A to nejen dětem, ale i nám - dospělákům. Rádi jsme se obětovali, když bylo potřeba něco dojíst. Dospělácká porota pak zkonstatovala, že nejen chuť, ale i konzistence a rozpustnost kaše si zaslouží metál. Kaše nedělají hrudky a po vystydnutí zůstávají vláčné.
Kaše od nás dostávají deset z deseti.

Křupky Nestlé NaturNes BIO NutriPuffs

Milovány i zatracovány. Takové jsou „NutriPuffky” od Nestlé. Nejmenším dětem chutnaly moc. A to bez výjimky. Nejlépe si vedly ty s malinovou příchutí, ale zahanbit se nenechaly ani rajčatové. Banánové a příchuť mrkva-pomeranč měly větší úspěch u těch nejmenších, kteří ještě nemají tak vybíravé jazýčky. Chutnaly i nám, dospělým. Někomu více, někomu méně. Ale jako křupky pro děti od 8 měsíců nemají konkurenci. A to nepřeháníme. Praktickým balením počínaje, přes tvar a velikost padnoucí do malé ručičky, až po zajímavou chuť ovoce i zeleniny. Jsou to jedničky. Vlastně ani nevíme, co jim vytknout. Snad akorát jen to, že starší děti, které už jsou zvýlé na výrazné chutě už je prostě mlsat nechtěly.

Kapsičky Nestlé NaturNes BIO

Kapsičky jsou „must have” ve všech domácnostech, kde se to batolí. Praktické, chutné, do kabelky, do kočárku, na cesty, na doma, jako svačinka, jako odměna… Vlastně jsou kapsičky takovou stálicí a praktickým parťákem kdekoli, kdykoli a při jakékoli příležitosti. Chutné netradiční kombinace i trochu exotiky nabídly ty od Nestlé. U dospěláků byla absolutní jedničkou kapsička s příchutí manga. Děti pak okouzlilo jablko se šípkem. Za ovocnými příchutěmi v naší redakci pokulhávala kombinace dýně-banán-mrkev, ale i ta se snědla do poslední kapičky. Zajímavým je inovativní zaoblené „pítko”, které je daleko pohodlnější a praktičtější než klasická, jaká známe z jiných kapsiček. Malinko nás ale překvapila konzistence, která je řídčí, než jsme očekávali.

Masozeleninové příkrmy Nestlé NaturNes BIO

Spousta maminek si řekne, že dětem, než jim dávat jídlo ze sklenice, bude raději vařit doma. Co se ale týče kvality surovin, ze kterých jsou příkrmy Nestlé NaturNes BIO vyrobeny, které musí splňovat přísná kritéria pro použití ve výrobě dětské výživy, si můžete být jistí, že kvalitnější zeleninu a maso v supermarketech jen stěží pořídíte. Proto mají od nás tyto příkrmy velký palec nahoru. A to jsme se ještě nedostali ke kategorii chuť. Ta je totiž, s ohledem na to, že se jedná o příkrmy pro děti kojeneckého a batolecího věku, absolutně famózní. Konzistence se postupně přizpůsobuje věku dítěte, a tak začíná u pyré bez kousků a končí u příkrmů pro malé žrouty, kteří si už s kousky poradí. Absolutním vítězem testu, co se týče chuti, se staly Spaghetti Bolognese, které jsme si místo omáčky na těstoviny rozdělili i my v kanceláři, když jsme neměli čas na oběd. Prostě mňam.

Celkově hodnotíme produkty této řady jako vysoce kvalitní, chutné a výjimečné. Až na příkrm s příchutí brokolice, chutnalo vše všem a to se jen tak nevidí. Jednoduše, dětskou výživu NaturNes BIO jménem naší redakce doporučujeme.
(9 fotek)
  • příkrmy skvělé chuti a konzistence
  • kapsičky zajímavých kombinací
  • kapsičky mají sofistikované „pítko”, které je jiné než u jiných značek
  • křupky NutriPuffs jsou skvělé na cesty
  • NutriPuffky jsou přizpůsobeny věku dětí, nebarví, nedrobí se, dobře se drží
  • vydrží dlouho čerstvé díky praktickému balení
  • kaše se dobře rozpouští
  • mají skvělou chuť a konzistenci
  • mléčná i nemléčná varianta
  • kapsičky mají řídčí konzistenci
  • NutriPuffky je potřeba opětovně zavřít do krabičky nebo honem sníst, jinak docela rychle navlhnou
1 poděkování
terezz1  23. črc 2021

Testování kaše

Jsme velice rádi, že jsme se mohli zapojit do testování kaší od Nestlé. Malý, 8 měsíců, mně vůbec nic nechtěl, jen mléko. Všechno plyval ven... Hned, co kaše dorazily, jsme vyzkoušely. Musím říct, že velká spokojenost. Malý kaši snědl úplně bez problémů. A jelikož jeho starší sestra musí mít všechno co on, tak 7-letá cácorka taky musela obě kaše ochutnat a moc jí chutnaly. Za mě velká spokojenost. Zůstaneme jen u těchto kaší, protože je vidět, že malému chutnají, jak dopoledne na svačinku, tak večer na večeři.
Já sama při krmení kaše ochutnala a skvělá jemná chuť. Prostě kvalita.
  • Skvělá chuť
  • Snadná příprava
0 poděkování
lena1905  20. črc 2021

Recenze

Měli jsme možnost otestovat Bio křupky v různých příchutích a musím říct, že jsem konečně našla křupky, co budeme kupovat dál. U hodně druhů snacků je velký obsah cukru, což mě osobně se nelíbí, tudíž tyto bez cukru jsou ideální.
Další hlavní důvod je praktické balení. Žádné roztrhané sáčky, co nejdou pořádně uzavřít, ale supr krabička, co se dá využít i dál.
Syn po křupkách nemá vůbec zalepené ručky, krásně se to jí, protože jsou maličké a chutnají i mamince. 😁😁 Cena je sice trošku vyšší, ale stojí zato. Banánové budeme určitě kupovat ve velkém.
  • Super balení
  • Velikost sušenek
  • Složení
  • Trošku vyšší cena
0 poděkování
stenly_l  20. črc 2021

Kaše NaturNes BIO

To nejlepší na dobrou noc.
  • Nedělají hrudky
  • Vynikající příchutě
  • Nepřislazované umělými sladidly
  • nic
0 poděkování
stenly_l  20. črc 2021

Masozeleninové příkrmy NaturNes BIO

Pomocník ne jenom na cesty.
  • Zpracování
  • Konzistence - jsou tam kousky jídla, není to pouze "kaše"
  • Chuť, vůně
  • BIO kvalita
  • Kombinace příchutí
  • Žádné - první věc, kterou dcera snědla bez obstrukcí :-D
0 poděkování
stenly_l  20. črc 2021

Kapsičky NaturNes BIO

Nejlepší dezert pro nejmenší.
(2 fotky)
  • Kombinace příchutí
  • Velice příjemná chuť
  • Bez cukru, bez barviv, bio kvalita
  • Řidší konzistence
0 poděkování
stenly_l  20. črc 2021

Křupky NaturNes BIO

Skvělý průvodce na cesty v praktickém balení.
(3 fotky)
  • Bio kvalita
  • Bez přidaného cukru a umělých barviv
  • Praktické balení
  • Jemná chuť
0 poděkování
pehamek  19. črc 2021

Na Nestle křupky máš stále chuť, protože dělají křup :)

Byla jsem vybrána k testování křupek Nestle.
K testování mi došly 4 příchutě po dvou baleních, tedy celkem 8 balení křupek.
První příchuť byla hvězdičky malina a banán. Dceři tato příchuť moc chutnala a budu jí je kupovat i nadále. Křupky jsou malé tak akorát do ručičky, pěkně se rozpustí a nejsou nějak sladké, jen mírně ochucené právě malinou a banánem.
Druhou příchutí byly hvězdičky - banán. Tato příchuť dceři také chutnala a zůstane u nás křupkovou stálicí.
Třetí příchuť byla mrkev a pomeranč. Tato příchuť dceru nezaujala a spíš si s křupkama hrála než by je jedla.
Čtvrtá příchuť byla rajčatová a tato příchuť dceři také nechutnala.
Oceňuji balení, které se dá znovu uzavřít. Líbí se mi plechovky, které využiju na skladování v kuchyni až zásobu křupek sníme. :)
Moc si nedovedu představit křupky brát s sebou do přebalovací tašky, protože balení je dost velké, i když je praktické.
Dále se mi líbí, že jsou křupky malé i pro ty nejmenší dětské ručičky se skvěle hodí. :)
Za negativní považuji vyšší cenu.
(9 fotek)
  • bio křupky
  • praktické balení
  • malé křupky
  • dobře rozpustné
  • jemná chuť
  • ovocné i zeleninové příchutě
  • velké balení
  • cena
0 poděkování
zdencca  19. črc 2021

Příkrmy

Výborné. 😍 Vyzkoušela jsem spousty příkrmů od různých značek, ale žádné nechutnaly ani mě, ani Nelince. Až se mi dostaly do ruky příkrmy od Nestlé, tak teprve je začala jíst, mají sladkou chuť, řekla bych, že i koření. Jsou prostě boží.
Chutnají i mně a holce. 😍
(2 fotky)
  • Sladká chuť
  • Kořeněné
  • Prostě výborné 😊
  • Cena
  • Velká sklenička, uvítala bych i kapsičky.
1 poděkování
dominixa  19. črc 2021

Příkrmy od Nestlé NarurNes BIO

Výtečné! K příkrmům obecně nemám moc kladný vztah. Většinou jsem byla zaskočená z „vůně” a ještě více z chuti. Proto mě příkrmy od Nestlé mile překvapily. A to jak vůní, tak i chutí. Sama jsem dva příkrmy po trhání zubů snědla. A opravdu jsem si pochutnala! V září mě čeká další trhání a 100 % si zajdu koupit zase skleničku od Nestlé.
Skleničky obsahují sladkou zeleninu a asi díky tomu dětem tak chutnají. A pokud něco zbyde, tak se to rozhodně nevyhodí. :)
  • BIO kvalita
  • Chuť a vůně
  • Kombinace příchutí
  • Dostupnost (drogerie, internet)
  • Chutné jsou i studené
  • Vyšší cena (ale ne o moc, za kvalitu si ráda připlatím)
  • Uvítala bych i kombinace, bez sladké zeleniny pro zpestření jídelníčku
1 poděkování
serbosek  18. črc 2021

Testování kapsiček Nestlé NaturNes BIO

S mými syny jsme testovali kapsičky Nestlé a jelikož jsem z každé příchutě trochu odcucla i já, můžu tvrdit, že jsem testovala taky. 😀 Klukům nejvíc chutnala kombinace hruška-jablko-banán. Mě zas nejvíc mango. 🙈 Co ale vůbec neprošlo u kluků, ani u mě, byla příchuť dýně-banán-mrkev. Kapsičky jsou rychlá svačina na výletě, nebo jen jako malá ňamka během dne. A co musím těmto kapsičkám opravdu pochválit, že chutnají jako čerstvé ovoce, žádná uměletina.
(6 fotek)
  • Výtečná chuť
  • Nepřeslazené
  • Snadné otvírání
  • Příjemně barevné provedení obalu
1 poděkování
skavkova14  18. črc 2021

Testování křupinek Nestlé NaturNes BIO

Dostali jsme k testování pár balení křupek od Nestlé různých příchutí. Balení byla věkově pro děti od 6m a pak i od 10m. Dcerka má 9 měsíců, zkusila ochutnat i balíčky s 10m doporučením, jen díky velkým kouskům jsem ji křupky půlila. U malé na plné čáře vedly banánové křupky. Dobře se jí rozpouští v pusince, lehko se rozmělní, jelikož ještě nemá zoubky. Ani nejsou moc drobivé a lepivé, jako třeba kukuřičné křupky. Jediné co mě zklamalo bylo to, že když jsem nasypala křupky do mističky, už třeba za půl hodiny byly jako žvýkačka a hůř se to malé zpracovávalo v puse. Ale jinak spokojenost na obou stranách, i já jsem si pár křupek dala. Mě chutnají mrkvové. ;-)
  • Praktické balení
  • Příchutě
  • Od 6m dobrá velikost křupek
  • Nelepí, nedrobí
  • Hezky voní
  • Chuťově moc dobré
  • Po chvíli na vzduchu změknou a jsou žvýkavé
1 poděkování
adusku  18. črc 2021

Křupiny křup

Když jsme se dozvěděli, že budeme testovat křupiny Nestlé Naturnes Bio, měla jsem velkou radost, neměla jsem s nimi do té doby žádnou zkušenost. 😊

Testování prováděla odborná porota složená z mlsné starší dcery a pažravého mimiňáka. Testovali opravdu poctivě, objektivně, doma, na zahradě, na výletech i dovolené. 😃

Překvapilo mě, že jsou ve variantě na "sladko" i na "slano" a ani jedna neobsahuje zbytečný věci ve složení, jako jsou konzervanty, cukr navíc a díky absenci barviv, není všechno v okolí obarvené od ožužlaných křupin.
Jsou křupavé a rozplývají se v pusině.

Co musím vyzdvihnout, je skvělý nápad s uzavíratelnou "piksličkou". Určitě to znáte, děti prudí, chcete je zabavit křupinou, zbytek pytlíku dáte do tašky, kam pak ještě 1570x sáhnete pro spoustu důležitých věcí a jak dopadnou křupky? Ano, jsou všude a drobky vám pak z peněženky padají ještě měsíc po. 😃
Řeknu vám tajemství: 🤭 Když křupiny dojíte, plastové víčko můžete použít třeba na uzavření nedojezeného jogurtu, fakt. 😃

Za nás můžeme určitě doporučit, jako občasné mlsání pro všechny náročné dětičky i maminky. 😊
(3 fotky)
  • - velikost akorát do pusinky, takže žádný zbytečný čurbes (pokud teda nejste moje děti 🙈😃)
  • - super uzavíratelné balení
  • - žádné zbytečnosti ve složení
  • - u hvězdiček jejich velikost, myslím že u menších deníček může hrozit vdechhutí
1 poděkování
lipi4  18. črc 2021

Testování masozeleninových skleniček

Můj čerstvě roční synek s chutí testoval 6 druhů skleniček se zeleninou a masem. Oproti jiným skleničkám při případném dojídání chutnaly i mně.
Testování mě inspirovalo i k vaření pro zbytek rodiny, tak jsme si podle skleniček udělali pečené kuře s batáty, paprikou a rajčaty nebo krůtu s brokolicí a hráškem.
Když jsem se podívala na složení skleniček, tak všechny využívají k dochucení „sladké" druhy zeleniny - batáty, pastinák, hrášek, dýně, což bude nejspíše ten důvod, proč synek ani jednou neprotestoval při ochutnávání těchto obídků. Ráda bych uvítala i jiné kombinace, kdy prim nehraje sladká zelenina.
(10 fotek)
  • Kvalitní zpracování
  • Skvělá chuť
  • Dobrá konzistence
  • Základ na sladké zelenině
1 poděkování
luciiiks  18. črc 2021

Testování příkrmů Nestlé NaturNes BIO

Dcera dlouhodobě nechce jíst, proto jsem byla ráda, že se nám naskytla možnost zkusit něco nového.
Protože se naší malé prořezávali zuby, sáhla jsem nejprve po příkrmech od 6 měsíců, které mají strukturu pyré. Nevím, čím to bylo, ale jedla krásně. Stejné to bylo i s dalšími od 8 měsíců. Problém měla s většími skleničkami, kde už byly celkem velké kousky. Celkově dceři příkrmy chutnaly a snědla toho o mnoho více, než když jí vařím doma. Testování nám vyšlo zároveň na dovolenou, což jsem na cestách také ocenila. Vždy bylo připraveno jídlo pro malou.
Za mě musím vyzdvihnout chuť, která je opravdu dobrá. Jen mi trochu vadí, že se příkrmy vyrábí v Polsku. Přednost bych dala české potravině.
(3 fotky)
  • vždy po ruce na cestách
  • skvělá chuť
  • vyrobeno v Polsku
1 poděkování
aneta15  18. črc 2021

Masozeleninové příkrmy

My jsme testovali masozeleninové příkrmy. Můj syn (13 měsíců) sní většinou vše. Máme problém s ovocem, což příkrmy neobsahovali. :-) Domácí stravu střídám s příkrmy tak 50:50. Musím se přiznat, že s touto značkou jsem se setkala poprvé. Za nás jednoznačný favorit jsou skleničky 12+. Všechny moje 3 děti milovaly boloňské špagety. Ty od Nestlé jsou opravdu výborné, řekla bych, že i nejlepší, co jsme kdy koupili. U nás ale největší favorit na vítěze je Pastinák, hrášek a mrkev s rýží. K této kombinaci se budeme určitě vracet a znovu ji koupíme. Skleničky 6+ byly uplně hladké bez kousků, podle mě by mohly být hustější. Synovi už nestačily ale po přidání rýže nebo těstovin z toho byla plnohodnotná večeře. Já hlavně oceňuji, že když sklenička obsahovala např. hrášek, byla cítit opravdová chuť hrášku. Jediné, co se mi nelíbí, je etiketa. Pokud bych měla skleničku koupit, obal na mě nepůsobí věrohodně, není dost fresh ani bio. :-) Pusobí na mě dost retro. Za mě rozhodně tyto produkty DOPORUČUJI.
  • opravdová chuť zeleniny
  • celé kousky zeleniny
  • přidané bylinky
  • vůně, konzistence
  • cena
  • mě osobně odrazuje i obal, nepřijde mi dostatečně fresh, spíše retro
1 poděkování
20kveta  18. črc 2021

Náš favorit -křupky NaturNes Bio

Měli jsme možnost testovat tuto skvělou pochoutku. Křupky jsou v bio kvalitě, co je pro mě hodně důležité. Ze začátku jsem měla obavu, jestli můj malý nejedlík vezme na milost rajčatovou nebo mrkvovou příchuť. Obavy ale byly zbytečné, křupky si zamiloval a já s ním. Všechny příchutě jsou moc dobré. Líbí se mi, že křupky nejsou zbytečně slazené a chuť je i tak příjemně sladká. Tvar křupek nám také vyhovoval a množství v balení je ideální na cesty či výlety. Za nás velká spokojenost.
(3 fotky)
  • Praktické balení
  • Bez přidaných cukru
  • Produkty z ekologického zemědělství
  • Různé zajímavé příchutě
  • Vyšší cena
1 poděkování
lucie7411  18. črc 2021

NaturNes BIO

Ráda bych se s Vámi podělila o skvělou zkušenost s příkrmy Nestlé NaturNes BIO.

Měli jsme možnost otestovat výborné příkrmy :
Špagety Bolognese
Pastinák a dýně s celozrnými těstovinami a krůtím masem
Brokolici s hráškem a krůtím masem
Kuřecí maso s batáty a zeleninou

Upřímně musím napsat, že jsme byli mile překvapeni. Příkrmy Nestlé NaturNes Bio nádherně voní a jsou velmi chutné, v bio kvalitě a bez přidané soli. My už s dvojčaty těmhle příkrmům zůstaneme věrni. 😊

Takže za nás upřímně všem doporučujeme příkrmy Nestlé NaturNes BIO ❤
(3 fotky)
  • Skvělá chuť a vůně
  • Velmi dobrá konzistence příkrmů
  • Bio kvalita
  • Bez přidané soli
  • Žádnou nevýhodu jsme neobjevili.
1 poděkování
lenka109  18. črc 2021

S příkrmy od Nestlé NaturNes BIO jsme byli maximálně spokojené

Naše malá měla tu možnost ochutnat příkrmy od Nestlé a vše co dostala moc chutnalo, jen 4 jsou až od roka, tak na ty si ještě počkáme.
(5 fotek)
  • mohu jen doporučit, naší Terezce chutnaly všechny
  • žádné
1 poděkování
pajavr  17. črc 2021

Chutné masozeleninové příkrmy

Náš synáček Tonýsek měl možnost otestovat tyto velmi chutné skleničky s masozeleninovými příkrmy. Skleničky mají lákavý design, ale to co se ukrývá uvnitř nemá chybu.
Skleničky jsou voňavé, lákavé na pohled a hlavně chutné. Když to Tonýsek nedojí, tak dojídáme my. 😂 (Přiznávám se, nejradši bych je malému zbaštila sama, hlavně špagety, ty jsou mňamózní 😂 ). (Narozdíl od jiných značek příkrmů, některé od konkurence chutnají, jako když oblíznu kus nějaké hmoty. 🙄 ) Jediné, co bych vytkla je, že mě mrzí, že je jen málo druhů příchutí a taky mi tam chybí třeba ryba.
  • design
  • velmi chutné
  • složení
  • kvalita
  • velikost skleniček
  • jsou výborné i za pokojové teploty
  • Bio zelenina
  • cena
  • málo druhů příchutí
1 poděkování
sabca12345  17. črc 2021

Masozeleninové příkrmy

Naše Sofi (20 měsíců) už je rozmlsaná naším dospěláckým jídlem, takže příkrmy, které jsme dostali k testování, jí moc nechutnaly. Jediné, co jí opravdu chutnalo a snědla celé skleničky, byly boloňské špagety. Ty jsou opravdu vyborné a chutnají i mě. Zbytek skleniček, co jsme neotevřeli, prý radši přenechá své sestřičce, která se má narodit v srpnu. 😊👍
  • Kvalitní suroviny
  • Žádné nezdravé přidané složky
  • Veliký výběr příchutí
  • Dají se jíst studené i teplé
0 poděkování
verrys  17. črc 2021

Testování kapsiček Nestlé

Náš Kubík je opravdu skvělý jedlík, sní vše, co dostane a jelikož je mu teprve 10 měsíců a nemůže se podělit o to, která z kapsiček mu chutnala nejvíc, testovala jsem s ním a kapsičky po něm vždycky docucla. :)
Když jsme rozdělali krabici, první, čeho jsem si všimla, jsou neobvyklé kombinace příchutí - např. dýně+banán+mrkev, kapsička se šípkem nebo černým rybízem. Kuba nakonec snědl všechny, ale na kapsičku s rybízem se nejdříve moc netvářil, byla i na mě taková nakyselejší. Naopak, největší favorit byla kapsička s mangem (dobře, byl to hlavně můj favorit).
Velké mínus těchto kapsiček vidím v menší gramáži - 90 g. Pokud máte doma otesánka jako já, i dvě kapsičky budou málo. :) Při ceně 21,90 za kapsičku, by se svačinka trochu prodražila. :) Plusový je naopak větší, zaoblený náustek, který jsem ještě u žádných konkurenčních značek neviděla a hlavně, kapsičky nejsou ničím doslazované.
(5 fotek)
  • nejsou doslazované
  • zajímavé příchutě
  • super náustek
  • malá gramáž
  • vyšší cena
0 poděkování
sunrain  17. črc 2021

Testování kaší Nestlé NaturNes Bio

Testovali jsme s dcerkou vanilkovou a banánovou kaši Nestlé. Kaše jí ráda a podáváme je výhradně ke snídani. Kaše od
Nestlé překvapily, co se týče přípravy - snadno a rychle, bez hrudek. Poprvé jsem ji udělala dost tekutou a nebylo to úplně ono. Ale na druhý pokus už moc chutnala. U nás tedy na plné čáře vyhrála vanilková příchuť. Banánová není špatná, ale není nijak výrazná. Takže určitě budeme kupovat vanilkovou.
  • Jemná
  • Bez zbytečného cukru
  • Příjemné aroma
  • Snadno rozmíchatelná
  • V bio kvalitě
  • Návod na přípravu
  • Příliš velká porce dcera 10 měsíců ani jednou nesnědla celou porci (hodně individuální)
0 poděkování
markettwu  17. črc 2021

Příkrmy Nestlé NaturNes Bio

Dostali jsme na otestování příkrmy od Nestlé a já věděla už předem, že malý bude spokojený, protože miluje také jejich Nestlé NutriPuffs.
Po otevření skleniček mě překvapila příjemná vůně, měla jsem pokaždé chuť víc než ochutnat a byla bych schopná příkrm sníst sama. Daník (15 měsíců) vždy nedočkavě čekal, až jeho misku vytáhnu z mikrovlnky a on se bude moct pustit do jídla, moc mu chutnalo - zkoušel baštit i sám. Je vidět, že Nestlé má dobře vymyšlené kombinace potravin. Malému nejvíce chutnaly příkrmy od 8. měsíce - Bio sladké brambory s paprikou, rajčaty a kuřecím masem a Bio pastinák a dýně s celozrnnými těstovinami a krůtím masem, z čehož jsem byla překvapená, protože jí normálně i kousky, ale jemnější struktura mu vůbec nevadila. Příkrmy 12+ Bio pastinák, hrášek a mrkev s rýží a kuřecím masem a Bio Špagety Bolognese si také moc oblíbil.
Fajn je, že kdyby nedojedl celou porci, (což nebyl náš případ) je možné ji uchovat v lednici na později.
(3 fotky)
  • Kvalitní zelenina
  • Příjemná vůně
  • Vhodné kombinace
  • Bylinky
  • Konzistence
  • Málo kombinací
0 poděkování
jana31990  17. črc 2021

Maso-zeleninové příkrmy NaturNes BIO skleničky

Mě osobně tyto příkrmy velmi překvapily, že v nich jsou opravdu kousky a není to jako jiné úplně rozmixované.
Za další, co musím pochválit, je konzistence a především chuť. Jelikož opravdu chutnaly po určitých surovinach a ne jako většina prodávaných, že jsou úplně bez chutí. Syn jen tak nějaké nesní, ale tyhle do něj padaly jako voják do zákopu. 😀 Až kolikrát by klidně snědl ještě další 3 skleničky.
Za mě, ale především za syna, mohu jen vřele doporučit.
(2 fotky)
  • Opravdu v nich jsou kousky surovin
  • Skvělá chuť
  • Skvělá konzistence - ani řídké ani husté prostě tak akorát
  • Na nic jsme během testování nepřišli
0 poděkování
klingorova  17. črc 2021

Křupky Nestlé NaturNes BIO

Dcerka (22m) ihned po příchodu balíčku musela začít zkoušet. První, co zmizelo byly hvězdičky a lupínky jí moc nezaujaly. Hvězdičky do sebe hrnula neuvěřitelnou rychlostí na střídačku, aby asi zjistila, které jsou lepší. :) Teď mi hlásí pokaždé mňami, když vidí tuto plechovku. Jsme rádi, že jsme mohli testovat tyto výrobky. A hvězdičky u nás zůstávají. Děkujeme
(4 fotky)
  • Balení - velikost, pevná krabička, uzavíratelná (neotvírá se sama v tašce), žádná ostrá místa
  • Chuť - nejlepší z testování byla banán - malina a banán (ty zmizeli už první den)
  • Dobrá dostupnost
  • Cena (teda ve většině krámu)
0 poděkování
katerinamiku  17. črc 2021

Příkrmy 😊

Měli jsme možnost testovat příkrmy Nestlé NaturNes BIO. Příkrmy byly chuťově moc dobré. Místy větší kousíčky, které nám vůbec nevadily.
  • Porce tak akorát velká
  • Výborná chuť
  • Rychlá příprava
  • Nic 😊
0 poděkování
monikabor74928364  17. črc 2021

Nestlé NaturNes křupky

Křupky jsou chuťově výborné, ale, bohužel, pro mého 8-měsíčního chlapečka jsou moc malinké na úchop, hlavně ty hvězdičky. Ale když mu je dávám do pusinky já, tak mu moc chutnají. 😊
  • Chuť
  • Praktické baleni
  • Designově hezke balení (nabádá ke koupi)
  • Moc malinké křupky
  • Vyšší pořizovací cena
0 poděkování
renat115  17. črc 2021

Zdravé a chutné zpestření jídelníčku

Banánovou kaši už známe a dcera ji má moc ráda. I když preferuje spíše kaše rýžové, snažím se zařadit i jiné obiloviny - zde tedy pšenice a oves. Vanilkové kaše (i od jiných značek) dceři moc nechutnají, ale sypu jí alespoň lžičku suché směsi do nočního mléka. Nemá pak v noci tak často hlad. Takže využití pro vanilkovou kaši jsme nakonec také s dcerkou našly. Chutnala jí ale i smíchaná s ovocnou přesnídávkou Nestlé Švestka a hruška. Celkově jsem velmi ocenila rychlou přípravu, kaše netvoří hrudky a zejména ta banánová je moc chutná.
Myslím, že banánovou budeme kupovat i nadále.
(2 fotky)
  • Snadná a rychlá příprava
  • Netvoří hrudky
  • Vhodné složení obilovin - pšenice a oves
  • Příjemná banánová chuť
  • Bez přídavku cukru
  • Bio kvalita
0 poděkování
bednaluca  16. črc 2021

Kapsičky NaturNes BIO a naše testování :)

Tohle testování jsme si nakonec užily všechny!
Mladší, skoro 2,5 roku, starší skoro pětiletá i já. 🥰

Kapsičky mne překvapily svým balením, mají jiný otvor, než na jaké jsem zvyklá a jsem z toho nadšená!

Balení akorát, putovalo s námi na výlety jako svačinka i dobrota na chuť.
Nejméně nám chutnala kombinace s dýní.
Holčičkám jinak chutnaly všechny, jen by chtěly obrázkový motiv na obalu. 🙈
Já chodila mlsat mangovou. 🤫
Za nás nejlepší kapsičky, co jsme kdy měly, rozhodně budeme kupovat na výlety. ❤️
(4 fotky)
  • Skvělé složení
  • Velikost akorát
  • Jiný otvor na „cucáku" než u jiných
  • Úžasné příchutě
  • Neobsahují lepek a přidaný cukr
  • V mém okolí nesehnatelné
0 poděkování
molymoly  16. črc 2021

Masozeleninové příkrmy Naturnes Bio

Jídlo dceři vařím domácí, ale když jedeme na cesty, a to jezdíme docela často, vždy přibalím hotové skleničky. Na fotkách můžete vidět, jak máme zabaleno na cesty. Líbí se mi, že obsahují pouze ingredience z ekologického zemědělství. Líbí se mi velká škála příchutí od spaghetti bolognese, pastinák, hrášek, mrkev s rýží a kuřecím masem, po brokolice, hrášek a kuřecí maso nebo pastinák, dýně, celozrnné těstoviny a krůtí maso, nebo batáty s paprikou, rajčaty a kuřecím masem. Nelíbí se mi, že všechny obsahují rýžovou mouku a vodu a to docela dost procent (okolo 30-40).
(2 fotky)
  • Pouze ingredience z ekologického zemědělství
  • Rozmanité příchutě, takže je z čeho vybírat
  • Cena
  • Obsahují docela vysoké procento rýžové mouky a vody
0 poděkování
beuska4  16. črc 2021

Křupky Nestlé NaturNes Bio

S 10-měsíční dcerou jsme dostaly možnost vyzkoušet několik balení různých druhů těchto křupek.
Křupky jsou ve tvaru hvězdiček a lupínků, skvěle se rozpouští v puse, není třeba bát se nějakého zadušení... Zvládli jsme, i když nemáme ještě ani zoubek. Malé jsem dávala i v autě, což bych si u klasických kukuřičných „tyček" netroufla. Další výhodou je to, že z nich dítě není upatlané.
Příchutě si dcera oblíbila všechny, jak ovocné - maliny, banán, tak i zeleninové verze - mrkev, rajče. Ochuceno je to velmi decentně, a přesto je to pro dítě vítaná změna.
Tím, že dcera není zatím až takový jedlík, tak nám i křupky vydržely déle než je uvedených 5 porcí.
Skvělé je balení, lehce se znovu uzavře, na výletě se nepomačká v batohu.
(2 fotky)
  • Chuť
  • Balení
  • Rozpustnost
  • Cena
0 poděkování
nikolafj  16. črc 2021

Děkujeme za možnost testování, moc nás potěšilo.

Moji kluci, nejsou v jídle moc vybíraví, ale kaše od Nestlé s příchutí vanilky a banánů jim moc chutnaly. Kaše byly lehce rozmíchatelné, nedělaly žádné hrudky. Chuť byla vyvážená a jemná, klukům moc chutnala.
(4 fotky)
  • Vyvážené hodnoty
  • Skvělá chuť
  • Dobrá konzistence
  • Žádné jsme nenašli
0 poděkování
smekalovamo  15. črc 2021

Jak jsme testovaly kapsičky Nestlé.

Dcerka je jedlík, takže kapsičky měly velký úspěch. V době testování jsme byli na dovolené, takže kapsičky byly ke konci dovolené pryč. Jen jeden druh jí nechutnal. A to rybíz-hruška-jablko. Byla opravdu taková nakyslá a tu mi teda dcera nechtěla. Jinak zblajzla všechny raz-dva.
  • Chuť
  • Velký otvor na pusinku
  • Design dobře se drží
  • Žádnou jsem neshledala
0 poděkování
elifida  15. črc 2021

BIO dobrota do ruky

S dcerou (4 roky) a synem (1 rok) jsme měli možnost testovat BIO kapsičky od Nestlé. Hned po otevření kapsičky mě zaujal otvor pítka, který je příjemný do pusinky, protože je kulatý i na hranách. Pije se z něj o poznání lépe než z konkurenčních kapsiček.
Dcera i syn kapsičky vypili s velkou chutí a to všechny příchutě, které jsme dostali na testování. Já, jako maminka, opravdu velice oceňuji skvělé složeni. Balení je poměrně malé, což, ovšem, není to chyba. Kapsičky mají opravdu velmi dobrou chuť, jsou příjemně sladké, i bez přidaného cukru, a kombinace ovoce jsou zvoleny perfektně.
(3 fotky)
  • Složení
  • Skvělé pítko
  • Výtečná chuť
  • Kvalita
  • Perfektní kombinace ovoce
0 poděkování
vercas01  15. črc 2021

Masozeleninové příkrmy / skleničky

Náš malý otesánek měl možnost otestovat skleničky s masozeleninovými příkrmy. Při otvírání balíčku hned moc dobře věděl, co se ve sklenkách ukrývá. 😊
Skleničky mají lákavý design, ale to co se ukrývá uvnitř nemá chybu. Skleničky jsou voňavé, lákavé na pohled a hlavně chutné (jo, přiznávám, nejradši bych je malému zbaštila sama, hlavně špagety 😂 ). (Narozdíl od jiných značek příkrmů, některé od konkurence chutnají, jako když oblizuju kus plastu. 🙄 )
Líbí se mi, že podle věku mají rozdělenou konzistenci - od hladkého pyré po kousky.
(6 fotek)
  • Chuť
  • Suroviny, ze kterých jsou příkrmy vyráběny
  • Velikost skleniček
  • Konzistence
  • Cena
0 poděkování
allonie  15. črc 2021

Křupky Nestlé NarurNes BIO

Dostali jsme na vyzkoušení ovocné a zeleninové křupky. 10-měsíční dceři všechny příchutě moc chutnaly. Jsou ve tvaru malých hvězdiček a lupínků, takže si zároveň nabíráním procvičovala jemnou motoriku. Z mého pohledu se mi líbí, že nedělají takový nepořádek jako kukuřičné křupky. Balení je super na cesty, dá se znovu uzavřít plastovým víčkem. Plechovka je pevná, takže vydrží v batůžku bez deformace.
(3 fotky)
  • BIO složení
  • různé příchutě
  • obal
0 poděkování
pavlinasterezkou  15. črc 2021

Nestlé a Terezka

Zdravím maminky, s Terezkou jsme vyzkoušely příkrmy 6+ a 8+, protože máme 9 měsíců. První dojem dobrý, já osobně nadšená z kombinací s bataty. Terezce chutnaly všechny. ale nejrychleji spapala krůtí s těstovinami, takže u nás vítěz. Kvalita, složení a chuť super. Ochutnala jsem všechny. Určitě musím vypíchnout dvě věci. První - dají se jíst i za studena, takže pokud plánujete výlet - hory, lesy... - úplně v pohodě a bude taky chutnat, to jsem velmi ocenila. Druhá - kombinace co nedělají fleky (až na tu s rajčaty).
Určitě ještě koupíme, zvlášť na ty výlety.
(5 fotek)
  • Kombinace příchutí
  • Jsou dobré i za pokojové teploty
  • Bio zelenina
  • Cena
  • Konzistence
  • Málo druhů
0 poděkování
blenny  15. črc 2021

Příkrmy od Nestlé NaturNes BIO

Hezký den všem,
dostali jsme skvělou příležitost testovat příkrmy od Nestlé NaturNes BIO a já bych se s Vámi ráda podělila o naši zkušenost.
Příkrmy od Nestlé jsou vhodné pro děti od ukončeného 6. měsíce, jsou ve dvou variantách. Pastinák se sladkými brambory a telecím masem a Brokolice s hráškem a krůtím masem. Vše samozřejmě z BIO zeleniny což ocení nejedna maminka a její dítě. Jsou rozmixované do hladké konzistence a mají výbornou hustotu a opravdu hezky voní. Druhá kombinace je od ukončeného 8. měsíce: Pastinák a dýně s celozrnnými těstovinami a krůtím masem a Sladké brambory s paprikou, rajčaty a kuřecím masem. Třetí kombinace je od ukončeného 12. měsíce: Pastinák, hrášek a mrkev s rýží a Spaghetti Bolognese. Tyhle varianty jsou ve velkých 250 g sklenicích, tak jako ostatní varianty jsou voňavé, s kousky BIO zeleniny.
Moje dítě sní opravdu všechno, ale tyhle příkrmy jsme si obě zamilovaly a budeme se k nim určitě vracet. Nejoblíbenější jsou ty od 12 m, a pak Sladké brambory s paprikou, rajčaty a kuřecím masem, 8+. Příkrmy mají hezky dizajn, já oceňuji bylinky jako například petržel, kterou je v příkrmech fakt vidět.
Nestlé NaturNes BIO mě zaujaly na první pohled a určitě vyzkoušíme i jiné výrobky. Maminky, kterým záleží na tom, co jich dítě jí, a co skleničky obsahují, určitě nebudou zklamané. Nemám nic, co bych jim vytkla. Ocenili jsme je na cestách i doma, když jsem nestíhala uvařit.
(4 fotky)
  • - bylinky
  • - BIO zelenina
  • - hezký dizajn
  • - rozmanitost příchutí
  • - kousky zeleniny v příkrmech od 8+
  • - vůně
  • - konzistence
  • - nic, co bych vytkla
0 poděkování
eja11  15. črc 2021

Nestlé kapsičky

Naše malá Ellinka není velice mlsná a nepapá úplně všechno, co bych chtěla. Dostala jsem možnost testovat Bio kapsičky od Nestlé, a teda to nebylo ani možné, jak jí chutná. Kapsičky jsem musela ještě dokoupit v obchodě, protože nám nějak nevydržela zásoba. ☺️ Jsou perfeknÍ jak chuťově, tak se mi líbí větší hrdlo a hlavně jsou v Bio kvalitě. Kdo by nechtěl pro své miminko to nejlepší… Za nás strašná spokojenost.
(3 fotky)
  • Větší hrdlo
  • Skvělá chuť
  • Skvělé složení
  • Různé druhy
  • Jsou moc jedlé ☺️
  • U nás zatím žádná nebyla…
0 poděkování
kokodak  14. črc 2021

Kaše

Děkujeme za možnost otestovat.
Zprvu jsem kaše asi udělala řidší, než by měly být, nemám zatím jinou zkušenost s podobnými výrobky. Mně osobně více zachutnala vanilková, banány máme rádi, ale z kaše jsem jejich chuť tolik necítila.
Co se týče syna (teď 9 m.), tak ten není příliš vybíravý a s chutí je snědl obě. Dávala jsem spíše ráno a dopoledne na svačinu, večer před spaním, ne. Oceňuji rychlou přípravu. Vanilková kaše mi přišla chutnější a vonavější, obě jsou jemné, nepřeslazené. :thumbsup::slight_smile:
(3 fotky)
  • Rychlá příprava
  • Jemná chuť
  • Nepřeslazené
0 poděkování
sasulka84  14. črc 2021

Testování masozeleninových příkrmů

S naším čerstvě 2-letým synkem jsme testovali masozeleninové příkrmy. Jídlo ze skleniček jí výjimečně, když nestíháme uvařit domácí stravu, či abych mu dala jídlo, které doma moc nevaříme.
Filípek reagoval na tyto skleničky velice pozitivně. Vesměs mu chutnaly všechny. Příkrmy pro starší děti obsahovaly kousky, i přesto bychom možná uvítali s více kusy. Ale je dobré namixovat to s nějakou přílohou, aby to bylo hutnější.
Ochutnávala jsem i já a musím říct, že i mně to chutnalo. Přestože mi u jiných značek moc nechutnají.
Jídlo pěkně voní. Pošta nám přivezla balík, kde byla většina skleniček rozbitých a musím říct, že se z toho nelinul smrad, jak bych očekávala, ale krásná vůně. :-)
Z pohledu maminky se mi líbí rozmanitost nabídek - velké množství různorodé zeleniny a masa.
Plusem je i složení, kde se nevyskytují umělá zahušťovadla, konzervanty, sůl.
Hned na začátku mě zarazila etiketa, která nebyla v českém jazyce. Vysvětlení je podáno až vzadu na etiketě. Z obrázku na etiketě je ale jasné, o jaký příkrm se bude jednat.
Za nás tyto příkrmy vřele doporučujeme.
  • Rozmanitost chutí a různorodost konzistence dle věku dítěte.
  • Bez přidaných barviv, konzervantů, zahušťovadel, soli a dalších chemických přísad.
  • Možnost jíst i bez ohřívání.
  • Možnost ohřívání v mikrovlnné troubě.
  • Příkrmy pro starší děti bych připravila s vícero většími kusy.
  • Zarážející etiketa v cizím jazyce.
0 poděkování
dominixa  14. črc 2021

Kaše Nestlé NaturNes BIO

Vanilková a banánová kaše od Nestlé nás mile překvapila. Nejen, že jsou to (za nás) dvě nejchutnější příchutě, které na trhu seženete, ale jsou i chuťově dobré. Velmi mě potěšilo, že nejsou přeslazené. Oproti ostatním kaším (od konkurenčních značek), na které jsem koukala, obsahují méně cukru. Snadná příprava kaše je velkým benefitem, jde jednoduše rozmíchat (i) lžičkou a netvoří se hrudky. Není potřeba tahat metličku. :)
(2 fotky)
  • výborná chuť,
  • méně cukru,
  • netvoří hrudky (za nás TOP!!!),
  • snadná příprava,
  • snadno dostupná (drogérie, internet),
  • bezmléčná vanilková kaše je vhodná i pro ABKM (alergii na bílkovinu kravského mléka)
  • lze smíchat i s převařenou vodou
  • vyšší cena,
  • že přiberu na váze, protože zbytky budu dojídat :D
  • pouze dvě příchutě (pokud nevyhovuje banán a vanilka)
0 poděkování
zuzanka88888888888888  14. črc 2021

Testování kašiček

K testování jsme dostaly mléčnou banánovou a nemléčnou vanilkovou kaši. Moc jsem se na testování těšila, protože Verunka má kaše ráda. Začala jsem banánovou, protože tato příchuť je už naše oblíbená od jiné značky. A nezklamala, Verunce moc chutnala. I já jsem ochutnala a klidně bych si ji také dala ke snídani. Kaše se dobře připravuje, nehrudkuje, příjemně voní a není přeslazená. Jako druhou jsme zkusily nemléčnou vanilkovou. Trochu jsem z ní měla obavu, protože nemléčnou jsme zkoušely zatím jen jednou a nechutnala jí vůbec. O to víc jsem byla překvapená, Verunka ji snědla bez zaváhání a vypadalo to, že by si dala ještě nášup. Možná ještě větší úspěch než u banánové. Takže za nás obě kaše TOP a budu je určitě dále ráda kupovat. Uvítala bych i další příchutě.
(4 fotky)
  • nedělá hrudky
  • nepřeslazené
  • příjemná vůně
  • málo příchutí
0 poděkování
kristyneckaa27  14. črc 2021

Testování kaší Nestlé naturnes BIO

Je čas napsat závěrečnou recenzi, a musím říct že snad nebude mít žádná negativa.
Sonička (10 měsíců) začla testování s banánovou kaší, která ji zachutnala a snědla skoro celou misku. Vážně jsem koukala, protože ona je na kaše dost vybíravá a tahle ji zachutnala. Jakmile spotřebovala první krabici banánové kaše, vrhly jsme se na nemléčnou vanilkovou, a ta ji chutnala snad ještě více. Proč se tomu tak divím? Soni mi žádnou vanilkovou kaši od jiných značek nikdy jíst nechtěla. Kaše budu kupovat i nadále, jelikož mají u Soničky fakt úspěch a jsem moc ráda, že jsme našli kaši, která jí sedí. Do budoucna bych ocenila, kdyby byla i nějaká nová příchuť. Co se týče přípravy, je naprosto jednoduchá. Nehrudkuje se!!! Což se mi u většiny ostatních stávalo. A není přeslazená, a i tak jde krásně cítit chuť banánu nebo vanilky. Jsem moc spokojená.
(2 fotky)
  • Výrazná chuť
  • BIO
  • Není tak přeslazená
  • Nehrudkuje
  • Mohly by být nové příchuťe
0 poděkování
juliemichal  14. črc 2021

Recenze Nestlé NaturNes Bio

Produkty Nestlé NaturNes Bio můžu jen doporučit. Malému nejvíc chutnaly masozeleninové příkrmy NaturNes Bio, které chutnali i nám, kteří jsme malého krmili. :-)
Další věc, která mu taky hodně chutnala, byli kapsičky NaturNes Bio do ručičky. Akorát jsem mu je musela dát do talířku, protože ještě nepřišel na způsob papání z kapsiček.
Kaše NaturNes Bio byly taky výborné a hlavně se v nich nedělají hrudky.
Křupky NaturNes Bio snědli starší bráškové,protože malému moc nechutnali,ale starším bráškům chutnali strašně moc.
Určitě se budeme k masozeleninovým příkrmům a ke kapsičkám vracet, protože tak spokojeného Tobínka u těchto produktů jiných značek jsem neviděla.
(3 fotky)
  • složení
  • chuť
  • rychlá příprava
  • bio ovoce a zelenina
  • nemám co bych vytkla
0 poděkování
milisek13baby  14. črc 2021

Recenze příkrmů

Syn je někdy jedlík, ale aby jedl, tak mu jídlo musí chutnat. Tyhle příkrmy syna vyloženě nadchly .
Ať to byla Bio brokolice s hráškem a krůtím masem, sladké brambory s paprikou, rajčaty a krůtím masem, pastinák se sladkými brambory a telecím masem, pastinák a dýně s celozrnnými těstovinami a krůtím masem anebo Bolognese.
Syn pár příkrmů od jiných výrobců ochutnal, ale že by je jedl s takovou chutí, to ne.
Synovi krásně vše chutnalo jsme spokojeni.
  • Skvělá chuť
  • Nic jsem nenašla 🤗
0 poděkování
soda365  13. črc 2021

Recenze kapsiček značky Nestlé NaturNes Bio

Když nám kapsičky přišly byla jsem velmi nadšená, protože obecně jsem u svých dětí nikdy s produkty od Nestlé neměla nikdy problémy a vždy jim moc chutnaly. Naštěstí mě ani tentokrát značka nezklamala a jsem i nyní velmi spokojená. Velmi se mi líbí složení, synům moc chutnají. Jen náš nejmladší - Vojtíšek (26 měsíců) měl problém s kombinací s rybízem, nejspíš byla na jeho vybíravý jazýček trošku kyselejší - no nevadí (dojedla ji maminka a ta si mlaskla :) ).

Velice oceňuji složení kapsiček. Je to skvělá, zdravá a vydatná svačinka, bohužel pro nás, v příliš malém balení. Kapsičky jsou vyrobeny pouze z ovoce a neobsahují žádné uměle vyrobené látky. To se ovšem odráží na hustotě, a tak jsem po pár pokusech pochopila, že vzít kapsičky jako svačinku na výlet je pro nás prostě nereálné. Všechny mé (lehce roztržité děti) totiž vždy skončily pobryndané a někdy (nevím jak to dokázaly) i s kapsičkou rozmazanou ve vlasech. :( Dětem nejvíc chutnaly kapsičky ve kterých byl banán, já měla chuť jim vytrhnout z ruky kapsičky s mangem, které miluji, ale samozřejmě, jsem měla smůlu - na mě nezbývalo téměř nic. :(

Cenově jsou trošku dražší, ale za tu kvalitu to rozhodně stojí. Brzy mě čeká porod našeho čtvrtého chlapečka a já už jsem si připsala tyhle kapsičky na seznam věcí, které nakoupím do spíže, aby měli doma něco fajn ke „sváče". Možná to bude znít trošku zvláštně, ale také je nakoupím pro sebe do tašky na šestinedělí. Nejsem příliš nadšený „čokoholik", a tak si po porodu ráda zamlsám na sladkých kapsičkách a dopřeji si zaslouženou odměnu. :)
(4 fotky)
  • super složení
  • zajímavé kombinace
  • bez přidaného cukru
  • bezlepkové
  • bio
  • super uzávěr, který neřeže, nevytéká a dá se jím kapsička spolehlivě znovu uzavřít
  • výborná chuť
  • docela řídké, takže děti se často pobryndaly
  • vyšší cena
  • 1 balení nám na svačinu nestačí :(
0 poděkování
a_netk_a  13. črc 2021

Ovocné kapsičky

Náš Matýsek měl možnost otestovat ovocné kapsičky. On je jejich velký milovník. Když dorazil balíček a on uviděl obsah, tak hned ječel: „Papina, papina, budu hamat." Jako 1. zvolil s příchutí šípku a ta mu moc chutnala. Několikrát za den chodil do skříně a pořád si chtěl vybírat. Oceňuji, že se jedná o bio a není to doslazované cukrem.
(5 fotek)
  • Bio
  • neslazené
  • praktické balení
  • chuťově moc dobré
  • malé baleni
0 poděkování
pepper05  13. črc 2021

Láska na první rozbalení, křupky!

Kapsičky jsou moc dobré, z ekologického zemědělství a i se zajímavými příchutěmi (např. jablko se šípkem malého dost zaujalo), plus je i tak akorát velikost.
To, co nás ale naprosto dostalo, jsou křupky. Už při prvním vybalení přišlo dost zábavy, pevné krabice tak najdou využití i po dojezení posledního kousku. Po ochutnání ale přišla naprostá závislost, syn si křupky sype rovnou do krku a v batůžku nesmí na svačinu chybět. Příchuť je jemná a zeleninové příjemně překvapily, TOP je ale za syna malina! Baví nás i menší velikost, aspoň si rovnou při jezení syn rozvíjí jemnou motoriku. Píšu si tak Nestlé NaturNes Bio do pravidelného nákupního seznamu, u nás už zůstanou.
(4 fotky)
  • Jemná příchuť vhodná pro nejmenší
  • Zajímavé kombinace příchutí
  • Ovocné i zeleninové varianty
  • Praktické balení
  • Bio složení z ekologického zemědělství
  • Rychle dojdou :)
  • Pro dospělé nevýrazná chuť, pro děti ale ideální
  • Menší velikost křupek je vhodnější pro starší děti
0 poděkování
lenkakj7  13. črc 2021

Recenze maso-zeleninových skleniček

Zdravím. Měli jsme to štěstí a dostali na vyzkoušení několik druhů obědových skleniček s věkovým doporučením 6+ a 12+ měsíc. Ty od ukončeného 6. měsíce jsou konzistencí jako hladké pyré, super pro dětičky, kterým ještě nevyrostly zoubky. A ty od 12+ už jsou s kousky, což moc oceňuji. Malý už má spoustu zubů a více se nají, než z nějakého pyré, co slupne jak malinu. 😄
Vzhledově se mi moc líbí design skleniček, ale bylo by praktické mít chuť napsanou i vepředu větším písmem, než jen vzadu na etiketě. 🙂
Chuťově si náš Oli nestěžoval. 😄 Všechno krásně spapal. On tedy od malička papá všechno. To už je co říct, když něco nedojí. Ale celkově raději kupuji kvalitnější produkty, zvlášť když jsou Bio, je to pro mě velmi sympatické. Mám tak pocit, že malý papá dobré věci bez přidaných nesmyslů. ♥️ Určitě doporučuji, je to dobrá záchrana pro maminky, když nestíhají uvařit, či na cestování s sebou do tašky... Nebo celkově i pro maminky, které dávají skleničky každý den. 😊
Já osobně bych klidně dávala, ale dost se to prodraží, takže se převážně snažím malému vařit. Ale ne, že ne, ve spíží vždycky pár skleniček pro záchranu či pro svůj volný „nevařící" den mám. 🤗
  • Bio kvalita
  • pestré chutě
  • pěkný design skleniček
  • od 6+ pyré, od 12+ kousky
  • dobrá gramáž pro dané měsíce
  • vyšší cena
0 poděkování
timissa  13. črc 2021

Nestlé kaše (banán a vanilka)

S dcérkou sme testovali nemliečnu (vanilkovú) a mliečnu (banánovú) obilnú Bio kašu. Po otvorení ma prekvapila príjemná vôňa oboch kaší. Chuťovo som predpokladala preferenciu banánovej príchute, nakoľko je to dcérino obľúbené ovocie, ale mýlila som sa. Na plnej čiare vyhrala banánová príchuť (a to aj u mňa a 3-ročného syna). Keďže dcéra je ešte dojčená, nezarábala som mliečnu kašu s náhradným mliekom, ale iba s vodou a musím povedať, že napriek tomu chuťovo kaši nič nechýbalo. Oceňujem, že kaše nie sú príliš husté a nestane sa z nich hustá jednoliata hmota, ako tomu býva u iných kaší. Možné zlepšenie by som videla v možnosti balenia kaší do znovuuzatvárateľných obalov, ako tomu býva napr. u niektorých korenín a syrov, pretože vždy to pracne zaväzujem gumičkou a dcéra nie je až taký veľký jedák, aby celú kašu zjedla do týždňa. :) Navyše rada strieda príchute a máme potom doma viac otvorených balení. Za mňa môžem kaše len doporučiť.
(4 fotky)
  • - príjemná vôňa
  • - nie príliš sladká chuť
  • - nie veľmi hustá konzistencia
  • - mliečna kaša dobre chutí aj pri zarobení s vodou
  • - nemá znovuuzatvárateľný obal
0 poděkování
tratatundra  13. črc 2021

NutriPuffky v naší partě

NutriPuffky u nás doma milujeme. Malí i velcí. A to přesto, že nemáme doma malé batole. Já je ráda mlsám u TV či v práci u PC. Dětem nejvíce chutnají malinové, mě okouzlily rajčatové. Banánové jsme již měli a děti je snědly, ale znovu už se po nich neptaly. Chuťově nejméně výrazné jsou mrkvové a já mám pocit, že jsou docela jako ovesná kaše. 😁 Za nás ale NutriPuffky na výlety, dlouhé cesty autem i na to obyčejné mlsání jen tak doma, jsou super. 😊 I díky praktickému uzavíratelnému balení.
(3 fotky)
  • praktické balení
  • chutnají malým i velkým
  • vhodné od 8 nebo 10 měsíců
  • cena
0 poděkování
evabry  13. črc 2021

Křupky NaturNes BIO

Křupky jsou v bio kvalitě, což ocení každá maminka. K výběru jsou ovocné nebo zeleninové příchutě. U nás vyhrála rajčatová příchuť ostatní nezaujaly. Změnila bych malý tvar hvězdiček za větší, bála jsem se vdechnutí, ale pro dětské ručičky je to skvělý tvar k procvičení jemné motoriky. Uzavíratelné baleni v plechovce je skvělé na výlety nebo jen tak na procházku.
(2 fotky)
  • bez přidaných barviv a cukrů
  • znovu uzavíratelná plechovka
  • jsou pečené, ne smažené
  • rozplývají se v ústech
  • vyšší cena
  • malá velikost hvězdiček (riziko vdechnutí)
  • nevýrazná chuť
0 poděkování
moncici89  13. črc 2021

Recenze Nestlé NaturNes Bio

S produkty Nestlé NaturNes Bio jsem velmi spokojená. Určitě u nich zůstaneme i na dále. Velmi se mi líbí složení, dceři chutnají. A že má vybíravý jazýček.
Křupky miluje i starší dcera a zabaví se jimi na dlouho. 🙈 Dávám opravdu plný počet bodů.
Kaše se dobře rozpouští, kapsičky mají ideální gramáž, příkrmy jsou chutné, bez přidané soli a cukru.
  • Gramáž
  • Kvalita složení produktů
  • Bez přidaného cukru a soli
  • Bio kvalita
  • Vteřina nepozornosti a kapsička vyteče (nesmí se zmáčknout). 😊
0 poděkování
wikki07  13. črc 2021

Křupky s příchutí

Mají tvar malých hvězdiček a lupínků a koupíte je v pevné plechové dóze.
Obsahují převážně pšeničnou mouku, u ovocných napůl s rýžovou moukou, takže nejsou bezlepkové. Chuť je velmi decentní, příchuť bych nepoznala, ale pro malé děti je to akorát. Škoda, že příchuť není obsažená v těstě. Je na křupky nasypaná a dost špiní ruce.
Nevím, čím to je, ale balení těchto křupek vydrží dceři déle, než obyčejné křupky. Může jíst přímo z plechovky, nemá ostré okraje. Křupky se v plechovce nelámou a zůstávají i po otevření křupavé.
Plechovku si můžeme nechat na drobnosti nebo zrecyklovat.
(3 fotky)
  • Neobsahují přidaný cukr
  • Decentní chuť vhodná pro malé děti
  • Lze jíst přímo z plechovky
  • Křupky jsou chráněné proti zlámání
  • Špiní ruce
  • Obsahují ořechy a lepek
  • Vysoká cena
0 poděkování
agentka009  13. črc 2021

Masozeleninové příkrmy NaturNes Bio

Skleničky jsou výborné svým složením, žádné přidané zbytečnosti, které jsou pro malé děti nevhodné. Příkrmy od 6. měsíce jsou rozmixované, skvěle se hodí pro děti, kterým ještě nevyrostly zoubky. Skleničky od 8. měsíce jsou také rozmixované, ale už se tam občas nějaký kousek vyskytne. Příkrmy pro děti od 12. měsíce jsou gramáží největší (250 gramů), obsahují kousky, chuťově vynikající, Dominiček byl nadšený. U nás vyhrály Boloňské špagety, ale Domi si pochutnal na všem.
(7 fotek)
  • složení
  • chuť
  • kombinace chutí
  • vyšší cena
0 poděkování
krausova30  13. črc 2021

Nejlepší kaše od Nestlé NaturNes BIO

Davídek (7 měsíců), měl skvělou možnost otestovat kaše od Nestlé NaturNes Bio. Jako první zkusil kaši s banánovou příchutí. Na první dvě lžičky se moc netvářil, ale pak mu to tak zachutnalo, že během chvilky snědl celou misku. A kašičku s příchutí vanilky si zamiloval hned. Dopadlo to tak, že se musel kašičkou krmit sám. Za nás je nejvíce TOP vanilková kaše Nestlé NaturNes Bio. Nejvíce oceňuji, jak se kaše skvěle připravuje a nedělá žadné hrudky. Chutí, je jemná a skvěle se dá poznat příchuť vanilky, banánu. A jako matka jsem nejvíce spokojená, že nejsou kaše sladké. Dlouho jsem hledala TOP kaši. A musím říct, že tahle ja za mě a Davídka výhra na plné čáře. :)
(5 fotek)
  • Nejvíc oceňuji, že kaše není sladká.
  • Rychlá příprava.
  • Jemná chuť.
  • Nedělá hrudky.
  • Mohla by se prodávat ve větším balní.
  • Škoda, že jsou jen dva druhy, bylo by skvělé udělat jestě pár příchutí.
0 poděkování
charlottelotta  13. črc 2021

Maso-zeleninové příkrmy NaturNes BIO

Měla jsem trochu obavu, jestli si dcera vůbec dá, budou už jí dva roky a maso a zeleninu už jí klasicky, ale kupodivu i příkrmy ve skleničce obstály. Nejvíc jí chutnalo asi krůtí s brokolicí, i přesto, že je jemně mixované a určené již dětem od 6 měsíců. 😊 Dovedu si i představit jí příkrmy dát trěba s těstovinami, pokud je třeba rychle připravit oběd bez větší námahy.
Za mě tyto produkty doporučuji, vždy jsem ochutnala i já. 😊
Pouze mne překvapilo, že název na přední straně není v češtině. Jinak nemám žádné výhrady, a to ani ke složení, které si u dětských produktů vždy prostuduji. 👍
  • Pestrá chuť
  • Složení
  • Název není v češtině
  • Pro denní použití by mi chyběla ryba.
0 poděkování
pavlaoravova  13. črc 2021

Příkrmy

Bohužel, u 16-měsíční dcerky příkrmy moc slavně nepochodily. Dcerka má s jídlem obecně problémy a z příchutí jí žádná nezaujala natolik, aby snědla více než cca 4 lžičky. Má ráda zelené jídlo, tak nejlépe u ní pochodila brokolice s hráškem.

Za mně osobně byly chutné boloňské příkrmy, které připomínaly jídlo pro dospělé. U příkrmů pro 12+ jsou fajn větší kousky, na kterých se děti učí přecházet na nemixovanou stravu. Dále oceňuji praktičnost, tj. hotové jídlo, které se nemusí ohřívat, což je teď, přes horké léto naprosto ideální. Zároveň je tak sklenička skvělá i na výlety. Mile překvapilo i kvalitní složení.

Celkově můžu Nestlé příkrmy jen doporučit, maminkám usnadní život a dovedu si představit, že většině dětí budou náramně chutnat. Mlsným dětem se holt nic nezavděčí. 😅
  • Výběr z příchutí
  • Složení
  • Praktičnost
0 poděkování
tangerina  13. črc 2021

Testování kapsiček NaturNes BIO

Kapsičky jsou vyrobeny opravdu z ovoce, neobsahují pesticidy, dusičnany ani jiné látky. Je to fakt super zdravá a vydatná svačinka v ideálním balení, co si jednoduše vezmete na výlety, procházky, na hřiště.
Kombinace jsou hruška+jablko+banán, hruška+jablko+černý rybíz, jablko+banán+borůvka+ostružina, dýně+banán+mrkev, jablko+šípky, mango.
Osobně mně i synovi nejvíce chutnala kombinace s dýní. Naopak, nás vůbec nenadchlo mango.
(5 fotek)
  • Super složení
  • Z ovoce bez pesticidů a přídavných latek
  • Zajímavé kombinace
  • Velikost balení dostačující na svačinu
  • Docela řídké, takže syn se často pobryndal
  • Dostupnost (neviděla jsem ve všech běžných obchodech)
0 poděkování
nelinkabublinka  13. črc 2021

Chrumky

Chrumky sú v pevných dózach. Praktické na cesty. Nič sa nevysype, nie je všade neporiadok. Nie je nutné ich presýpať do nejakých krabičiek. Plastovým vrchnákom sa dobre uzatvoria a zostávajú dlho chrumkavé. Drobné tvary chrumiek sú hravé, dieťa si trénuje pri papaní aj jemnú motoriku. Otvor v dóze je akurát na detskú rúčku. Chuť nie je výrazná, čo je však logické, keďže ide maškrtu pre najmenších. No pochutili si na nich aj staršie deti, ktoré sme ponúkli.
  • Praktické balenie
  • Hravý tvar
  • Zloženie
0 poděkování
nelinkabublinka  13. črc 2021

Zdravá desiata

Taštičky sú veľmi chutné. Páčia sa mi nie úplne tradičné príchute. Kvalitné zloženie. Deti si ich obľúbili. Imponuje mi, samozrejme, Bio zloženie.
  • zloženie
  • netradičné kombinácie
  • menšie balenie
0 poděkování
lucinkamarecek  13. črc 2021

Super křup na cesty

Měli jsme možnost otestovat Křupky NaturNes BIO a toto je naše zhodnocení silných a slabých stránek produktu:
Z pohledu maminky:
- praktické balení, nenavlhnou a lze mít otevřených více chutí zároveň, aniž by ztratily na své křupavosti
- malá velikosti sladkých hvězdiček, při cestě autem jsem musela neustále Štěpánkovi doplňovat do ruky
- praktická dóza, která po vyprázdnění slouží jako hračka, nebo pro mě jako super kořenka po polepu balicím papírem
- uměle neslazené a nesolené

Z pohledu Štěpánka:
- malé balení, snědl by celé i na posezení
- chutná přestože není přeslazeno
  • Chuť
  • Balení
  • Cena
0 poděkování
levandulina  13. črc 2021

Masozeleninové příkrmy Nestlé NaturNes BIO

Pro dcerku jsem dostala k otestování příkrmy ve skleničce Nestlé NaturNes Bio.
Pročetla jsem si složení. Nikde žádné zbytečné přísady, žádná sůl, cukr a podobně. Já si tohle dost hlídám, takže složení všech příkrmů se mi moc líbí.
Příkrm brokolice s hráškem je od 6 měsíců a je jemně rozmixovaný. Tento dcerce moc nechutnal. Více si pochutnala na pastináku se sladkými brambory (ten je také pro děti od 6 m.).
Od 8 měsíců jsou příkrmy s více jemnými kousky. Tady dcerce moc chutnaly sladké brambory s paprikou, rajčaty.

Příkrmy od 12 měsíců jsou také hrubší, skleničky jsou větší (250 g), ale dcerka s velikostí problém neměla.

Na etiketách je vyobrazené přesně to, co sklenička obsahuje. Ještě bych ocenila, kdyby popis na přední straně byl napsán v češtině. Podle obrázku se pozná, že je tam maso, ale ne přesně, jaký druh. To až vzadu na etiketě se dá vyčíst.

Příkrmy se mohou podávat i neohřívané, v pokojové teplotě. A tyto skleničky se dají opět zavírat.

Musím říct, že jsem s těmito příkrmy celkově moc spokojená. Od složení, po chuť, ale i složení a poměr potravin, které obsahují.
(4 fotky)
  • Složení
  • Chuť
0 poděkování
nikous621  12. črc 2021

Ovocné kapsičky

Byla jsem vybraná na testování kapsiček. Musím říci, že mě dost překvapilo - zajímavé a chutné kombinace, super složení. Ideální svačinka na výlety, ale i na doma. Stellinka si na nich moc pochutnává. Jsme rádi, že jsme byly vybrané a mohly ochutnat. Moc děkujeme 😊
(2 fotky)
  • bez přidaného cukru
  • bezlepkové
  • parádní kombinace chutí
  • bio
  • super uzávěr
  • nemám co bych vytkla
0 poděkování
walz79  12. črc 2021

Ovocné kapsičky

Vybrané chutě a kombinace ovoce, složení bez přídavných látek a cukrů.
Synek je baštil a moc si pochutnával. Jedna byla pro něj málo. Kapsička se krásně drží a dávkuje.
Určitě mu někde zakoupím na zdravé mlsání, protože kyselé, tvrdé ovoce zatím plive. Kvalitní ovocné kapsičky jsou u nás sázka na jistotu.
(2 fotky)
  • Složení bez lepku
  • Nedoslazované
  • Zajímavé příchutě
  • Dobře padne do ruky
  • Zatím se v běžných obchodech nikde neviděla tyto výrobky.
0 poděkování
terezazizkova  12. črc 2021

NaturNes kapsičky

Ovocné kapsičky dceři moc chutnají, nejoblíbenější je mango a hruška-jablko-banán. Přidávali jsme i do jogurtů, nebo do rýžové kaše na dobrou noc. Kaši, která je bez chuti krásně dochutí. Mohu jen doporučit. 🙂
  • Skvělé složení
  • Praktické do ručičky menší rozměry
  • Chybí meruňková nebo broskvová příchuť
0 poděkování
milcamf  12. črc 2021

Banánová a vanilková kaše

Během testování jsme vyzkoušely NaturNes Bio banánovou a vanilkovou kaši. Kaše se velice rychle připraví a rázem je hotové výborné jídlo pro naše nejmenší. Obě dvě kaše krásně voní a oceňuji, že nejsou příliš sladké. Dceři však více chutnala banánová příchuť, protože banány miluje. Za nás mohu určitě doporučit. 🙂
  • Rychlá příprava
  • Krásně voní
  • Mohly by se klidně vyrábět i ve větším balení
0 poděkování
any01  12. črc 2021

Ovocné kapsičky

Natálka se kapsicek mohla ujíst, nejlepší prý na snídani s piškotem. 🤭 Všechny spapala a určitě budeme i kupovat, jsme rádi že jsme měli možnost otestovat.
  • Složení bez cukru
  • Bio kvalita
  • Chuť
  • Velikost skladná
  • Asi jsme žádné nenašli
0 poděkování
martina1301  12. črc 2021

Hodnoceni BIO ovesných kaší

Instantní kaše mě mile překvapila, jelikož vůbec nehrudkuje. Pro naši malou skvěle stravitelná a navíc příjemně voní. Testovali jsme vanilkovou a banánovou příchuť a v podstatě ani jedné nemám co vytknout. Dceři obě chutnaly a byla s nimi spokojená.
(4 fotky)
  • Nehrudkuje, skvěle se rozmíchá.
  • Momentálně nevím o žádných.
0 poděkování
any01  12. črc 2021

Příkrmy

Malá už je rozmlsaná na normální jidlo maminky a tatínka, ale příkrmy, které jsme rozdělali, jsem snědla já a zbytek jsme předali mladšímu kamarádovi, který se olizoval až za ušima. Chuť a vůně těchto příkrmů s konkurencí, co jsme zkoušeli, nesrovnatelná.
  • Chuť
  • Kvalita, složení
  • Vůně
  • Velikost malé i větší balení
  • Vyšší cena
0 poděkování
b91  12. črc 2021

Testování ovocných kapsiček NaturNes BIO

Testování kapsiček od Nestlé jsme si užili, já i Kubča. Musím se přiznat, že jsme si nechali od každé příchutě jen jednu na otestování. Kapsičky totiž dorazily přesně v den, kdy se republika dozvěděla o katastrofě - tornádu, které se prohnalo po Moravě. Zabalila jsem tedy 2/3 testovacího balíčku jako pomoc pro maminky s dětmi v nouzi.
Za ty dva týdny mi kapsičky NaturNes BIO několikrát zachránily svačinu pro Kubu. 😬 Na první kapsičku měl hrozný „hlad" hned, jak ji pošťák dovezl. Další otestoval u bazénu, u řeky, na procházce u kostela. Musím říct, že mě hodně překvapilo, jak mu kapsičky chutnaly. Hlavně kombinace se šípkem, protože šípkový čaj jinak nemá rád. Kapsičky mají supr složení a jsou cenově dostupné, oproti konkurekci.
A protože mě brzy čeká pobyt v porodnici, a ti mí kluci budou hospodařit sami doma, svačinky od Nestlé určitě nebudou v zásobě nakoupené doma chybět. Mám totiž jistotu, že Kuba neumře hlady a bude mít něco zdravého, co mu chutná ke sváče. 🙊🙈
Děkujeme za možnost testovat ❤️🙏🏼
(4 fotky)
  • Složení.
  • Chuť.
  • Cena.
  • Praktické balení.
  • Není ostré pítko.
  • Nenašli jsme žádnou 😻🙏🏼.
0 poděkování
domi21  12. črc 2021

Nestlé BIO kaše 🌾

Hezký den, dostali jsme na testování kaše vanilka a banán. Při otevření velice krásně voněly. 🥰 Naší vyvolenou se stala vanilka a to na plné čáře. 🤗 Co se týče hustoty, tak jsem nedávala udané množství, ale méně. Připadá mi pak až moc hustá. Chuťově jsou obě velice dobré, ale vanilka u mě bodovala o něco víc a u malé úplně. 😁 Velké plus má v tom, že nedělá hrudky. 🙏 Děkuji za tu možnost vyzkoušet a už teď zcela jistě vím, že vanilku budeme dál kupovat. 🥰
  • Krásná vůně
  • Skvělá chuť
  • Nedělá hrudky
  • Zbytečně hustá
0 poděkování
bludnavila  12. črc 2021

Křupky 4 příchutí

Naše první zkušenost s testováním na MK a s křupkami Nestlé obecně.
Dcera 2 a třičtvrtě roku. Křupky už u nás nejsou moc obrátkovým zbožím, ať už na svačinky nebo zabavení či utěšení dítěte, ale stejně je to věc, kterou mám stabilně v batohu. Proto mě překvapila forma obalu křupek (tubus). Na první pohled zabere dost místa. Na druhý pohled oceňuji, že se křupky ani v přeplněném batohu a dlouhodobějším nošení nepolámou. Pozitivem je i fakt, že i delší dobu načaté balení křupek vydrží křupavé / tvrdší. Recyklovatelnost kompozitního materiálu neposoudím. Jedno balení křupek nám vždy vydrželo na několik výletů / denních aktivit.
Soli ani cukru výrobky příliš neobsahují, což je dobře.
Co se příchutí týče, zahrnovaly ovoce a zeleninu, které má dcera ráda (rajčata, mrkev, banány, banány a maliny). Výrazné preferenci konkrétní příchuti ale neprojevovala - zkřoupala je všechny bez rozdílu.
Křupky jsou trochu tvrdší (v porovnání s křupkami nejklasičtějšího tvaru, které běžně kupujeme), mírně posypané práškem s příchutí, což není na výletech nejšikovnější, protože ten zůstává nalepený na ručičkách. Jinak nám ale křupky chutnaly a testování jsme si užily.
  • Trvanlivé a odolné balení
  • Dostatečné množství na několik výletů
  • Chutné
  • Prášek s příchutí lepící se na ruce
  • Trochu tvrdší na děti už od 8 měsíců
  • Vyšší cena
0 poděkování
teeereza  12. črc 2021

TOP kaše

Na vyzkoušení a otestování nám přišli banánové a vanilkové kaše. Přiznám se, že já raději dělám kaše z vody je to snažší, ale je to pouze moje lenost 🙈.
Začala jsem banánovou kaší a nikdy jsem neviděla, že by mi malá něco tak rychle snědla a ještě v plné dávce. Takže banánová uspěla na 1*. Co se týče vanilkové, tu volíme k večeři a malé moc chutná. Pěkně vyniká vanilková chuť, která není umělá. Dovolila jsem si taky ochutnat. 🙊
Takže za nás určitě stojí za vyzkoušení a prckům bude určo chutnat. U nás se staly oblíbenými a budeme je kupovat. 😊 Takže děkujeme. 🙂
  • Skvěle chutnají
  • Nejsou umělé
  • Krásné voní
  • Super konzistence
  • Rychlá příprava
  • Nejsou předražené
  • Super krabice
  • Nemáme
0 poděkování
tangerina  12. črc 2021

Testování kapsiček NaturNes BIO

Když jsme se synem byli vybráni na testování ovocných kapsiček, tak jsem měla obrovskou radost. Už jsem na ně koukala v obchodě, protože se mi líbilo složení, ale bála jsem se vyzkoušet, protože jsem nevedela, zda by synek ty kombinace vůbec chtěl ochutnat / sníst.
Kapsičky jsou vyrobeny opravdu z ovoce, neobsahují pesticidy, dusičnany ani jiné látky. Je to fakt super zdravá a vydatná svačinka v ideálním balení, co si jednoduše vezmete na výlety, procházky, na hřiště.
Kombinace jsou hruška+jablko+banán, hruška+jablko+černý rybíz, jablko+banán+borůvka+ostružina, dýně+banán+mrkev, jablko+šípky, mango.
Osobně mě i synovi nejvíce chutnala kombinace s dýní. Naopak, nás vůbec nenadchlo mango.
  • Super složení
  • Z ovoce bez pesticidů a přídavných latek
  • Zajímavé kombinace
  • Velikost balení dostačující na svačinu
  • Docela řídké, takže syn se často pobryndal
  • Dostupnost (neviděla jsem ve všech běžných obchodech)
0 poděkování
misaa56  12. črc 2021

Masozeleninové příkrmy

Se synem jsme dostali možnost vyzkoušet masozeleninové příkrmy. Z příkrmů jde cítit opravdu zelenina, která je uvedena na obalu. Skleničky mají super složení. Jediné co mi vadilo je, že tam je méně těstovin a moc omáčky ale ty jsme si lehko dovařili a přidali. Synovi nejvíce chutnaly asi boloňské špagety.
Děkujeme za možnost je vyzkoušet.
(4 fotky)
  • Složení
  • Velikost skleniček
  • Chuť
  • Dostupnost (u nás jsem je asi ještě neviděla)
  • Málo těstovin oproti omáčce
0 poděkování
misha_1989  12. črc 2021

Příkrmy k testování Nestlé NaturNes Bio

Měli jsme možnost vyzkoušet Nestlé z řady NaturNes Bio a to hned několik druhů masozeleninových příkrmů i od určitého měsíce a za to moc děkuji. Malá si na nich pochutnala.
Nejprve bych začala vzhledem skleničky - když nám skleničky dorazily byla jsem zvědavá, jaké druhy budeme testovat. Nebudu lhát, docela mě zarazilo, že hned na přední etiketě není český popis skleničky. Musela jsem hledat na druhé straně a to bylo úplně maličkým písmenem napsané a ačkoliv vidím dobře, měla jsem to problém přečíst. Celkový vzhled se mi moc líbí a i obsah jde krásně rozeznát, zda je mixováný nebo s kousky.
Obsah skleničky má velmi dobrou konzistenci i chuť.
Naší malé nejedlici velmi chutnalo, i když nesnědla celou dávku, tak neměla problém ochutnat, což u některých značek ani nechutná. Nejvíce jí chutnaly špagety Bolognese. Určitě doporučuji maminkám i tatínkům.
(2 fotky)
  • bez konzervačních látek a barviv
  • z kvalitních druhů surovin s označením BIO
  • celkový vzhled
  • cena
  • český popis na etiketě příkrmu
0 poděkování
tichaj98  12. črc 2021

Ovocné kapsičky Nestlé

V rámci testování jsme obdrželi ovocné, ale i zeleninové kapsičky od značky Nestlé. Mě, jako maminku, velmi nadchlo složení. Jedná se o 100% ovoce bez pridaného cukru. A co na ně říkal syn? Syn je všechny zbaštil. Najednou snědl 2-3 kapsičky. Jedna byla totiž málo. 😂😂😂 Mela jsem strach, jak mu bude chutnat příchuť - dýně, mrkev, banán. Mě osobně moc nechutnala, ale syn po ní jen mlaskal. Takže u nás měly kapsičky obrovský uspěch. A moc děkujeme. ❤️❤️❤️
(2 fotky)
  • Složení
  • Cestovní, praktické balení
  • Vyšší cena za 90 g kapsičku
0 poděkování
rmarci  12. črc 2021

Nestlé NaturNes Bio

Nestlé NaturNes Bio křupky dětem moc chutnaly. Jak ovocné, tak zeleninové. Praktické otvírání děti bavilo. Složení výrobku je skvělé, nemám k němu připomínky. Vyhovuje našim představám a potřebám, budem nadále kupovat. Zaujaly nás.
  • chuť
  • balení
  • složení
  • cena
0 poděkování
mispule29  12. črc 2021

Kapsičky

Nestlé kapsičky moc nám chutnaly. 👍👏
(2 fotky)
  • Super na cesty
  • Skvělá chuť
0 poděkování
jaaanaluk  12. črc 2021

Masozeleninové příkrmy

Měli jsme možnost testovat masozeleninové příkrmy. Hned poté, co skleničky dorazily, jsem se zaměřila na složení jednotlivých druhů, které mě překvapilo svoji rozmanitostí a velmi oceňuji Bio kvalitu výrobků.
Dcera do této chvíle ochutnávala spíše doma vařené jídlo, proto jsem byla zvědavá, jak uspějí Nestlé skleničky. Přišly v pravý čas, vzali jsme je s sebou na výlet do Krkonoš, kde vaření nebylo možné. Dcera poctivě testovala každý den. A já ochutnala také, abych mohla hodnotit chuť výrobků. U dcery uspěly napůl, chutnaly ji všechny skleničky obsahující mrkev a rajčata. Na ostatní se úplně netvářila, ale i tak vždy alespoň půlku snědla. Za mě je chuť skleniček dobrá, cítila jsem z nich vždy chuť zeleniny, která byla uvedena na obale.
Jediné, co mi chybí, jsou skleničky, které by obsahovali spíše kousky než mixovanou zeleninu. Dcera je už v 11 měsících delší čas zvyklá na nemixovanou stravu.
(5 fotek)
  • Chuť zeleniny
  • Ideální gramáž
  • Rozmanitost druhů
  • Konzistence, ocenili bychom kousky
0 poděkování
lucahv  12. črc 2021

Testování kapsiček

Kapsičky moc chutnali. Nejoblíbenější byla mangová. Hlavní předností u těchto kapsiček považuji podíl ovoce jiného než jablka. Ve většině kapsičkách od jiné značky je 60-80 % jablko a zbytek teprve jiné ovoce. Kdežto tady opravdu převládalo ostatní ovoce. Velké plus!!! Někdo by mohl za mínus považovat cenu, ale tady opravdu cena = kvalita.
  • Podíl ostatního ovoce než jablko.
  • Žádný cukr ani škroby.
  • Bio kvalita.
  • Skvěle se pije i pro menší.
  • Nenašla jsem.
0 poděkování
sspal  12. črc 2021

Křupky Nestlé BIO

Naše Dittuška ovocné měla doma za odměnu a zeleninové na cesty jako svačinku. Musím říct, že tohle se vám vážně povedlo, jak obsah, tak super dóza, se kterou si dcera také vyhrála. 😅 Byla schopná si to pěkně dávat přímo z dózy až do žaludku. 🤭😂 No a v neposlední radě nesmím také zapomenout, že to velice chutnalo i tatínkovi. 😂
  • Výborná chuť
  • Krásná vůně
  • Suprové balení
  • 😃 pro dceru malé balení 😃
0 poděkování
katmou  12. črc 2021

Banánová a vanilková kaše

Dostali jsme možnost vyzkoušet banánovou a nemléčnou vanilkovou kaši. Obě kaše se snadno připravují, nedělají hrudky. Vanilková kaše našemu Jarečkovi chutnala, banánová, bohužel, takový úspěch neměla.