Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Čistící a prací prostředky

Úklid není vždy procházka růžovým sadem. Čas od času je to pot, dřina a pořádná "makačka". Každá z nás však zbožňuje ten pocit čisté a uklizené domácnosti. Zbavit se posledního zrnka prachu, vyleštit okna či provonět domov právě vypraným prádlem však není tak náročné, pokud máte po ruce ty správnéh pomocníky v podobě čistících a pracích prostředků.

Nové články

Hodnocení a zkušenosti s čistícími a pracími prostředky

Máš zkušenost s čistícími a pracími prostředky?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost

Sanytol univerzální čistič

Sanytol

dzejsy  21. srp 2021
Používám na nábytek a na podlahu. Krásně mi voní, vůně není bijící do nosu. 👍
Čti celé hodnocení
2
1

Dettol antibakteriální sprej

Dettol

petaov  2. srp 2021
Používám denně. Má neutrální vůni, nejde skoro cítit. Dobře čistí. Používám asi na všechny povrchy i na skla.
Čti celé hodnocení
3

Sanytol univerzální čistič

Sanytol

petaov  2. srp 2021
Čistí dobře, ale mi smrdí. Znovu už nekoupím.
Čti celé hodnocení
1
1

Gelové kapsle Persil Discs 4 v 1

Zkušenost s Persil Discs 4 v 1

tratatundra  3. čer 2021
Prací kapsle používám už nějakou dobu, nejraději tedy PERSIL Duo-Caps Sensitiv pro citlivou pokožku, jelikož mám doma dvě malé „citlivky".
Rozhodla jsem se ale zkusit něco nového a musím Persil pochválit. Gelové kapsle Persil Discs 4 v 1 krásně perou i při nízkých teplotách a voní krásně a hlavně dlouho. Té vůně se nemohu nabažit.
Čti celé hodnocení
5
1

Somat Gold Gel

Somat gel v některém překvapil ale i zklamal

sakmarka  3. led 2020
Výrobek jsme vyzkoušeli až po svátcích. Začali jsme s nižší dávkou a na talířích zůstala zaschlá omáčka, hrnce - nerezové nebyli lesklé a sklo bylo zašedlé. Plastové misky zůstaly barevné a mastné.
Pak jsme dávku zvýšili na max. Gel dlouho nevydržel, ale hrnce se lesknou a talíře jsou pořádně umyté, ani se na nich nedrží žádný povlak. Sklo je čistější, ale pořád mu chybí lesk. Plastové misky jsou na tom o dost lépe.

Nejsme úplně nespokojení, ale zůstaneme u kapslí (od jiné společnosti), které jsme používali do teď. Jsou pro nás bezpečnější, nejsou s nimi žádné komplikace, nádobí je čisté, myčka krásně voní po citronech a je to pro nás ekonomičtější.

Ale dám značce Somat ještě jednu šanci, až uvidím kapsle za rozumné peníze, vyzkoušíme je. Třeba AllInOne bude lepší.
Čti celé hodnocení
2
3

Somat Gold Gel

Somat Gold gel

theuska29  3. led 2020
Somat Gold gel mohu doporučit. Avšak co mě zarazilo, že při strhnutí etikety byla v láhvi půlka. Nevím, jestli šlo o omyl nebo je to běžné.
Čti celé hodnocení
2

Somat Gold Gel

Somat Gold Gel

m.artina  1. led 2020
Přestože výrobky Somat do myčky na nádobí používáme, testování Somat Gold gelu bylo pro nás doma novinkou, do té doby jsme měli zkušenost jen s jinou řadou prostředků Somat. Za mě jsou výrobky Somat kvalitními prostředky na mytí nádobí, s nimiž člověk nesáhne vedle - účinné, příjemně vonící, splňují vše, co od prostředku na mytí nádobí do myčky očekávám. Jediné, co bych vytkla, je nepraktické dávkování, většinou se mi z láhve vylilo více prostředku než jsem chtěla, zbytečně jsme tak plýtvali.
Čti celé hodnocení
2
1

Somat Gold Gel

Má zkušenost se Somat Gold

zukysek  21. pro 2019
Používáme tablety, teď jsme měli možnost vyzkoušet gel, za nás spokojenost. 😊 Většina nádobí je pěkně umytá. My můžeme doporučit.
Čti celé hodnocení
1
1

Somat Gold Gel

Somat gel

iva_da  16. pro 2019
Po použití Somat gelu, byly některé kusy nádobí mastné. Dávkování 18/28 ml je trochu obtížnější, když má myčka odměrku na 15/25 ml. Dost mě překvapilo, že láhev jde velice snadno otevřít, tím pádem může lehce dojít k jejímu vylití, případně náhodnému otevření dětmi.
Čti celé hodnocení
2
2

Somat Gold Gel

Spokojenost

kstablova  16. pro 2019
S mycím Somat gelem jsem spokojená. Potěšila mně citrusová vůně po otevření myčky. Je nás doma 6, takže hodně vařím, plus ještě dva velcí psi, které krmím syrovým masem a tak je pro mě perfektní čistota nádobí prioritou číslo jedna. Tady rozhodně Somat gel zvládl práci na jedničku. Jediný detail, který mi nevyhovuje je nálevka na láhvi. Nevím proč , ale po čase začnou kapky téct po vnitřní straně láhve pod plastovým obalem a protékají až dolů, takže zapatlají místo, kamkoliv láhev postavíte. Ale to je opravdu jen detail.
Čti celé hodnocení
2
1

Somat Gold Gel

Somat gel test

ustarana  14. pro 2019
Gel je fajn. I připálená pánev byla krásně umytá. Vadilo mi, že gel nemá odměrku, takže nevím, jestli jsem nedávala zbytečně moc prostředku.
Čti celé hodnocení
3
2

Somat Gold Gel

Skladne baleni a kvalita

pehamek  12. pro 2019
Gel do myčky jsem použila celkem 8x. Myjeme jen 1-2 myčky týdne. Nádobi bylo umyté dobře. Sklenice se leskly a neměly bílý povlak. Balení se dobře otvíralo a i zavíralo. Nevím, jestli z obou otvoru jsem dávkovala stejně a to poznám až balení vypoužívám a uvidím, jestli v jedné části nezůstala tekutina a druhá část je prázdná.
Čti celé hodnocení
3
2

Somat Gold Gel

Somat gel

cicibajza  12. pro 2019
Somat gel jsem zkoušela poprvé a jsem příjemně překvapená. Není už pak zapotřebí přídávat sůl a leštidlo, Somat gel krásně umyje i mastné a zaschlé nádobí.
Čti celé hodnocení
3
1

Somat Gold Gel

Naprosto doporučuji Somat

veru93  11. pro 2019
Somat předčil očekávání, nádobí čisté, voňavé. Dokonce i myčka se mi zdála čistší.
Čti celé hodnocení
2

Somat Gold Gel

Spokojenost

valuvka  10. pro 2019
Perfektní dávkování, super rozpustitelný, nádobí 100% čisté.
Čti celé hodnocení

Somat Gold Gel

SOMAT gel

lenka.han82  10. pro 2019
Těšila jsem se na testování SOMAT gelu. Nikdy jsem neslyšela o ničem jiném než o tabletách. Nádobí bylo vždy dobře umyté, a protože mám myčku vždy plnou a davám klasické programy, nikdy se mi nestalo, že by se tableta nerozpustila. Gel mě nijak nezklamal ale ani nenadchl. Trochu nemile mě překvapilo, že dávkování není úplně domyšlené. Mám v myčce měřítko na 15 a 25ml, takže 18ml se dost špatně odhaduje. 😀 Nicméně, dávala jsem vždy od oka plnou dávku.
Každopádně, gel klidně zkusím i jindy a doporučuji hlavně pro maminky, které nemají vždy plnou myčku a potřebují rychle umýt nádobí a nemusí dávat celou tabletu, ale jen trochu gelu 👍
Čti celé hodnocení
2
1

Somat Gold Gel

Somat gel do myčky

miminko85  10. pro 2019
Děkuji za možnost testování, Somat gel patří mezi výborné prostředky na mytí nádobí, gel i tablety jsou fajn, jen tablety nedávám do dávkovače, tam se někdy nerozpouští, ale házím přímo do myčky, s gelem takový problém řešit nemusím.
Čti celé hodnocení
4
1

Somat Gold Gel

Somat gel test

esterka610  9. pro 2019
Děkuji za možnost testovat Somat Gel.

Ač jsem doposud používala pouze tablety, Somat gel mě opravdu mile překvapil, nádobí je čisté, bez jakýchkoliv skvrn a hlavně je téměř bez parfemace, což je TOP.

100% kupuju další balení.
Čti celé hodnocení
2
1

Somat Gold Gel

Má zkušenost se Somat gelem do myčky

lucizaji  9. pro 2019
Tak já můžu s klidem říct, že určitě doporučuju :). Myčku už využíváme nějaký pátek, na trhu je prostředků kupa, ale takhle krásně lesklé nádobí jsme měli snad prvně, navíc si potrpím na příjemnou vůni, a tady je to přesně to pravé, žádná štípavá vůně, jen příjemná svěžest :). Za nás určitě veliká spokojenost :).
Čti celé hodnocení
3
1

Somat Gold Gel

Somat gel (výborný pomocník)

andinka97  9. pro 2019
Somat gel do myčky je úplně úžasný prostředek na mytí nádobí. Do myčky jsem dala zaschlej hrnec od krupicové kaše a vyndala jsem krásně čistý a lesklý hrnec. 👍 Vždy jsem měla problém, že se mi tableta v myčce nerozpustila celá a teď? Zádné fleky na skleničkách od tablety. Vše krásně čisté a lesklé. Opravdu všem doporučuji zakoupit. Nevěřila jsem tomu, ale díky testování jsem měla šanci vyzkoušet a už vím, že budu gelu věrná.
Čti celé hodnocení
3
1