Somat Gold Gel

    84 zkušeností

Nestačí mít doma jen myčku, ale musíte do ní vybrat vhodný mycí prostředek, který zanechá vaše nádobí čisté a lesklé. Značka Somat přichází s novými gely do myčky, které jsou vhodné i pro kratší mycí cykly a dokonale se rozpouští. Somat Gold Gel je k dostání ve 3 variantách: Somat Gold Gel Anti-Grease, Somat Gold Gel Anti-Grease Lemon a, Somat Gold Gel Neutra Fresh. Také je můžete pořídit ve 4 různých velikostech, a to 30, 55, 76 nebo 110 mycích dávek.

Somat Gel Gold

Pokud potřebujete rychle čisté a lesklé skleničky pro návštěvu, volíte na své myčce nejkratší cyklus. Pokud však používáte tablety do myčky, může se stát, že se tableta nestihne rozpustit celá a místo lesklých skleniček je máte pokryté zbytky prášku z tablety. To se vám se Somat Gold Gel nemůže stát ani u toho nejrychlejšího mycího cyklu. A díky flexibilnímu dávkování můžete množství Somat Gold Gelu přizpůsobit množství nádobí i stupni znečištění. Ušetříte tak a jedna prací dávka vás oproti mycím tabletám vyjde levněji.

Somat Gold Gel pro mytí nádobí v myčce vám přináší tyto benefity:

  • 2x více lesku v porovnání s tabletami Somat All in One.
  • 100% rozpustnost: Při použití tablet se může stát, že se tableta úplně nerozpustí a zůstane v myčce, případně přímo na nádobí, které potom musíte znovu umýt.
  • Vhodný pro krátké mycí cykly s nižší teplotou, které spotřebují méně vody i elektrické energie. Právě díky rychlé a úplné rozpustnosti poskytuje dokonalé výsledky mytí i během krátkého mycího cyklu.
  • Flexibilní dávkování: Narozdíl od tablet si Somat Gold Gel dávkujete podle toho, jak moc špinavé nádobí máte. Pro lehce znečištění nádobí použijte 18 ml přípravku a pro středně nebo silně znečištěné nádobí použijte 28 ml.
  • 100% recyklovatelná láhev: Odstraňte svrchní obal a recyklujte láhev.

Více informací o přípravcích Somat

Přečtěte si, jak dopadlo testování ženami z Modrého koníka:

Nové články

Hodnocení a zkušenosti s přípravkem Somat Gold Gel

Máš zkušenost s přípravkem Somat Gold Gel?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
sakmarka  3. led 2020

Somat gel v některém překvapil ale i zklamal

Výrobek jsme vyzkoušeli až po svátcích. Začali jsme s nižší dávkou a na talířích zůstala zaschlá omáčka, hrnce - nerezové nebyli lesklé a sklo bylo zašedlé. Plastové misky zůstaly barevné a mastné.
Pak jsme dávku zvýšili na max. Gel dlouho nevydržel, ale hrnce se lesknou a talíře jsou pořádně umyté, ani se na nich nedrží žádný povlak. Sklo je čistější, ale pořád mu chybí lesk. Plastové misky jsou na tom o dost lépe.

Nejsme úplně nespokojení, ale zůstaneme u kapslí (od jiné společnosti), které jsme používali do teď. Jsou pro nás bezpečnější, nejsou s nimi žádné komplikace, nádobí je čisté, myčka krásně voní po citronech a je to pro nás ekonomičtější.

Ale dám značce Somat ještě jednu šanci, až uvidím kapsle za rozumné peníze, vyzkoušíme je. Třeba AllInOne bude lepší.
  • Krásně leští nerezové nádobí
  • Na nádobí se nedrží žádný povlak
  • Nečistí myčku a nevoní
  • Sklo není vyleštěné
  • Musí se používat v maximální dávce, aby fungoval
theuska29  3. led 2020

Somat Gold gel

Somat Gold gel mohu doporučit. Avšak co mě zarazilo, že při strhnutí etikety byla v láhvi půlka. Nevím, jestli šlo o omyl nebo je to běžné.
  • Nádobí se leskne
  • Vyčistí i více znečištěné nádobí
m.artina  1. led 2020

Somat Gold Gel

Přestože výrobky Somat do myčky na nádobí používáme, testování Somat Gold gelu bylo pro nás doma novinkou, do té doby jsme měli zkušenost jen s jinou řadou prostředků Somat. Za mě jsou výrobky Somat kvalitními prostředky na mytí nádobí, s nimiž člověk nesáhne vedle - účinné, příjemně vonící, splňují vše, co od prostředku na mytí nádobí do myčky očekávám. Jediné, co bych vytkla, je nepraktické dávkování, většinou se mi z láhve vylilo více prostředku než jsem chtěla, zbytečně jsme tak plýtvali.
  • účinný prostředek, dobře odmašťuje, dodává lesk
  • příjemně voní
  • nepraktická láhev, špatně se dávkovalo
zukysek  21. pro 2019

Má zkušenost se Somat Gold

Používáme tablety, teď jsme měli možnost vyzkoušet gel, za nás spokojenost. 😊 Většina nádobí je pěkně umytá. My můžeme doporučit.
  • Lesklé nádobí
  • Žádné
iva_da  16. pro 2019

Somat gel

Po použití Somat gelu, byly některé kusy nádobí mastné. Dávkování 18/28 ml je trochu obtížnější, když má myčka odměrku na 15/25 ml. Dost mě překvapilo, že láhev jde velice snadno otevřít, tím pádem může lehce dojít k jejímu vylití, případně náhodnému otevření dětmi.
  • Praktické dávkování bez doteku s přípravkem
  • Možnost použít méně přípravku při lehkém znečištění
  • Některé kusy nádobí byly mastné
  • Velice snadné otevření i pro děti
kstablova  16. pro 2019

Spokojenost

S mycím Somat gelem jsem spokojená. Potěšila mně citrusová vůně po otevření myčky. Je nás doma 6, takže hodně vařím, plus ještě dva velcí psi, které krmím syrovým masem a tak je pro mě perfektní čistota nádobí prioritou číslo jedna. Tady rozhodně Somat gel zvládl práci na jedničku. Jediný detail, který mi nevyhovuje je nálevka na láhvi. Nevím proč , ale po čase začnou kapky téct po vnitřní straně láhve pod plastovým obalem a protékají až dolů, takže zapatlají místo, kamkoliv láhev postavíte. Ale to je opravdu jen detail.
  • Perfektní čistota nádobí
  • Vůně
  • Nálevka láhve
ustarana  14. pro 2019

Somat gel test

Gel je fajn. I připálená pánev byla krásně umytá. Vadilo mi, že gel nemá odměrku, takže nevím, jestli jsem nedávala zbytečně moc prostředku.
  • - nádobí hezky čisté a lesklé
  • - žádné výrazné aroma
  • - pohodlné - není potřeba doplňovat leštidlo a sůl
  • - dávkování
  • - vyšší cena
pehamek  12. pro 2019

Skladne baleni a kvalita

Gel do myčky jsem použila celkem 8x. Myjeme jen 1-2 myčky týdne. Nádobi bylo umyté dobře. Sklenice se leskly a neměly bílý povlak. Balení se dobře otvíralo a i zavíralo. Nevím, jestli z obou otvoru jsem dávkovala stejně a to poznám až balení vypoužívám a uvidím, jestli v jedné části nezůstala tekutina a druhá část je prázdná.
  • Skladné balení
  • Kvalitně umyté nadobí
  • Žádný bílý povlak na sklenicich
  • Asi žádné
  • Uvidím, jestli se obě části přípravku dávkují stejně a jestli při dopoužívání nezbylo v jedné části a druhá je prázdná.
cicibajza  12. pro 2019

Somat gel

Somat gel jsem zkoušela poprvé a jsem příjemně překvapená. Není už pak zapotřebí přídávat sůl a leštidlo, Somat gel krásně umyje i mastné a zaschlé nádobí.
  • - vše v jednom
  • - vůně
  • - opravdu účinné
  • - jedinou nevýhodu vidím v absenci odměrky, v myčce taky odměrku nemám a s manželem jsme vedli debatu, zda stačí půl nádržky nebo raději více
veru93  11. pro 2019

Naprosto doporučuji Somat

Somat předčil očekávání, nádobí čisté, voňavé. Dokonce i myčka se mi zdála čistší.
  • Velikost balení
  • Vůně
valuvka  10. pro 2019

Spokojenost

Perfektní dávkování, super rozpustitelný, nádobí 100% čisté.
lenka.han82  10. pro 2019

SOMAT gel

Těšila jsem se na testování SOMAT gelu. Nikdy jsem neslyšela o ničem jiném než o tabletách. Nádobí bylo vždy dobře umyté, a protože mám myčku vždy plnou a davám klasické programy, nikdy se mi nestalo, že by se tableta nerozpustila. Gel mě nijak nezklamal ale ani nenadchl. Trochu nemile mě překvapilo, že dávkování není úplně domyšlené. Mám v myčce měřítko na 15 a 25ml, takže 18ml se dost špatně odhaduje. 😀 Nicméně, dávala jsem vždy od oka plnou dávku.
Každopádně, gel klidně zkusím i jindy a doporučuji hlavně pro maminky, které nemají vždy plnou myčku a potřebují rychle umýt nádobí a nemusí dávat celou tabletu, ale jen trochu gelu 👍
  • Mohu dávat tolik prostředku, kolik chci / potřebuji
  • Nádobí dobře umyté
  • Dávkovaní
miminko85  10. pro 2019

Somat gel do myčky

Děkuji za možnost testování, Somat gel patří mezi výborné prostředky na mytí nádobí, gel i tablety jsou fajn, jen tablety nedávám do dávkovače, tam se někdy nerozpouští, ale házím přímo do myčky, s gelem takový problém řešit nemusím.
  • Umyje špinavé nádobí
  • Nezůstávají fleky
  • Nádobí nesmrdí
  • Dobře se dávkuje
  • Nic
esterka610  9. pro 2019

Somat gel test

Děkuji za možnost testovat Somat Gel.

Ač jsem doposud používala pouze tablety, Somat gel mě opravdu mile překvapil, nádobí je čisté, bez jakýchkoliv skvrn a hlavně je téměř bez parfemace, což je TOP.

100% kupuju další balení.
  • Bez výrazné vůně
  • Čisté nádobí
  • Nenašla jsem
lucizaji  9. pro 2019

Má zkušenost se Somat gelem do myčky

Tak já můžu s klidem říct, že určitě doporučuju :). Myčku už využíváme nějaký pátek, na trhu je prostředků kupa, ale takhle krásně lesklé nádobí jsme měli snad prvně, navíc si potrpím na příjemnou vůni, a tady je to přesně to pravé, žádná štípavá vůně, jen příjemná svěžest :). Za nás určitě veliká spokojenost :).
  • Příjemně voní
  • Vysoký lesk nádobí po použití
  • Jednoduché dávkování
  • Nenašla jsem :)
andinka97  9. pro 2019

Somat gel (výborný pomocník)

Somat gel do myčky je úplně úžasný prostředek na mytí nádobí. Do myčky jsem dala zaschlej hrnec od krupicové kaše a vyndala jsem krásně čistý a lesklý hrnec. 👍 Vždy jsem měla problém, že se mi tableta v myčce nerozpustila celá a teď? Zádné fleky na skleničkách od tablety. Vše krásně čisté a lesklé. Opravdu všem doporučuji zakoupit. Nevěřila jsem tomu, ale díky testování jsem měla šanci vyzkoušet a už vím, že budu gelu věrná.
  • Žádné nerozpuštěné tablety
  • Lesklé a hlavně dokonale čisté nadobí
  • Snadné dávkování
  • Nenašla jsem žádné nevýhody
alousek99  9. pro 2019

Somat gel

Somat gel jsem používala už dřív a vždy jsem s ním byla spokojená. Umyje i zaschlé nádobí, skleničky se krásně lesknou. Jediný minus je, že neumyje tmavé skvrny od černého čaje, takže většinou střídám gel+tablety. Jako největší plus vidím, že nikde nezbývá nerozpuštěná tableta. A myslím, že cena gelu je taky fajn🙂
  • - lesklé sklenice
  • - umyje zaschlé nádobí
  • - cena
  • - neumyje tmavé fleky od černého čaje
chocomorocco  8. pro 2019

Somat gel

Kupovali jsme vždy jen tablety. Poprvé jsme vyzkoušeli gel. Velmi mě překvapilo, jak dobře myje. Umyje vše, co jsme přichystali. Poradil si se všemi fleky i zaschlým jídlem. Jako největší překvapení bylo, jak krásně leští. Takto krásně vyleštené skleničky jsme zatím neměli. Určitě u nás není Somat gel naposledy.
  • - skvělá rozpustnost
  • - leštění
  • - možnost dávkovat množství dle potreby
  • Nic
ewon  8. pro 2019

Somat gel do myčky

Poprvé za 6 let, co mám doma myčku jsem vyzkoušela místo kapslí gel. Do teď jsem používala pouze kapsle Somat a další jiné značky. Byla jsem mile překvapená. Nádobí krásně čisté, zvládl i mastnotu na nádobí a nezanechává na nádobí a skleničkách žádné fleky a mapy. Krásně voní, můžu si volit množství gelu podle toho, jak je nádobí špinavé. Až mi dojde, moc ráda si ho zase koupím. Kolikrát jsem v myšce našla zbytky kapslí. Určitě doporučuji vyzkoušet. :slight_smile:
  • Vůně
  • Možnost volit si množství dávkování
  • Čisté nádobí
  • Nic
fejfarka  8. pro 2019

Somat gel gold to umí

Mockrát děkuji za možnost vyzkoušet Somat Gold gel do myčky. S gelem jako takovým jsem se setkala poprvé, vždy jsem používala jen tablety. Při rozbalení mě zarazilo větší balení, obsah byl plný do 2/3. Naopak mě příjemně překvapilo dávkování, jednoduché, rychlé a účinné. Nádobí bylo až na jedno mytí umyté dobře, skleničky bez fleků a kapek. Ale hlavně, nádobí krásně vonělo po citronech.

Pouze jednou se mi při jednom mytí špatně omyly. Ovšem jsem je spíše špatně umístila. Jinak vše bylo vždy krásně omyto.

Somat gel gold určitě doporučuji.
  • vůně
  • jednoduchá a rychlá aplikace
  • účinnost
  • balení
b_matasova  8. pro 2019

Testování Somat Gold

Mohu doporučit, zkoušela jsem i tablety Somat, ale nerozpustí se a za ty peníze jsem byla hodně naštvaná, ale gel mě mile překvapil a byla jsem spokojená. Jak myčka, tak i nádobí bylo krásně čisté.
  • Dávkování
roofie  8. pro 2019

Somat gel

Děkuji za možnost testování
Do myčky používám hlavně tablety. Ale pokud nemám úplně plnou myčku, ale potřebuji umývat, dávám gel. Somat jsem zkoušela poprvé. Láhev pěkně padne do ruky, dávkování snadné.
Nádobí umyté perfektně, zvládl hrnce od omáčky, mísu od francouzských brambor, vše dokonale čisté.
Za mě možná zbytečně silná vůně. Jinak velká spokojenost.
  • Snadné dávkovaní
  • Nádobí opravdu čisté, skleničky lesklé
  • Na mě silná vůně
misabrejlova  8. pro 2019

Somat gel

Pokaždé, když jsem v obchodě volila mezi gelem anebo tabletami do myčky, vždy jsem sáhla po tabletě. Odedneška přejdu na Somat gel, který mě velice mile překvapil. Za celé testování se mi nestalo, že bych měla na nádobí šmouhy nebo kapky, nebo dokonce zbytek nerozpuštěné tablety. Skleničky od vína se krásně leskly a byly 100% čisté. Somat gel si krásně poradil i s mastnou panvičkou. Velkou výhodou je flexibilní dávkování, které si člověk může přizpůsobit.
Somat gel mohu jedině doporučit.
  • Flexibilní dávkování
  • Žádné zbytky z nerozpuštěné tablety
verabas  8. pro 2019

Velké překvapení

Jsem spokojená! Předčil má očekávání. Vyčistil i lahvičky od UM, co jsem myslela, ze uz dolů nepůjde. Sundá i bílkovinu, která se usadí napr. po upečeni masa, a kterou jsem musela dočistit rukou. Gel vše umyl a nemusím nic dalšího dělat. Přesvědčilo mě to ke změne, která mi přišla zbytečná.
  • Příjemnější nalít gel než kapsle, na které musím sáhnout
  • Účinnější než kapsle
  • Snadné dávkování
  • Za mě zbytečně moc ovoněny
zuzineckah  8. pro 2019

Somat Gel neurazil, ani nenadchnul

Somat Gel přišel do mé kuchyně v těsném závěsu nové myčky. Vzhledem k tomu, že již kdysi dávno jsem použila kapsle Somat, které byly čirou katastrofou, neměla jsem velká očekávání. Ve zkratce řečeno, Somat Gel je rozhodně lepší než jeho tuhé sestry. Slušně zvládl i hodinový mycí cyklus, ovšem jen pokud dostal za úkol mýt ne příliš špinavé nádobí. S hodně "zapraseným" hrncem si neporadil ani při 3,5 hodinovém programu. Jeho plusem jsou krásně lesklé skleničky. Mínusem určitě dávkování. Jednak při obsluze myčky musí nejmladší z kola ven (přesně mířit s tekutým gelem je nad její síly) a také mám pocit, že se gel minul velice rychle (špatně se odhaduje správné dávkování). Podtrženo sečteno - Somat Gel neurazil, ani nenadchnul. Zůstávám u konkurenčních polštářků.
  • lesklé skleničky
  • příjemná vůně
  • dávkovač
  • nedostatečné mytí špinavějšího nádobí
terinka89  8. pro 2019

Somat gel do myčky

Děkuji za možnost otestovat gel do myčky. Jelikož máme myčku krátkou dobu, oblíbila jsem si tablety Jar Platinum. Při použití gelu jsem byla překvapená- narozdil od tablet, které se někdy nerozpusti celá, je gel perfektní a vše je krásně čisté a voňavé . Doporučuji.
  • Vůně krásná
  • Lesk
  • Perfektně myje- vše čisté (oproti tabletě, která se někdy nerozpusti celá) velká výhoda.
  • Balení se mi líbí.
  • Hezky se aplikuje.
  • Žádné nemám
klijan  8. pro 2019

Somat Gold Gel

Měla jsem možnost otestovat Somat Gold Gel do myčky nádobí. Standardně používám tablety, ale Somat mě velmi mile překvapil. Moc se mi líbí možnost dávkovat si gel podle aktuální potřeby. Moje myčka má vepsané mililitry v dávkovací přihrádce, takže se orientuji i dle nich. Stalo se mi, že mi někdy nádobí neumylo, ale myslím, že to bylo spíš plností myčky. Takže mycí schopnost ještě víc prověří čas. Rozhodně se nádobí krásně leskne a nezůstávají mi na něm zaschlé, bílé kapičky. Jediné, co se mi nelíbí, je množství gelu v balení. Chvilku jsem přemýšlela, zda se gel již někde nevylil.
  • Rozpustnost
  • Neutrální vůně
  • Dávkování dle potřeby
  • Čistota a vůně myčky
  • Objem náplně v balení
  • Relativní nevýhodou je nižší účinnost mytí (viz. výše)
katynecka  8. pro 2019

Zabloudil k nám Somat gel

Myčku mám asi 4 roky a už vyzkoušela spoustu tablet, mimo jiné i Somat a ty mě nenadchly... Gel je proti nim úplně jiná liga.👍 Nejen, že nemusíte řešit, zda se rozpustí, ale navíc krásně umyje i na 30 min. program. 👍 Ten se u nás používá nejčastěji... Až budu příště vybírat přípravek do myčky, bude to Somat gel 👍
  • Dávkování podle potřeby
  • Rozpustnost
  • Vůně
  • Čisté nádobí i na 30 min. program
  • Musí se pořádně zavřít, aby nevytekl
  • Obal není plný
linee  8. pro 2019

Mohu doporučit

Předem děkuji za možnost otestovat. Byla to moje první zkušenost s pracím gelem do myčky. Doteď jsem měla zkušenosti s práškem nebo tabletami od Somatu i od konkurence.
Po vybalení jsem byla překvapená, že je balení naplněné pouze ze 2/3 (po rysku pod nadpisem). Pak ale následovala pozitivní překvapení. V době, kdy mi přišlo baleni k testování, došla mi v myčce sůl i leštidlo. Máme silně tvrdou vodu, přesto jsem se rozhodla balení otestovat bez doplnění soli i leštidla. Byla jsem příjemně překvapená.
Gel o objemu 540 ml se dávkuje na méně znečištěné nádobí v objemu 18 ml, na silněji znečištěné 28 ml. Má vydržet až na 30 pracích dávek. Při naší četnosti mytí nádobí odhaduji, že balení vydrží asi 10-14 dní. Mám myčku s ryskou 15 a 25 ml, ale to ničemu nevadí. Jedině co, tak gel je tekutější, a to se trefit přesně na rysku chce už trochu zkušenosti.
Gel se rychle rozpouští, v myčce nebo nádobí nic nezůstávalo. Skleničky i nádobí bylo čisté, lesklé, a to včetně skleniček. Prostor v myčce nezapáchal, vůně nezůstávala na nádobí, jak je to u konkurenčních značek. Gel si poradil jak se silnou mastnotou (pekáč s výpekem), tak s rychlým cyklem mytí a zaschlým nádobím. Umyté sem měla vždy všechno, a to včetně plastu.
Byla to dobrá zkušenost a výrobek si sama ráda zakoupím.
  • rychlá rozpustnost
  • nádobí je čisté, lesklé, odmaštěné
  • nezanechává umělou vůni nebo chuť na nádobí
  • snadné dávkování
  • možnost volby podle množství a intenzity špinavého nádobí
  • Gel rychle teče, chce to zručnost trefit se do rysky
  • Velký obal ve srovnání s naplněným obsahem
kemrovap  8. pro 2019

Somat gel

Testovala jsem Somat gel do myčky. Předtím jsem používala doma vyráběný prášek a byla jsem hodně zvědavá na rozdíl. Somat gel si hravě poradil i s předem neodmáčeným nádobím, nezanechává žádný film, na nádobí nezůstala ani stopa po mastnotě. Dávkování by, dle slov mého přítele, už ani nemohlo být jednodušší :-). Ztratila jsem důvěru ke kupovaným prostředkům, ale Somat gel je výjimka v naší domácnosti. Příjemně mě překvapil.
  • Snadné dávkování
  • Snadné otevírání
  • Není nutné předem nechat nadobí odmočit
1 člověk považuje za užitečné
miska03  7. pro 2019

Somat gel

Ke gelům do myčky jsem byla vždy skeptická a nikdy neměla odvahu je vyzkoušet. Během krátké doby, co jsem měla možnost otestovat Somat gel, můžu říct, že jsem maximálně spokojená. Trošku jsem byla zpočátku překvapená z dávkování, když jsem nenašla odměrku, nakonec ale nebyla potřeba. Skleničky se po umytí krásně lesknou, nádobí je čisté a nikde žádné zbytky prášku. Sice se mně stalo, že plech po pečeném masu nebyl dokonale čistý, ale přesto mě Somat gel přesvědčil o svojí síle a kvalitě.
  • lesklé skleničky
  • perfektně umyté nádobí
  • čistá myčka
  • příjemná vůně
  • možnost zvolit libovolné množství gelu
  • cena
1 člověk považuje za užitečné
jen_lenka  7. pro 2019

Somat Gold gel u nás doma 🙂

Vždy jsem byla ke gelovým přípravkům do myčky a i pračky skeptická. Po tomto testování nějak vůbec nevím, proč vlastně.
Když mě vybrali do testování na Somat, říkala jsem si že prostě přijde nějaká flaška s gelem, ten naliju do myčky a buď anebo.
A hele, ono to opravdu funguje.
Nejsou žádné zbytky tablet nalepené na nádobí, žádné zbytky jídla na nádobí.
A jako velikánské plus vidím to, že myčka po mytí příjemně voní.
Takže u nás opravdu veliký úspěch a my budeme určitě se Somatem pokračovat i nadále. 🙂
Děkujeme
  • Žádné zbytky tablet na nádobí
  • Stačí málo i při kratším programu
  • Dobře se drží a tím pádem i dávkuje
  • Příjemná vůně v myčce po mytí
  • Žádné jsme nenašli
1 člověk považuje za užitečné
pajavr  7. pro 2019

Recenze Somat Gold gel

Gel se krásně rozpustí a nádobí je perfektně čisté. Vyhovuje i na rychlé programy, velmi dobře čistí a leští skleničky. Já jsem s tímto produktem nadmíru spokojená a doporučuji!
  • Nádobí je krásně čisté
  • Výhoda rychlých programů- vše krásně čisté
  • Skvěle leští skleničky
  • Gel nezanechává žádné stopy
  • Vřele doporučuji a asi budu kupovat jen toto👍
  • Nic😉
1 člověk považuje za užitečné
lenka992  7. pro 2019

Somat hodnocení

Somat Gold gel jsem použila poprvé a jsem mile překvapena. Určitě u nej zůstanu i nadále. Doteď jsem používala tablety do myčky a vždy po nich zbyli nějaké nečistoty, a nádobí nebylo dokonale umyté. Po Somatu nic takového nebylo. Určitě je i plus, ze si jej můžu sama dávkovat podle znečištění nádobí a množství. Za mě super!
sterbmni  7. pro 2019

Somat gel

Možnost vyzkoušet Somat gel, byla jedna z nejlepších. U krátkých programů, jsme bojovali, že se tableta nerozpustí. Somat gel se krásně vstřebá, nádobí je čisté, skleničky se lesknou a vše hezky voní. Určitě budu kupovat i nadále a doporučím všem okolo.
  • Vždy se rozpustí
  • Dávkování dle potřeby
  • Voní
  • Zatím žádné
rennni  7. pro 2019

Testování Somat Gold gelu do myčky

Prvně, mockrát děkuji týmu Modrého koníka za možnost vyzkoušet Somat Gold gel do myčky.
Několik let jsem používala pouze tablety, posledních pár měsíců jsem přešla na formu gelu. Somat Gold gel myl nádobí dobře, občas se jen nepodařilo umýt zaschlou špínu na příborech nebo miskách. Dvoukomorové dávkování přípravku je zajímavé, ale trochu mi vadilo, že se mi nikdy nepodařilo do zásobníku nalít stejné množství obou složek gelu. Kladně hodnotím citronovo-limetkovou vůni gelu.
  • Nádobí i myčka jsou po umytí čisté
  • Příjemná citronovo-limetková vůně
  • Dobrá rozpustnost gelu
  • Nestejnoměrné dávkování obou složek gelu
koudyl  7. pro 2019

Somat gel

Měla jsem možnost vyzkoušet Somat gel. Nemyje to špatně, ale asi zůstanu u tablet. Používám z Lidlu a za mě myjí dost dobře.
  • poradí si s veškerou špínou
  • docela vyšší cena
neria55  7. pro 2019

Somat gel mile překvapil :-)

Somat gel mě moc mile překvapil. Balíček mi dorazil asi jak úplně poslední, tak jsem stihla jen dvě várky mytí.
Gel umyl jak zaschlé špinavé talíře, tak mastné příbory. Upatlané sklenice dokonale vyleštil. Používám asi dva roky pouze tablety, a po této zkušenosti můžu říct, že asi přejdu na gel. Je skladný, narozdíl od velké krabice. V účinku, je srovnatelný s tabletami.
Na krátký program velice dobře umyl nádobí, narozdíl od tablety, z které mi tam občas kousek zůstane.
Somat je stále má nejoblíbenější značka, u které po další pozitivní zkušenosti zůstanu, nic měnit nebudu.
Děkuji MK za možnost otestovat tak skvělý výrobek :-)
  • Skladnost
  • Rozpustnost
  • Dávkování
  • Láhev mi nejde zacvaknout, lehce se otevře, při spadnutí na zem se trochu vylilo.
biedronca  7. pro 2019

Somat gel obstál!

Poprvé vůbec jsem vyzkoušela v myčce GEL. A obstál! Čekala jsem, jestlli zvládne pořádně zaschlý pekáč ( +70° C program) a překvapilo mě, že ano. Nádobí je lesklé, žádná vtíravá vůně, která by šla z nádobí cítit, tak jako z tablet. Somat je dobrá volba!
  • - lesklé umyté nádobí
  • - láhev je recyklovatelná
  • - dvousložkové složení
  • - volitelnost dávkování
  • - jemná nevtíravá vůně
  • - naše myčka má odměrku na 15ml a 25ml (dávkování Somat gelu je ale na 18ml a 28ml)
  • - láhev se mi špatně držela v ruce při dávkování
  • - nemyslím si, že 1 balení zvládne 30 mycích cyklů
lucie24_  6. pro 2019

Somat gel do myčky

Děkuji za možnost testování nového Somat gelu.

Po týdnu testování jsem velice mile překvapená. Vždy jsem používala kapsle, které se ne vždy rozpustily. Ovšem Somat gel se s nádobky všechen krásně vstřebal a nádobí perfektně umyto. I připečená pánev či zapékací mísa - beze stopy. Takže za mě můžu jen doporučit. A neváhala bych koupit.
  • Rozpustí se
  • Umyje
  • Voní
  • Praktický dávkovač na láhvi
  • Velké balení
20kveta  6. pro 2019

Somat Gel

Děkuji za možnost vyzkoušet Somat Gel. Doteď jsem používala jenom tablety, takže zkušenost s gelem byla úplně první. Byla jsem ale mile překvapená, nádobí bylo krásně čisté a lesklé. Pozitivně hodnotím i jemnou vůni. Líbí se mi, že si můžu množství gelu dávkovat dle znečištení nádobí. Jediná věc, která by mě u Somat gelu potěšila by bylo jeho ekologičtější složení.
zusama  6. pro 2019

Testujeme Somat gel

Děkujeme moc za možnost testovat Somat gel do myčky. Dost často používáme tablety Somat, a když jsme byli vybráni na testovaní gelu, byla jsem mile překvapená. Další nová zkušenost, vyzkoušet nové věci. Gel jsme teda zkoušeli poprvé a byla jsem mile překvapená, že nádobí je krásně umytě. Určitě někdy vyzkoušíme a koupíme gel místo tabletek, abychom trochu proměnili.
  • Dobře umyté nadobí
  • Pěkná vůně
globalek  6. pro 2019

Somat gel

Somat gel mě velice překvapil. Už dlouho jsme neměli tak lesklé skleničky a talíře. Dokonce i hrnec od vaječiny- vajíček umyl bez problémů. Za mě má určitě palec nahoru. Děkuji za možnost odzkoušení. Určitě příště koupím Somat gel
  • Vysoký lesk
sherane  6. pro 2019

Somat gel

Děkuji za možnost vyzkoušení, sama bych si gel asi nekoupila. Určitě je velké plus, že se gel vymyje celý a nezůstává kus tablety v zásobníku. Příjemně voní, normální nádobí umyl perfektně, ale zaschlý pekáč, ani kruh od čaje na hrnku nezvládl ani na dlouhý program na 65°C, což je škoda. Tablety od konkurence nám toto právě odstranily, tak nakonec zůstaneme u konkurence.
  • vůně
  • nezůstane přilepený v zásobníku
  • nižší účinnost než tablety
osmacipce  6. pro 2019

Somat gel do myčky nádobí

Do myčky jsem vždy kupovala tablety, mám asi dvě oblíbené značky, se kterými jsem spokojená. Byla jsem zvědavá jak bude účinný Somat gel v tekutém provedení. Překvapilo mě, že si můžu nastavit v myčce dávkování gelu, jeho vůně a hlavně jak krásně umyje nádobí, bez šmouh, nečistot, zato s leskem. Určitě si ho znovu koupím, byla jsem moc spokojená.
  • Dávkování
  • Vůně
  • Odstraňuje nečistoty
  • Lesk skleniček
mari90  6. pro 2019

Somat gel

Předně moc děkuji za možnost testování. Somat gel je opravdu moc fajn. Žádné rozbalování tablet, žádná nerozpuštěná tableta v myčce. Dávkování je naprosto jednoduché, což opravdu oceňuji. Ale nejvíce mě překvapilo, jak bylo nádobí umyté a to i na kratší program.
  • Snadné dávkování
  • 100 % rozpustnost
  • Čisté nádobí i na kratší program
  • Žádné jsem neshledala
jajaneu  6. pro 2019

Somat Gold gel

Gel do myčky jsem použila poprvé a musím říct, že jsem byla mile překvapená. Veškeré nádobí bylo umyté bez zbytku (drobků) z tablety. Líbí se mi možnost si sama určit kolik gelu použiju podle síly zašpinění nádobí...
Somat Gold gel umyl i hodně ušpiněné nádobí od rajské, mastné pánve a jeden připálený hrnec.
Ráda si ho koupím až mi dojde toto balení.
Jediné, co mi vadí je, že balení je jen z půlky plné.
  • Dávkování
  • Mycí síla
  • Zbytečně velké balení na 500ml gelu
copinka  5. pro 2019

Somat gel překvapil!!!

Poprvé jsem vyzkoušela gel. Myčku už mám dlouho, ale vždy jsem používala tablety a věřila i jiné značce. Prostě zajetá zkušenost a lenost něco měnit. A pak jsem dostala možnost vyzkoušet Somat gel a byla velmi překvapená. 😉😉 Zvládl úplně vše, co jsem si na něj připravila a to i plech od kuřete 😁😁. Jediné co vytknu, že nelze nastavit dávku a špatně se odhaduje jestli mám gelu dostatek.
Myslím že gel si koupím ráda znovu 👍👍
  • Zvládne všechnu špínu.
  • Dobře držitelná láhev.
  • Špatně odhadnutelné množství gelu
matty001  5. pro 2019

Somat Gel

Hezký večer :)

Předem bych chtěla poděkovat za možnost vyzkoušet gel do myčky Somat Gold.

Musím říct, že jsem byla mile překvapená. Nádobí bylo krásně umyté a to i při krátkém programu.

Určitě ráda doporučím a v naší domácnosti nesmí chybět :)
  • Vůně
  • Rozpustnost
  • Konzistence
  • Dávkování
  • Žádné jsem nenašla
suesanqa  5. pro 2019

Somat Gold Gel

Somat Gold Gel som skúšala po prvýkrát a som s ním veľmi spokojná. Má jednoduché dávkovanie, gél sa úplne rozpustí a človek si môže upraviť dávkovanie podľa potreby. Má príjemnu vôňu.
  • Jednoduché dávkovanie
  • Príjemná vôňa
kosarmon88  5. pro 2019

Somat gel

Za mě Somat gel jednoznačně vede, bez nutnosti přidání čehokoliv dalšího, jsem měla nádobí krásně čisté a lesklé. Až teda na jeden dosti připečený hrnec, který jsem předtím nechala odmočit.
  • Krásně se rozpustí
  • Lesklé sklo
  • Nezjištěny
sunnurse  5. pro 2019

Doporučuji!

Vždy jsme používali jen gelové kapsle, ale gel od Somat umyje nádobí stejně ne-li lépe. Sklo je lesklé, talíře čisté, příbory bez skvrn. Určitě doporučuji a sama budu používat dál.
  • Čisté nádobí
  • Snadná aplikace
  • Nic
dvoranna  5. pro 2019

Somat gel

Díky Koníku jsem měla možnost otestovat gel Somat do myčky. Doteď jsem používala pouze tablety a u nich i zůstanu. Po gelu mi část nádobí zůstávala neumyta.
  • Příjemná vůně
  • Dávkovač
  • Neporadil si se zaschlou špínou
ladeka  5. pro 2019

Příjemně překvapil, jsem velice spokojená

Musím velice ocenit, že nádobí je čisté a pěkně voní po citronu. Používali jsme "neznačkové" tablety a výsledek se se Somatem opravdu nedá srovnat. Nevěřila jsem tomu, ale je to opravdu znát. Navíc mám pocit, že i vnitřek myčky je čistší nebo zářivější. Forma gelu je velice praktická, protože neřešíte špatně rozpuštěnou tabletu a dávkujete si podle sebe. Mastnota je pryč, povrch sklenic není zašlý a moc příjemně voní. Super, jsme moc spokojení.
  • Forma gelu
  • Dobře myje
  • Hezky voní
  • I myčka se zdá být čistčí
  • Zatím jsem nenašla
lenislav87  4. pro 2019

Příjemné překvapení

Balíček nám přišel dost se zpožděním, takže jsme zatím stihli testovat jen 2x. Co mě příjemně překvapilo, je krásná vůně. Doteď jsem znala jen tablety Somat, které mi teda natolik smrděly, že jsme je přestali používat (navíc ani dobře nemyly).
Gel voní a dobře myje. Zaschlý hrnec teda neumyl, ale to nezvládly ani konkurenční tablety. A dalo se to čekat, že ho budu muset drhnout ručně.
Nepříjemně mě překvapilo snad jen to, že v tom mega obalu bylo dost volného místa a vešlo by se do něj daleko více gelu, než tam reálně bylo. To je za mě plýtvání.
Jinak nemám výhrady a budu testovat, dokud gel nedojde. Vypadá to, že si ho ráda koupím znovu, protože narozdíl od tablet, ho do myčky můžu nalít "kolik chci" - dle špinavosti nádobí.
  • vůně, kvalita, snadné a efektivní dávkování
  • obal nebyl plný
kercitka  4. pro 2019

Zkušenostse Somat Gold gel

Měla jsem možnost vyzkoušet Somat Gold gel. S přípravkem jsem spokojená, obvykle využívám nějaký gel nebo maximálně prášek. S kapslemi nemám dobrou zkušenost kvůli tomu, že se občas kapsle špatně rozpustí.
Somat Gold gel příjemně voní, dobře myje, výborně ho lze dávkovat podle množství a znečištění nádobí. Balení je menší což má zřejmě vliv na cenu, ale zase se s ním dobře manipuluje.
Určitě tento výrobek v budoucnu zakoupím.
  • Snadné dávkování
  • Efektivně myje
  • Příjemně voní
luckasme  4. pro 2019

Somat

Poprvé jsem vyzkoušela gel do myčky a za mě je to top prostředek... Tablety už nekoupím a gel je pro mě nejlepší.
  • Krásně voní....i po umytí nádobí...
  • Žádné
kacov  4. pro 2019

Otestovali jsme Somat Gel

Také my jsme měli možnost otestovat Somat Gel. Běžně kupuji Somat tablety a jsem s nimi spokojená. Somat Gel se ovšem oproti tabletám mnohem lépe rozpouští (někdy se tableta z myčky úplně nevymyje a mám pak strach, zda je nádobí dobře opláchnuto - tak to se s gelem nikdy nestalo). Dále je možné dávkovat podle znečištění nádobí, to u tablet také nejde. Také mi šetří čas, že nemusím s obalem od tablety ke koši a mýt si ruce po manipulaci s tabletou.
  • Rozpustnost
  • Možnost dávkovaní
  • Jednodušší použití
  • Nic
lucinkaluca  4. pro 2019

Nyní už jen Somat Gel

Tento gel jsem zkoušela prvně. Myčku máme teprve chvíli a doposud jsem vyzkoušela pouze tablety. Velice mě překvapilo jednoduché dávkování, bála jsem se aby se toho nelilo moc. Po umytí bylo nádobí lesklé a hlavně čisté. U tablet se mi občas stalo, že když jsem sáhla na umyté nádobí, přišlo mi, že citím tu tabletu, tady se ale nic takové neděje. Určitě doporučuji a i já sama koupím další.
  • snadné dávkování
  • jemná vůně
  • lesklé nádobí
  • nenašla jsem
adiro  4. pro 2019

Byla jsem velmi spokojená

Balení velmi hezké a barevně výrazné, velmi praktické, dobře se drží v ruce. Dávkování je jednoduché a konzistence je přesně tak akorát. Vůně nevtíravá, velmi příjemná. Nádobí bylo umyto výborně, žádné nedomytí ani čmouhy nezůstaly. Byla jsem velmi spokojená.
  • správná velikost balení
  • nevtíravá vůně
  • velmi dobrá konzistence
  • velmi dobře myje
  • není nic
hammerina  4. pro 2019

Zvládne i rychlé mytí

Věčně zapomenu zapnout myčku, a pak mi dochází nádobí a potřebuji ho mít co nejdříve umyté. Takže volím co nejkratší cyklus. Somat gel má tu výhodu, že se plně rozpustí i během krátkého programu a nadobí je čisté a lesklé. Navíc myčka po Somatu příjemně, decentně voní, ale ne příliš, aby to vadilo při používání nadobí. Za mě obstál na jedničku! 👍
  • Decentní vůně
  • I pro rychlý program
  • Potřebovala bych větší balení, je rychle pryč
kacabajkalub  4. pro 2019

Testovala jsem nový Somat Gold Gel

Děkuji za možnost otestovat tento gel. Dříve jsme používali jen tablety. Byly cenově dostupné a myli, ale bohužel při užívání krátkého programu se často nerozpustily, a tedy neumyly nádobí správně. Somat má jednoduché dávkování, které si přizpůsobíte množství nádobí a jeho znečištění. Dobře se rozpouští a skvěle myje. Sklenice jsou lesklé, talíře a ostatní umyté. Občas na sklenici zůstaly šmouhy, ale když se to vychytá, tak výsledek je pak perfektní. A jedna maličkost... když to ukážete dětem, tak k myčce se už nedostanete. Syn se nemohl dočkat, kdy už bude myčka plná, vše do ní dával a dcera jen zapínala. Hezké svátky a díky za možnost testovat Váš výrobek. :o)))) Přesvědčil mě a budeme ho kupovat :o)))
  • Snadné dávkovaní
  • Myje skvělé
  • Rozpouští se
  • Nezanechává skvrny
  • Děti ho často přeplní v odměrce (možná vymyslet dávkovač)
  • Snadné otevření
  • Vyšší cena
jafija  4. pro 2019

Snadné dávkování, dobrý účinek

Za sebe mohu říct, že jsem spokojená. Gel si nadávkuji dle potřeby a míry zašpinění nádobí. Umyje dobře zaschlou špínu i usazeninu na lžičkách (dosud jsem musela občas vydrbat ručně). Jsem zvyklá přípravky střídat a Somat gel ráda doporučuji a určitě si jej koupím.
  • Volba množství
  • Umytí usazenin na lžičkách
  • Příjemná vůně myčky
  • Žádnou jsem nenašla
sluckynek  3. pro 2019

Testování Somat

Gel Somat jsem měla poprvé a mnohem lepší než tablety.
  • Krásně vyleštěné nádobí, bez fleků
july5  3. pro 2019

Pozitivní zkušenost se Somat Gold Gel

Měla jsem možnost vyzkoušet přípravek na mytí nádobí v myčce Somat Gold gel. Musím říci, že jsem byla mile překvapena jeho účinky. Jeho výhoda je v tom, že je možno dát menší či větší dávku podle znečištěného nádobí, což u tablet není možné. Odpadá také problém s tím, že někdy se tablety v zásobníku úplně nerozpustí a zbytek v něm zůstane. Nádobí bylo vždy kvalitně umyto, skleničky se krásně leskly. Navíc po umytí prostor v myčce krásně voněl. Mohu vřele doporučit.
  • - možnost dávkování přípravku podle síly znečistění nádobí
  • - rozpustnost je rychlá a v zásobníku se gel beze zbytku rozpustí
  • - kvalitní umytí nádobí
  • - lesk skleněného nádobí
  • - příjemná vůně
  • - nic
zrofka  3. pro 2019

Má zkušenost se Somatem 💫

Hezký den, díky Koníkovi jsem měla možnost vyzkoušet Somat.
Překvapení číslo jedna bylo pro mě to, že je to gel. Dřív jsem kupovala pouze tablety.
Testovaní přislo ve správný čas.
Značku konkurenčních tablet do myčky, kterou jsem používala pravidelně, mě nepříjemně prekvapila, když jsem měla nerozpuštěné tablety na nadobí.
Myslela jsem si, že je to myčkou... Vyměnila sůl, vydezinfikovala myčku... ale nadobí stále šmouhaté.
Když v tom přišlo testování Somatu a je bez problemů 😉. Takže pro mě změna značky.
Nádobí i myčka se po vypraní krásně leskne a voní.👍🏻 Děkuji Koníkovi za možnost testováni.🌷
A všem vřele doporučuji.
  • Lesk a vůně nadobí a myčky.
  • Nenašla jsem...
jana_praha  3. pro 2019

Dávkovač dle potřeby

Hlavní předností považuji možnost přizpůsobení dávky obsahu myčky oprotí tabletám. Nádobí se po umytí krásně leskne.
  • Dávkovaní podle potřeby
  • 100% rozpuštění
  • Příjemná vůně
lmartinkova85  3. pro 2019

Testování Somat gel

Chtěla bych poděkovat za možnost testování...😉
Myčku máme již 5let a za ty roky jsem vyzkoušela pár značek, zůstala jsem u Somat tablet... Myly ze všech, co jsem koupila nejlépe. Gel jsem nikdy nezkoušela. Musím teda říct, že překvapil, nečekala jsem, že umyje stejně dobře jako Somat tablety. Nejvíce se mi na tom líbilo dávkování, je pohodlnější, nemusíte nic rozbalovat. 😁😁😁
Tak za mě, určitě vyzkoušejte také, nebudete litovat. 😉
  • Nic nerozbaluji.
  • Žádné jsem nenašla.
terezfr  3. pro 2019

Jednoduchost nade vše

Mytí s tímto gelem je velmi jednoduché. Prostě nalijete do dvířek myčky, do místa na tabletu, a je to. Jediná nevýhoda je, že musíte odměřit dávku, ale já myla i s menším množstvím gelu a umylo se vše krásně. Doporučuju!👍
  • Jednoduchost použití.
  • Krásně myje.
  • Nutno odměřit dávku.
barinkas  3. pro 2019

Somat gel

Somat gel mohu rozhodně doporučit. Krásně umyje veškeré nádobí, i pekáč od kuřete v dost plné myčce. Líbí se mi dávkování, nemám ráda prášek, jelikož vždy trochu vysypu bokem :). Převážně používám tablety do myčky, ale tam na ně prostě musím chytnout a pak si umýt ruce. Zde to je perfektní, gel nateče do dávkovače, zavřu a hotovo.
  • skvěle myje
  • dávkování
  • čistá myčka
  • nic
tangerina  3. pro 2019

Testování Somat Gold Gel

Dostala jsem na testování Somat Gold Gel. Byla to moje první zkušenost s gelovým mycím prostředkem, protože doposud jsem používala pouze tablety. Běžně myji na krátký program, tak jsem, dle návodu, dávkovala polovinu nádržky. Bohužel, jsem byla zklamaná, něco se neumylo a i myčka nebyla pořádně čistá. Zkusila jsem při dalšim mytí celou nádržku a tentokrát super výsledek. Vše umyté a myčka jako nová, dokonce se mi zdá, že je čistější než po používání tablet. Takže spokojenost.
  • Čistá myčka
  • Balení se snadněji skladuje oproti krabici s tabletami
  • Občas mi nádržka přetekla, nešlo se mi trefit množství dle rysky
  • Dávkování podle návodu bylo nedostatečné
hawah  3. pro 2019

Somat zkušenost

Dostala jsem možnost otestovat nový Somat Gold gel do myčky nádobí. Zkušenost to byla první, protože běžně používám tablety do myčky jiné značky. Somat tablety jsem jednou zkoušela také, ale spokojená jsem nebyla. Gel ale mile překvapil. Nádobí bylo krásně čisté, poradil si i s připečeným pekáčem a hodně mastnými talíři od kachny 😁. Taky má příjemnou nevtíravou vůni (grease cutting/ with lemon and lime), která ale nezůstává na nádobí, což je plus. Ani jsem nepřidávala sůl či leštidlo, jak jsem zvyklá u tablet, a i přesto byly skleničky krásně lesklé. Takže za mě spokojenost a teď už jen budu číhat na akci v obchodě, abych mohla doplnit zásobu 🙂
  • Dobře se nalévá
  • Pěkně voní
  • Důkladně myje a odmašťuje
modrasekp17  3. pro 2019

Somat gel- jednička!

Somat gel mě mile překvapil, než jsem měla možnost vyzkoušet gel, tak do té doby jsem používala jen tablety. Gel má snadné dávkování, nemusím se bát, jestli se tableta rozpustí nebo ne. Nádobí mám vždy perfektně čisté a s leskem. Mohu jen a jen doporučit!
  • Snadné dávkování.
  • Lesk a čistota nádobí zaručena.
  • Žádné.
tanakin  3. pro 2019

Somat mě mile překvapil

Toto byla moje první zkušenost s tekutým přípravkem do myčky. Dosud jsem používala pouze tablety. Jsem v tomhle docela konzervativní, ale zase na druhou stranu ráda vyzkouším nové přípravky. Musím říct, že mě Somat moc mile překvapil. V poslední době jsem totiž s tabletami nebyla moc spokojená, i když používám pořád stejný program, občas se mi nerozpustily anebo zůstaly ve skleničkách drobná zrnka. Se Somatem mi přišlo, že je nádobí o hodně zářivější a zatím jsem žádný kus nemusela přemývat ručně. Myčku používám každý den, proto mám i docela velkou spotřebu různých přípravků. Líbilo se mi, že si můžu vybrat, kolik přípravku použiju. Uvítala jsem i praktičnost balení, které nezabírá tolik místa jako krabice s tabletami. Myslím, že Somatu zůstanu věrná i nadále!
Moc děkuji za možnost testování.
  • Balení nezabere tolik místa jako krabice s tabletami
  • Zářivější a lépe umyté nádobí
  • V myčce nezůstávají zbytky přípravku
  • Možnost volby použitého množství přípravku
  • Při použití větší dávky nádobí hodně vonělo
smekalovamo  3. pro 2019

Somat gel

Měla jsem možnost,zapojit se do speciálního testování Somat gelu. A jak jsem byla spokojená? Ano, byla.
Nádobí bylo hezky umyto, dokonce i zapékací mísa, kterou jsem schválně před tím neodmáčela, byla krásně čiatá a dokonce lesklá...🤔 Nádobí hezky vonělo. Klidně bych doporučila a Somat gel si 100% zakoupím. Koukala jsem už v drogerce, že i jeho cena je příznivá!!!!!
  • Umyje i více znečištěné nádobí.
  • Voní
  • Příznivá cena
  • Žádnou nevýhodu jsem nenašla.
kaca027  3. pro 2019

Překvapilo

Gel umyje i opravdu připečené pekáče (od masa a i těstovin). Rozhodně jsem nemusela takto připečené nádobí předmývat.
  • Rozpustnost
  • Snadné bezdotykové použití (nemusím sahat na tablety)
  • Snadné daávkování
  • Pro mě špatná manipulace s balením (nepraktické do ruky)
beruska125  3. pro 2019

Dobrý výkon

Celkově spokojenost. Dobře myje i zaschlou špínu a připáleniny. Nádobí i myčka pěkně voní.
  • Vůně
  • Dobrá mycí schopnost
  • Odstraňuje zbytky jídla
  • Tekutý prostředek se dobře rozpouští
  • Nádoba je trochu upatlaná od prostředku.
miska_it  3. pro 2019

Po 3 letech návrat k Somatu

Mycí gel používám už pár dní a jelikož u nás myčka jede i 2x denně, už jsem si o něm udělala obrázek a jsem mile překvapená. Značku Somat jsem nepoužívala, nebo takhle - když jsme si před 3 lety koupili myčku, Somat byly první kapsle, které jsem koupila a spokojená jsem nebyla vůbec, a proto jsem se doposud k této značce nevrátila. Nabídku vyzkoušet od Somatu gel jsem s velkou zvědavostí přijala, ale moc velké očekávání jsem neměla. Hned po prvním mytí jsem byla fakt překvapená, nádobí bylo krásně umyté a lesklé, dokonce se umyla i lehce připečená zapékací mísa, to jsem opravdu nečekala. Nemám co bych vytkla. To, co od přípravku na mytí nádobí očekávm - čisté a lesklé, Somat gel splňuje :)
  • Nemusím se bát, že se nerozpustí, jako některé kapsle
  • Nádobí je umyté a lesklé
  • Žádné jsem neshledala
mnukyto  3. pro 2019

Moje zkušenost

Od Somatu používám tablety, takže jsem byla ráda za možnost vyzkoušení gelu. :) Přiznám se, že mezi tabletami a gelem této značky moc rozdíl nevidím, ale byla jsem překvapená, že láhev byla poměrně o velkou část prázdná... Rozhodně ještě porovnám, na kolik umytí mi vydrží gel, a porovnám si, zda se mi vyplatí používat tablety nebo gel. ☺️
  • Dávkování dle potřeby
petrusp  3. pro 2019

Somat testování

Díky Modrému koníkovi, jsem měla tu možnost vyzkoušet tento gel. Myje skvěle, vůně provoněla celou myčku a následně i komodu s talíři. Lesk bez připomínek. Odzkoušeno i na připečených kastrůlkách, takže za mě 10/10.
  • Vůně
  • Lesk
  • Stačí troška
  • Kapsle jsou lepší varianta
rendlik86  3. pro 2019

Má zkušenost se Somat Gold

Vyzkoušela jsem Somat Gold a jsem rozhodnutá ho používat i nadále. Pěkně voní, čistí a snadno se dávkuje. Doporučuji.
  • Hezky voní a čistí
  • Žádné
agneska7  3. pro 2019

Moje zkušenost se Somatem

Dostaly jsme na otestování láhev Somat gelu. Nádobí dávám "prát" skoro vždy na 30°C. Somat vše dobře umyl a zanechal krásnou citronovou vůni . A já můžu Somat jen doporučit!
  • Krásná vůně, nádobí je hezky čisté i při krátkém programu na "málo stupňů"
  • Nic
petracig  3. pro 2019

Somat gel

Oproti tabletám mi u gelu přijde o něco horší účinnost na umytí znečištěného nádobí. Také dávkování mi přijde nepohodlné a nedá se aplikovat stejné množství z obou částí balení. Raději tedy zůstanu u tablet, protože gel mě příliš nenadchnul.
  • horší dávkování
  • nižší účinnost při mytí nádobí
andrysek666  3. pro 2019

Testování Somat gelu

Somat gel je super. Nádherně vyleští sklo a je to super. Lepší než tablety.