danulle_
17. lis 2019
426 

Test Somat

Děkuji Modrému koníkovi za možnost testování výrobků do myčky nádobí od firmy Somat a to řady Gold.

Somat Gold tablety do myčky 

Jedná se o nejlepší řadu tablet do myčky nádobí od Firmy Somat. Tablety splnily mé očekávání, umyly opravdu vše, nádobí čisté, lesklé, bez čmouh. Tablety jsem dle návodu dávala do dávkovače mycího prostředku, vždy byly perfektně rozpuštěné. Používala jsem je společně s leštidlem Somat a solí do myčky jiné značky. Velké plus - tablety se nemusí vybalovat z obalu.

Somat Gold gel

Pro mě velkou neznámou. Vůbec jsem netušila, že lze mýt nádobí v myčce jinak než za pomocí mycích tablet. Zprvu jsem byla skeptická, jak budu mycí gel dávkovat. Na obalu sice pokyny k množství jsou, ale odměrka žádná. Taky mě napadlo, zda se nebude gel hned vylívat ze zásobníku v myčce. Velké zjištění bylo, že myčka má rysky přímo v zásobníku. Takže mé obavy byly zbytečné. Dávkování je tedy velmi jednoduché a rychlé. Mám ráda praktické a funkční věci a tento gel to splňuje. Je to jednodušší než vytáhnout tabletu z krabice 😀. Dávkování je 18 ml na méně špinavé nádobí a 28 ml na normálně a velmi špinavé nádobí. Během testování jsem používala i na velmi špinavé nádobí menší množství a bohatě to stačilo. Výsledek byl vždy perfektní. Za mě TOP výrobek, ke kterému se bude nadále ráda vracet.

Leštidlo Somat s efektem rychlého schnutí 

Sklenice a příbory bez šmouh. Srovnatelné s jinými leštidly.

Somat intenzivní čistič myčky 
Bohužel bez návodu k použití. Tuto očistu čas od času dopřeje naši myčce manžel, pro mě je to právě jedna z těch “ otravných” činnosti, které je potřeba provádět, i když není výsledek vidět. Ale věřím, že naše myčka nádobí je za to vděčná 😉 Přípravek se používá bez nádobí a to 1x za 3 měsíce.

Somat čistič myčky 

Tablety, které slibují vyčištění vaši myčky a to společně s nádobím. Nádobí nebylo nijak znečištěné, šmouhaté od přípravku. Myčka hezky čistá. Doporučuje se používat 1x měsíčně.

Vůně do myčky Somat deo duo-perls lemon a orange

Nikdy jsem nepozorovala zápach z myčky, tak jsem proti němu nemusela nikdy bojovat. Myčku zapínáme doma denně. Háček na zavěšení vůně je velmi nepraktický, docela malý a pořád padal. Musíte si dát také pozor aby nebránil otočnému rameni v myčce. Vůně po rozbalení je citrusová, není až tak výrazná. Po zapnutí myčky a působení tepla se vůně velmi zintenzivní. Pro mě až otravná při každém opětovném otevření myčky. Bohužel mě vůně zklamala a používat ji nadále nebudu.

Všechny výrobky až na vůni do myčky splnily mé očekávání a ráda se k nim vrátím. Top výrobek je Somat mycí gel.

#recenze #test_somat

Začni psát komentář...

Odešli