Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Prostě do krámu nejdu. Vždycky jedu jen pro pečivo a stojí mě to minimálně 1000,- . Takže obyčejné rohlíky pro tu mojí bandu nenasytnou k večeři a loupáky k snídani.

    Tak pěkné Velikonoce 😂

    andy80
    15. lis 2019    Čtené 406x

    Testování Somat

    Přesto, že mi balíček dorazil se zpožděním díky podzimním prázdninám, tak v naší početně rodině byl dostatek času otestovat všechny výrobky, které přišly v nadupaném balíčku 

    Tablety Somat gold 12 actions

    Naprosto bezkonkurenční tablety, lepší jsem ještě opravdu neměla. Jejich obrovskou výhodou je jich balení - každé má svou extra šprcku, takže se nemusí vybalovat z folie, která mi nikdy nejde roztrhnout - no, jo, levá na obě ruce 😀 . Zatím se mi nepovedlo, aby se kromě gelových, tableta v myčce zcela rozpustila. S těmito jsem umyla několik myček a vždy bez problémů. Nikdy po nich v zásobníku na tablety nezůstalo ani smítko. Co se týče čistoty nádobí, tak pecka. Normálně jsem nádobí oplachovala, tady jsem si řekla, že vyzkouším jejich sílu a oplachovat nádobí nebudu - k mému velkému překvapení si tablety poradily i s pekáčem od kachny a to bez před mytí. Takže ano, tablety vřele doporučuji, i já u nich zůstanu Doufám, že v našem maloměstě budou vždy k sehnání.

    Somat gel gold 12 actions

    Stejně tak dobře, jako tablety zvládl gel perfektně umýt nádobí. Jen tedy mě gel moc nevyhovuje, nějak nemůžu odhadnout, kolik ho tam mám nalít. Ale to by se časem určitě vychytalo. Jedinečná je jeho vůně, voní opravdu svěže - po citrusech. 

    Somat intesive čistič myčky

    I s tímto čističem jsem naprosto spokojená, bylo těžké ho vyzkoušet, protože naše myčka je stále plná, ale v zájmu vědy, jsem jednou umyla nádobí v ruce, abych otestovala sílu čističe. Kromě filtru, který jsem musela umýt v ruce (ale to asi u všech čističů) byla myčka zářivě čistá. Abych umocnila dokonalost čisté myčky, po třetím mytí jsem zkusila čistič, který se dává na dno myčky v průběhu normálního mytí. Jo, tak musím říct, že toto mi vyhovuje mnohem víc - zabiju dvě mouchy jednou ranou - rozuměj, umyju nádobí včetně myčka. Pecka ne, ušetřený čas i peníze. 

    Somat leštidlo

    I na tento výrobek si přečtete z mých myšlenek přepsaných do článku, že je super. Takto lesklé skleničky jsem nikdy neměla. Po omytí jsem vždy měla místo čirého skla sklo mléčné. Ne však po použití leštidla Somat. 

    A poslední testovaný výrobek Somat:

    Somat Duo - perls aneb vůně do myčky

    Nikdy jsem netušila, že existuje vůně do myčky a to myčku používám už 15 let 😀 , no jo, asi stárnu a nejdu s dobou. Tato vůně je božská, vždy po otevření, i když je v ní špinavé a smradlavé nádobí se z myčky line svěží vůně citrusů. Opět pecka

    Co napsat závěrem? Děkuji koníku, že jsem mohla testovat výrobky Somat, dobrou zprávou pro výrobce je, že mě testování přesvědčilo o kvalitách této značky a u této značky zůstávám.

    P.S.nejdou přidat fotky, až to půjde, tak je nahraju 😀

    #konik_testuje
    #test_somat

    Tak vyzkoušen i gel, ještě zkusím čistič myčky a vrhám se na psaní recenze 😉

    (4 fotky)

    #konik_testuje
    #test_somat

    Bez předmytí s tabletou. Vždycky mi v hrnečku zůstaly skvrny od kafe, skleničky měly bílý nádech. Tablety fakt super 👍🏽
    Dneska zkusím gel 😉

    (4 fotky)

    #konik_testuje
    #test_somat

    Oceňuji, že tablety jsou balené ve šprcce 😂 a i s tou se dávají do myčky. Myčka právě běží, všechno nádobí bez oplachu a pěkně zaschlé, tak jsem zvědavá. Raději dávám 60%, příště zkusím menší teplotu.

    (3 fotky)

    #konik_testuje
    #test_somat

    Balíček je konečně doma, obsah mě mile překvapil, testování může začít, myčka už se plní

    (7 fotek)

    #test_vileda2

    Když mi přišla zpráva, že jsem byla vybraná pro testování Vileda windowmatic měla jsem obrovskou radost. S naším obr barákem, třema dětmi a psem hledám pořád pomocníky jak si usnadnit práci kolem baráku abych měla víc času věnovat se rodině.

    Mytí oken je jedna z věcí, která mi nevadí, mám ráda čistá okna, proto jsem je i ráda umývala, jen ten čas, který jsem mytím oken strávila byl poměrně dlouhý. Jak jsem myla okna předtím? Horkou jarovou vodou s octem jsem je umyla, suchým hadrem vysušila, nastříkala jsem přípravek na okna a leštila, leštila, leštila a leštila. Vždyť to znáte, šmouha, leštím, zas šmouha, leštím, jinde šmouha, leštím. Když si myslíte, že je to dobré, tak na okno zasvítí sluníčko z jiného úhlu a vy tam vidíte zas šmouhu. Tak zas leštíte a leštíte a leštíte. A tak pořád dokola dokud to není dokonalé. O ve finále stejně není, stejně tam nějaká ta šmouha zůstane a vy si řeknete no, co, hlavně, že je to čisté.

    A jak jsem umývala okna s windowmaticem? Horkou jarovou vodou s octem jsem okna 2x umyla - musela jsem 2x, protože nám dělali rekonstrukci ulice a okna byla opravdu špinavá. Pak jsem okna vysála windowmaticem a co se stalo? Okna byla zářivě čistá bez šmouh. Takže hotovo. A šup na další. Během chvilky jsem měla umytá okna v celém bytě.

    Oceňuji hlavně flexibilní hlavici, která se přizpůsobí jakémkoliv povrchu. Během testování jsem umyla okna, dlaždice v koupelně, desku sklokeramického sporáku, okna u auta a několikrát věčně od dětí zapatlaná zrcadla. Windowmatic si poradil se vším. A to všechno jsem zatím zvládla bez nabíjení. Výrobce uvádí, že na jedno nabytí vydrží 40 minut, věřím tomu, protože při vysávání běží windowmatic jen chvilku. Co se mi dál na přístroji líbilo byla perfektně udělaná nádobka na špinavou vodu. Napřed jsem si říkala, že se jí tam vejde málo, ale pak jsem zjistila, že je to vlastně dost. Po umytí jde nádobka zcela rozebrat, špinavá voda jde krásně vylít a nádobka vypláchnout. Už jsem se setkala s podobným pomocníkem od jiné firmy a tam byla nádobka nerozebíratelná a špinavá voda se vypouštěla jen malou dírkou a to bylo teda na nic.

    Co mě opravdu překvapilo bylo, že windowmatic je lehoučký a hrozně tichý.

    A abych jen nechválila tak mám přeci jen trošku minus a to umístění zapínacího tlačítka. Je na držadle přístroje a několikrát se mi stalo, že jsem si ho při práci omylem vypnula. Ale to je jen malý negativní detail, plusy převažují.

    Viděla jsem prodávat k tomuto přístroji ještě ručním mop se sprejem, takže ten si 100% pořídím a mytí oken bude zase o fous jednodušší.

    Výrobek samozřejmě doporučuji všem.

    (7 fotek)

    #test_hipp

    balení:

    Balení je naprosto super, i když se jedná o papírovou krabici, má několik vychytávek, které jiná mléka nemají.

    (5 fotek)

    #test_vileda2

    Tak jo, nikdo to za mě neudělá, tak jsem se dneska pustila do oken

    Poznatek první - po vybalení jsem nemusela ani nabíjet a přístroj šel hned zapnout. Za dnešek umyl 3 trojkřídlá okna a 2 dvoukřídlá okna a zatím se nevybil.

    Poznatek druhý - je krásně lehoučký, není to moc hlučné jak jsem čekala a opravdu krásně se s tím okna myjí. Stačí omýt jarovou vodou a potom vodu vysát. Už žádné leštění juchůůůů - po vysátí jsou okna krásně čistá. Nic víc netřeba.

    Poznatek třetí - nádobka jde krásně rozebrat a vymýt a přístroj bude hned připraven k dalšímu použití

    (6 fotek)

    Nahromadily se mi tady srdíčka, pokud víte o někom, kdo je teď potřebuje, napište do komentu, ráda pošlu.

    #test_hipp

    A dnes dorazil i balíček s mléky Hipp, k mému obrovskému překvapení jsou to 4 krabice, čekala jsem jednu. Teď měla dcera Bebu pro 2, ale hned jsem jí k večeři udělala Hipp Bio combiotic 2 a vypila celou flašku 🙂

    (3 fotky)

    #test_vileda2

    Dneska dorazil balíček, radost je veliká, už se těším na zítra jak se vrhnu na mytí oken 🙂 . První dojem, windo matic vypadá moc dobře, je lehoučký a mytí oken s ním půjde určitě samo.

    (3 fotky)

    Co to toto? 👎 To se nepovelo že? 😛

    A je to tady, první školní den mé velké třeťačky a ještě většího šesťáka. To není možné, že ten čas tak letí.

    #test_mam

    Děkuji koníkovi, že jsem mohla být součástí testování úžasné lahvičky Mam Anti Colic. Měla jsem ohromnou radost, když jsem byla vybraná mezi testerky. Od třetího měsíce jsme plně na UM a malá měla neustálé problémy s bříškem, po každém mlíčku dost ublinkávala, vyzkoušeli jsme řadu UM, až jsme narazili na Hipp Bio Combiotic. Po tomto mlíčku se bříško sklidnilo, ale pořád to bylo ono. Přesto, že mám třetí dítě tuto lahvičku jsem neznala. Jakmile jsem narazila na možnost jí testovat, ihned jsem se zapojila a ono to vyšlo. Hned jak přišla, vybalila jsem jí, umyla a dala vyvařit, což byla díky perfektnímu systému samosterilizace brnkača. Jen se odšroubuje spodek láhve, dá se do něj voda, posadí se tam savička a dá se tam zbytek lahvičky. Za tři minuty v mikrovlnné troubě byla lahvička připravena. Ihned další mlíčko dostala malá z něj. Zjistila jsem, že na naší porci mléka je lahvička malá, ale to mě od testování neodradilo. Naměřila jsem si vodu do odměrky, tam jsem mléko zamíchala a přelila do lahvičky. Byla plná po okraj, takže se vešlo akorát. Pak jsem narazila na další problém, savička má moc malou dírku - přeci jen už nám bylo v době začátku testování 5 měsíců a navíc, malá je zvyklá na kulatý dudlík. Naštěstí jsem po krátkém pátrání zjistila, že do této lahvičky pasují dudlíky z našich lahviček. Tak jsem jí tam dala savičku na kterou byla zvyklá. Malá si lahvičku prohlížela, byly na ní krásné obrázky a hned z ní začala krásně pít. Pití bylo pro ní daleko jednodušší, protože do lahvičky proudí vzduch, tudíž si ho nevycucává a nemusí pouštět savičku, aby se do lahvičky vzduch zase dostal. Vypila mléko na jeden zátach. K mému překvapení nedošlo k ublinknutí. Od té doby se stala lahvička naší největší kamarádkou. Bříško opravdu přestalo zlobit, malá už neublinkává, což do té doby bylo na denním pořádku. Jediné co jsem shledala na lahvičce jako negativum je, že je těžší a špatně se malé držela. To jsem vyřešila přendáním držátek z jiné Mam lahvičky, kterou jsem měla doma. Proto, že se lahvička osvědčila, zakoupili jsme na mléko stejný tip, ale větší a tu testovací jsem jí nechala jen na čaj. Díky držátkům z ní pije sama. Ještě jednou děkuji za sebe i za svou dceru za možnost poznat tuto úžasnou lahvičku.

    (5 fotek)

    #test_mam lahvička se osvědčila, ale na večerní krmení nestačí, takže objednána větší a tuto si necháme na čajík, jen dokoupíme pítko nikoliv dudlík 🙂 . Jsme s ní opravu spokojeni. Před tím jsem měla lahve Lovi, které byly taky perfektní co se sterilizace píše, ale ta Mam je o dost vychytanější, není potřeba žádný extra kalíšek, poslouží spodek láhve.

    #test_mam

    Poznatek č. 2 - absolutně super systém samosterilizace - do spodku láhve, který jde odšroubovat se dá voda, na to se posadí dudlík, pak zbytek lahvičky a šupne se to na 3 minuty do mirkovlnky a lahvička je vysterilizovaná

    #test_mam

    Lahvička v akci. Musím uznat, že je super, oproti jiným lahvím se z ní s mlékem nevysaje všechen vzduch, takže malá nemusí pouštět dudlík, aby se nafoukal dovnitř vzduch a vypije celou lahev v jednom tahu. Od té doby co dávám mléko z této lahvičky neublinkává a nebolí jí bříško.

    #test_mam

    Už týden testujeme lahvičku Mam - poznatek č. 1 - lahvička je dost malá, má jen 160ml, ale to nás od testování neodradilo. Mléko musím namíchat v odměrce a přelít - naše porce 200ml se vejde tip ťop 🙂

    !NALEZENÝ TELEFON!
    Včera jsem na náměstí E. Beneše v Milevsku na parkovišti před restaurací Froll našla na zemi černý mobilní telefon značky HTC. Na úvodní obrazovce byla fotka mladého páru s miminkem. Telefon jsem odevzdala na služebnu Městské policie Milevsko, prosím sdílejte, kdyby ho někdo sháněl, ať ví, kde hledat.