Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    osmacipce
    22. zář 2019    Čtené 24x

    Testování Sunárek Cool ovoce

    Nejdříve bych úvodem chtěla poděkovat Modrému koníkovi za možnost testování kapsiček Sunárek Cool ovoce. Jako máma dvou malých dcer (5 let a 17 měsíců) u nás kapsičky našly rychlé uplatnění. Obzvláště mladší dcera je velký jedlík a hned po ránu křičí "ham".

    Kapsičky s ovocným pyré u nás doma nesmí chybět. Klasické kapsičky od Sunárku známe, proto se holky těšily až ochutnají úplně nové příchutě.

    Holky měly možnost testovat z 5 variant chutných kapsiček:

    • pomeranč, banán, hruška se sušenkou 
    • jahoda, banán, jablko 
    • hruška, mango, banán
    • malina, banán, jablko
    • broskev, banán, jablko 

    Velmi jsem já i holky ocenily tyto nové zajímavé příchutě, které jsou bez přidaného cukru. Protože kapsička obsahuje pouze cukry vyskytující se v ovoci. Kapsičky jsou vhodné až od ukončeného 12. měsíce. Jsou vyrobené z přísně kontrolovaných surovin a obsahují vitamíny i minerální látky potřebné pro zdravý vývoj dětí.

    Klady:

    Velmi kladně hodnotím nové zajímavé příchutě. Holkám chutnaly všechny kapsičky, ale asi nejvíce příchuť malina a ta se sušenkou. I já ochutnala a jsou opravdu výborné!

    Dalším pozitivem je, že se nemusí skladovat v lednici, stačí je uchovávat někde při pokojové teplotě. Pokud tedy už nejsou načnuté, to opravdu do lednice musí.

    Jsou praktickým společníkem na svačinku při cestování, k návštěvě, k doktorovi, prostě všude tam, kde potřebujete dítěti podat svačinku, aniž by jste tahali sebou třeba lžičku a museli ho krmit. Takto stačí pouze odšroubovat uzávěr (starší děti zvládnou samy), dítě se nasvačí a pokud všechno nesní, stačí znovu zavřít a zkusit dát třeba za chvíli.

    Minusy:

    Snad jediným minusem je malé balení (120 g) kapsiček. Obzvlášť moje dcera (protože jí většinou jedna kapsička nestačí), by uvítala větší balení, třeba 200 g. Proto by firma Sunárek mohla dělat tyto kapsičky ve dvou variantách menších a větších balení.

    Ještě jednou děkujeme za možnost testování, holky byly nadšené a jsem si jistá, že je budeme i v budoucnu kupovat.

    #test_sunarekcoolovoce a #recenze #zkusenosti_sunarekcoolovoce