Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Holky, chodite do bazenu s 2 malyme detma? Mam 3letou holcicku a 1,5 roku chlapecka. Chtela jsem jim obzvlastnit program a jit s nima do bazenu, ale lze to vubec? Je mozny abych ja sama uhlidala v bazenu 2 takhle male deti? Zkusila jste to nektera?

    lenka.han82
    16. pro 2019    Čtené 408x

    Stérimar aneb delfínek v akci 🐬

    Vůbec jsem nevěřila, že budu něco na MODRÉM KONÍKU testovat a byla jsem strašně překvapená, že už testuji nekolikatou věc 😮👍 Z balíčku Stérimaru jsem měla velkou radost, protože přišel v tom nejvhodnějším období. 

    Dcera nastoupila v září do školky a od října tam více není než je. To zná asi každá maminka 😕 Jíme ovoce, zeleninu, jsme venku za každého počasí, jsme docela otužilí, do nástupu do školky téměř vůbec dcerka nemocná nebyla a stejně teď pořád rýma, kašel, teplota. Na rýmu jsem se ještě letos vyzbrojila rýmovnikem. Nejsem totiž moc přítel farmaceutickeho průmyslu, takže kapky do nosu u nás doma nehledejte. Ale mořskou vodu znám a už jsem kdysi měla i konkurenta Stérimaru. 

    Děti nesnáší stříknutí do nosu, takže jsem byla ráda, když přišel i Stérimar pro dospěláky - Denní hygiena. A tím pádem jsem šla příkladem a jak jsem si stříkala do nosu, popichovala jsem děti k nápodobě a docela se mi to dařilo. Trochu jsem měla problém to občas zmáčknout. Jako kdyby tam bylo něco zaseklého, ale většinou to šlo hladce. Maminky často chválí zarážku u spreje pro děti, ale já jsem nikdy neměla problém, že bych jim to stříkátko zasunula nějak hluboko 🤷‍♀️ Takže tohle mi bylo jedno.

    Dětem se strašně líbil ten delfinek na obalu a i když to vlastně vůbec není důležité, i u dětí design lahviček může pomoci 👍 Když jsme v období rýmy testovali Stérimar, naštěstí jsme nemuseli sáhnout po spreji na ucpaný nos, takže ten budeme "testovat", až to přijde. Líbil se mi i popis stříkání vody u dětí, že by měly být na boku nebo mít nakloněnou hlavu. Vůbec by mě nenapadlo, že to může být takto účinnější, aby voda stekla, kam je třeba. 

    Jinak u Denní hygieny je, myslím (přesně jak tam píší), nejdůležitější prevence. Stříkat, když je člověk zdravý, a tím pečovat o nos a nosní sliznici. Pak je průběh rýmy lepší a hladší. Když už pak rýmu máte, záleží jakou. Určitě mořská voda může zlepšit situaci, ale neléčí. Což není ani její úloha a mrzí mě, že to spoustě lidem nedochází a pak nadávají, že jim to vlastně vůbec nepomohlo 🙈🤦‍♀️ U nás Stérimar pomohl hodně a ještě celou rýmovou sezónu pomáhat bude 👍

    Tak jako každou zimu nás nějaká nemoc dostane 😕 Když už jsou děti jakž takž vyléčene, probudím se s bolavym krkem a rýmou dnes ráno já. Protože od začátku testování používám Sterimar hygienický sprej, budu doufat v lehčí prubeh rymy🙏 Zatím ten den proběhl v pohodě a asi jsem byla hodná, protože jsem dostala od Mikuláše něco dobrého na zub 😉😀
    #test_sterimar2

    Děti už zkoumají pár dní obě verze Sterimaru. Starší má ucpaný noc a mladší klasickou rýmu, takže využijeme Blocked nose baby i Nosní hygienu baby a já si od té doby, co Sterimar mám, stříkám preventivně také sprej Nosní Hygiena. Tuk tuk, rýma se mi zatím vyhýbá 🙏
    #test_sterimar2

    (3 fotky)

    Krásnou 1.adventni neděli vsem🎄😍

    Od té doby, co Rozárka začala chodit do školky, bojujeme neustále s nachlazením. Zná to asi každá maminka a věty typu "to je normální, to se musí pretrpet" mě moc neuklidnuji. Tak jsem se letos vyzbrojila rymovnikem, odsávačkou, spoustou kapesníčku a dikybohu i Stérimarem. Jinak manžel si myslí, že to je hodně i hrackama, které si ve školce děti půjčují, ozuzlaji je a přenáší se tak snadněji infekce. Co si o tom myslíte?
    #test_sterimar2
    #skolka #nachlazeni

    (2 fotky)

    Mám velkou radost 😍 Nejsem soutěživy typ a nikdy jsem o nic příliš nehrála, nesoutezila. Teď, když vidím, že má nějaká soutěž smysl, resp. výhra by se mi opravdu hodila, tak to zkusím. A udělalo mi obrovskou radost, když mě vybrali do testování Stérimar. Obzvláště v tomhle období. Dcerka začala chodit do školky a je v kontaktu u dětí s rymickou neustale 🙄 Dnes odpoledne dovezl kurýr balíček a už se na to děti vrhaly, že to chtějí vyzkoušet a co to vlastně je 🤣
    #test_sterimar2

    (2 fotky)
    lenka.han82
    23. led 2019    Čtené 394x

    Toho jsem se bála nejvíc

    O tom, že nějaký atopický ekzém vůbec existuje, jsem se dozvěděla, až když jsem poznala svého současného manžela. V rodině nemáme žádné alergie, astma ani ekzémy, takže jsem se s ničím takovým ještě nesetkala. Manžel trpěl od dětství atopickým ekzémem a do dospělosti mu zůstal na rukou, hlavně mezi prsty. Má období, kdy je ekzém v klidu a kdy nikoli. Už od doby, kdy jsme plánovali založit rodinu, jsem se bála nejvíc toho, aby děti po manželovi nezdědily atopický ekzém. A bohužel u obou dětí se objevil mezi 2. a 3. měsícem po narození.

    Zkoušeli jsme vše možné, všude jsme četli, že léčba defacto neexistuje a vyléčit se úplně nedá. Předepisují se mastičky s kortikoidy, případně Fenistil, aby se zamezilo nesnesitelnému svědění a nutkání se škrábat až do krve. Když budeme mít štěstí, dostaneme ho tzv. pod kontrolu a můžeme doufat, že v dospělosti vymizí. S tím se prostě nehodlám smířit. Od té doby neustále pátráme po příčině (prací prášek, potraviny... apod.) a už jsme domluvení s pediatričkou na odebrání krve, abychom alespoň zjistili, které potraviny dětem ekzém způsobují nebo zhoršují.

    Nejsem soutěživý typ a takřka nikdy o nic nesoutěžím, ale když jsem si na koníkovi přečetla, že se hledají maminky a dětičky, které otestují něco na atopický ekzém, moje nesoutěživost šla stranou. Řekla jsem si, že to zkusím alespoň pro mé drobečky, nedělám to přeci pro sebe, ale pro ty nejcennější a nejdůležitější osůbky v mém životě.

    A ono to vyšlo! Nemohla jsem se dočkat, až kurýr dermokosmetiku A-DERMA přiveze.

    Hned první večer po obdržení balíčku jsme otestovali jak mycí olej, tak emolienční krém.

    Dost jsem četla o tom, že je tato dermokosmetika drahá, ale když spočítám, co všechno jsme vyzkoušeli (levnější i dražší produkty), rozhodně se vyplatí!

    Kůže se u obou dětí o dost zlepšila – není vysušená a je hladoučká a hydratovaná. V podstatě jsem nenašla žádná negativa, jen plusy.

    Moc děkuji za možnost tuto kosmetickou řadu vyzkoušet a určitě u ní zůstaneme.

    Dnes to je presne rok, co jsem na testu objevila // a ted uz ji jsou 4 mesice 😍❤

    Dnes přišly 🙂 Mám radost 😍