lenka.han82
16. pro 2019
408 

Stérimar aneb delfínek v akci 🐬

Vůbec jsem nevěřila, že budu něco na MODRÉM KONÍKU testovat a byla jsem strašně překvapená, že už testuji nekolikatou věc 😮👍 Z balíčku Stérimaru jsem měla velkou radost, protože přišel v tom nejvhodnějším období. 

Dcera nastoupila v září do školky a od října tam více není než je. To zná asi každá maminka 😕 Jíme ovoce, zeleninu, jsme venku za každého počasí, jsme docela otužilí, do nástupu do školky téměř vůbec dcerka nemocná nebyla a stejně teď pořád rýma, kašel, teplota. Na rýmu jsem se ještě letos vyzbrojila rýmovnikem. Nejsem totiž moc přítel farmaceutickeho průmyslu, takže kapky do nosu u nás doma nehledejte. Ale mořskou vodu znám a už jsem kdysi měla i konkurenta Stérimaru. 

Děti nesnáší stříknutí do nosu, takže jsem byla ráda, když přišel i Stérimar pro dospěláky - Denní hygiena. A tím pádem jsem šla příkladem a jak jsem si stříkala do nosu, popichovala jsem děti k nápodobě a docela se mi to dařilo. Trochu jsem měla problém to občas zmáčknout. Jako kdyby tam bylo něco zaseklého, ale většinou to šlo hladce. Maminky často chválí zarážku u spreje pro děti, ale já jsem nikdy neměla problém, že bych jim to stříkátko zasunula nějak hluboko 🤷‍♀️ Takže tohle mi bylo jedno.

Dětem se strašně líbil ten delfinek na obalu a i když to vlastně vůbec není důležité, i u dětí design lahviček může pomoci 👍 Když jsme v období rýmy testovali Stérimar, naštěstí jsme nemuseli sáhnout po spreji na ucpaný nos, takže ten budeme "testovat", až to přijde. Líbil se mi i popis stříkání vody u dětí, že by měly být na boku nebo mít nakloněnou hlavu. Vůbec by mě nenapadlo, že to může být takto účinnější, aby voda stekla, kam je třeba. 

Jinak u Denní hygieny je, myslím (přesně jak tam píší), nejdůležitější prevence. Stříkat, když je člověk zdravý, a tím pečovat o nos a nosní sliznici. Pak je průběh rýmy lepší a hladší. Když už pak rýmu máte, záleží jakou. Určitě mořská voda může zlepšit situaci, ale neléčí. Což není ani její úloha a mrzí mě, že to spoustě lidem nedochází a pak nadávají, že jim to vlastně vůbec nepomohlo 🙈🤦‍♀️ U nás Stérimar pomohl hodně a ještě celou rýmovou sezónu pomáhat bude 👍

#recenze #test_sterimar2

Začni psát komentář...

Odešli