Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    pehamek
    28. kvě 2020    Čtené 273x

    Windi s bolením bříška zatočí

    V týdnu od 11. do 17.5. jsem měla možnost otestovat výrobky značky Fridababy. Děkuji tímto Modrému koníkovi a @konik_testuje za možnost testovat výrobky.

    V balíčku bylo hned několik výrobků od firmy Fridababy. Nejvíce zvědavá jsem byla na rektální katetr WINDI. 

    S bolením bříška se dcera trápí už od narození a tak jsem chtěla porovnat rektální katetr WINDI s klasickou oranžovou rektální rourkou.

    Balíček dále obsahovat nosní odsávačku s náhradními filtry a nosním sprejem NOSEFRIDA, prstový zubní kartáček SMILEFRIDA a masážní gel na dásně Buccotherm. 

    Všechny výrobky jsem během týdne popsala v krátké zprávě na svém blogu. Otestovala jsem hlavně rektální katetr, protože bříško dceru trápí od narození každý den bez ohledu na to, co jím. Někdy si říkám, že i kdybych jen pila vodu, tak stejně bude mít bolení břiška :((

    Prsťáček a masážní gel jsem zatím nevyzkoušela, protože zoubky dceři ještě nerostou. Prý se dají dásínka masírovat prsťáčkem už teď, když zoubky ještě nejsou venku. Přiznám se, že jsem to ale nezkoušela a nechám si ho, až první zoubek vykoukne. Co se týká materiálu, tak prsťáček je vyrobený z příjemného materiálu, který je měkký a příjemný na omak. Musím říct, že co se týká materiálu, tak to šlo hodně dopředu, protože mám zkušenost s prstovým kartáčkem u syna a ten byl materiálově velmi nepříjemný a takový tvrdý. Prsťáček SmileFrida je oboustranný, což také pozitivně hodnotím. Další plus je, že má praktickou krabičku, která je dostatečně pevná, takže je to super na cesty a navíc krabička má větrání, takže se nemusíte bát, že by se na kartáčku objevila plíseň.

    Další věcí z balíčku na testování byla odsávačka nosu. Doma mám odsávačku, která se dá připojit na vysavač. Když jsme ale jeli na dovolenou, tak jsme odsávačku neměli a často by se nám hodila, takže jsem ráda, že máme tuto NoseFrida, kterou určitě využijeme nejen na cestách. Odsávačka má koncovku, která se strká do nosíku a není ostrá, takže miminko při odsávání nezraníte. K odsávačce jsou i jednorázové filtry, takže je zaručená 100% hygiena. Co chválím ze všeho nejvíc, tak je pouzdro na odsávačku, které je velmi praktické a také pevné. Hodně cestujeme a tak to hodnotím na jedničku.

    Pro mě nejdůležitější věc z balíčku byl rektální katetr Windi. Jak už jsem psala, tak dceru trápí bolení bříška už od narození. Nepomáhá naprosto nic - masáž bříška, kapky na prdíky, probiotika, polohování na bříško a ani to, že si hlídám stravu, protože kojím. Byly dny, kdy jsem si říkala, že ač se snažím sebevíc, stejně to nemá žádný efekt a už jsem propadala zoufalství. Jediné, co trochu pomohlo, tak byla rektální rourka z lékárny. Měli jsme oranžovou tenkou trubičku, ale i po "akci" s rektální rourkou se dcera stále kroutila a propínala bolestí nožičky.

    Rektální katetr Windi mě mile překvapil. Oproti klasické rektální rource má část, která se zavádí, tlustší, ale nemusíte se bát. Zaváděcí část je zaoblená a tak miminku nějak neublížíte, ba naopak se mu uleví a přestane plakat během vteřiny.

    Použití rektálního katetru Windi je velmi jednoduché a je znázorněno piktogramy na krabičce. Nejprve je potřeba miminku promasírovat bříško, poté část, která se zavádí je dobré namočit v nějakém olejíčku nebo lubrikantu, aby nedošlo k poranění, potom zvednout nožičky a použít. Balení obsahuje 10 kusů a Windi je jednorázový, takže po použití se vyhazuje.

    Výrobky Fridababy jsou švédské. Všechno jsou to známé výrobky, ale v moderním a praktickém balení. U všech výrobků byl český návod, který je lehce pochopitelný a na krabičkách jsou piktogramy, jak výrobky použít.

    Co je ale důležitější než balení a návod v češtině, tak že výrobky fungují jak mají a pomáhají.

    Přeji všem dětem spokojená bříška 🙂

    #test_fridababy  #recenze #zkusenosti_fridababy

    #test_fridababy
    V úvodu bych ráda poděkovala, že jsem byla vybrána k testování balíčku na spokojené bříško, čistý nosík a čisté zoubky. Prstový kartáček SmileFrida využijeme až vykoukne první zoubek, stejně tak jako gel, když se prořezávají zoubky. Zatím dceři zoubky nerostou.
    Odsávačku NoseFrida jsem zatím také nepoužila, ale velmi oceňuji, že má cestovní pouzdro. Bude to ideální na cestování, že nebudu muset řešit nějaký sáček, kam odsávačku uložím v zavazadle. Je také pěkně skladná a nezabere mnoho místa. Přece jen s dětmi člověk balí na cesty hodně věcí a auto není nafukovací 🙂
    Měla jsem možnost vyzkoušet rektální katetr Windi. Každý den používáme rektální rourku. Máme oranžovou trubičku, která nefunguje špatně, ale připadá mi, že ji musím snad zasunout celou, aby začala něco dělat. Rektální katetr Windi je tvarem odlišný. Je to taková plastová trubička s úzkým koncem, který je krátký. Na fotce mám Windi nasunutý na prstě. To při zavádění NEDĚLEJTE 😀 A proč? Protože jinak budete mít hovínko i za nehtama 😅 Nejprve je potřeba promasírovat bříško, potom namočit tenký konec do nějakého oleje (dětský, kokosový, prostě co máte zrovna doma). Já jsem použila dětský olejíček. Podložte miminko plenou, protože z miminka vyjde takové množství hovínek, že to nebudete čekat. Potom konec zavedete tam, kam se zavádět má 😎 Měli byste uslyšet písknutí. Já je tedy neslyšela, protože dcera tak brečela, že mi jen hučelo v hlavě a říkala jsem si, ať to už přestane. A najednou... Ano, rektální katetr Windi splnil očekávání a najednou se dcera uklidnila a přestala plakat. Kdo má miminko, které zápasí s bolestí bříška, tak chápe, jak je to kouzelná chvíle ❤

    (4 fotky)